Web Analytics Made Easy - Statcounter

نوعی ارز دیجیتال مبتنی بر فیزیک ابداع شده که می‌تواند پس از تولید رمزارز با برق، دوباره به انرژی الکتریکی تبدیل شود.

به گزارش ایران اکونومیست، مجله سیستم‌های کریپتواکونومیک، نتیجه تحقیقات گروهی از محققان آزمایشگاه ملی لاورنس لیورمور (LLNL) در کالیفرنیا را طی مقاله‌ای منتشر کرده که نشان می‌دهد، با استفاده از ترکیب علوم مکانیک آماری و تئوری اطلاعات، دسته‌ای از استیبل‌کوین‌های مرتبط با الکتریسیته را طراحی کرده‌اند؛ این ارز‌های دیجیتال، استیبل‌کوین الکتریکی یا به اختصار، ای-استیبل‌کوین نامگذاری شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این مقاله، استیبل‌کوین الکتریکی، از طریق مصرف یک کیلووات ساعت برق به همراه کارمزد، تولید می‌شود و مجدداً قابل تبدیل به یک کیلووات ساعت برق است. این مفهوم جدید در فناوری بلاک چین، اجازه می‌دهد تا برق بین کاربران پراکنده در سراسر جهان، بدون نیاز به سیم‌های متصل یا یک سیستم انتقال مبتنی بر شبکه، منتقل شود؛ بنابراین، به علت وابستگی ارزش ای-استیبل‌کوین به یک دارایی فیزیکی یا همان برق، می‌تواند اولین استیبل‌کوین کاملاً تضمین شده باشد که علاوه بر اطلاعات، انرژی را هم منتقل می‌کند.

در این تحقیقات آمده است: استیبل‌کوین الکتریکی با توجه به ماهیتی که دارد، می‌تواند بسیاری از چالش‌های پیش روی ارزهای دیجیتال مرتبط با نوسانات بازار را حل کند. نوسانات شدید قیمت، خطرات را افزایش می‌دهد و همچنین، شهامت استفاده از تراکنش‌های مصرف‌کننده، قرارداد‌های هوشمند بلندمدت و دیگر برنامه‌های کاربردی ساخته شده مبتنی بر بلاک چین را از بین می‌برد.

به گفته محققان آزمایشگاه ملی لاورنس لیورمور کالیفرنیا، ای-استیبل‌کوین مانند هر استیبل‌کوین یا ارز دیجیتال دیگری، می‌تواند برای انجام تراکنش مورد استفاده قرار گیرد، اما کاربرد جدید آن در مقایسه با سایرین، در این است که با پرداخت هزینه یا سوزاندن این استیبل‌کوین، می‌توان انرژی استخراج کرد. تمام این فرآیند، با قرارداد‌های هوشمند همراه ابر ذخیره سازی داده غیرمتمرکز و بدون وابستگی به یک موسسه یا شخص ثالث برای شبکه یا پرداخت کنترل می‌شود.

آن طور که ماکسول موریالدو یکی از نویسندگان این مقاله توضیح داده، ای-استیبل‌کوین‌ها قابل تبدیل به برق قابل استفاده هستند و این برگشت انرژی، نیازی به شرکت‌ها و خطوط انتقال برق، مجوز یا دستور مقامات ندارد. طراحی این نوع ارز دیجیتال به شکلی است که سرمایه‌گذاران می‌توانند ای-استیبل‌کوین‌ها را در مناطقی که برق قیمت پایین تری دارد، تولید و در مناطق دارای برق گران‌تر، آن‌ها را سوزانده و تبدیل به برق کنند.

جان بیلاف یکی دیگر از نویسندگان این مقاله گفت: یک بلاک چین را از طریق برگشت پذیری ترمودینامیکی (شاخه‌ای از فیزیک که به روابط بین گرما و سایر اشکال انرژی می‌پردازد) برای آینده تصور می‌کنیم که نه تنها در دارایی‌های واقعی مانند مصرف انرژی ریشه دارد؛ بلکه متولی مسئولیت‌پذیرتری برای منابع طبیعی در حمایت از اقتصاد است.

این محققان امیدوارند که در آینده، بتوان از ای-استیبل‌کوین‌ها برای برق‌رسانی به مکان‌هایی استفاده کرد که به دلیل دورافتادگی، به شبکه برق متصل نیستند یا برای افزایش بهره وری انرژی، نیازمند استفاده از انتقال انرژی متناوب و تجدیدپذیر هستند.

  منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: استیبل کوین استیبل کوین ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۲۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زلنسکی: روسیه از سرعت پایین انتقال تسلیحات به ما بهره می‌برد

به گزارش قدس آنلاین، این اظهارات «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین پس از آن بیان شد که آمریکا سرانجام کمک‌هایی به ارزش بیش از ۶۰ میلیارد دلار را عمدتا برای کمک‌های نظامی به این کشور جنگ‌زده اروپایی تصویب کرد.

تلویزیون بی‌بی‌سی گزارش داد، رئیس‌جمهور اوکراین در کنار «ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو که روز دوشنبه در سفری از پیش اعلام‌نشده وارد کی‌یف شد، بیان کرد: «ارتش روسیه اکنون سعی می‌کند از سرعت انتقال تسلیحاتی که شرکا به خصوص ایالات متحده برای ما می‌فرستند، بهره ببرد. به همین خاطر است که سرعت انتقال مهمات به معنای ثبات خط مقدم می‌باشد.»

او با طرح این ادعا که «ارتش روسیه آماده اقدامات تهاجمی بیشتر می‌شود»، افزود: «اوکراین به گلوله و سامانه‌های دفاع هوایی نیاز دارد. شرکای ما همه اینها را دارند و آنها باید اکنون در اوکراین برای از بین بردن جاه‌طلبی‌های روسیه تلاش کنند.»

دبیرکل ناتو در جریان سفرش به کی‌یف با اشاره به عضویت اوکراین در ناتو گفت: «جایگاه واقعی اوکراین در ناتو است و بنابراین من سخت تلاش می‌کنم تا اطمینان حاصل شود اوکراین به عضویت این ائتلاف در خواهد آمد. برای این تصمیم ما نیاز داریم که همه متحدان به توافق برسند. ما به اجماع همه و رای ۳۲ عضو ناتو نیاز داریم. ما با هم می‌توانیم حمله روسیه را دفع کنیم. البته من بعید می‌دانم بتوانیم تا ماه ژوئیه (خرداد-تیر) در نشست ناتو به این اجماع برسیم.»

درحالیکه اوکراین با کمبود نیروها و سرعت پایین انتقال تسلیحات دست‌وپنجه نرم می‌کند، روسیه از دستاوردهایی در میدان نبرد خبر می‌دهد.

تلویزیون سی ان ان اخیرا گزارش داد پیشرفت‌های تاکتیکی روسیه در حال حاضر به طور روزانه است و نشان از سرعت این کشور در میدان نبرد از زمان سقوط «آودیوکا» شهری در اوکراین در ماه فوریه دارد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره ملی تدریس خلاق در دانشگاه کردستان
  • عبدالکبیر: اتصال منطقه‌ای بدون افغانستان ممکن نیست
  • (ویدیو) امکان تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت در ایران!
  • انتقال خون فارغ از گروه خونی ممکن می‌شود
  • پتانسیل ایران در استخراج رمزارز از گاز فلر
  • زلنسکی: روسیه از سرعت پایین انتقال تسلیحات به ما بهره می‌برد
  • روند نزولی بیت کوین آغاز شد؟
  • نزول بیت‌کوین و اتریوم / قیمت روز ارزهای دیجیتال
  • نگاه سرمایه‌گذاران به این آلت‌کوین‌ها/ پتانسیل سودآوری این رمزارزها بالا است!
  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»