Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر محمدهادی ایمانیه که به عنوان یکی از پزشکان مشارکت کننده در سومین درمانگاه جهادی بسیج جامعه پزشکی فارس حضور داشت، با تقدیر از برگزاری اردو‌های جهادی در راستای ارایه خدمات سرپایی به مردم و افزایش سلامت مردم گفت: راه اندازی اینگونه اردو‌های جهادی می‌تواند نواقصی را که ممکن است در ارائه خدمات سلامت به اقشار محروم جامعه وجود داشته باشد برطرف کرده و چرخه نظام سلامت را تکمیل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: با توجه به استقرار پزشکان خانواده در شهر‌ها و روستا‌های استان، پزشکان خانواده به شکل وسیعی ارایه خدمات سلامت را پوشش می‌دهند که جای خوشحالی دارد، اما ممکن است گاهی خدمات به طور کامل قابل ارایه نباشد و برپایی اینگونه اردو‌های جهادی، در همین راستا صورت گرفته است.

دکتر ایمانیه انجام آزمایش‌های پزشکی و بررسی‌های پاراکلینیکی با حضور پزشکان متخصص و یا ارجاع بیماران از پزشکان خانواده عمومی به پزشکان متخصص و فوق تخصص را دیگر دستاورد برگزاری این اردو‌های جهادی عنوان کرد.

این پزشک فوق تخصص اطفال، برگزاری اردو‌های جهادی را موجب خدمت رسانی بهتر به بیماران، به ویژه قشر ضعیفی که ممکن است توان مراجعه به مطب ها، کلینیک‌ها و بیمارستان‌ها را نداشته باشند و همچنین تقویت روحیه معنویت در جامعه پزشکی عنوان کرد.

دکتر ایمانیه با تاکید بر هماهنگی و همکاری بیشتر دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی استان با بسیج جامعه پزشکی، از اساتید و پزشکان عمومی، متخصص و فوق تخصص و به ویژه پزشکان جوان خواست تا فرصت حضور در این برنامه‌های جهادی را غنیمت بشمارند و در برپایی هرچه بهتر این برنامه‌ها مشارکت داشته باشند تا این سنت حسنه که از فارس و شیراز آغاز شده است، همچنان تداوم یابد و مانند گذشته الگویی مناسب برای سایر نقاط کشور باشیم.

نقش تاثیرگذار اردو‌های جهادی در شناسایی به موقع بیماران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، هم با حضور در درمانگاه جهادی حضرت رسول اعظم (ص) و ویزیت بیماران، بر اهمیت شناسایی زودهنگام بیماران و ارجاع آنان به مراکز درمانی، تاکید کرد.

دکتر سید وحید حسینی گفت: تمام کار‌هایی که در حوزه بهداشت و درمان انجام می‌شود، شکل و قالب جهادی دارد و در راستای خدمت رسانی به مردم است و ارایه خدمات سلامت در درمانگاه‌هایی که امکان دسترسی به خدمات تخصصی و فوق تخصصی برای مردم در حاشیه شهر یا مناطق دورافتاده را فراهم می‌سازد، بسیار ارزشمند و در راستای همان اقدامات جهادی است.

او به اهمیت اقدامات بسیج جامعه پزشکی در برگزاری اردو‌های جهادی و هماهنگی و دعوت منظم از پزشکان متخصص و فوق تخصص برای مشارکت در این اردو‌ها اشاره و گفت: برگزاری اینگونه رویداد‌های جهادی موجب شناسایی به موقع بیماران و ارجاع به مراکز درمانی شده و از مواجهه با برخی تبعات جبران ناپذیر بیماری‌ها می‌کاهد.

حسینی با دعوت از پزشکان جوان و افرادی که به تازگی در رشته‌های مختلف تخصصی و فوق تخصصی فارغ التحصیل شده اند برای مشارکت در اینگونه اقدامات جهادی، گفت: این اقدام انسان دوستانه در کنار اینکه برای آنان خیر و برکت معنوی به همراه دارد، موجب می‌شود تا با مشکلات مردم از نزدیک آشنا شوند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، برگزاری ماهانه درمانگاه‌ها و اردو‌های جهادی را اقدامی ارزنده خواند و ابراز امیدواری کرد دستاورد مهم اینگونه اقدامات جهادی، شناسایی زودهنگام بیماران و ارجاع آنان به سطوح تخصصی بالاتر برای درمان به موقع باشد.

رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی فارس گفت: بسیج جامعه پزشکی فارس با جذب و دعوت از اساتید و کارکنان بسیجی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در راستای خدمت رسانی و محرومیت زدایی در اقشار آسیب پذیر و مناطق کم برخوردار استان فارس، اقدام کرده است که یکی از این برنامه‌ها حضور تیم‌های جهادی سلامت به صورت ثابت در محله‌های کم برخوردار است.

سرهنگ حسین صمصام گفت: خدمات این تیم‌های جهادی را در حوزه‌های بهداشتی، درمانی و آموزشی و در سطح یک و سطح دو اعلام کرد و افزود: همچنین یکی از برنامه‌های بسیج جامعه پزشکی استان، راه اندازی درمانگاه‌های جهادی در سطح شهر است، به این صورت که درمانگاه‌های تخصصی و فوق تخصصی سطح شهر در روز‌های پنجشنبه در اختیار بسیجیان جامعه پزشکی آن مرکز درمانی قرار می‌گیرد و با حضور اساتید برجسته بسیجی، درمانگاه برپا می‌شود.

او برپایی درمانگاه جهادی در درمانگاه حضرت رسول اعظم (ص) را سومین برنامه جهادی در این سطح برشمرد که با حضور ۶ نفر از اساتید دانشگاه در رشته‌های ارتوپدی، اطفال، زنان، جراحی عمومی، مغز و اعصاب و توانبخشی و همچنین با حضور پزشک عمومی، مراجعان از خدمات سلامت به صورت رایگان بهره‌مند شدند.

سرهنگ صمصام جامعه هدف این برنامه جهادی را افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره)، بهزیستی و قشر کارگران زحمتکش جامعه عنوان کرد و ادامه داد: برنامه بسیج جامعه پزشکی به صورت ماهانه در مناطق مختلف شهر ادامه دارد و در صورت نیاز پس از معرفی بیماران به بسیج جامعه پزشکی، روند ادامه درمان بیماران با ارجاع به مراکز درمانی و بیمارستان‌ها به صورت رایگان دنبال می‌شود.

به گفته رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی فارس، در مواردی که نیاز به انجام عمل‌های جراحی پر هزینه باشد، با همکاری اداره اوقاف استان فارس، کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی، تلاش می‌شود تا این موارد نیز به صورت رایگان انجام شود.

او با بیان اینکه تمام خدمات ارایه شده در درمانگاه‌های جهادی از جمله ویزیت، اقدامات تشخیصی مانند آزمایش و سونوگرافی و تحویل دارو به طور رایگان بوده است، اظهار امیدواری کرد این برنامه‌ها به صورت مستمر تداوم داشته باشد.

سرهنگ صمصام با تقدیر از حمایت‌های دکتر «سید وحید حسینی» رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز از برگزاری اینگونه برنامه‌های جهادی، از نهاد‌ها و سازمان‌های مختلف خواست با هم افزایی و تعامل، در برپایی اردو‌های جهادی و تهیه تجهیزات و امکانات موردنیاز مشارکت داشته باشند تا شاهد توسعه کمی و کیفی ارایه خدمت به محرومان جامعه باشیم.

او گفت: درمانگاه حضرت رسول اعظم (ص) یک درمانگاه خیریه است که زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی شیراز، خدمت رسانی می‌کند و برپایی این اردوی جهادی نیز با همکاری و استقبال مدیران و کارکنان این مجموعه، از این حرکت جهادی انجام گرفته است.

سومین درمانگاه جهادی بسیج جامعه پزشکی فارس با حضور استاندار فارس، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی فارس و جمعی از اساتید، پزشکان و کارکنان بسیجی حوزه سلامت، در درمانگاه حضرت رسول اعظم (ص) شیراز، برپا شد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استاندار فارس علوم پزشکی شیراز دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز رئیس دانشگاه علوم پزشکی بسیج جامعه پزشکی فارس درمانگاه جهادی اردو های جهادی حضرت رسول اعظم برنامه ها درمانگاه ها خدمات سلامت خدمت رسانی فوق تخصص اردو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۵۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشته‌های عفونی و خون متقاضی کمتری دارند/ شاهد گسترش مصرف سیگار هستیم

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، ایرج خسرونیا، در آستانه برگزاری کنگره متخصصان داخلی ایران، اظهار داشت: امسال در مورد تازه‌های بیماری‌های دستگاه گوارش، تازه‌های بیماری‌های قلب و عروق، ریه، بیماری‌های عفونی و…، سخنرانی خواهیم داشت؛ همچنین پیرامون عوارض مزمن و کهنه بیماری کرونا و تازه‌های درمان آن نیز مباحث خوبی خواهیم داشت.

وی افزود: در شرایط پیش رو مهم‌ترین نگرانی بی توجهی به بهداشت فردی و اجتماعی است و اینکه مردم دیگر ترسی از بیماری کرونا ندارند و بهداشت را رعایت نمی‌کنند، ماسک نمی‌زنند و دخانیات مصرف می‌کنند؛ متاسفیم که بگوییم تعداد مصرف کنندگان سیگار و دخانیات نسبت به چهار دهه پیش بیشتر شده و به ویژه در زنان کشور گسترش بیشتری پیدا کرده است.

خسرونیا گفت: متأسفانه هر روز شاهد گسترش مصرف سیگار هستیم و عوارض مصرف دخانیات، بیشتر از گذشته مشهود است.

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران با بیان اینکه هر سال تعداد فراوانی رزیدنت داخلی پذیرش می‌شود ولی همچنان از این بابت کمبود‌هایی داریم، افزود: اغلب این متخصصان برای ادامه تحصیل به رشته‌های فوق تخصصی جذب می‌شوند یا اینکه مهاجرت کرده و یا از گردونه درمان به دلایل مختلف خارج می‌شوند.

خسرونیا گفت: عده فراوانی از پزشکان فارغ التحصیل، متأسفانه به اقدامات زیبایی برای مراجعان مطب خود روی آوردند این در شرایطی است که وجود متخصص داخلی در مسیر درمان و رسیدگی به بیماران در سراسر کشور همیشه پر اهمیت بوده است.

وی افزود: امروزه همکاران جوان فارغ التحصیل به رشته‌هایی که درآمد بیشتری خواهد داشت مانند فوق تخصص گوارش و یا قلب و عروق گرایش پیدا کردند و متأسفانه به رشته‌های عفونی و خون کمتر توجه می‌شود و متقاضی کمتری دارد.

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ضمن ابراز نگرانی از اینکه مطب‌های متعددی تعطیل شده و بدین ترتیب در آینده نزدیک جایگزینی برای متخصصان و فوق تخصص‌هایی که از گردونه طبابت خارج شده و یا مهاجرت می‌کنند وجود نخواهد داشت، گفت: شاید در آینده‌ای نه چندان دور هموطنان برای درمان بیماری‌های صعب العلاج خود مجبور به خروج از کشور باشند.

خسرونیا ادامه داد: پزشکان از دیدگاه مردمی جز گروه‌های شغلی با درآمد خوب هستند ولی در واقع این‌طور نیست و فقط حدود ۱۰ درصد پزشکان درآمد خوبی دارند و از شغل خود راضی هستند؛ جالب اینکه تمامی مسئولین و سیاستگذاران کشور نیز برای درمان خود به همین ۱۰ درصد پزشک معروف و پردرآمد مراجعه می‌کنند و تصور می‌کنند همه مطب‌ها به همین اندازه شلوغ و پر مریض است.

رئیس سی و چهارمین کنگره علمی سالیانه جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران افزود: یکی از مشکلات عدیده جامعه پزشکی مربوط به تعرفه است، به همین خاطر نامه‌ای خطاب به رئیس جمهور، مجلس شورای اسلامی و وزیر بهداشت نوشتیم، مبنی بر اینکه متخصصین طب داخلی فقط نسخه نویس هستند و درآمد دیگری ندارند پس باید مورد حمایت تعرفه‌ای قرار بگیرند که در ابتدا موافقت‌هایی صورت گرفت ولی در عمل شاهد حمایت از همکاران متخصص داخلی در کشور نبودیم.

خسرونیا افزود: تعرفه اعلامی کنونی امکان پاسخگویی هزینه‌های اداره مطب و معیشت پزشکان را نخواهد داد به همین خاطر عده‌ای از همکاران ما به ناچار مجبور به خروج از گردونه درمان هستند، مهاجرت می‌کنند و یا به شغل‌های جانبی و خدمات زیبایی برای مراجعان می‌پردازند.

استاد پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی گفت: مالیات و درآمد‌های دولت با میزان رشد تورم افزایش پیدا می‌کند، ولی متأسفانه تعرفه پزشکی از این روند تبعیت نمی‌کند و همیشه در محدوده ۲۰ یا ۳۰ درصد افزایش، ثابت و اصطلاحاً «فریز» شده است!

خسرونیا افزود: با تورم ۴۰ درصدی ولی سال گذشته تعرفه ۲۰ درصد افزایش یافت، امسال هم با وجود تورم و افزایش چند برابری هزینه‌های جاری زندگی و نگهداری مطب، مالیات، افزایش تعرفه ورود به محدوده طرح ترافیک و سایر مسائل، شاهد رشد چندانی در میزان تعرفه‌های پزشکی نیستیم؛ به خصوص پزشکان جوان که درآمد کمتری دارند مشکلات خیلی بیشتری خواهند داشت و موجب بی انگیزگی آنان خواهد شد.

وی با اشاره به مسائل فرهنگی جامعه گفت: از سوی دیگر برخی برنامه‌های نمایشی و سریال‌های تلویزیونی، جامعه پزشکی را به شیوه‌های مختلف مورد تمسخر قرار می‌دهد که این رفتار موجب توهین به این افراد خدوم و تحقیر جایگاه ارزشمند آنان در سلامت مردم خواهد شد.

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران با اشاره به اینکه هزینه برگزاری کنگره‌ها در کشور به طور عجیب و فزاینده افزایش یافته به طوری که برگزاری یک همایش علمی در فضای دانشگاهی هزینه چندین میلیاردی به همراه دارد، افزود: برای چهار روز اجاره سالن همایش، حدود یک و نیم میلیارد تومان هزینه دریافت می‌شود که با احتساب هزینه‌های جانبی دیگر مبلغ کلانی خواهد بود؛ به اعتقاد من دولت باید حمایت لازم را جهت برگزاری همایش‌های علمی انجام دهد در غیر این صورت شاهد تعطیلی برخی از همایش‌های علمی خواهیم بود، چون با این مبالغ دریافتی از پزشکان بابت ثبت نام، امکان گرداندن همایش‌ها و کنگره‌های دوره‌ای مقدور نخواهد شد.

سی و چهارمین کنگره علمی سالیانه جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، ۲۵ تا ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «طرح نفس» جان ۱۴ نوزاد کرمانشاهی را نجات داد
  • خودکشی پزشکان ایرانی در مرز هشدار؛ مشکل کجاست؟
  • خودکشی از رزیدنت‌ها به پزشکان رسیده؛ چرا دکتر سمیرا آل‌سعیدی خودکشی کرد؟/ «خودکشی پزشکان به‌مثابه یک انتحار اجتماعی است»
  • شیراز میزبان رویداد تخصصی بازساختی پزشکی آینده
  • رشته‌های عفونی و خون متقاضی کمتری دارند/ شاهد گسترش مصرف سیگار هستیم
  • رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی: فقط ۱۰ درصد پزشکان از شغل خود راضی هستند
  • جزئیات خودکشی یک فوق‌تخصص روماتولوژی | سمیرا آل‌سعیدی که بود و چرا دست به خودکشی زد؟
  • مسوولان برای درمان سراغ پزشکان معروف می روند
  • ‌رویداد تخصصی بازساختی ـ پزشکی آینده در شیراز برگزار می‌شود
  • اردوی جهادی ۷۰ نفره دانشجویان بسیجی علوم پزشکی گلستان