Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-01@23:12:42 GMT

چگونه ویروس کرونا سلول میزبان را آلوده می کند؟

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۶۰۴۹۱

چگونه ویروس کرونا سلول میزبان را آلوده می کند؟

به گزارش «تابناک» به نقل از سیناپرس، پس از شناسایی نوروپیلین-1 (NRP1) به عنوان عامل میزبان برای عفونت کرونا، یافته های جدید توضیح می دهد که چگونه ویروس کرونا مسیر سلولی برای آلوده کردن سلول های انسانی را زیر و رو می کند.

کرونا همچنان بر جوامع و صنایع در سراسر جهان تأثیر زیادی دارد. در تلاش برای یافتن استراتژی‌ های نوآورانه برای جلوگیری از عفونت کرونا، این تیم پژوهشی قبلاً نوروپیلین-1 را به عنوان یک گیرنده مهم در سطح سلول‌ ها شناسایی کرده بود که توسط کرونا برای افزایش عفونت ربوده می ‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش سیناپرس، نوروپیلین-1 یک گیرنده پویا است که محیط سلولی میکروسکوپی را از طریق شناسایی پروتئین ‌های حاوی توالی‌ های خاص اتصال به نوروپیلین، به نام لیگاند، حس می‌ کند. کرونا با تقلید از این توالی اتصال به نوروپیلین، می ‌تواند این گیرنده را برای افزایش ورود و عفونت سلول‌ های انسانی واژگون کند.

در این مطالعه جدید، گروهی به رهبری دانشکده علوم زیستی بریستول شامل پروفسور پیتر کالن (Peter Cullen) از دانشکده بیوشیمی و دکتر بوریس سیمونتی (Boris Simonetti) محقق ارشد و جیمز دالی (James Daly) پژوهشگر در آزمایشگاه کالن، نوروپیلین-1 و لیگاندهای آن را شناسایی کرده ‌اند که توسط یک مجتمع پروتئینی به نام ESCPE-1 در داخل سلول میزبان منتقل می شود. این مجتمع پروتئینی، پروتئین نوروپیلین-1 را جذب کرده و حمل و جابجایی آن را بین بخش های داخل سلول تنظیم می کند.

به گفته پژوهشگران، عملکرد این مسیر هنوز کاملاً مشخص نیست، اما این تیم تحقیقاتی دریافتند که استفاده از ویرایش ژن برای حذف مجتمع پروتئینی ESCPE-1 از سلول ‌های انسانی به طور مؤثر عفونت کرونا را تا حدود ۵۰ درصد مسدود می ‌کند که نشان می‌ دهد این فرآیند به طور مفیدی توسط ویروس تحت تاثیر قرار گرفته است.

پیت، بوریس و جیمز توضیح دادند: این مطالعه نشان‌ دهنده پیشرفت در درک همه ‌گیری ویروس کرونا و چگونگی تخریب بیولوژی میزبان برای آلوده کردن سلول‌ ها است. شناسایی این مسیر مورد استفاده توسط ویروس کرونا راه‌ هایی را برای طراحی و مداخلات درمانی باز می‌ کند. مداخلات درمانی که می تواند مانع از ارتباط مجتمع پروتئینی ESCPE-1 و نوروپیلین-1 با پروتئین اسپایک برای کاهش عفونت شود.

شرح کامل این پژوهش جذاب و یافته های آن در آخرین شماره مجلع تخصصی Proceedings of the National Academy of Sciences منتشر شده است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: متروپل آبادان صندوق امانات بانک حجت الله عبدالملکی ویروس کرونا بیماری زایی سلول متروپل آبادان صندوق امانات بانک حجت الله عبدالملکی مجتمع پروتئینی ویروس کرونا نوروپیلین 1

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۰۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مراسم  آغاز ادغام تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان که در پایگاه ضمیمه مرکز خدمات جامع سلامت نجفی گل شهرستان بیرجند برگزار شد  با اشاره به اهمیت تزریق واکسن پنوموکوک در پیشگیری از عفونت‌های ناشی از باکتری پنوموکوک مثل عفونت مغز و ریه گفت: در استان خراسان جنوبی همزمان با استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، خوزستان، ایلام و بوشهر، در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشتی و خانه‌های بهداشت سراسر استان تزریق واکسن آغاز شد.

شایسته با بیان اینکه این واکسن از سن دو ماهگی و در سه نوبت دوماهگی، ۴ ماهگی و یک سالگی به کودکان استان تزریق خواهد شد.، افزود: بخش اول واکسن از وزارت بهداشت تحویل و در مراکز بهداشت سراسر استان توزیع شده است.
وی با بیان اینکه هر سال حدود ۴۰۰۰۰۰ کودک زیر ۵ سال در دنیا به علت ابتلا به بیماری پنوموکوک جان خود را از دست می‌دهند، گفت:  کودکانی که به انواع شدید بیماری مبتلا می‌شوند و زنده می‌مانند، اغلب مبتلا به عوارض فلج دائمی، ناشنوایی یا آسیب‌های مغزی می‌شوند و استرپتوکوک پنومونیه (پنوموکوک) سبب سینوزیت، مننژیت، اوتیت مدیا، پنومونی، عفونت خون و سایر بیماری‌ها می‌شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: با واکسیناسیون کودکان از میزان بروز این عفونت‌ها در سنین بالاتر (سالمندان، بیماران قلبی ریوی مزمن، نقائص سیستم ایمنی) به علت کاهش مواجه شدن با بیماری کاسته خواهد شد همچنین واکسیناسیون با کاستن از بار بیماری سبب کاهش مصرف آنتی بیوتیک‌های وسیع  در مراکز درمانی کشور شده و از گسترش مقاومت دارویی در کشور نیز جلوگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • دستگیری 10 خرده فروش مواد مخدر در شهرستان فردوس
  • کشف تکنیکی جدید برای تغییر گروه خونی اهدایی
  • یافته‌های پژوهشگران برای افزایش ظرفیت دیالیز برای بیماران
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • ارسال ۹۲ تن دارو به افغانستان
  • خواص معجزه‌آسای سیر برای پوست و مو
  • ساخت نخستین سلول مغزی مصنوعی با آب و نمک 
  • با این فناوری انقلابی می‌توان درون سلول‌های سرطانی را مشاهده کرد!
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی