Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهوری روسیه در دیدار با همتای ارمنستانی خود بر علاقه‌مندی مسکو به برقراری ثبات سیاسی کامل در این کشور تاکید کرد و جمهوری ارمنستان را متحد راهبردی روسیه نامید. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، "ولادیمیر پوتین" رئیس جمهوری روسیه روز جمعه در حاشیه مجمع بین‌المللی اقتصادی سن‌پترزبورگ با "وهاگن خاچاتوریان" رئیس جمهوری ارمنستان دیدار و گفتگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد که مقامات مسکو به برقراری ثبات سیاسی در ارمنستان و توسعه پایدار این کشور علاقه مند بوده و در این راستا تلاش خواهند کرد.

پوتین گفت: «ما علاقه مندیم که وضعیت کشور دوست، ارمنستان همیشه باثبات باشد و توسعه پایدار آن را تضمین کند. و من بسیار امیدوارم که دیدار امروز ما نیز به این مسئله کمک کند.»

وی تاکید کرد که روسیه مصمم به توسعه روابط مشارکتی و متحدانه خود با ارمنستان است که متحد راهبردی فدراسیون روسیه است.

رئیس جمهوری ارمنستان نیز به نوبه خود از ولادیمیر پوتین به دلیل تلاش‌های روسیه به منظور توقف جنگ در اواخر سال 2020 و تثبیت اوضاع در منطقه قره باغ کوهستانی تشکر کرد. خاچاتوریان گفت: «ملت ارمنستان ارزش زیادی برای تلاش‌های مسکو در راستای حل و فصل مناقشه قره باغ کوهستانی و اقدامات واقعی که شما برای پایان دادن به جنگ برداشتید، قائل است.»

اذعان پوتین بر وجود مشکلاتی در روابط با بوسنی و هرزگوین به دلیل تحریم‌ها

"ولادیمیر پوتین" رئیس جمهوری روسیه روز جمعه همچنین در دیدار با "میلوراد دودیک"، عضو هیئت ریاست جمهوری بوسنی و هرزگوین در حاشیه مجمع بین المللی اقتصادی سن‌پترزبورگ اعلام کرد که در روابط روسیه با بوسنی و هرزگوین در رابطه با تحریم‌های ضدروسی مشکلاتی وجود دارد، ولی گفتگو بین دو کشور ادامه داشته و توسعه خواهد یافت.

پوتین گفت: «متأسفانه در شرایط فعلی در روابط ما با بوسنی و هرزگوین، به دلیل پیوستن به تحریم‌ها با مشکلات خاصی روبرو هستیم، اما مواضع شما را می‌دانیم و از آن قدردانی می‌کنیم. با وجود هر مشکلی، روابط دوجانبه ادامه دارد و توسعه خواهد یافت، به ویژه با کسانی که می خواهند این روابط را حفظ کنند. و شما، تا آنجا که من اطلاع دارم، از جمله این افراد هستید.»

میلوراد دودیک نیز روز جمعه در جمع خبرنگاران اعلام کرد که تحریم‌های بوسنی و هرزگوین علیه روسیه پوچ و بی‌معنا خواهد بود، برای اینکه مسکو ضامن توافقات دیتون است. به عقیده وی، هیچ موضع گیری واحدی در قبال تحریم‌های ضدروسی در میان رهبران این کشور وجود ندارد.

پوتین با انتقاد مجدد از آمریکا: دوران تک‌قطبی پایان یافته است/ زیان 400 میلیارد دلاری اروپا در نتیجه اعمال تحریم علیه روسیهپوتین: وظیفه روسیه جدید بازپس‌گیری اراضی اصلی استتحولات اوکراین| تحریم روسیه علیه 2 وزیر آمریکایی/ پوتین: دهه 2020 دوره تقویت حاکمیت اقتصادی روسیه است

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ارمنستان ولادیمیر پوتین ارمنستان ولادیمیر پوتین بوسنی و هرزگوین رئیس جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۹۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری در حوزه استاندارد

به گزارش علم و فناوری آنا از سازمان ملی استاندارد، مهدی اسلام پناه در این دیدار که در حاشیه نشست اسمیک، برگزار شد با اشاره به امضای موافقتنامه شناسایی متقابل در حوزه استاندارد و ارزیابی انطباق بین دو سازمان که سوم اردیبهشت جاری به امضا رسیده است، تاکید کرد: لازم است برنامه اجرایی برای عملیاتی شدن تفاهمات در اولین فرصت تنظیم و امضا شود.

وی با اشاره به اراده روسای جمهور و مسئولان دو کشور برای ارتقاء همکاری‌ها و افزایش حجم مبادلات تجاری، گفت: در منطقه، صرفا دو جمهوری اسلامی وجود دارد و آن هم جمهوری اسلامی ایران و جمهوری اسلامی پاکستان است و این امر مسئولیت ما را در برادری دینی و مشارکت جدی‌تر در همکاری‌های دو جانبه بیشتر می‌کند.

نمایندگان پاکستان که در اجلاسیه هیئت مدیره اسمیک به عنوان (vice chairman) حضور داشتند، ضمن تاکید بر ارتقای همکاری‌ها در حوزه‌های مختلف استانداردسازی و پذیرش متقابل استاندارد‌های یکدیگر امضای برنامه اجرائی را اقدامی فوری و ضروری قلمداد کردند.

همچنین طرفین برای همکاری در حوزه حلال نیز مذاکره و به تفاهم رسیدند.

هیئت ایرانی که به سرپرستی اسلام پناه در این رویداد شرکت دارد، علاوه بر هیات پاکستانی با سایر هیئت‌های شرکت کننده دیدار‌های جداگانه‌ای را با هدف گسترش همکاری‌ها و ارتقا سطح فنی دو طرف برگزار و در این خصوص مذاکراتی نیز انجام شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت آفریقا
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت نظام سلامت در قاره آفریقا
  • ارامنه معترض به مرزبندی جدید ارمنستان و آذربایجان، بزرگراهی را مسدود کردند
  • علی‌اف: صلح در قفقاز جنوبی تنها از طریق عادی‌سازی روابط باکو-ایروان حاصل می‌شود
  • علی اف: تحدید مرزهای جمهوری آذربایجان و ارمنستان آغاز شده
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری در حوزه استاندارد
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری
  • نگرانی پنتاگون از «تقویت» روابط روسیه و کره‌شمالی
  • ساقط کردن ۶ موشک «اتکمز» آمریکا توسط ارتش روسیه/ «مغز متفکر پوتین»: اوکراین نباید وجود داشته باشد