Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت: ۳۰۰ هزار دانش آموز در آزمون ورودی مدارس سمپاد شرکت کردند که ۱۰ درصد آنها پذیرش می‌شوند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ الهام یاوری، در حاشیه بازدید از محل برگزاری آزمون ورودی پایه هفتم مدارس سمپاد در استان البرز در خصوص آمار داوطلبان آزمون ورودی مدارس سمپاد اظهار کرد: در آزمون پایه هفتم، 190 هزار داوطلب و در آزمون پایه دهم نیز بیش از 110 هزار داوطلب شرکت کرده‌اند، بنابراین در مجموع 300 هزار شرکت‌کننده داریم که حدود 10 درصد از این افراد در مدارس استعدادهای درخشان سراسر کشور پذیرفته می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تشریح ظرفیت پذیرش مدارس سمپاد در سطح کشور افزود: ظرفیت مدارس به تعداد دانش‌آموزان مشغول به تحصیل در آن پایه در شهرستان یا ناحیه وابسته است که عرف جهانی پذیرش دانش‌آموزان تیزهوش، حدود 2 درصد است و ما تقریبا همین تعداد دانش‌آموز را پذیرش می‌کنیم.

رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان ادامه داد: 4800 نفر در رشته ریاضی فیزیک، 4700 نفر علوم تجربی، 3300 نفر علوم انسانی و 400 نفر در سمپاد مهارتی در کل کشور پذیرش می‌شوند. در مجموع نیز حدود 700 مدرسه در سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان داریم که در نواحی مختلف کشور حضور دارند و آماده پذیرش دانش‌آموزان برای سال تحصیلی آینده هستند.

وی خاطرنشان کرد: سیاست ثابت سازمان، تنوع در تجربیات یادگیری دانش‌آموزان است که براساس آن تجربیات بتوانند انتخاب رشته‌شان را با دقت بیشتری انجام دهند؛ بنابراین بستر و فراهم‌آوری فرصتی برای انتخاب رشته‌های متنوع‌تر برای توجه به جذابیت و پی‌بردن به چالش‌های موجود در رشته‌های مختلف، منجر به توازن رشته‌ای شده است.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت: درصد دانش‌آموزان سمپادی که به رشته‌های علوم انسانی و علوم ریاضی علاقه‌مند می‌شوند از متوسط کشوری به مراتب بیشتر بوده و درصد آن رو به رشد است.

وی در خصوص آزمون سمپاد مهارتی تصریح کرد: در حوزه سمپاد مهارتی نیز رشته‌های متفاوتی داریم، البته نوع دانش‌آموزان ما، دانش‌آموزانی نیستند که پس از پایان تحصیل در دوره متوسطه آن‌ها را تشویق کنیم تا وارد بازار کار شوند. این دانش‌آموزان اغلب نیازمند به تخصص‌های پیچیده‌تر برای اثرگذاری حداکثری هستند که برای این تخصص‌ها نیاز به تحصیلات عالیه هم دارند.

یاوری در خصوص تعداد حوزه‌های برگزاری آزمون و تیم‌های بازرسی اظهار کرد: 1427 حوزه برگزاری آزمون در پایه هفتم و 875 حوزه در پایه دهم که مجموعا 2300 حوزه در سراسر کشور داریم.

اینفوگرافی/ تاریخ برگزاری و تعداد سؤالات کنکور 1401 رشته ریاضی از کنکور "کارشناسی" تا "دکترا" کم‌طرفدارترین است "کنکور محوری" در مدارس سمپاد و انحراف از اهداف اصلی گفت‌وگو با خاص‌ترین داوطلب کنکور 1400/ کاستی‌های مدارس سمپاد نیمی از پذیرفته‌شدگان "مدارس سمپاد" دارای استعداد درخشان نیستند!

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانش آموزان سمپاد دانش آموزان سمپاد ملی پرورش استعدادهای درخشان دانش آموزان مدارس سمپاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۴۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقام نخست دو دانش آموز تویسرکانی در مسابقات روبوکاپ آزاد کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ ابوالفضل و امیرعلی محمدصالحی دو سال و نیم است که در حوزه روباتیک و هوش مصنوعی زیر نظر پژوهشسرای دانش آموزی و همچنین به صورت برخط با کارشناسان این رشته در تهران فعالیت می‌کنند.

این دانش آموزان با راهنمایی مربی و حمایت والدین، در مسابقات روبوکاپ آزاد ایران در تهران در بخش طراحی و ساخت شرکت کردند و در بین ۴۳ گروه ۵ تا ۸ نفره، تیم این دو، قهرمان شد.

دانش آموزان علاقه‌مند به این رشته، از پایه تحصیلی اول تا دوازدهم می‌توانند در پژوهشسرا نام نویسی کنند و آموزش ببینند.

در انجمن روباتیکِ پژوهشسرای تویسرکان ۳۰ دانش آموز فعال هستند و رویکرد پژوهشسرا، شناسایی استعداد‌ها و فراهم آوردن زمینه رشد توانمندی‌ها و پرورش خلاقیت دانش آموزان است.

دیگر خبرها

  • رقابت قرآنی ۶۰۰ دانش آموز استان مرکزی
  • آموزش ایمنی ترافیک به ۴ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان‌غربی
  • آمار دانش آموزان مبتلا به اوتیسم در قزوین رو به افزایش است
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش‌آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • دو دانش آموز تویسرکانی در مسابقات روبوکاپ اول شدند
  • مقام نخست دو دانش آموز تویسرکانی در مسابقات روبوکاپ آزاد کشور
  • ۱۱ اردیبهشت؛ برگزاری مرحله دوم آزمون پایش عملکرد یادگیری دبیرستانی‌ها
  • چند دانش‌آموز سیل زده از کنکور سراسری جا ماندند؟
  • جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم
  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه