Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-27@10:43:54 GMT

کاهش ادامه‌دار سفرهای مردم و مسافران شمال

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۵۸۲۹۹

کاهش ادامه‌دار سفرهای مردم و مسافران شمال

سفرهای جاده‌ای مردم در هفته گذشته کاهش نسبی داشت و جالبتر اینکه استان‌های شمالی بر خلاف معمول و البته مانند هفته گذشته مسافران به مراتب کمتری را به خود دید.

به گزارش ایران اکونومیست، بر اساس آمار سامانه‌های حمل و نقل هوشمند مرکز مدیریت راه‌های کشور یک میلیون و ۶۱۱ هزار و ۶۹۱ وسیله نقلیه مختلف در بازه زمانی ۲۰ تا ۲۶ خرداد ماه در محورهای مواصلاتی کشور تردد داشته‌اند که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۱۳ درصد افزایش یافته اما در مقایسه با هفته قبل از این بررسی ۱۶ درصد کاهش را تجربه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس نقشه تخلیه و انباشت خودروهای بومی استان‌های مختلف در روزهای ۲۰ تا ۲۶ خرداد ‌ماه، برخی از استان‌ها با کاهش تردد و برخی دیگر با افزایش این آمار مواجه شدند. در این نقشه تهران مانند هفته گذشته و برخلاف همیشه رنگ قرمز و مازندران آبی شد. یعنی آمار تخلیه خودرو در مازندران بیشتر از انباشت آن بوده است و بالاترین آمار انباشت خودرو در هفته‌ای که گذشت به سمنان و تهران اختصاص دارد. یعنی مسافران در هفته‌ای که گذشت بیشتر از استان‌های شمالی به سمنان و تهران سفر کردند.

آمارهای مرتبط با ترددهای بین استانی نشان می‌دهد اردبیل، گیلان و زنجان با منفی ۳۵ درصد، منفی ۳۴ درصد و منفی ۲۵ درصد کاهش، بیشترین افت را نسبت به هفته قبل از این بررسی تجربه کردند. اما استان ایلام با هفت درصد رشد، بیشترین افزایش سفر را در این بازه زمانی داشت.

اما همین آمار در قیاس با هفته مشابه سال گذشته افزایش چشمگیر سفرهای جاده‌ای را تقریبا در همه استان‌ها نشان می‌دهد. در این میان تنها آذربایجان غربی با کاهش سه درصدی سفرهای جاده‌ای مواجه شد و خوزستان، هرمزگان، خراسان رضوی و خراسان شمالی با ۴۶ درصد، ۳۸ درصد، ۲۹درصد و ۲۹ درصد افزایش، بیشترین رشد را نسبت به هفته مشابه سال گذشته تجربه کردند.

اطلاعات پلاک‌های ثبت شده در دوربین‌های پلاک‌خوان در بازه زمانی مذکور نشان می‌دهد که بیش از ۹ میلیون و ۳۲۳ هزار پلاک خودرو با ترکیب مبدا استان‌های مختلف در محورهای برون‌شهری مشاهده شدند. در این میان خودروهای تهران و البرز با بیش از ۲۰ درصد بیشترین سهم را در این ترددها داشته‌ و پس از آن خودورهایی با پلاک استان‌های مازندران، فارس، خراسان رضوی و اصفهان در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: سفرهای جاده‌ای ، ترددهای بین استانی ، مازندران ، گیلان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سفرهای جاده ای ترددهای بین استانی مازندران گیلان سفرهای جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۸۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی‌های ناشی از تصادفات در آذربایجان شرقی

سرهنگ قنبرزاده در نشست تجزیه و تحلیل تصادفات استان گفت: میزان فوتی‌ها در تصادفات درون شهری سال ۱۴۰۲ در آذربایجان شرقی نسبت به سال قبل از آن ۳۸ درصد بیشتر شده است که تبریز با ۶۰ درصد تصادفات در جایگاه اول و مراغه با ۲۰ درصد در رتبه دوم قرار دارد.

وی افزود: میزان تصادفات جرحی و فوتی در استان نگران کننده است و بر اساس آمار میزان تصادفات در سال گذشته سیر افزایشی داشته بود.

وی با بیان اینکه رنج سنی فوتی‌ها در فرودین امسال بین ۲۰ تا ۲۵ سال است افزود: در فروردین ماه سال جاری ۱۹ نفر در رنج سنی یاد شده در تصادفات درون شهری استان جان خود را از دست داده اند که ۴۰ درصد کل فوتی‌ها را شامل می‌شود که انتظارمان از والدین این است اجازه ندهند فرزندانشان بدون گواهینامه و رعایت قوانین رانندگی‌کنند.

رئیس پلیس راهور آذربایجان شرقی ادامه داد: اکثر تصادفات منجر به فوت از ساعت ۱۸ به بعد اتفاق افتاده است که ۶۰ درصد کل تصادفات فروردین ماه را شامل می‌شود.

سرهنگ قنبرزاده به عوامل اصلی تصادفات منجر به فوت اشاره کرد و گفت: عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه با ۹ مورد در رتبه اول و عدم توجه به جلو با ۴ مورد در رتبه بعدی قرار گرفته است

وی کنترل ترافیک را وظیفه همگانی دانست و گفت: تمام دستگاه‌ها در کنترل ترافیک و تصادفات باید به میدان بیایند و صرف حضور پلیس کافی نیست بطوریکه که در ایام تعطیلات عید به دلیل حضور دستگاه‌های مختلف میزان تصادفات کاهشی بود.

وی با انتقاد از عقب ماندگی تبریز در هوشمند سازی معابر اظهارداشت: تبریز از لحاظ هوشمندسازی معابر فقیر است بطوریکه در در بین کلانشهر‌های کشور در جایگاه‌های آخر قرار گرفته، بنابراین ضروری است مسئولین در این راستا برنامه ریزی جدی نمایند.

رئیس پلیس راهور آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه بخورد با تخلفات حادثه ساز افزایش یافته است گفت: در سال ۱۴۰۲ میزان برخورد با تخلفات حادثه ساز ۳۸ درصد در عناوین مختلف افزایش یافته است؛ برای نمونه برخورد با تخلف تجاوز از سرعت مجاز حدود ۲۲۳ درصد افزایش یافته است

سرهنگ قنبرزاده ادامه داد: همچنین در فروردین ماه جاری ۶۵۸ مورد توقیق گواهینامه و خودرو اتفاق افتاده که ۳۳۴ مورد مربوط به دلیل نداشتن گواهینامه، ۱۵۰ مورد تخلفات حادثه ساز،۱۲۵ مورد نموره منفی و ۴۹ مورد نیز به دلیل استفاده از مواد روان گردان بود.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • آخرین آمار تصادفات منجر به فوت در سال گذشته
  • آمار مرگ در ایران | افزایش تعداد فوتی‌ها | آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • بر اساس آمار سازمان ثبت احوال؛ سال گذشته مردان بیشتر فوت کردند
  • جدیدترین قیمت رمزازها در جهان : ۸ ارديبهشت
  • رشد کمتر از انتظار اقتصاد ژاپن
  • پیاز این‌گونه ۱۵۹۸ درصد گران شد/ تغییر ۱۵۴۰ درصدی قیمت گوشت در ۷ سال گذشته
  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی‌های تصادفات آذربایجان شرقی
  • افزایش ۳۰درصدی قیمت خرید برگ سبز چای/ پیش‌بینی تولید ۱۴۵ هزار تن برگ سبز چای
  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی های تصادفات آذربایجان شرقی
  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی‌های ناشی از تصادفات در آذربایجان شرقی