Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار اصفهان، در نشست شورای اداری استان اصفهان به ریاست آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور، با بیان اینکه در سال های گذشته بدلیل سوء مدیریت در برخی بخش ها، مردم نسبت به برخی از سیاست ها آزرده خاطر شدند، اظهار داشت: نخستین و مهمترین مساله استان، موضوع آب است که مشکلات عدیده ای در حوزه معیشت، فرونشست، اقتصاد، برخی از ناهنجاری ها و مسائل اجتماعی بر استان تحمیل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری برنا از اصفهان، استاندار اصفهان بیان داشت: علاوه بر استفاده از تدبیرهای کوتاه مدت برای حل کردن مساله آب استان، ضروری است در قالب یک طرح جامع و با حمایت کامل و پشتیبانی قاطع دولت در فلات مرکزی ایران کاری کنیم که مشکل برای همیشه به گونه ای پایدار برطرف شود.

سید رضا مرتضوی خاطرنشان کرد: دولت برای ساماندهی زاینده رود، اقدام  به تشکیل ستاد ساماندهی جامع زاینده رود و اجرای طرح های مختلفی که از زمان گذشته می توانست به کمک فلات مرکزی بیاید، نموده است.

 وی، یکی از چالش های مهم استان و دغدغه سرمایه گذاران را مسائل بانکی، گمرکی و مالیاتی برشمرد و تصریح کرد: با توجه به فرسوده بودن برخی از صنایع نیاز مبرم است که مصوبات مرتبط برای شعاع ۵۰ کیلومتری اصفهان به منظور تسهیل و نوسازی صنایعی که مشکلات عدیده برای هوا و تولید استان تحمیل کرده اند، محقق شود.

 مرتضوی، با تاکید بر لزوم استرداد طلب های مالیات بر ارزش افزوده، پرداخت یا تهاتر مطالبات چند صد میلیاردی برخی از واحدهای تولیدی از شرکت های دولتی، حمایت از صنعت ماشین‌سازی و افزایش اختیارات استان در حوزه پولی و بانکی، تصریح کرد: لازم است اختیارات سقف پرداختی بانک ها به ۱۰ برابر وضع موجود ازدیاد یابد.

وی، با بیان اینکه ۳۳ درصد جاده های استان از سایر جاده ها فرسوده تر است، خاطر نشان کرد: برای تصویب طرح های پشتیبانی و ترمیم جاده های استان در سفر رئیس جمهور بر سر 3 هزار میلیارد تومان توافق شد که درخواست داریم همان عدد مورد توافق در مصوبه اجرایی و عملیاتی شود.

رئیس شورای اداری استان اصفهان، با تاکید بر ضرورت اجرای هرچه سریعتر طرح قطار سریع السیر اصفهان/قم/تهران، افزود:  بخشی قابل توجهی از بودجه کشور در این طرح هزینه شده اما هنوز بهره برداری از آن محقق نشده است که امیدواریم هرچه زودتر با اهتمام مسئولان ملی این امر محقق شود.

استاندار اصفهان، با بیان اینکه وضعیت ما در بخش آموزش و پرورش رضایت بخش نیست و با کمبود ۱۶ هزار نیرو متخصص مواجه هستیم، ما 3 هزار و ۲۰۰ کلاس فرسوده، ۳۸ کلاس کانکسی و ۱۵۲ کلاس سنگی در استان داریم. ما حجم عظیمی از خانواده های شهدا، جانبازان و ایثارگران داریم که باید به مطالبات و انتظارات آنها رسیدگی موثر صورت پذیرد، در حالیکه بالغ بر ۳۱ درصد از اعزامی های دوران دفاع مقدس از استان اصفهان بوده است.

وی، وضعیت آلودگی هوا در اصفهان را اسفناک خواند و متذکر شد: برای برطرف شدن این معضل به توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی و نوسازی و بهسازی آن نیاز مبرم داریم که اگر اتفاق بیفتد باری از دوش استان برداشته می شود.

