Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محمد حیدری روز جمعه در یک گفت و گوی خبری افزود: با راه اندازی نخستین کارخانه‌ تولید تیوپ لیزر سیلد گاز کربنیک خاورمیانه در تبریز، ایران به عنوان سوّمین کشور دارای این فناوری در جهان شناخته می‌شود؛ این فناوری پیشرفته، حاصل تلاش سه نخبه دانشگاهی است که اینک به تولید انبوه رسیده است.

وی اضافه کرد: این محصول با تلاش فعالان فناور یک شرکت دانش بنیان تبریز تولید شده است و بخش قابل توجهی از نیاز صنایع پیشرفته را تأمین می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یادآوری کرد: فناوری تولید این محصول تاکنون در انحصار کشورهای آمریکا و چین بود و اکنون جمهوری اسلامی ایران به جمع کشورهای تولیدکننده آن پیوسته است.

حیدری توضیح داد: ایده تولید این محصول در سال ۱۳۸۴ کلید خورد و چون مبتکران آن پس از هشت سال تکاپو و مراجعه به سازمان ها و وزارتخانه های مختلف نتیجه ای گرفته نشد، با کشور ترکیه برای تولید انبوه به توافق رسیدند. 

وی گفت: حال کارخانه مادر تولید محصول در ایران بنیان گذاشته شده، اما توسعه فعالیت ها نیازمند اعطای تسهیلات است.

وی با بیان اینکه تیوب لیزر سیلد گاز کربنیک در ۲۵ رشته صنعتی کاربرد دارد، افزود: دوستان تاکنون تنها حمایت معنوی از ما کرده اند.

وی با اشاره به اینکه چهار برابر نیاز کشور ظرفیت تولید داریم، از سازمان های مسوول درخواست کرد تا با فراهم کردن زمینه اعطای تسهیلات جهت افزایش نقدینگی این شرکت دانش بنیان را در اعتلای نام کشورمان در سطح جهان یاری کنند.

به گزارش ایرنا، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری بیست و ششم شهریور ۱۳۹۹  در سفر استان آذربایجان شرقی به شهرک صنعتی فناوری‌های پیشرفته رفت و نخستین خط تولید انبوه «تیوب لیزر سیلد گاز کربنیک» خاورمیانه را افتتاح کرد.

همان زمان اعلام شد که در نخستین فاز این پروژه دانش‌بنیان، نیاز کشور به ۵ هزار تیوب لیزری در سال تأمین می ‌شود. 

تیوب لیزری به فناوری پیشرفته برای تولید نیاز دارد و کاربرد آن در تمام تجهیزات بیمارستانی برای تصویربرداری لیزری و در حوزه صنعت و تولید اعم از دستگاه های برش، حکاکی روی فلز، چوب، چرم، لایه برداری پزشکی و حتی حوزه دفاعی کاربرد دارد.

در آن زمان همچنین اعلام شد که برای پروژه خط تولید تیوب لیزر سیلد گاز کربنیک ۸۵ میلیارد تومان توسط بخش خصوصی سرمایه گذاری شده است و تولید تیوب ها در نخستین کارخانه تولید تیوب لیزر گازکربنیک خاورمیانه در ابعاد ۶ هزار متر مربع با ظرفیت تولید روزانه ۵۰ تیوب لیزر انجام می‌شود. این فاز از پروژه ظرفیت تولید را به ۱۵ هزار خروجی در سال می‌رساند.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی تبریز شرکت دانش بنیان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی تبریز شرکت دانش بنیان آذربایجان شرقی تبریز شرکت دانش بنیان دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۵۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است

بهرام عین اللهی٬‌ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه جلسه هیئت دولت گفت: به رکورد ۱۴۰۰ شرکت دانش بنیان رسیده ایم. در بدو شروع به کار دولت سیزدهم  ۷۰۰ شرکت دانش بنیان داشتیم که امروز و بعد از دو سال و نیم به ۱۴۰۰ شرکت دانش بنیان افزایش یافته است.

او گفت: این افزایش یک رکورد محسوب می‌شود و  یکی از کار‌های بسیار خوب در زمینه پانسمان بیماران پروانه‌ای بود که امیدواریم با حمایت‌های بیشتر به تجاری شدن برسد و بتواند نیاز‌های کشورمان را تامین کند.

وزیر بهداشت تاکید کرد که حمایت از شرکت‌های دانش بنیان جزء کار‌های مهم این وزاتخانه است.

عین اللهی افزود: بنای ما بر این است که با تقویت دانش‌بنیان‌ها دارو‌های اکثر بیماری‌ها را تامین کنیم و در مورد تالاسمی هم همین موضوع مطرح است. بعضی از بیماران می‌گویند داروی داخلی استفاده نمی‌کنیم و حتما داروی خارجی می‌خواهیم که این موضوع را باید متخصصین تشخیص دهند. 

او گفت: اولویت ما حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان برای رفع کمبود‌های دارویی است. تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است.

وزیر بهداشت درباره چرایی رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال گفت: در این سنین تمامی اعضای بدن کودک رشد تکاملی دارند و هرگونه نقصی می‌تواند تا پایان عمر با فرد بماند به همین دلیل با پیشنهاد وزارت بهداشت در هیئت دولت این موضوع به تصویب رسید و جمهوری اسلامی ایران این افتخار را دارد که کودکان را در ۷ سال اول زندگی در مراکز دولتی به شکل رایگان درمان کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • بیش از ۱۰۰ طرح نیمه تمام صنعتی برای ورود به چرخه تولید چشم انتظار حمایت دولت
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است
  • تحقیقات و پژوهش نخبگان باید به سمت تولید ثروت برای جامعه برود
  • حضور بیش از ۲۰۰ شرکت تولیدکننده و دانش بنیان در کنگره ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • بوشهر سومین استان کشور در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش‌بنیان است
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر