Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس اسناد بالادستی بنا بود که پیمایش‌های ملی دربارۀ بازی‌های رایانه‌ای هر دوسال یکبار انجام شود اما متاسفانه آخرین بار فرآیند افکارسنجی دربارۀ بازی‌های ویدیویی در سال 1398 انجام شد و فرارسیدن انتخابات ریاست جمهوری و به تبع آن تغییر دولت باعث شد که بنیاد در سال 1400 موفق به اجرای پیمایش جدید نشود به همین جهت بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای قصد دارد که پیمایش جدید را حتماً در سال جاری انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرنگار علمی و فناوری خبرگزاری برنا، اعضای هیأت مدیرۀ بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای 21 خرداد، 1401 از مرکز افکارسنجی ایرانیان بازدید کردند، در این بازدید که دکتر افراسیابی (معاونت نظارت و ساماندهی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای) و دکتر منصوری (عضو هیأت مدیره) حضور داشتند، زمینه‌های همکاری میان بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و مرکز افکارسنجی ایرانیان در حوزه‌های مرتبط با افکار سنجی و تحلیل کلان داده‌ها بررسی شد.

دکتر اختری رئیس مرکز افکارسنجی ایرانیان در این دیدار عنوان کرد:

هسته‌های اولیه این مجموعه فعالیت خود را در سال 1387 شروع کردند اما سال 95 زمان شروع به فعالیت رسمی مرکز افکارسنجی ایرانیان بود، این مجموعه تنها مرکز افکارسنجی و تحلیل کلان داده در بخش غیردولتی است که مجوز رسمی فعالیت نیز دارد.

وی افزود: اعتبار، مهم‌ترین رکن افکارسنجی و داده کاوی است که مؤسسۀ مذکور تاکنون موفق شده تا داده‌های معتبری به متقاضیان ارائه دهد، همین عامل اعتبار سبب شده است تا بسیاری از مجموعه‌ها ریسک ورود به این عرصه را نپذیرند.

رئیس مرکز افکار سنجی ایران تصریح کرد: این مؤسسه هنگام برگزاری سیزدهمین دورۀ انتخابات ریاست‌جمهوری ایران، اقدام به اجرای عملیات افکار سنجی کرد که نسبت به مؤسسات مشابه نتیجۀ آن با واقعیت تطابق بیشتری داشت.

دکتر افراسیابی معاون نظارت و ساماندهی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای نیز در این بازدید عنوان کرد:

بر اساس اسناد بالادستی بنا بود که پیمایش‌های ملی دربارۀ بازی‌های رایانه‌ای هر دوسال یکبار انجام شود اما متاسفانه آخرین بار فرآیند افکارسنجی دربارۀ بازی‌های ویدیویی در سال 1398 انجام شد و فرارسیدن انتخابات ریاست جمهوری و به تبع آن تغییر دولت باعث شد که بنیاد در سال 1400 موفق به اجرای پیمایش جدید نشود به همین جهت بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای قصد دارد که پیمایش جدید را حتماً در سال جاری انجام دهد.

وی تأکید کرد: پیمایش‌های ملی در زمینه‌های مختلفی به بنیاد کمک خواهد کرد، نتایج این داده‌کاوی‌ها مشخص خواهد که آموزش‌های بنیاد باید به کدام سمت سوق پیدا کند، جه نگاه فرهنگی بر برنامه‌های ما حاکم شود، وضعیت کشور به تفکیک استان‌ها در چه حالی قرار دارد و چه برنامه‌هایی باید ترتیب داده شود تا وضعیت استان‌ها ارتقاء پیدا کند.

در خاتمه دکتر منصوری عضو بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای عنوان کرد: 

شناخت گفتمان مردم و تفکر آن‌ها دربارۀ بازی‌های ویدئویی یکی از مهم‌ترین اهداف پیمایش‌های افکارسنجی در این حوزه است. داده‌کاوی‌ها نشان خواهد داد که ایران چه تعداد بازیکن بازی‌های رایانه‌ای دارد و رژیم مصرف آن‌ها چیست؟ به طور متوسط چه مقدار هزینه برای بازی‌های ویدئویی صرف می‌کنند؟ متوسط زمانی که مردم در کشور برای بازی‌های رایانه‌ای صرف می‌کنند، چقدر است؟ چه انتظاراتی از یک بازی ویدئویی دارند؟ و موارد بسیاری از این قبیل که پیمایش‌های ملی بهترین راه برای به دست آوردن آن‌ها است.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه حوزۀ افکارسنجی و استفاده از آن برای سیاست گذاری طی سال‌های گذشته مورد توجه نبوده است اما ما سعی داریم که این رویه را اصلاح کنیم و در این مسیر به طور قطع نیاز به همکاری مراکز دیگری مانند مؤسسۀ افکارسنجی ایرانیان داریم که امیدواریم این همکاری منجر به ارتقای کیفیت سیاست‌های موضع در حوزۀ بازی‌های ویدئویی شود.

 

انتهای پیام/

 

خبرنگار: علیرضا عموزاد

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بازی های رایانه ای گیمر بازی اکشن بازی جنگی داده کاوی بنیاد ملی بازی های رایانه پینگ با بازی های روز بازی ویدئویی مرکز افکارسنجی ایرانیان دکتر منصوری بیگ دیتا بنیاد ملی بازی های رایانه ای مرکز افکارسنجی ایرانیان دربارۀ بازی پیمایش های ملی پیمایش جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۶۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر خارجه گامبیا: ایرانیان را به شجاعت‌شان می‌شناسیم

حسین امیرعبداللهیان در یکی از آخرین دیدارها و رایزنی‌های خود در بانجول و در حاشیه اجلاس سران همکاری اسلامی با مامادو تانگارا وزیر امور خارجه گامبیا دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش ایسنا، وزیر خارجه کشورمان با اشاره به ابلاغ سلام‌های دکتر رئیسی به همتای گامبیایی در مراسم افتتاحیه اجلاس سران اسلامی،  برگزاری و مدیریت موفق اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی را به همتای خود و دولت و مردم گامبیا تبریک گفت.

امیرعبداللهیان همچنین ابراز امیداری کرد نتایج اجلاس بانجول برای امت اسلامی سودمند و ثمربخش باشد.

وزیر خارجه گامبیا نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از دیدار با همتای ایرانی، به‌خاطرات خوب خود از سفرش به تهران و اصفهان و مشاهده ظرفیت‌های گسترده ایران در عرصه های مختلف علم و فناوری و دانشگاهی اشاره و تاکید کرد ما ایرانیان را به شجاعت‌شان می‌شناسیم.

وزیر امور خارجه گامبیا ضمن خوشامدگویی و تشکر از حضور و مشارکت فعال کشورمان در اجلاس بانجول تاکید کرد: ما خواستار دوستی و همکاری با کشورهای بزرگ اسلامی از جمله ایران هستیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • 4 افسانۀ غیرواقعی دربارۀ گرگ‌ها
  • بهترین بروکر بازار فیوچرز برای ایرانیان
  • ۲۰ اثر به اختتامیه رویداد بازی‌آرا رسید/ معرفی ظرفیت‌های خوب بازی‌های رایانه‌ای به سبد خانوار
  • فال حافظ امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر
  • آنچه دربارۀ دیکتاتوری گفتم جدی نبود- ترامپ
  • پیمایش چهارگانه ۲۶۲ هزار کیلومتر از سطح کشور در برنامه هفتم توسعه به روش ژئوفیزیک هوابرد
  • انجام ۶۰ نظر سنجی در موسسه افکارسنجی ملت
  • وزیر خارجه گامبیا: ایرانیان را به شجاعت‌شان می‌شناسیم
  • آقای علم الهدی! برای دفاع از حجاب از زن باده نوشی مثل منیژه دفاع می‌کنید؟
  • نمایشگاه گرافیک رایانه ای در ایوانکی