Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-28@14:40:37 GMT

بهبود مبلمان شهری سیدنی از طریق تکنولوژی

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۵۸۹۶۷

بهبود مبلمان شهری سیدنی از طریق تکنولوژی

مدیران سیدنی، بزرگ‌ترین شهر استرالیا و قاره اقیانوسیه، با بهره‌مندی از تکنولوژی روز دنیا به بهبود مبلمان شهری پرداخته و ایستگاه‌های اتوبوس را نیز دیجیتالی کرده‌اند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، برنامه‌ریزان سیدنی تعداد ۳۴۰ ایستگاه اتوبوس دیجیتالی جدید در سراسر شهر نصب کرده‌اند و با استفاده از تکنولوژی به بهبود وضعیت نیمکت‌ها، سطل‌های زباله و تابلوهای اعلانات سراسر شهر پرداخته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایستگاه‌های اتوبوس جدید از صفحه‌های نمایش دیجیتالی تبلیغات برخوردار است که می‌تواند اطلاعات مربوط به رویدادهای مختلف را در زمان واقعی و همچنین پیام‌های امنیت عمومی را نمایش دهد. این ایستگاه‌ها از مقاومت کافی در مقابل تابش نور خورشید یا بارش باران برخوردار است، ضمن این‌که مردم را از اطلاعات لازم در مورد قابلیت دسترسی به وسایل حمل‌ونقل عمومی آگاه می‌کند.

افزایش دو برابری سرویس‌های بهداشتی در سراسر شهر نیز از دیگر اقدامات مدیران سیدنی به حساب می‌آید، ضمن این‌که این افراد در نظر دارند در آینده نزدیک، قابلیت تعامل را در صفحه‌های دیجیتالی تبلیغات در شهر به وجود آورند تا شهروندان بتوانند به اطلاعات ذخیره شده بیشتری دسترسی پیدا کنند. نصب کیوسک‌های پیشرفته، نیمکت‌های منحصربه‌فرد و سطل‌های زباله دیجیتالی نیز از دیگر اقدامات مدیران بزرگ‌ترین شهر استرالیا به شمار می‌رود که از اوایل فوریه ۲۰۲۲ در سراسر شهر پیاده شده است و به هوشمندسازی هر چه بیشتر سیدنی و بهبود کیفیت زندگی کمک زیادی کرده است.

مدیر اجرایی سیدنی مدعی شده است که زیرساخت‌های شهری در آینده نزدیک، تغییرات بیشتری را نیز تجربه خواهد کرد تا ساکنان، مسافران و صاحبان کسب‌وکار بیشترین بهره را از خیابان‌ها ببرند و این در حالی است که بازیافت مبلمان قدیمی خیابان‌ها به عنوان بخشی از اقدامات پایدار در رأس اهداف مدیران خواهد بود. هوشمندسازی و بهبود مبلمان خیابانی مجهز به انرژی تجدیدپذیر، قابلیت دسترسی شهر را افزایش داده و زیست‌پذیری را برای تمام ساکنان با هر میزان توانایی جسمی با بهبود قابل توجهی مواجه کرده است.

تا پیش از اعمال اقدامات جدید، بیشتر مبلمان شهری بیش از ۲۰ سال قدمت داشت که البته، در طرح جدید همه آن‌ها با نوع تکنولوژیک و هوشمند جایگزین شده و به افزایش کاربری آن‌ها کمک زیادی کرده است. علاوه بر این، بهبود فضاهای عمومی و خدمات شهری با کیفیت بسیار بالاتر از گذشته در رأس اهداف مدیران شهر قرار داشت که پیاده‌سازی این اقدام نیز به هوشمندسازی شهری کمک زیادی کرده است چرا که بهره‌مندی از فناوری روز دنیا تحقق این اهداف را امکان‌پذیر کرد.

در این رابطه، برنامه‌ریزان سیدنی با سیستم مدیریت کیفیت شهری توافقنامه‌ای را امضا کردند که بر اساس آن، سیستم مدیریت کیفیت شهری، مسئولیت پرداخت بخش قابل توجهی از هزینه لازم برای پیاده‌سازی طرح‌های جدید را به عهده گرفت. نکته جالب توجه این‌که، اقدامات جدید بخشی از توافقنامه‌ای ۱۰ ساله به حساب می‌آید که بین سیستم مدیریت کیفیت شهری و مدیران سیدنی در سال ۲۰۲۰ در رابطه با بهبود مبلمان خیابانی امضا شد. مدیر سیستم مدیریت کیفیت شهری با اشتیاق تمام، این توافقنامه را مورد استقبال قرار داد و آن را بهانه‌ای برای نوسازی مهم‌ترین و پررونق‌ترین شهر استرالیا در نظر گرفت. وی چنین استدلال کرده است که جایگزینی مبلمان شهری با نوع دیجیتالی آن می‌تواند به رونق کسب‌وکار صاحبان مشاغل و مردمی کمک کند که در سیدنی مشغول به زندگی و کار هستند و حتی می‌تواند از طریق جذب مسافران بیشتر، به رونق گردشگری نیز کمک کند.

گروهی از معماران شرکت بریتانیایی Grimshaw طراحی مبلمان خیابانی جدید سیدنی را به عهده گرفتند و از ایجاد بی‌نظیرترین و زیباترین مبلمان با قابلیت دسترسی برای همه خبر دادند. مدیران شهر نیز مدعی شدند که استفاده از تکنولوژی در ایجاد مبلمان خیابانی به ایجاد شهر مردم‌محور کمک خواهد کرد، ضمن این‌که در بهبود چشم‌اندازهای شهری نیز سهیم خواهد بود.

بهبود مبلمان شهری، به ارتقا کیفیت ایستگاه‌های اتوبوس، کیوسک‌ها و سرویس‌های بهداشتی کمک زیادی کرده است که در ادامه به تغییرات ایجاد شده در هر یک پرداخته می‌شود.

ایستگاه‌های اتوبوس

مدیران تعداد ۳۰۰ ایستگاه اتوبوس قدیمی را با نوع دیجیتالی آن جایگزین کردند که ایستگاه‌های جدید علاوه بر افزایش قابلیت دسترسی، از مقاومت زیادی در مقابل تابش نور خورشید و بارش باران برخوردار است. بام‌های شیشه‌ای این ایستگاه‌ها از نفوذ نور خورشید به بخش زیرین آن خودداری می‌کند که این امر در کاهش گرما و افزایش رفاه کاربران نقش مهمی ایفا می‌کند. علاوه بر این، ایستگاه‌های جدید از صفحه‌های نمایش دیجیتالی بزرگی برخوردار است که برای تبادل اطلاعات ضروری در مورد رویدادهای مختلف و پیام‌های هشدار سلامت، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

کیوسک‌های شهری

نیاز به وجود کیوسک‌ها و نحوه کاربری آن‌ها در سیدنی از حدود ۲۲ سال اخیر، یعنی از اولین زمان نصب آن‌ها، تغییرات قابل توجهی را تجربه کرده است. مدیران سیدنی از فوریه ۲۰۲۲ نصب جایگزینی کیوسک‌های جدید را آغاز کرده و از کاهش ۵۵ مورد موجود به تنها ۱۸ عدد خبر داده‌اند. این کیوسک‌ها در دو طرح مختلف اجرا شده است تا پیاده‌سازی هر مدل در هر خیابان، قابلیت دسترسی به معابر را افزایش دهد. کیوسک‌های جدید، تراکم در خیابان‌ها را به حداقل رسانده، ضمن این‌که به بهبود قابلیت دسترسی و افزایش ایمنی عابران پیاده نیز کمک زیادی کرده است.

سرویس‌های بهداشتی عمومی

تعداد سرویس‌های بهداشتی عمومی در سراسر شهر از ۱۰ مورد به ۲۰ عدد افزایش یافته است، ضمن این‌که قابلیت دسترسی به آن‌ها نیز به طور چشمگیری بهبود یافته است. ۱۰ مورد از این سرویس‌های بهداشتی دارای بام سبز است که این ویژگی، به خنک‌سازی طبیعی بخش داخلی آن‌ها کمک زیادی می‌کند و در زیباسازی شهر نیز سهیم است. هر واحد سرویس بهداشتی به گونه‌ای طراحی شده است که امکان بازیافت پساب‌های زیرزمینی را فراهم می‌آورد.

کد خبر 582464

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهای جهان کشورهای جهان کلانشهرهای جهان سیدنی استرالیا هوشمندسازی شهری مبلمان شهری مبلمان هوشمند شهری تکنولوژی سرویس بهداشتی عمومی هوشمندسازی شهر هوشمند شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ایستگاه های اتوبوس کمک زیادی کرده سرویس های بهداشتی قابلیت دسترسی بهبود مبلمان سراسر شهر مبلمان شهری ایستگاه ها کیوسک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۸۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها

به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمود تارا مسئول پنل پیش نیازهای شکل گیری آزمایشگاه پزشکی هوشمند در بیست و یکمین کنگره کشوری و پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران که در روزهای ۱۱ الی ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود، اظهار داشت: آزمایشگاه‌های بالینی و پزشکی هوشمند امروزه یکی از پایه‌های مهم در تشخیص و مدیریت بیماری‌ها محسوب می‌شوند. این آزمایشگاه‌ها با استفاده از تکنولوژی‌های هوش مصنوعی، اطلاعات پزشکی را تحلیل کرده و الگوریتم‌های پیشرفته‌ای را به کار می‌برند تا بیماری‌ها را سریع‌تر بهبود بخشند. اهمیت آنها در دنیای امروزی این است که این تکنولوژی‌ها به پزشکان کمک می‌کنند تا بیماری‌ها را به دقت تشخیص دهند، پیش بینی کنند و درمان‌های بهتر و موثرتری را ارائه دهند.

وی افزود: هر چند در سطح جهانی، آزمایشگاه‌های پزشکی امروزی به طور گسترده‌ای از تکنولوژی‌های هوشمند مانند سیستم‌های اتوماسیون، تجهیزات تصویری پیشرفته (به ویژه در پاتولوژی و مطالعه لام)، سیستم‌های اطلاعات آزمایشگاهی هوشمند، بستر داده‌های بزرگ و سیستم‌های پشتیبانی تصمیم‌گیری بر اساس هوش مصنوعی استفاده می‌کنند ولی این اتفاق، هنوز در کشور ما، در حال طی مراحل اولیه هستند و آزمایشگاه‌های اندکی وجود دارند که پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای در این زمینه داشته اند.

این متخصص حوزه انفورماتیک سلامت و بالین با اشاره به نیازهای اساسی و مهم در شکل گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند بیان داشت: برای شکل‌گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند، نیازمندی‌های اساسی شامل دسترسی به داده‌های بزرگ و با کیفیت، تکنولوژی‌های پردازش داده قدرتمند، استانداردهای امنیتی برای حفظ حریم خصوصی بیماران و توانایی‌های فنی- انسانی همکاری و ارتباطات مؤثر بین تجهیزات و سیستم‌ها هستند. پس از شکل گیری زیرساخت حداقل، بکارگیری تیم خبره این حوزه و تشکیل تیم‌های مشترک با کادر بالینی شروع کننده اولین فعالیت‌ها است.

وی به نقش شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در برطرف کردن این نیازها تاکید کرد و گفت: شرکت‌های دانش بنیان ایرانی با توجه به توانایی‌ها و تخصص‌های خود، می‌توانند در برطرف کردن نیازهای ذکر شده نقش مهمی داشته باشند. آنها می‌توانند به طراحی و توسعه نرم‌افزارهای پزشکی، تولید تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و ارائه راهکارهای هوشمند برای مدیریت داده‌های پزشکی و اطلاعات بیماری‌ها کمک کنند. این بستر، به خصوص در کشور ما، بستری گسترده و پتانسیل فعالیت فراوان دارد.

کد خبر 6089499 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • مقابله با گرمای شهری از طریق باغ‌های گیاه‌شناسی
  • روز ملی ایمنی در حمل و نقل و حسرت فرصت هایی که از دست می روند....
  • ارزش گوگل اوج گرفت؛ غول تکنولوژی از ۲ تریلیون دلار گذر کرد
  • بر مدار تراشه؛ ریز اما قلب تکنولوژی
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت
  • نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • پاسخگویی مدیران شهری شیراز از طریق سامانه ۱۳۷
  • جهان به روایت تصویر
  • فرودگاهی در ایران برای خواستگاری! + عکس