Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، غذا‌هایی که برای خرید در دسترس ما قرار دارند، همگی به یک اندازه سالم نیست و اگرچه بسیاری از مردم مقدار چربی و قند موجود در مواد غذایی را پیگیری می‌کنند، اما در مورد تغذیه سالم این تمام ماجرا نیست. علی‌رغم تمام اطلاعات و راهنمایی‌های موجود به نظر می‌رسد افراد هنوز برای داشتن یک رژیم غذایی سالم با مشکل مواجه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نقل از ارث، جسیکا تامسون مطالعه جدیدی در مورد اینکه چگونه درک آمریکایی‌ها از یک رژیم غذایی سالم با واقعیت متفاوت است را در مهمترین نشست سالانه انجمن آمریکایی تغذیه مطرح کرده است.

در این مطالعه از بیش از ۹۷۰۰ شرکت‌کننده خواسته شد پرسشنامه‌های دقیق یادآوری رژیم غذایی ۲۴ ساعته را تکمیل کنند و رژیم غذایی خود را عالی، بسیار خوب، خوب، متوسط یا ضعیف ارزیابی کنند. سپس محققان از پرسشنامه‌ها برای ارزیابی کیفیت رژیم غذایی هر شرکت‌کننده استفاده کردند.

از این نظر رژیم‌های غذایی سالم‌تر شامل میوه‌ها و سبزی‌ها، غلات کامل، چربی‌های سالم، محصولات لبنی کم‌چرب، قند کمتر و پروتئین‌های موجود در غذا‌های دریایی و گیاهان در نظر گرفته شد و غذا‌هایی که کمتر سالم تلقی می‌شود شامل غلات تصفیه‌شده و غذا‌های سرشار از سدیم، قند‌های اضافه شده یا چربی‌های اشباع شده بود.

غیر از ارزیابی کیفیت رژیم غذایی محققان می‌خواستند دریابند که آیا یک سوال ساده (رژیم غذایی شما چقدر سالم است؟) می‌تواند به عنوان یک ابزار غربالگری برای جایگزینی پرسشنامه‌های دقیق رژیم غذایی در مطالعات تغذیه‌ای مورد استفاده قرار گیرد یا خیر.

نتایج مطالعات قبلی نشان داده افراد در ارزیابی وضعیت کلی سلامت خود دقیق هستند و رتبه‌بندی سلامتی آنان پیش‌بینی کننده‌ای قوی برای عوارض و مرگ‌ومیر است.

در این تحقیق ارزیابی افراد از سالم بودن رژیم غذایی خود با نمرات محاسبه شده توسط محقق که از تجزیه‌وتحلیل پرسشنامه‌های دقیق رژیم غذایی به دست آمده بود، مطابقت نداشت. شرکت‌کنندگان تمایل داشتند که سالم بودن رژیم غذایی خود را بیش از حد ارزیابی کنند.

از بیش از ۹۷۰۰ شرکت‌کننده حدود ۸۰۰۰ نفر (تقریبا ۸۵ درصد) کیفیت رژیم غذایی خود را به درستی ارزیابی نکردند و تقریبا همه آنان (۹۹ درصد) سلامت رژیم غذایی خود را بیش از حد ارزیابی کردند.

تامسون، محقق ارشد این مطالعه، گفت: ما متوجه شدیم تنها درصد کمی از بزرگسالان می‌توانند سلامت رژیم غذایی خود را به طور دقیق ارزیابی کنند و جالب اینکه بیشتر افرادی که رژیم غذایی خود را ضعیف می‌دانند، قادر به ارزیابی دقیق رژیم غذایی خود هستند.

در میان افرادی که رژیم‌غذایی خود را ضعیف ارزیابی کردند، ارزیابی آنان با ارزیابی محققان در ۹۷ درصد موارد مطابقت داشت.

البته واضح است که استفاده از پاسخ یک فرد به این سوال که رژیم غذایی شما چقدر سالم است، ارزیابی دقیقی ارائه نمی‌دهد، یا جایگزین پرسشنامه‌های رژیم غذایی مفصلی که در حال حاضر در مطالعات تغذیه استفاده می‌شود، نیست.

تامسون می‌گوید: تحقیقات بیشتر می‌تواند به روشن شدن عواملی که افراد برای ارزیابی کیفیت رژیم غذایی خود در نظر می‌گیرند، کمک کند. برای مثال دانستن اینکه آیا افراد از توصیه‌های رژیم غذایی خاصی آگاه هستند و اینکه غذای‌شان را از کجا خریداری می‌کنند یا چگونه تهیه می‌شود، مفید خواهد بود.

منبع: ايسنا

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ثبت نام سایپا ثبت نام ایران خودرو تغذیه رژیم غذایی خود کیفیت رژیم غذایی پرسشنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۷۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نحوه انتخاب و معرفی اساتید نمونه کشوری

به گزارش خبرنگار مهر، سی و یکمین مراسم تجلیل از اعضای هیات علمی نمونه کشوری صبح امروز با حضور محمد علی علی زلفی گل، برخی از معاونان این وزارتخانه و تعدادی از روسای دانشگاه ها در سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران برگزار شد.

دکتر علی رضا حیدری معاون هیات های امنا و هیات های ممیزه مرکزی در این مراسم گفت: دستورالعمل اساتید نمونه بازنگری و ابتدای سال تحصیلی گذشته به همه دانشگاه ها ابلاغ شد، ۴ یا ۵ ماه فرصت داده شد تا دانشگاه ها افراد واجد شرایط رو معرفی کنند.

وی ادامه داد: تا ۳۰ دیماه فرصت داده شد افراد معرفی شوند. این درحالی بود که برخی از دانشگاه ها تاخیر داشته و تا فرودین نیز پرونده هایی از دانشگاه ها به دبیرخانه ارسال می شد.

معاون هیات های امنا و هیات های ممیزه وزارت علوم گفت: در این دوره ۱۵۰ پرونده بعد از مرحله اول ارزیابی توسط دانشگاه ها ارسال شد برخی دانشگاه نیز اعلام‌کردند بعد از ارزیابی افراد معرفی شده شرایط نداشتند و معرفی نشدند.

وی ادامه داد: در مجموع ۸۷ پرونده ارزیابی نهایی شد که تمامی ۸۷ نفر شایسته بودند ولی با توجه به یک سری معیارها ۶۵ نفر عضو هیات علمی از ۳۱ دانشگاه انتخاب شدند که امیدواریم کمک بیشتر برای دانشگاه باشند.

کد خبر 6093045 زهرا سیفی

دیگر خبرها

  • این ویتامین چربی کبد را دفع می‌کند | روش‌های کاربردی برای تقویت سلامت کبد
  • با سریع ترین روش های کاهش وزن آشنا شوید
  • به این دلیل چیپس نخورید!
  • کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • آموزش یک جامعه با اخلاق از خانه و خانواده آغاز می‌شود
  • ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • باید و نباید‌های تعامل با کودکان چاق
  • نحوه انتخاب و معرفی اساتید نمونه کشوری
  • با سریع‌ترین روش‌های کاهش وزن آشنا شوید
  • پرسپولیس - سپاهان؛ آدرس دقیق انگیزه