Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، روز چهارشنبه گذشته(25 خردادماه) پرواز ATR هواپیمایی ایران ایر در مسیر دوحه - لامرد و به هنگام نشستن در فرودگاه لامرد دچار نقص فنی می‌شود.

علت نقص به گفته ابوذر ضیایی مدیر کل فرودگاههای هرمزگان، لاستیک هواپیما بوده است.

این هواپیما که آشیانه آن در بندرعباس است به صورت مسیر بندرعباس- دوحه- لامرد- دوحه - بندرعباس فعالیت می‌کند، از نوع ATR-72 است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پرواز بندرعباس- دوحه از ۲۸ اردیبهشت ماه توسط ایران ایر راه اندازی شده است.

انتهای پیام/ 3728

 

منبع: فارس

کلیدواژه: پرواز بندرعباس دوحه هرمزگان بندرعباس هواپیمای ای تی آر دوحه لامرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۶۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

10 خبر خوشی که به مذاق دشمنان خوش نیامد | از آخرین دستاوردهای کشور بیشتر بدانید

همشهری آنلاین – گروه سیاسی: اگرچه به‌دنبال انجام عملیات تنبیهی «وعده صادق» علیه برخی پایگاه‌های نظامی رژیم‌ صهیونیستی در داخل سرزمین‌های اشغالی، موج تازه‌ای از رویکردهای تحریمی و انجام اقدام‌های ایران‌هراسانه در دستورکار دولت‌های غربی قرار گرفته، اما برایند تحولات داخلی نشان‌دهنده حرکت کشور در مسیر پیشرفت با رویکرد «خنثی‌سازی تحریم‌ها» ست؛ خبرهای خوشی که طی هفته‌ها و ماه‌های اخیر در رسانه‌های کشور منتشر شده، بیش ‌از هر چیز از برداشتن گام‌های رو به‌ جلو در بسیاری از حوزه‌ها حکایت دارد. این موضوع اما، به مذاق غربی‌ها و معاندان خوش نیامده و می‌کوشند با خبرسازی‌های ضدایرانی، آن ‌هم در گستره وسیع، واقعیت جاری در کشور را تحت‌تأثیر قرار دهند.

همه اینها در شرایطی است که دستاوردهای اخیر در حوزه‌های متکثر، بار دیگر ناکارآمدی ۲ ابزار نخ‌نمای «تحریم» و «منزوی‌سازی» علیه ایران را نمایان‌تر از گذشته، در معرض قضاوت افکار عمومی قرار داده‌ است. در ادامه به بررسی مهم‌ترین خبرهای خوش ماه‌های اخیر می‌پردازیم؛ اخباری که رسانه‌های غربی و معاند، همه توان رسانه‌ای خود را برای تحت‌تأثیر قرار دادن و دیده نشدن آنها به‌کار گرفته‌اند.

۱

درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال

در روزهای میانی اسفندماه ۱۴۰۲ بود که مقام‌های وزارت بهداشت از ابلاغ مصوبه درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال به بیمه‌ها خبر دادند؛ مصوبه‌ای که بررسی‌ها از اجرایی شدن آن در مراکز درمانی دولتی و دانشگاهی در مناطق مختلف کشور حکایت دارند.

براساس این مصوبه، همه بیمه‌های پایه مکلف به پرداخت ۱۰۰ درصد تعرفه دولتی برای همه‌ خدمات درمانی، سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال، ازجمله معاینه، آزمایشگاه، تصویربرداری، توانبخشی و همچنین استفاده از کیت غربالگری نوزادان در مراکز دولتی دانشگاهی سراسر کشور هستند. این مصوبه از روز یکشنبه هفته جاری عملا وارد فاز اجرا شد.

۲

رهاسازی آب از سد کمال‌خان افغانستان به ‌سوی ایران

حقابه ایران از رودخانه هیرمند یکی از اصلی‌ترین موضوع‌های مطرح میان ایران و افغانستان طی سال‌های اخیر بوده است؛ موضوعی که با وجود فراز و نشیب‌ها و حاشیه‌های فراوان، طی ماه‌های اخیر شاهد انتشار خبرهای خوش و امیدوارکننده‌ای از تحقق بخشی از آن بوده‌ایم.

براین اساس هم بود که ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در نشست‌ خبری روز دوشنبه‌ خود با تأیید اینکه از ابتدای سال‌جاری، بحث رهاسازی آب از سد کمال‌خان آغاز شده ‌است، تأکید کرد که از زمان رهاسازی آب تا روزهای اخیر، چیزی در حدود ۱۱۲ میلیون مترمکعب آب وارد خاک ایران شده‌ و جریان آب همچنان ادامه دارد. این‌درحالی است که گفته می‌شود رهاسازی آب از سد «کجکی» نیز آغاز شده‌است.

۳

طرح شفافیت در ایستگاه پایانی

«شفافیت قوای سه‌گانه، دستگاه‌های اجرایی و سایر نهادها» یکی از مهم‌ترین طرح‌های در دستور کار مجلس یازدهم بود که با وجود فراز و فرودهای بسیار، در گام‌های پایانی خود قرار دارد و آنگونه که از بهارستان خبر می‌رسد، در آستانه اجرایی‌سازی قرار گرفته ‌است.

براین اساس نمایندگان در نشست روز دوشنبه مجلس، ایرادات شورای ‌نگهبان به این طرح را رفع کردند تا این طرح مهم در آستانه تبدیل شدن به قانون قرار گیرد؛ طرحی که پس از کش‌وقوس‌های فراوان میان مجلس، مجمع تشخیص مصلحت ‌نظام و شورای‌ نگهبان، اکنون به ایستگاه پایانی رسیده ‌است.

۴

رکوردشکنی در صادرات نفت

اگرچه آمریکایی‌ها با همراهی برخی دولت‌های غربی طی سال‌های اخیر از هیچ کوششی برای قطع جریان صادرات نفت ایران دریغ نکرده‌اند، اما طی روزهای اخیر منابع غربی اعتراف کرده‌اند نه‌تنها تحریم‌های نفتی ایران مؤثر نبوده، بلکه بررسی آمارها از رکوردشکنی ایران در این حوزه حکایت دارد.

در روزهای اخیر روزنامه انگلیسی «فایننشال‌تایمز» طی گزارشی اعلام کرد که درآمد سالانه ایران از صادرات نفت به حدود ۳۵ میلیارد دلار رسیده‌ است؛ رقمی که بیشترین میزان طی ۶ سال گذشته به ‌حساب می‌آید. براساس داده‌های مؤسسه «ورتکسا» ایران در ۳ ماهه نخست سال ۲۰۲۴ به‌صورت متوسط روزانه یک میلیون و ۵۶۰ هزار بشکه نفت صادر کرده که بالاترین میزان از ۳ ماهه سوم سال ۲۰۱۸ است.

۵

عملیات نجات دره مرگ

پاکسازی رود دره فرحزاد از قرق معتادان متجاهر و تبدیل آن به «اکو پارک»، به‌عنوان پاتوق مناسبی برای دوستداران طبیعت، یکی از مهم‌ترین اقدام‌های در دستورکار شهرداری تهران به‌حساب می‌آید که خبر خوش ویژه‌ای برای پایتخت‌نشینان خواهد بود. با افتتاح این پروژه مهم، که فاز نخست آن قرار است در اواخر خردادماه به بهره‌برداری برسد، رود دره فرحزاد چهره جدیدی به خود می‌گیرد.

این پروژه منحصربه‌فرد فضای‌سبز شهر تهران در 2 فاز و محدوده‌ای به سطح تقریبی 157هکتار، برای نخستین‌بار در ایران به‌عنوان زیرساخت سبز- آبی شهر تعریف شده‌است.

۶

خودکفایی در صنعت نیروگاهی

بروز ناترازی در حوزه آب و برق، یکی از مهم‌ترین چالش‌هایی بود که در سال‌های گذشته مشکلات بسیاری را برای مردم و همچنین صنعتگران به‌ وجود آورده بود. اکنون اما شاهد انتشار خبرهای خوشی از این حوزه هستیم. همین چندی قبل بود که علی‌اکبر محرابیان، وزیر نیرو در جریان یک نشست‌ خبری از «خودکفایی کامل» ایران در صنعت آب و برق خبر داد و اعلام کرد در حوزه نیروگاهی امروز علاوه بر تامین نیاز داخل، بسیاری از کشورهای منطقه به خدمات فنی و مهندسی ایران متکی شده‌اند. خرید محصولات شرکت‌های فنی _ مهندسی ایران در این حوزه از سوی بیش ‌از ۵۰ کشور از دیگر خبرهای خوش این عرصه به‌ حساب می‌آید.

۷

روند کاهشی نرخ دلار

کاهش ادامه‌دار نرخ دلار در بازار آزاد از مهم‌ترین خبرهای خوش روزهای اخیر است که رسانه‌های معاند تمایلی به دیده شدن آن ندارند. اگرچه جریان ضدانقلاب به‌دنبال تحولات اخیر با تمرکز ویژه‌ای به التهاب‌سازی در بازار ارز پرداخت، اما با اقدام‌های انجام شده از سوی دولت، فضاسازی‌ها در این حوزه ناکام ماند؛ تا جایی که طی روزهای اخیر از بازار دلار خبر رسید که در ادامه روند کاهشی نرخ دلار در معامله‌های غیررسمی طی ۲ هفته اخیر، قیمت دلار در بازار آزاد به ۵۹هزارتومان کاهش یافت؛ خبر خوشی که از بی‌اثرسازی التهاب‌سازی‌ها در این حوزه حکایت دارد.

۸

داروهای بومی در خدمت درمان سرطان

طی ماه‌های اخیر حوزه بهداشت و سلامت نیز از خبرهای خوش بی‌بهره نبوده‌ است؛ همین چندی قبل بود که اعلام شد یک شرکت دانش‌بنیان موفق به تولید داروی «تراستوزومب» مورد استفاده در درمان سرطان پستان و معده با یک هفتم قیمت نمونه خارجی شده ‌است. این خبر درحالی در روزهای پایانی سال ۱۴۰۲ منتشر شد که پیش از آن نیز خط تولید بومی ۲ داروی درمان کلیدی انواع سرطان‌ها با عنوان «فسفاماید» با حضور روح‌الله دهقانی‌فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری رئیس‌جمهور، به بهره‌برداری رسیده بود.

۹

افتتاح ابرپروژه‌ای در فراسوی مرزها

در پنجمین روز اردیبهشت‌ماه جاری بود که ابرپروژه چند منظوره سد و نیروگاه «اومااویا» با حضور رئیس‌جمهور در سریلانکا به بهره‌برداری رسید؛ ابرپروژه‌ای که یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های صدور خدمات فنی _ مهندسی ایرانی به‌حساب می‌آید و نشان‌دهنده گشایش‌هایی است که با بهره‌گیری از دیپلماسی اقتصادی فعال محقق شده‌ است. انجام این پروژه، آن ‌هم با برخورداری از ویژگی‌هایی مانند اجرای ۲۴ کیلومتر تونل، حفاری یکی از بلندترین شفت‌های (تونل‌های) عمودی دنیا و ... از توان بالای شرکت‌ها و متخصصان ایرانی در اجرای پروژه‌های منحصر به ‌فرد مهندسی حکایت دارد.

۱۰

نمایندگان تجاری بیش از ۱۰۰ کشور در اکسپو ۲۰۲۴

برگزاری ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران، موسوم به «اکسپو ۲۰۲۴»، آن ‌هم با حضور مقام‌های عالی بیش‌از ۲۴ کشور در سطوح مختلف و ۲هزارتاجر از کشورهای گوناگون، از جمله خبرهای خوش دیگری است که بیش ‌از هر چیز نشان‌دهنده شکست رویکرد منزوی‌سازی ایران از طریق اعمال تحریم‌های گسترده‌ است. به‌ گفته مقام‌های مسئول، نمایندگان تجاری بیش از ۱۰۰ کشور در این نمایشگاه حضور یافته‌اند و توانمندی‌های صادراتی ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان‌ نیز عرضه شده ‌است. از سوی دیگر، هم‌افزایی دستگاه‌های مختلف در مسیر خنثی‌سازی تحریم‌ها از دیگر جلوه‌های اکسپو ۲۰۲۴ تهران به‌ شمار می‌آید.

کد خبر 848168 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها سلامت نفت سرطان خبر ویژه اقتصاد اکسپو دارو

دیگر خبرها

  • 10 خبر خوشی که به مذاق دشمنان خوش نیامد | از آخرین دستاوردهای کشور بیشتر بدانید
  • بیشترین و کمترین تعطیلات رسمی از آن کدام کشور است؟
  • پرواز بودجه نهاد ریاست‌جمهوری در دولت رئیسی؛ افزایش ۸۶ درصدی کجا صرف می‌شود؟
  • کدام پرنده رکورد جهانی بالاترین ارتفاع پرواز را در اختیار دارد؟ | برخورد کرکس روپل با یک هواپیما در ارتفاع ۱۱ هزار و ۳۰۰ متری
  • سفرنامه| مسیر بی بازگشت به ریگ جن!/ مثلث برمودای ایران کجاست؟
  • تخریب ۳۰۰ قنات جنوب سیستان و بلوچستان در سیل اخیر
  • پس از انتقادات فراوان: وی‌اِی‌آر در سوئد اجرا نمی‌شود!
  • کدام کشورها بیشترین حاجی را دارند؟
  • بارش‌های اخیر ایران محصول ابردزدی و بارورسازی ابرها است؟
  • صدور ۲ هشدار جدید هواشناسی  + جزئیات | امروز کدام مناطق بارانی است؟