Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالرضا رحیمی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس در گرگان اظهار کرد: در این بیمارستان علاوه بر مراجعه بیماران از شهرهای کل استان، استان‌های خراسان، سیستان و بلوچستان، شاهرود، سمنان و استان های همجوار، بیمارانی از کشورهای همسایه مانند تاجیکستان، ترکمنستان، آذربایجان و غیره برای درمان مراجعه کردند.

وی تصریح کرد: این بیماران علاوه بر اینکه از روند درمان و ارائه خدمات مطلوب این بیمارستان بسیار راضی بودند هزینه های درمان را نسبت به کشورهای دیگر بسیار مناسب عنوان کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر بیمارستان امیرالمومنین شهرستان کردکوی خاطرنشان کرد: با توجه به مراجعه این بیماران به بیمارستان ها، توریسم درمانی این بیمارستان می تواند در راستای صنعت گردشگری برای استان گلستان گام موثری باشد.

وی ادامه داد: فاکتور کیفی یک مرکز و یا بیمارستان، تعداد اعمال جراحی آن مرکز بوده و فاکتور درمان نیز وابسته به تعداد ویزیت بیماران است که خوشبختانه این فاکتورها در این بیمارستان بسیار بالا بوده و ظرفیت توریسم درمانی شدن را دارا است.
رحیمی گفت: با توریسم شدن این بیمارستان می توان سانترال فوق تخصصی را در ارائه خدمات مطلوب گسترش داده و تعداد عمل های جراحی را از حدود ۷۰ عمل به حدود ۳۰۰ عمل جراحی افزایش داد.

* با  تنها مرکز درمانی جراحی قلب استان گلستان و شهرستان کردکوی بیشتر آشنا شوید

«کردکوی» بخش مرکزی نام(های) قدیمی «توسکان»، «نیم‌مردان»، «میان‌کلا»، «جمشیدآباد»، «کردخیل»، «تمیشه»، «کردمحله» سال شهرشدن حدود ۲۵۰ سال پیش مردم ، زبان‌ گفتاری مازندرانی، فارسی مذهب اسلام (اکثریت شیعه،اقلیت سنی حنفی) جغرافیای طبیعی ارتفاع از سطح دریا ۵۰ متر)

کردکوی را در گذشته «تمیشه» می گفتندکه نام بخشی از غرب گرگان بوده و در اواخر زمامداری تیموریان و اوایل زمامداری صفویه, گروهی از عشایر کردستان به این محل کوچانده شدند. به همین دلیل در اوایل کار به کردمحله و مدتی پس از آن به کردکوی شهره شد.

موقعیت و مشخصات شهرستان کردکوی در غرب استان گلستان واقع شده است، این شهرستان از شمال به شهرستان ترکمن از جنوب به رشته کوه‌های البرز شرقی و استان سمنان، از شرق به شهرستان گرگان و از غرب به شهرستان بندرگز محدود است.

بیمارستان امیرالمومنین (ع) مرکزی آموزشی- درمانی بوده و تحت نظارت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ایران، علوم پزشکی استان گلستان است.

در سال ۱۳۷۹ در شهرستان کردکوی و درساختمانی با مساحت ۱۱ هزار و ۹۰۰ متر مربع تاسیس و با داشتن میانگین ۱۴۹ تخت بستری در رشته‌های داخلی، جراحی عمومی، زنان و زایمان، اطفال، جراحی کلیه و مجاری ادرار، ارتوپدی، گوش و حلق و بینی، روانپزشکی، داخلی اعصاب و با بیش از ۱۵ سال تجربه در خدمات  فوق‌تخصص جراحی قلب باز در سطح استان ارائه خدمت می‌کند.

این بیمارستان دارای بخش دیالیز و تالاسمی بوده که با برقراری ارتباط با سازمان‌های بین‌المللی و خیریه و  بهره‌گیری از بخش‌های پشتیبان و ویژه بسیار مجهز ICU جنرال، ICU ویژه جراحی قلب باز، CCU و استفاده از فناوری‌های بسیار پیشرفته تشخیصی آنژیوگرافی، تست ورزش، اکوکاردیوگرافی، سونوگرافی و بازتوانی قلبی، هولتر مانیتورینگ، نوار مغز و عصب  غیره با همکاری پزشکان فوق‌تخصص جراحی قلب متبحر به عنوان تنها مرکز درمانی جراحی قلب استان به شمار می‌رود.

* بیمارستان تخصصی و فوق‌تخصصی امیرالمومنین (ع) کردکوی

* بیمارستان امیرالمومنین کردکوی دارای مجوز «پذیرش بیماران بین‌المللی» به دلیل پیشتازی در عرصه مدیریت نوین خدمات سلامت

معرفی واحد بیماران بین‌الملل(IPD): واحدی در بیمارستان است که وظیفه آن ایجاد هماهنگی‌های لازم برای ارائه خدمات تشخیصی و درمانی به بیماران خارجی است. سفر کردن از محل اقامت و زندگی برای حفظ، بهبود یا حصول مجدد سلامت جسمی و ذهنی فرد به مدتی بیش از ۲۴ ساعت و کمتر از یک سال «گردشگری سلامت» نامیده می‌شود.

بیمارستان تخصصی و فوق‌تخصصی امیرالمومنین (ع) کردکوی یکی از مراکز درمانی  کشور است که در حوزه گردشگری سلامت موثر و پرقدرت ظاهر شده است، به همراه کیفیت خدمات و قیمت تمام شده‌ی مناسب، عامل اساسی در جذب بیماران خارجی بوده است.

 

* تعریف دپارتمان  بیماران بین‌الملل (IPD ) :
توریسم درمانی یا گردشگری سلامت سفری است که با هدف درمان به کشور دیگری انجام می‌شود، از دلایل این نوع گردشگری، عدم وجود شیوه‌های درمانی مشابه، هزینه‌های بالا و عدم وجود تکنولوژی های پیشرفته درمانی در کشور مبدا است، از سویی دیگر با توجه به تعرفه‌های پزشکی مناسب در ایران نسبت به سایر کشورهای منطقه و ارائه خدمات پزشکی و پرستاری با کیفیت بین‌المللی تعداد زیادی بیماران، تمایل دارند تا برای دریافت خدمات درمانی به ایران سفر کنند و این امر خود سبب شده تا یکی از قطب‌های «گردشگری سلامت» در منطقه، کشور عزیزمان باشد.

در این راستا بیمارستان امیرالمومنین(ع) کردکوی با توجه به ظرفیت‌های بالفعل و بالقوه، دستاوردهای موفق بین‌المللی و پیشتازی در عرصه مدیریت نوین خدمات سلامت توانست در ارزیابی وزارت بهداشت مجوز پذیرش بیماران بین‌المللی را دریافت کند. 

انتهای پیام/۲۳۰۷

منبع: فارس

کلیدواژه: بیماران بین الملل بیمارستان امیرالمومنین کردکوی بیمارستان امیرالمومنین گردشگری سلامت استان گلستان ارائه خدمات بیماران بین بین المللی جراحی قلب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۳۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، روح و روانم خیلی درگیر است و افسردگی امانم را بریده است، اما نمی‌توانم هزینه جلسات مشاوره با روانشناس را بپردازم. این گفته مسعود، جوان ۳۵ ساله است.
خدمات روانشناسی خدمات با تعرفه‌های بالایی است؛ به طوری که بیش از ۷۰ درصد مردم توانایی مراجعه به روانشناسان را ندارند. بهرام عین الهی،وزیر بهداشت سال گذشته از تحت پوشش قرار دادن این خدمات خبر داد.

اکنون ۲۰ درصد افراد جامعه به نوعی دچار اختلالات روان هستند و نیاز به حدود ۱۰۰ هزار روانشناس و مشاور داریم .براساس طبقه بندی‌های بین‌المللی، حدود ۴۰۰ نوع بیماری روانی داریم که سازمان روانشناسی و مشاوره نقش پررنگی در پیشگیری از ابتلا افراد جامعه به این‌ اختلالات دارد.

بیشتر بخوانید: نرخ پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی اعلام شد + جزییات

رئیس سازمان بیمه سلامت محمد مهدی ناصحی می‌گوید «سازمان بیمه سلامت خدماتی مانند روان درمانی فردی، خانواده درمانی، گروه درمانی و خدمت مشاوره را تحت پوشش قرار داده است».
به گفته ناصحی «سهم پرداختی سازمان در بخش سرپایی جهت خدمات فوق، معادل ۷۰ درصد تعرفه دولتی است».

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره علی فتحی آشتیانی به فارس می‌گوید« آنچه وزیر بهداشت درباره بیمه خمدات روانشناسی گفته این است که خدمات بیمه‌ای فقط مشمول روانشناسانی می‌شود که تخصص روانشناسی بالینی و سلامت دارند.اما اگر کسی نیاز به خدمات روانشناسی عمومی، تربیتی، شخصیت،مشاوره خانواده، شغلی و در کل که ۱۴ رشته می‌شود این رشته‌ها مشمول بیمه نمی‌شود.»

در حالی که به گفته رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره تعداد متخصصان رشته‌های روانشناسی بالینی و سلامت بسیار کم است و همه خدمات روانشناسی نیازمند پوشش بیمه‌ای هستند؛اما برداشت وزارت بهداشت این بوده که روانشناسی فقط مشمول این دو گرایش است.

منبع: فارس

انتهای پیام/

کد خبر: 1228740 برچسب‌ها روان شناسی

دیگر خبرها

  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • خاش به پیشرفته ترین دستگاه ام.آر.آی ایران مجهز است
  • میزان پیشرفت طرح‌های خدمات بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم ۵۵۰ درصد بوده است
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت
  • افتتاح طرح‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌ها دارد
  • ارایه خدمات درمانی به بیش از ۲۷۰۰ نفر در سطح استان 
  • پرداخت بیش از ۱۸ میلیارد کمک هزینه درمانی به بیماران هرمزگانی
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت