Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست، علی جدی رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و ترکمنستان و سمیه رفیعی رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی با چاری گلدی بابا نیازف رئیس کمیته منطقه‌ای توسعه و حفاظت محیط‌زیست و سیاست کشاورزی-صنعتی مصلحت خلق شورای ملی ترکمنستان دیدار و گفتگو کردند.

محمدجواد عسکری در ابتدای این دیدار ضمن تبریک برای انتخاب سردار بردی محمداف به عنوان رئیس جمهور ترکمنستان، گفت: انتخابات ریاست جمهوری گام مهمی در تحکیم و تقویت بنیان‌های مردمسالاری ترکمنستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی در ادامه به دیرینگی روابط دو کشور اشاره کرد و یادآور شد: روابط و مناسبات دو کشور ایران و ترکمنستان همواره حسنه بوده و جمهوری اسلامی ایران از تقویت همکاری‌ها با ترکمنستان استقبال می‌کند.

وی با ابراز خرسندی از نشست‌ها و توافقات پارلمانی میان مجالس دو کشور ایران و ترکمنستان نیز عنوان کرد: رویکرد‌های پارلمانی نیاز به فضاسازی دارد و ضروری است که از ظرفیت‌های همه جانبه دو کشور در مسیر ارتقای سطح مراودات در حوزه‌های اقتصادی، تجاری و کشاورزی استفاده شود.

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس در پایان سخنان خود همگرایی دو کشور در منطقه را کمک به رشد و بالندگی مراودات ایران و ترکمنستان توصیف و خاطرنشان کرد: ایران و ترکمنستان به واسطه همسایگی دیرینه، سرنوشت مشترکی دارند و پیوند‌های عمیق تاریخی، دینی و فرهنگی دو کشور بر اهمیت گسترش و توسعه مناسبات دوستانه فیمابین جمهوری اسلامی ایران و ترکمنستان افزوده است.

تشکیل گروه‌های دوستی پارلمانی ایران و ترکمنستان شتاب‌دهنده مناسبات پارلمانی است

در ادامه این دیدار، جدی نیز با حائز اهمیت خواندن ارتقای سطح مراودات پارلمانی ایران و ترکمنستان گفت: مجلس شورای اسلامی از تقویت همکاری‌ها با ترکمنستان استقبال می‌کند و تشکیل گروه‌های دوستی پارلمانی بین دو کشور شتاب دهنده مناسبات و مراودات پارلمانی است.

نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی با دعوت از گروه دوستی پارلمانی ترکمنستان و ایران برای سفر به تهران اظهار داشت: نقش مناسبات پارلمانی و گروه‌های دوستی در ایجاد شناخت و درک مواضع متقابل نسبت به رویداد‌ها و تحولات منطقه‌ای و جهانی حائز اهمیت است.

رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و ترکمنستان در پایان تصریح کرد: تقویت مراودات مجالس دو کشور می‌تواند به توسعه تعاملات پارلمانی کمک نموده و باعث ارتقا سطح روابط در زمینه‌های مختلف اقتصادی اجتماعی فرهنگی و سیاسی شود.

ایران و ترکمنستان برای حل بحران ریزگرد‌ها گام‌های عملی بردارند

سمیه رفیعی هم در این نشست گفت: با فروکش کردن کرونا ویروس در منطقه، تلاش دو کشور برای ارتقای سطح مناسبات و همکاری‌ها ضرورت دارد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در این زمینه تاکید و ابراز داشت: دولت، ملت و مجلس شورای اسلامی از تقویت روابط همه جانبه با ترکمنستان استقبال کرده و خواستار محقق شدن توافقات دو طرف در موضوعات مورد علاقه هستند.

وی با اشاره به موضوع ریزگرد‌ها و تأثیر مستقیم آن در اکوسیستم منطقه تاکید کرد: تغییرات آب و هوایی و بحث ریزگرد‌ها از جمله موضوعات اساسی است که ضرورت دارد دو کشور نسبت به بر طرف شدن این پدیده محیطی، تصمیم جدی گرفته و گام‌های عملی بردارند.

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی در پایان تصریح کرد: فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی در این موضوع پیشنهاداتی مطرح کرده و پیگیری آن از سوی دو کشور می‌تواند بحران‌های اقلیمی منطقه را کاهش دهد.

پس‌روی آب دریای خزر بزرگ‌ترین مشکل اکوسیستمی کشور‌های منطقه است/ اعلام آمادگی برای افزایش تعاملات پارلمانی، اقتصادی، تجاری و کشاورزی

در ادامه این دیدار چار گلدی بابا نیازف رئیس کمیته منطقه‌ای توسعه، حفاظت محیط زیست و سیاست کشاورزی-صنعتی مصلحت خلق شورای ملی ترکمنستان نیز در ابتدای سخنان خود روابط موجود میان عشق آباد و تهران را در مناسبات منطقه‌ای و بین المللی حائز اهمیت و راهبردی دانست.

وی در ادامه با اشاره به موضوع ریزگرد‌ها و تغییرات محیطی، خشک شدن رودخانه‌ها و پس روی آب دریای خزر را جزء بزرگ‌ترین مشکلات کشور‌های منطقه دانست و گفت: گرمای هوا و تغییرات اکوسیستمی، منطقه را با مشکلات عدیده‌ای مواجه ساخته و امید است دو کشور با پیگیری این موضوع مهم، گام‌های جدی در رفع این معضل بردارند.

بابا نیازاف تعاملات و مراودات دو کشور در حوزه‌های مختلف پارلمانی، اقتصادی، تجاری و کشاورزی را پر اهمیت شمرد و اظهار داشت: امید است دو کشور با بهره‌گیری از فرصت‌ها و ظرفیت‌های موجود، روابط و همکاری‌ها را گسترش دهند.

رئیس کمیته منطقه‌ای توسعه، حفاظت محیط زیست و سیاست کشاورزی-صنعتی مصلحت خلق شورای ملی ترکمنستان در پایان این دیدار خاطرنشان کرد: تقویت مراودات و افزایش تعاملات دستاورد‌های مهمی برای دو ملت دوست و همسایه به همراه خواهد داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نمایندگان مجلس شورای اسلامی پارلمانی ایران و ترکمنستان مجلس شورای اسلامی دوستی پارلمانی ارتقای سطح همکاری ها ریزگرد ها محیط زیست منطقه ای دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۲۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صلیب سرخ: شرایط انسانی در افغانستان وخیم و نیازمند رویکرد جدیدی است

به گزارش قدس آنلاین، ‌ کمیته بین‌المللی صلیب سرخ با اشاره به کمبود بودجه برای کمک رسانی به افغانستان گفته است که بیش از ۲۴ میلیون فرد در این کشور به کمک نیاز دارند.

در بخشی از گزارش کمیته بین‌المللی صلیب سرخ آمده است: نیازهای بیش از ۲۴ میلیون نفر بسیار گسترده و به هم پیوسته است. بسیاری از این نیازها به دلیل ترکیبی از تاثیرات طولانی مدت چندین دهه درگیری، تغییرات اقلیمی و بحران عمیق اقتصادی ایجاد شده‌اند. منابع افغانستان گسترده است، اما مهم این است که راه‌حل‌هایی برای ریشه‌کن شدن‌ همه این نیازها اجرا شود.

«معاون» فردی میانسال که در طول شبانه‌روز با چرخ دستی خود در گوشه‌ای از شهر کابل مشغول تامین مخارج خانواده خویش است می‌گوید که تاکنون هیچ کمکی به دستش نرسیده است.

وی به طلوع‌نیوز گفت: وقتی که کمک‌ها می‌رسند، مسوول کوچه مجبور است آن را میان اقوام و همسایه‌های خود تقسیم کند و تا به حال کمکی به دست ما نرسیده است. اما حتی کسانی‌ که امرار معاش می‌کنند نیز ‌این کمک‌ها را دریافت کرده‌اند.

عبدالظهور مدبر کارشناس مسائل اقتصادی می‌گوید: کمک‌های جهانی با توجه به مقیاس و میزان وخامت وضعیت کشور می‌تواند نقش مهمی در اقتصاد افغانستان ایفا کند.

مسوولان حکومت سرپرست طالبان نیز خواستار کمک‌های سازمان‌های بین المللی برای کاهش فقر در افغانستان شده اند.

عبداللطیف نظری معاون وزارت اقتصاد گفت: درخواست ما از جامعه جهانی و نهادهای کمک‌رسان این است که کمک به مردم افغانستان در ابعاد بشردوستانه و توسعه و زیر ساختی تداوم داشته باشد تا ما فقر را در افغانستان کاهش دهیم.

برنامه جهانی غذا به تازگی گفته است که به دلیل کمبود بودجه، کمک‌های غذایی بشردوستانه‌ای خود را از ماه مه (اردیبهشت-خرداد) کاهش می‌دهد و در ماه ژوئن سال جاری میلادی (خرداد-تیر) کمک‌های غذایی بشردوستانه خود را تنها به ۵۰۰ هزار نفر در افغانستان کاهش می‌دهد و افراد مشمول کسانی‌ خواهند بود که برای زنده ماندن چاره‌ای دیگری جز دریافت این کمک‌ها ندارند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم
  • کمک جامعه بین‌المللی به بخش صحت افغانستان
  • ضرورت تداوم تلاش‌ها برای ارتقای کیفیت و ایمنی جاده‌ها
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها مراودات اقتصادی را به سه روز کاهش می‌دهد
  • چگونه بازار مرغ ترکمنستان را از دست دادیم؟
  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • صلیب سرخ: شرایط انسانی در افغانستان وخیم و نیازمند رویکرد جدیدی است
  • ارتقای کیفیت آموزش و پیشرفت علمی با جذب دانشجویان بین الملل
  • رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • «تست ژنتیک»، گمشده و چراغ راه ورزش ایران