Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالله آقاعلیخانی گفت: بازرسی کل استان ضمن پیگیری رفع مشکلات ساختمان های ناایمن؛ با محوریت حاکمیت قانون، پشتیبانی از مالکیت مشروع و به منظور حفظ جان و مال شهروندان، حمایت های لازم را از سازمان نظام مهندسی خواهد داشت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین؛ عبدالله آقاعلیخانی به اتفاق هیأت همراه با حضور در محل سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قزوین، ضمن بازدید از نحوه خدمت رسانی به متقاضیان نهضت ملی مسکن استان؛ با هیات مدیره این سازمان نیز دیدار و گفتگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  آقاعلیخانی در این نشست با تاکید بر اهمیت طرح و سیمای شهری اظهار کرد: اهمیت و ارزش طراحی شهری بر کسی پوشیده نیست، لذا متولیان امر باید توجه بیشتری به این موضوع داشته باشند، چراکه منظر شهری می تواند بر میزان شادی و افسردگی شهروندان، فرهنگ و حتی تربیت فرزندان تاثیر داشته باشد.
  مدیر ارشد نظارتی استان قزوین افزود: سازمان نظام مهندسی در کیفیت ساخت و سازها نقش موثری دارد از این رو تعامل و بهره گیری نهادهای اجرایی متولی نظارت بر اصول فنی ساختمان و شهرسازی از ظرفیت های فنی و کارشناسی این سازمان، بیشتر باید مورد توجه قرار گیرد.
  وی با اشاره به تشکیل کمیته شناسایی ساختمان های ناایمن در بازرسی کل افزود: بازرسی کل استان ضمن پیگیری رفع مشکلات ساختمان های ناایمن؛ با محوریت حاکمیت قانون، پشتیبانی از مالکیت مشروع و به منظور حفظ جان و مال شهروندان، حمایت های لازم را از سازمان نظام مهندسی خواهد داشت.
  این مسئول ادامه داد: کارها نباید بر اساس سلایق اشخاص و قائم به شخص صورت گیرد، لیکن اقدامات باید منتج به فرآیندسازی و ریل گذاری شده تا با جابجا شدن افراد روند ارائه خدمات و انجام امور تغییر نکند.
  آقاعلیخانی خاطرنشان کرد: بازرسی کل استان علاوه بر مساعدت در امر توسعه استان، مانع تخلفات، جرائم اداری و اقتصادی و هم چنین عدم شفافیت در دستگاه های اجرایی نیز است.
  در پایان این نشست امیر کلهر رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قزوین نیز با ابراز خرسندی و تشکر از تشکیل این جلسه، بر تداوم همکاری ها و حمایت های بازرسی کل استان از سازمان متبوع خود، تاکید نمود.
  گفتنی است در ابتدای بازدید آقاعلیخانی با حضور در بین متقاضیان و استماع مسائل و مشکلات آنها دستورات لازم را نیز جهت پیگیری درخواست های قانونی ایشان صادر کرد.
  انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: ساختمان های ناایمن سازمان نظام مهندسی بازرسی کل استان استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۳۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کمیته تدوین سند احیاء ربع رشیدی تبریز

استاندار آذربایجان شرقی امروز در این نشست، کمیته‌ای تخصصی متشکل از نمایندگان استانداری، شهرداری، اوقاف و میراث فرهنگی را مامور تدوین سند احیاء ربع رشیدی کرد.

رحمتی با بیان اینکه در مرحله نخست احیاء این مجموعه تاریخی باید مسئله دارایی‌ها، گردشگری و تملک اراضی این مجتمع حل شود افزود: با تدوین طرح عملیاتی احیاء این مجتمع نقشه و مسیر راه احیاء آن مشخص می‌شود.

در این نشست همچنین مصوب شد اعطای جایزه ملی و بین‌المللی ربع رشیدی برای پزشکان برنامه‌ریزی شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان هم با اشاره به اجرای ۵ فصل کاوش‌های باستان‌شناسی در این مجموعه گفت: مجموعه ربع رشیدی در سال ۵۴ در فهرست آثار ملی ثبت شده و در فهرست موقت یونسکو برای ثبت جهانی قرار گرفته که نیازمند آزادسازی اراضی است.

حمزه‌زاده افزود: مساحت عرصه و اعیانی ربع رشیدی بیش از ۹۰ هکتار است که در طول ۷ قرن مورد تهاجم و دستبرد قرار گرفته و در حال حاضر کمتر از ۱۳ هکتار آن قابل احیاست که بیش از ۱۱ هکتار آن تملک و آزادسازی شده است.

شهرک دانشگاهی ربع رشدی تبریز در قرن هشتم هجری به همت خواجه رشیدالدین فضل الله همدانی، وزیر غازان خان و یکی از دانشمندان و نویسندگان برجسته  عصر در شمال شرق تبریز بنیان نهاده شد که در آن به هفت زبان زنده دنیا تدریس می‌‎شد وحدود ۶ هزار دانشجو از مناطق مختلف جهان در آن تحصیل می‌کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • شورای راهبردی بازرسی هلدینگ‌های صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • کاهش ۲۲ درصدی حوادث ساختمان در خراسان جنوبی
  • شناسایی ۱۰ ساختمان بسیار پرخطر و ناایمن در اراک
  • تشکیل ۳۰۳۵ پرونده تخلف در استان خراسان شمالی
  • «بمب‌های شهری» را برای کاهش ریسک زلزله شناسایی کنیم
  • ارزیابی ایمنی حدود ۱۵۰۰ بوستان در پایتخت و شناسایی بیش از ۱۵ هزار مورد ناایمن
  • تذکر بازرسی به وضعیت آزادراه زنجان ـ قزوین و زنجان ـ تبریز
  • تشکیل کمیته تدوین سند احیاء ربع رشیدی تبریز
  • ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم‌برخوردار
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود