Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس اتحادیه تالارهای پذیرایی گفت: به دلیل ورشکستگی های عظیمی که در این بخش طی دوران شیوع کرونا رخ داد، بعد از واکسیناسیون عمومی در دولت سیزدهم این سالن ها به آرامی روند بازگشت به مدار فعالیت را طی می کنند.

به گزارش ایران اکونومیست، از اسفندماه سال ۹۸ بیماری نوظهوری موجب ایجاد محدودیت و ممنوعیت در فعالیت های عادی زندگی روزانه شد که نه تنها ایران بلکه جهان را تحت تاثیر خود قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کووید ۱۹ با سرعت شیوع بالا و مرگ و میر ناشی از آن زندگی را مختل و کسب و کارهای مختلف را دچار مشکلات فراوان کرد زیرا برای کنترل این بیماری تعطیلی های فراوانی و طولانی مدتی اجرا شد که در پی آن درآمدها تحت تاثیر قرار گرفت.

مردم برای دوری از مبتلا شدن به کرونا ترددهای خود را کاهش دادند و بیشتر خریدها محدود به فضای اینترنتی و خریدها در فضای مجازی شد، به همین دلیل آرام آرام اقتصاد کشورها دچار مشکلات فراوان شد.

پس از گذشت یک سال و بحران های فراوان در جهان، واکسن این ویروس برای ایمنی عمومی کشف شد و از اسفندماه سال ۹۹ نخستین محموله های واکسن کرونا برای واکسیناسیون کادر درمان وارد کشور شد اما این پایان ماجرا نبود.

با وجود سرعت واکسیناسیون جهانی و ایمنی مردم در مقابل آن،‌ واردات واکسن کرونا به ایران به آهستگی انجام می شد، به همین دلیل تنها قشر اندکی از مردم که شامل کادر درمان و گروه های پرخطر در مقابل این بیماری بودند واکسن را دریافت کرده بودند.

مردادماه سال ۱۴۰۰ آیت الله سید ابراهیم رییسی به عنوان رییس جمهوری دولت سیزدهم سکان کشور را به دست گرفت به سرعت با دریافت رای اعتماد کابینه خود از مجلس شورای اسلامی کار خود را آغاز کرد.

رییس جمهوری واکسیناسیون عمومی را اولویت کشور قرار داد و با دستوراتی به وزرا و نهادهای مربوطه، خواستار سرعت بخشیدن برای کنترل این بیماری شد تا با ایجاد ایمنی برای مردم، کشور به مسیر اصلی اقتصادی خود بازگردد.

با افزایش واردات و سرعت بخشی به واکسیناسیون عمومی، در کوتاه ترین زمان تمام قشرهای جامعه در مقابل ویروس کووید ۱۹ ایمن شدند و چرخه شیوع این بیماری کاهش یافت، به این ترتیب با بازگشتن زندگی عادی به جامعه، مشاغل مختلف بار دیگر به چرخه اقتصادی بازگشتند.

یکی از اصنافی که در دوران کرونا آسیب بسیاری را متحمل شدند تالارها و سالن های پذیرایی بودند که بر اساس آمارهای اعلام شده، در دوران کرونا و تعطیلی تجمع ها بیش از ۴۰ هزار نفر در این بخش بیکار شدند.

همچنین بیش از ۵۰ درصد سالن ها به دلیل عدم توان در پرداخت اجاره بها و حقوق کارگر ورشکسته شده و مجبور با تعطیلی تالارها خود شدند.

در همین راستا، «خسرو ابراهیمی نیا» رییس اتحادیه تالارهای پذیرایی در گفت و گو با ایران اکونومیست با بیان اینکه بیش از نیمی از سالن داران تعطیل شده اند، تصریح کرد: با شیوع ویروس کرونا در کشور، فضاهایی که تجمع در آنها شکل می گرفت برای کنترل انتشار ویروس بسته شدند.

وی افزود: بسته شدن تالارهای پذیرایی با وجود رعایت تمام دستورالعمل های بهداشتی برای مراقبت از حاضران، موجب ورشکستگی و به دنبال آن تعطیلی کامل این مراکز شد.

ابراهیمی نیا خاطرنشان کرد: بسیاری از این واحدها استیجاری بودند و به دلیل طولانی شدن زمان ویروس کرونا تا دوسال پرداخت ها دچار تعویق شد و بخشی از این کسب و کار از بین رفت.

وی با بیان اینکه تالارهای پذیرایی شامل مجموعه ای از شغل های مختلف بود، تصریح کرد: بعد از واکسیناسیون عمومی روند بازگشت به مدار فعالیت آغاز شده است اما به دلیل طولانی بودن زمان گردآوری مشاغل در بخش های مختلف سالن های پذیرایی سرعت آهسته ای دارد.

وی با بیان اینکه واکسیناسیون عمومی برای کرونا بر آغاز به کار دوباره تالارهای پذیرایی تاثیرگذار بوده است، تاکید کرد: با رفع و رجوع سختی ها و مشکلات ناشی از محدودیت ها و ممنوعیت ها حدود ۱۰ درصد از این مشاغل بازیابی شده اند و امیدوار هستیم که به زودی بهبودی حاصل شود.

با توجه به تزریق بیش از سه دز واکسن و تجربه صفر شدن میزان مرگ و میر ناشی از ابتلا به این ویروس در روز، انتظار می رود به زودی آزاد شدن استفاده از ماسک در اماکن عمومی نیز اجرایی شود.

به این ترتیب دولت سیزدهم با برنامه دقیق و اولویت قرار دادن سلامت مردم توانست بیماری جهانی را شکست دهد و در این زمینه موفق عمل کند.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: مجلس شورای اسلامی ، واکسیناسیون ، اصناف

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی واکسیناسیون اصناف واکسیناسیون عمومی تالارهای پذیرایی دولت سیزدهم سالن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۳۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷۰۰ میلیارد تومان در حوزه راهداری استان بوشهر تخصیص یافته است

احمد محمدی زاده استاندار بوشهر با فعالان فرهنگی، اجتماعی، هنری، تولیدکنندگان کشاورزی و صنعتی و اقشار مختلف مردم جم دیدار کرد.

در این دیدار، مطالبات و خواسته های مردم مناطق شهری و روستایی شهرستان جم مطرح و استاندار نیز به این مطالبات پاسخ داد.

استاندار بوشهر با تاکید بر اهمیت خدمات رسانی بهینه به مردم اظهار داشت: امسال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به نام سال " جهش تولید با مشارکت مردم" نامگذاری شده و مدیریت استان برای مردمی سازی فعالیت های مختلف اهتمام دارد.

احمد محمدی زاده با اشاره به تامین اعتبار توسعه راه های جنوب استان بوشهر ابراز داشت: ۱۷۰۰ میلیارد تومان در حوزه راهداری استان تخصیص یافته که تلاش داریم، راه ریز به دژگاه و ریز به دوراهک را تکمیل کنیم.

وی به مشکلات آب در جم اشاره کرد و گفت: بخشی از خط انتقال سیراف به جم در مدار قرار دارد و در دیداری که با وزیر نیرو داشته ایم، قول تامین اعتبار لازم برای تکمیل طرح در قالب وام به پیمانکار داده شده و به زودی بخش زیادی از این طرح وارد مدار می شود و بهره وری حداکثری از ظرفیت پروژه خواهیم داشت.

استاندار بوشهر اضافه کرد: در حوزه تجهیز و توسعه و نوسازی مدارس نیز یک تفاهم نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بین استانداری بوشهر با سازمان نوسازی مدارس کشور منعقد شده که این مهم برای نخستین بار در استان بوده و تحولی شگرف در بهبود وضعیت امکانات و تجهیزات مدارس ایجاد می شود.

وی گفت: امسال اعتبارات بیشتری برای فعالیت های فرهنگی و اجتماعی و هنری تخصیص می یابد و تلاش می شود، مشارکت مردم بویژه جوانان بومی در این فعالیت ها مورد حمایت ویژه و جدی قرار گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • واکسیناسیون بیش از ۴۰۰۰ رأس دام علیه بیماری آبله گوسفندی در بدره
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • احتمال بازگشت قیمت دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان چقدر است؟
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • پایان واکسیناسیون طیور لرستان علیه بیماری نیوکاسل
  • ۱۷۰۰ میلیارد تومان در حوزه راهداری استان بوشهر تخصیص یافته است