Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، حسن عسکری ظهر امروز در اولین جشنواره بزرگ گلاب‌گیری در روستای امروله شهرستان سنندج با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا اظهار کرد: امنیت امروز کشور را مدیون شهدا هستیم، منطقه حسین آباد ۴۹ شهید را تقدیم کرده که ۲ شهید آن از فرزندان روستای امروله هستند.

وی گفت: این جشنواره بیانگر این است که برنامه‌ریزی منسجمی پشت قضیه وجود داشته که وظیفه خود می‌دانیم از تلاش‌های انجام شده تقدیر کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست فرمانداری سنندنج عنوان کرد: امیدواریم این برنامه‌ها استمرار داشته باشد چرا که برگزاری این دست برنامه‌ها معرف ظرفیت‌ها و استعدادهای گردشگری این شهرستان به ویژه در زمینه گردشگری روستایی است.

وی خاطرنشان کرد: امروزه صنعت گردشگری جزو یکی از صنایع مهم در دنیا است و اقتصادهای پیشرفته‌ محور توسعه خود را براساس صنعت گردشگری بنا می‌گذارند و از این طریق درآمدهای زیادی را عاید مردم خود می‌کنند.

عسکری افزود: درآمدی که برخی از کشورهای دنیا از صنعت گردشگری و توریست دارند خیلی بیشتر از کشورهایی است که اقتصاد آنها بر درآمد نفتی استوار است.

وی تصریح کرد: اگر می‌خواهیم در بحث توسعه حرکت جدی داشته باشیم و برنامه‌ریزی شکل بگیرد توجه به صنعت گردشگری امری ضروری‌ است و باید در این راستا تلاش کنیم.

سرپرست فرمانداری سنندج اذعان کرد: صنعت گردشگری، صنعتی ارازان است جدای از اینکه می‌توان به راحتی به آن دسترسی پیدا کرد، ضرر و زیانی برای محیط زیست ندارد.

وی اذعان داشت: با کمترین سرمایه می‌توان بهترین سود و بهره‌وری را از صنعت پرسود گردشگری برد.

به گفته عسکری، هدف دولت توسعه صنعت گردشگری به ویژه در روستاهاست و در این راستا برنامه‌ریزی‌های مختلفی صورت گرفته است.

وی اذعان کرد: سیاست دولت بر این مبناست که روستاها رونق پیدا کند تا روستانشینان با بهره‌مندی از اقتصاد و اشتغال پایدار مجبور به مهاجرت و حاشیه‌نشینی در شهرها نشوند.

وی عنوان کرد: توسعه صنعت گردشگری اشتغالزایی و رونق اقتصادی را در روستاها ممکن می‌سازد، گفت: وقتی روستایی ما در روستا ماندگار باشد در کنار دور ماندن از آسیب‌های اجتماعی شهرنشینی، تولیدلات و بخصوص محصولات کشاورزی رشد می‌گیرد.

به گفته عسکری، روستاها دروازه تولید در کشور هستند، جمعیت روستایی در کنار تامین نیازهای خود نیاز غذایی دیگر نقاط را نیز تامین کرده و نقش مهمی در چرخه تولید ایفا می‌کنند.

وی در ادامه گفت: گندم به عنوان یک محصول استراتژیک امروز از مهمترین محصولات در جهان محسوب می‌شود و تلاش برای افزایش تولید آن از اهمیت زیادی برخوردار است که بخش حسین‌آباد سنندج اکنون قطب تولید این محصول است.

سرپرست فرمانداری سنندج اضافه کرد: در راستای رونق و توسعه روستاها و ایجاد رفاه بیشتر برای مردم، توجه ویژه به بحث عمران و اشتغالزایی در روستاها را در سطح شهرستان به عنوان یک اولویت مهم دنبال خواهیم کرد.

وی از پرداخت تسهیلات خاص اشتغالزایی به روستائیان خبر داد و گفت: امیدواریم با جذب این اعتبارات شاهد شکوفایی و نقش‌آفرینی بیشتر جمعیت روستاها در پازل تولید استان و کشور باشیم.

عسکری در پایان شخنانش ضمن اشاره به ثبت جهانی منظر فرهنگی اورامان و نقش آن در رونق روستاها و توسعه صنعت گردشگری در کردستان، ظرفیت‌های اعتقادی و مذهبی روستای امروله را زمینه‌ساز رونق گردشگری این روستا عنوان کرد.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۱

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی فرماندار سنندج رونق اقتصادی روستاهای سنندج صنعت گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۶۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی از شوراهای اسلامی روستاها خواست تا برای تولید و رونق اقتصادی برنامه‌ریزی کنند و گفت: مردم باید شوراها را کانون همیاری، همفکری، تعامل و اثربخشی ببینند نه اینکه محل درگیری و تقابل باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، علیرضا عباس‌زاده امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در همایش استانی شوراهای اسلامی استان با گرامیداشت سالروز تأسیس نهاد شوراهای اسلامی، به تشریح جایگاه این نهاد مردمی در نظام جمهوری اسلامی ایران پرداخت و با اشاره به اینکه شوراها می‌توانند در اولویت نظام برنامه‌ریزی، تصمیم‌سازی و اجرایی قرار بگیرند، اظهار کرد: دولت سیزدهم مردمی سازی را در اولویت کارهای خود قرار داده و الزامات آن را پذیرفته است.

وی افزود: دولتی که یکی از برنامه‌های کلان خود و گفتمان غالب در کشور و جامعه را مردمی‌سازی اعلام می‌کند حتماً به الزامات این بحث توجه دارد و می‌دانیم که یکی از بخش‌های مردمی‌سازی توجه به شوراها است.

معاون استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه شوراها ابتدایی‌ترین و مؤثرترین سطح ارتباط مردم با دولت و جامعه هستند، عنوان کرد: ظرفیت دولت مردمی برای تقویت امور شورایی و قالب کردن گفتمان مردمی‌سازی در جامعه، ظرفیت ویژه‌ای است که باید از آن استفاده کنیم.

عباس‌زاده تأکید کرد: تحقق شعار سال یعنی جهش تولید با مشارکت مردم که جزو برنامه‌های کلان برای رفع مسائل عمده کشور است، این جهت را به ما نشان می‌دهد که اکنون مسئله اقتصادی حائز اهمیت است اما حل همین معضل جامعه هم با مشارکت مردم انجام شدنی است.

وی با تأکید بر اینکه شعار سال هم ظرفیت دیگری برای توجه دادن به امر شورایی است، تصریح کرد: اگر قرار است بسیج مشارکت مردم و ظرفیت آنان پای کار همه برنامه‌های کلان کشور به ویژه بحث جهش تولید بیاید، اینجا هم شوراها نماد مردمی بودن و مشارکت مردم هستند.

معاون استاندار خراسان جنوبی در ادامه به خدمات ارزنده و قابل توجه نظام در روستاها اشاره کرد و افزود: در حال حاضر ۹۰۴ روستا در خراسان جنوبی دارای شورای اسلامی هستند اما با وجود فراهم بودن زیرساخت‌ها، مردم از روستاها مهاجرت کردند.

وی متذکر شد: برای مهاجرت معکوس جمعیت به روستاها و ماندگاری آنان هم دولت و هم شوراهای اسلامی به عنوان نخبگان و معتمدین مردم باید باید برنامه داشته باشند و روستاها را به مرکز تولید و رونق اقتصادی تبدیل کنند اما اکنون این رویکرد در شوراها نیست.

عباس‌زاده از شوراهای اسلامی روستاها خواست تا برای تولید و رونق اقتصادی برنامه‌ریزی کنند و گفت: مردم باید شوراها را کانون همیاری، همفکری، تعامل و اثربخشی ببینند نه اینکه شوراها محل درگیری و تقابل باشند.

وی در ادامه پاسداری از حرمت جایگاه شوراها را از رسالت‌های اعضای شوراها دانست و افزود: در قانون حد و حریم برای شورا و دخالت در امور اجرایی و جاری روستاها و شهرها لحاظ شده اما متأسفانه این تقابل و درگیری‌ها در شوراها حتی در برخی روستای کم جمعیت تبدیل به معضل شده است.

معاون استاندار خراسان جنوبی همچنین به اقدامات خوب در حوزه شوراها و تعامل بین دهیاری‌ها و شهرداری‌ها اشاره کرد و افزود: در خراسان جنوبی در مقایسه با سایر استان‌های کشور کمترین تخلفات، سو استفاده و نابسامانی را در وضعیت شوراها داریم.

وی از شوراهای اسلامی روستاها و شهرها برای پیگیری دلسوزانه امور مردم قدردانی کرد و گفت: اتفاقات بسیار خوبی در بخش سرمایه‌گذاری در شوراهای اسلامی روستاها و شهرها در حال تحقق است که این می‌تواند برای تأمین درآمد پایدار شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و رفع نیازهای اساسی مردم در این مناطق مفید باشد و رویکرد دولت نیز همین است.

عباس‌زاده با ذکر این نکته که اقدامات سازمان دهیاری‌ها و شهرداری‌ها نسبت به دوران گذشته خیلی متفاوت شده، تصریح کرد: اکنون حدود ۶۰ درصد بودجه‌های شهرداری که مصوب می‌کنیم با مجوز دولت در قانون بودجه تأمین می‌شود که رقم قابل توجهی است.

معاون استاندار خراسان جنوبی گفت: طی دو سال اخیر ۶۱ دستگاه ماشین‌آلات شهری به شهرداری‌های استان خراسان جنوبی تخصیص یافته که اگر همین روند ادامه یابد در پایان دولت سیزدهم از نظر نسبی شهرداری‌های استان در حوزه ماشین‌آلات به خودکفایی می‌رسند.

کد خبر 748877

دیگر خبرها

  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • نمایشگاه دست ساخت‌های دانش آموزی در سنندج
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • سومین دوره جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • لزوم جذب مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام استان
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود