Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان فرماندار شهرستان بندرانزلی گفت: همه مناطق در خطر کم آبی کشاورزی باید بیمه صد درصدی شوند.

محمد پورخوش سعادت در جلسه مدیریت جهادی آب بندرانزلی که در سالن اجتماعات فرمانداری این  شهرستان برگزار شد، با تاکید بر اینکه همه مناطق در خطر کشاورزی باید بیمه صد درصدی شوند، اظهار کرد: اگر کسی هم توان پرداخت پول مورد نیاز برای بیمه را نداشت باید مبلغ مورد نیاز تامین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه تاکنون مشکلی نبوده ولی باید حواسمان را جمع کنیم و دچار غفلت نشویم، گفت: مردم از غفلت ما متضرر می‌شوند لذا همه باید با تمام توان پای کار باشیم.

پورخوش سعادت با اشاره به اینکه در فضای مجازی چندین عکس از خشکسالی شالیزارها منتشر شده بود، تصریح کرد: با پیگیری های صورت گرفته مشخص شد این عکس ها مربوط به انزلی نبود ولی خدای ناکرده اگر پیگیری نکنیم ممکن است دچار بحران در تامین آب مورد نیاز شالیزارها شویم.

فرماندار شهرستان بندرانزلی تاکید کرد: نباید از موضوع تنش آبی به موضوع امنیتی و سیاسی برسیم.

وی با اشاره به اینکه گشت مشترک نیروی انتظامی در طول روز باید برای جلوگیری از سرقت و برخی رفتارهای سودجویانه مرتبط با کشاورزی انجام شود، تصریح کرد: باید این امر مدیریت و حواس سودجویان جمع شود.

پورخوش سعادت گفت: اگر دزدی صورت گرفت دهیار را مقصر می شناسیم زیرا دولت پول ندارد که هر بار یک ترانس به سرقت برود و بعد جایگزین کنیم.

اکبر سبحانی، دادستان بندر انزلی نیز اظهار کرد: گشت مشترک از باب پیشگیری برخی از اقدامات سودجویانه می تواند موثر باشد.

وی با اشاره به اینکه نیروی انتظامی باید در کنار متولیان امر از جمله منابع طبیعی، آب منطقه‌ای و محیط زیست حضور داشته باشد، افزود: دهیاران نیز در گشت‌های مشترک حضور داشته باشند.

سبحانی تاکید کرد: این گشت‌های مشترک در پیشگیری از اقدامات سودجویانه از حیث سرقت تاسیسات برق، حفر چاه غیر مجاز و سرقت کانال می تواند تاثیرگذار باشد.

دادستان بندرانزلی با بیان اینکه باید از وقوع جرم پیشگیری کنیم، تصریح کرد: اگر سوء استفاده صورت گرفت طبق قانون راهکارها و نحوه برخورد با متخلفان مشخص شده است.

وی تاکید کرد: با افراد متخلف و سودجویانی که به ما معرفی می‌شوند برخورد قانونی صورت می‌گیرد تا مشکلاتی برای سایر بهره‌برداران ایجاد نشود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها بندر انزلي بحران کم آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۲۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: با اتخاذ سیاست‌های راهبردی، کشت مکانیزه در ۴۷ هزار و ۷۵۶ هکتار از اراضی شالیزار‌ی انجام شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، بابک مومنی رییس گفت: تاکنون 190 هزار و 860 هکتار از اراضی شالیزاری مازندران شخم و شیار شد و 183 هزار و 515 هزار هکتار هم خزانه گیری شده است. 

وی با بیان اینکه تاکنون کشت برنج در 67 هزار و 271 هکتار مزارع شالیزاری استان  انجام شده است، تصریح کرد: 47 هزار و 756 هکتار از اراضی شالیزار‌ی به صورت مکانیزه کشت شده و مابقی به روش سنتی زیر کشت و کار رفت.

وی افزود: 60 هزار و 755 هکتار از مزارع شالیزاری زیر کشت ارقام محلی است و 6 هزار و 516 هکتار نیز به کشت ارقام پرمحصول اختصاص دارد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: تاکنون 290 تن بذر برنج و 24 هزار و 876 تن کود کشاورزی میان شالیکاران توزیع شده و 158 مورد آزمون خاک انجام شده است.

 مومنی خاطرنشان کرد: 178 بانک نشاء برنج در استان هم در حال فعالیت است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: میزان ذخیره آب سد‌های استان 256 میلیون مترمکعب و ذخیره آب در آببندان‌ها 340 میلیون مترمکعب است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشت گل محمدی در ۶۰۰ هکتار اراضی کشاورزی کاشان
  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد
  • آزادسازی اراضی کشاورزی در رامسر
  • ۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد
  • کاهش ۱۶ درصدی سرقت‌ها در آذربایجان شرقی
  • رفع تصرف ۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی فرخ شهر
  • رفع تداخل ۵ هزار و ۲۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 
  • صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی
  • کاهش ۲۵ درصدی وقوع جرم سرقت در اردبیل