 مرتضوی، در ادامه با بیان اینکه اصفهان ظرفیت های زیادی در زمینه های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، خدماتی و ... ازجمله صنایع دستی و گردشگری دارد. بحمدالله کارگره اقتصاد گردشگری در استان تشکیل شده و اگر منطقه دیپلماتیک برای مراودات بین المللی نیز تصویب و اجرایی شود کار بزرگی در جهت بهره برداری از این ظرفیت های جاری و بالقوه  محقق خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آب اصفهان سفر رئیس جمهور به اصفهان سید رضا مرتضوی استاندار اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۲۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۸۹ درصد اعتبارات مصوب سفر ریاست جمهوری به ایلام در حوزه راه

به گزارش خبرنگار مهر، سعید هژبری عصر سه شنبه در جلسه پیگیری مصوبات سفر ریاست جمهوری در حوزه وزارت راه و شهرسازی با حضور دکتر غفاری معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع راه و شهرسازی از تخصیص ۸۹ درصدی اعتبارات مصوب سفر ریاست جمهوری به ایلام در حوزه این وزارتخانه خبر داد.

هژبری در ابتدای جلسه اجرای مصوبات سفر ریاست جمهوری را به عنوان اولویت اساسی در برنامه‌ها برشمرد و بر تسریع در اجرا و تکمیل پروژه‌های راهسازی استان ایلام تاکید کرد.

وی افزود: رفع نقاط حادثه خیز و چهار خطه کردن راه‌های استان یکی از اقدامات ضروری است که بایستی در اولویت تأمین و تخصیص اعتبارات باشد.

هژبری گفت: وزارت راه و شهرسازی در سفر اول ریاست جمهوری ۲۲ مصوبه را بر عهده داشته که ۹۶ درصد از این مصوبات اجرایی شده و ۳۲ درصد مصوبات به اتمام رسیده است.

وی افزود: کل اعتبارات مصوبات سفر وزارت راه و شهرسازی ۱,۸۳۰ میلیارد تومان بوده که ۱,۶۳۰ میلیارد تومان معادل ۸۹ درصد تخصیص یافته است.

معاون عمرانی استاندار ایلام از عدم تحقق یک مصوبه مربوط به بهسازی مناطق حاشیه نشین شهر ایلام خبر داد که دکتر غفاری معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع وزارت راه و شهرسازی ضمن تذکر نسبت به عدم پیگیری این مصوبه، بر تأمین منابع و اقدام موثر برای اجرای آن تأکید کرد.

در این جلسه مقرر شد که کلیه پروژه‌های مصوب سفر ریاست جمهور به استان ایلام مطابق برنامه زمان‌بندی تکمیل و پروژه‌هایی از قبیل تونل کبیرکوه، چهارخطه مهران دهلران اندیمشک، واریانت میشخاص، کنارگذر غربی ایوان و راه دسترسی بیمارستان رازی ایلام تا مردادماه جاری تکمیل و به بهره‌برداری برسد.

کد خبر 6093631

دیگر خبرها

  • رئیس‌جمهور بیستم اردیبهشت به قم سفر می‌کند
  • رئیس‌جمهور ۲۰ اردیبهشت به قم سفر می‌کند
  • تخصیص اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومانی برای بازسازی شبکه فاضلاب اصفهان
  • مدیران شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات استانی و ملی باشند
  • وزیر کشور: تقسیم استان تهران در دست بررسی است
  • استفاده از اعتبارات سفر رئیس‌جمهور برای تجهیز و نوسازی مدارس
  • وزیر کشور: تقسیم استان تهران به شرقی و غربی در دست بررسی است
  • وزیر کشور: طرح تقسیم استان تهران در دست بررسی است
  • تخصیص ۸۹ درصد اعتبارات سفر رئیس‌جمهور در حوزه راه و شهرسازی
  • تخصیص ۸۹ درصد اعتبارات مصوب سفر ریاست جمهوری به ایلام در حوزه راه