Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-30@17:35:03 GMT

هفته سرنوشت ساز برای دولت نفتالی بنت

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۶۵۱۲۵

هفته سرنوشت ساز برای دولت نفتالی بنت

یک رسانه عربی با اشاره به اختلافات به وجود آمده میان ائتلاف دولتی و احزاب اپوزیسیون و همچنین اختلافات موجود در داخل خود ائتلاف دولتی نوشت که بحران داخلی دولت رژیم صهیونیستی به نقطه سرنوشت ساز نزدیک شده است و عمر دولت نفتالی بنت هفته آینده مشخص خواهد شد.

به گزارش ایران اکونومیست، روزنامه العربی الجدید در گزارشی نوشت: گزارش های رژیم صهیونیستی نشان می دهد که نیر اورباخ، عضو کنست از حزب "یمینا" (به رهبری نخست وزیر فعلی) به بنت فرصت داده است که تا روز دوشنبه آینده "ائتلاف دولتی را تحت کنترل درآورد" و دوباره آن را به دست بگیرد،  بنابراین معلوم شد که بحران داخلی دولت اسرائیل در حال نزدیک شدن به نقطه تعیین کننده و سرنوشت ساز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اورباخ گفته است که در غیر این صورت هفته آینده به قانون انحلال کنست رای خواهد داد؛ قانونی که احزاب اپوزیسیون اسرائیلی به رهبری بنیامین نتانیاهو تهدید به مطرح کردن آن و عدم تشکیل دولت جدید به جای دولت نفتالی بنت می کنند.

در این گزارش آمده است: در این میان جنگ تبلیغاتی و روانی بین اپوزیسیون و دولتی ها و حتی در داخل ائتلاف دولتی همچنان ادامه دارد و گزارشات نشان می دهد که مساله پایان دولت بنت مطرح است و تنها "مساله زمان" مطرح است.

سایت صهیونیستی واللا می نویسد که نفتالی بنت از نیر اورباخ خواسته است که از عدم سرنگونی دولت حمایت کند و موضوع جدا شدن نهایی و رسمی از دولت را به زمان دیگری یعنی بعد از سفر پیش روی جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا که قرار است ۱۳ ژوئیه انجام شود، موکول کند.

در بخش دیگر این گزارش آمده است: در این راستا تنش‌ زایی ها از سوی نتانیاهو علیه نمایندگان راست‌گرای ائتلاف دولتی افزایش یافته است؛ نمایندگانی که دو نفر از آن ها که خود از حزب بنت هستند و نام آن ها عمیحای شیکلی و عیدیت سلیمان است، از حزب جدا شده اند و این مساله باعث شد که ائتلاف دولتی اکثریت خود در کنست را از دست بدهد. علاوه بر این نفتالی بنت اکنون با مشکل دیگری نیز مواجه است و به هویت کسی که می خواهد دولت کنونی را ساقط کند مربوط است، بنابراین اگر دولت از طریق رای نمایندگان حزب "یمینا" به ریاست خود بنت ساقط شود این امر بدین معناست که یائیر لاپید، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی طی انتخابات آتی به طور خودکار ریاست دولت انتقالی یا همان پیشبرد امور را در دست خواهد گرفت.

در این گزارش همچنین با اشاره به مشکلاتی که نفتالی بنت پیش رو دارد آمده است: گزارشاتی که اخیرا منتشر شده است نشان می دهد که بنت از سوی آیلت شاکید، وزیر امور داخلی رژیم صهیونیستی و همپیمان بزرگ او در دولت و حزب با فشارهایی مواجه است، اگر چه این مساله تکذیب شده است اما گزارشات حاکی از آن است که شاکید به بنت فشار آورده است تا تشکیل دولت جایگزین بدون برگزاری انتخابات و از طریق گسترش ائتلاف کنونی و هم پیمان شدن با بنیامین نتانیاهو، رهبر اپوزیسیون اسرائیلی را قبول کند. به نظر می رسد که این گزارشات از داخل حزب لیکود منتشر می شود تا از یک طرف بنت را در تنگنای داخلی بیشتری قرار دهند و از طرف دیگر تصمیم نیر اورباخ برای خروج نهایی از ائتلاف دولتی و حمایت از انتخابات جدید را تسریع بخشند.

در پایان این گزارش آمده است: به هرحال عمر دولت کنونی اسرائیل هفته آینده مشخص می شود و باید دید که این دولت قبل سفر بایدن سقوط می کند و یا اینکه  این امر چند هفته بعد و پس از پایان سفر بایدن و قبل از انتقال دولت پیشبرد امور به یائیر لاپید اتفاق می افتد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: رژیم صهیونیستی ، نفتالی بنت ، بنیامین نتانیاهو

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی نفتالی بنت بنیامین نتانیاهو رژیم صهیونیستی ائتلاف دولتی نفتالی بنت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۵۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای وزیر خارجه انگلیس علیه ایران

آفتاب‌‌نیوز :

دیوید کامرون، وزیر خارجه انگلیس روز دوشنبه و در اظهاراتی گفت «پیشنهاد سخاوتمندانه‌ای» برای آتش‌بس ۴۰ روزه در غزه در مقابل آزادی اسرا اسرائیلی وجود دارد.

طبق گزارش الجزیره، وی مدعی شد: ایران با حمایت از حماس در غزه و حوثی‌های یمن (انصارالله) و حزب‌الله لبنان موجب بی‌ثباتی در منطقه می‌شود.

این ادعا در حالی است که انگلیس به همراه آمریکا بار‌ها به خاک یمن حمله کرده‌اند و از حامیان رژیم صهیونیستی در نسل‌کشی در غزه بوده‌اند.

ایران هم بار‌ها اعلام کرده نیرو‌های مقاومت در منطقه بر اساس منافع کشور‌های خود، به مبارزه علیه اشغالگری آمریکا و رژیم صهیونیستی ادامه می‌دهند.

کامرون که در ریاض صحبت می‌کرد، ادامه گفت: اسرائیل باید از راه‌حل ۲ دولتی حمایت کند، زیرا این امر در طولانی مدت به سودش خواهد بود. راه‌حل ۲ دولتی در طولانی مدت امنیت اسرائیل را تضمین خواهد کرد.

اخیرا نیز «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا توافق آتش‌بسی که به حماس پیشنهاد شده را «بسیار سخاوتمندانه» توصیف کرد و گفت حماس باید هرچه سریع‌تر درباره آن تصمیم‌گیری کند.

او مدعی شد که حماس در میان غیرنظامیان مخفی می‌شود و پایان‌نیافتن جنگ غزه به این دلیل است که حماس سلاح‌های خود را کنار نگذاشته، اسرا را آزاد نکرده و خود را تسلیم نکرده است!

بلینکن همچنین مدعی شد که اجرای راهکار ۲ دولتی در مناقشه فلسطین و رژیم صهیونیستی و همچنین عادی‌سازی روابط میان تل‌آویو و کشور‌های منطقه «بزرگ‌ترین ضربه به ایران و حماس» خواهد بود.

او همچنین با طرح این ادعا که حماس تنها مانع حصول توافق آتش‌بس در جنگ غزه است، گفت سران جنبش مقاومت فلسطین باید هرچه سریع‌تر درباره پیشنهادی که به آن‌ها شده تصمیم‌گیری کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • جلسات دولت و مجلس برای اتخاذ تدابیر ارزی به کجا رسید؟
  • زنگ سپاس معلم در خراسان شمالی به صدا درآمد
  • بحران سیاسی در اسکاتلند با کناره گیری وزیر اول
  • بلینکن: ناتو طرحی برای حمله به روسیه نداشته و نخواهد داشت
  • وزیر خارجه انگلیس: ایران منطقه را بی ثبات می کند
  • ادعای وزیر خارجه انگلیس علیه ایران
  • طی یک هفته، سومین وزیر اسرائیل هم مصدوم شد
  • استقلال سرنوشت قهرمانی و سقوط را مشخص می‌کند!
  • بن گویر، دنده‌های شکسته، بیمارستان و سرنوشت سیاه آریل شارون!
  • ساز و کار عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل چگونه است؟