Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، «هانس گروندبرگ» فرستاده سازمان ملل متحد در امور یمن جدیدترین مواضع خود در خصوص آتش بس در این کشور را مطرح کرد. وی گفت: تمدید آتش‌بس این امید را به مردم یمن داد که اوضاع کشورشان در حال بازگشت به شرایط عادی است.

بر اساس این گزارش، اظهارنظر فرستاده ویژه سازمان ملل متحد در امور یمن در خصوص آتش بس در این کشور در حالی مطرح شد که ائتلاف متجاوز سعودی با تداوم تجاوزگری، به مفاد آتش بس پایبند نبوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرستاده سازمان ملل در امور یمن در ادامه عنوان کرد: برقراری آتش بس گامل اول در مسیر تحقق صلح در یمن محسوب می شود. امیدواریم که مذاکرات برای حل و فصل بحران یمن تنها به بازگشایی فرودگاه محدود نشود و ابعاد دیگر را نیز دربر گیرد.

این اظهاراتِ شخصیت انگلیسی در حالی مطرح می شود که وی پیشتر از تمدید دو ماهه آتش بس یمن خبر داده بود. علیرغم تمدید مدت زمان آتش بس، عربستان سعودی همچنان به حملات نظامی و توقیف کشتی های یمنی ها ادامه می دهد.

کد خبر 5517370 رامین حسین آبادیان

منبع: مهر

کلیدواژه: یمن عربستان سعودی ائتلاف سعودی اوکراین روسیه رژیم صهیونیستی ایالات متحده امریکا عراق فلسطین ایران جنگ اوکراین عربستان سعودی سوریه لبنان جو بایدن ترکیه حمله روسیه به اوکراین سازمان ملل آتش بس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۳۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است

 افشین کسالائی معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور در نشستی با حضور کارشناسان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، در تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور با تاکید بر تحلیل اهم شاخص‌های توسعه‌ای برنامه ششم، برنامه‌ریزی برای توسعه را ایجاد بستری دانست که در پهنه آن توسعه اجتماعی، اقتصادی، سیاسی کشور در چارچوب‌های مبتنی بر نظریه‌های علمی و تخصصی طراحی، تدوین و اجرا شود.

وی در تبیین نقشه راه برنامه هفتم توسعه کشور به تشریح پارادایم، اصول حاکم، ویژگی‌ها، اهداف و الزامات و پیش نیاز‌های تحقق آن سخن گفت و اظهار داشت: برنامه هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است و در تدوین آن تلاش شده سیاست‌های ابلاغی رهبر انقلاب به عنوان محور‌های اصلی برنامه در نظر گرفته شود.

کسالائی با اشاره به اهم احکام قانونی با رویکرد استانی لایحه برنامه هفتم توسعه، گفت: تمرکززدایی و تقویت نقش استان‌ها در این برنامه مورد تاکید ویژه قرار گرفته است.

وی رویکرد اصلی برنامه هفتم توسعه را بر اساس موضوعات کلیدی و پیشران‌های کشور با رعایت ملاحظات اسناد آمایش سرزمین، سیاست‌ها، تمرکز بر پیشران‌های توسعه، مسایل بحران‌زا و بسترساز‌ها (ابر پروژه‌ها) عنوان کرد.

تبیین چارچوب تدوین سند توسعه و برنامه‌های عملیاتی استان و تبیین و تحلیل اصلی‌ترین موضوعات و تبصره‌های قانون بدجه مرتبط با استان از دیگر مباحث مطرح شده توسط معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور در این نشست بود که به آن پرداخته شد.

شایان ذکر است؛ این نشست با توجه به تصویب و ابلاغ قریب الوقوع برنامه هفتم توسعه و مبنای عمل قرار گرفتن در سال جاری و ضرورت تبیین مبانی و احکام آن به همت معاونت توسعه و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی برگزار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • هرگونه استعلام تفکیک اراضی در سامانه استعلامات ثبتی انجام شود
  • جدیدترین قیمت مسکن در منطقه ۱۹ تهران
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • جدیدترین اظهارنظر وزیر خارجه عربستان درباره جنگ غزه
  • سفر فرستاده ویژه پوتین به سودان
  • ثبت ۲۹ هزار سوت زنی فرار مالیاتی فقط برای پزشکان
  • خطر فراموشی در کمین زندگی عشایری
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو
  • کره شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشر در جهان را در آمریکا داریم
  • همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است