Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین ، حزب ندای ایرانیان در آستانه یک‌سالگی دولت سیزدهم ، بیانیه تحلیلی صادر کرد . در این بیانیه آمده است :

امروز در حالی در آستانه ۲۸ خردادماه سال ۱۴۰۱ قرارگرفته‌ایم که یک سال از عمر دولت سید ابراهیم رئیسی هشتمین رئیس‌جمهوری اسلامی ایران گذشته و سه سال از عمر آن باقی‌مانده است. مردم صبور ایران در یک سال گذشته روزهای سختی را از نظر اقتصادی و معیشتی تجربه کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عملکرد یک سال گذشته دولت در حوزه اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و بین‌المللی عبرت‌ها و هشدارهایی بر جای گذاشت که حزب ندای ایرانیان به عنوان بخشی از جریان اصلاح‌طلبی کشور وظیفه خود می‌داند با نگاهی نقادانه و با هدف اصلاح رویکردها و سیاست‌ها با سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور محترم و مردم ایران در میان بگذارد.

۱- دولت حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید ابراهیم رئیسی، گرچه از همان ابتدا عنوان دولت مردمی را انتخاب کرد اما رویکردهای جناحی و سیاسی در عزل مدیران غیرهمسو و به کار گماردن مدیرانی از یک جریان خاص سیاسی نشان داد این دولت در عمل نتوانسته همه مردم ایران را نمایندگی کند. حضور پررنگ دانش‌آموختگان دانشگاه امام صادق در کلیدی‌ترین مسئولیت‌های مدیریتی، از همان ابتدا نشان داد ما شاهد یک سلیقه و گرایش سیاسی خاص در دولت هستیم. در چنین شرایطی با کناره‌گیری یکی از ضعیف‌ترین وزرای این مکتب فکری در آستانه سالگرد روی کار آمدن ابراهیم رئیسی، امیدواریم رئیس‌جمهور به این نکته پی برده باشد که کشور را نمی‌توان تنها با دانشگاه امام صادق اداره کرد.


۲- در یک سال گذشته و در مواجهه با اتفاقات و بحران‌ها و به‌خصوص، ناملایمات اقتصادی، شاهد صدور پی‌درپی دستور از جانب ریاست جمهوری بودیم. این در حالی است که در عمل هیچ‌یک از این دستورها به‌جایی نرسید تا بار دیگر، این درس اساتید، برای دولت اثبات شود که اقتصاد دستوری اداره نمی‌شود.

۳- گرچه در ایام تبلیغات انتخاباتی شاهد وعده‌های مکرر جناب آقای رئیسی و تیم همراهشان برای برطرف کردن مشکلات معیشتی مردم بودیم، اما آنچه در عمل اتفاق افتاد کوچک شدن سفره‌های مردم، حذف اقلام خوراکی از سبد خانواده‌ها و فشار بیشتر به طبقات متوسط و ضعیف جامعه بود. مردم هنوز فراموش نکرده‌اند که دولت وعده ساخت یک‌میلیون مسکن در سال را داده بود اما تاکنون جز یک نمایش تبلیغاتی در قالب ثبت‌نام از مردم، هیچ نشانی از تحقق یک‌ دهم این وعده نیز به چشم نمی‌خورد.

۴- در حوزه سیاست خارجی، علی‌رغم ساعت‌ها گفت‌وگو و مذاکره، هیچ چشم‌انداز امیدبخشی از تفاهم دیده نمی‌شود و به نظر می‌رسد دولت در حال از دست دادن فرصت دیپلماسی است. حزب ندای ایرانیان یک‌بار دیگر به دولتمردان یادآوری می‌کند، هرگونه برنامه تحولی به‌منظور توسعه کشور، پیش‌نیازش ارتباط با دنیا و قرار گرفتن در مدار دیپلماسی است؛ کما اینکه تجربه نشان داده هیچ کشوری در انزوای جهانی به موفقیت نرسیده است.


۵- در ماه‌های گذشته شاهد شدت گرفتن اعتراضات اصناف و اقشار مختلف مردم بودیم، به‌گونه‌ای که در همین یک ماه اخیر، کمتر روزی را می‌توان پیدا کرد که در گوشه‌ای از کشور، اعتراضی علیه دولت شکل نگرفته باشد. با این حال به نظر می‌رسد دولت صدای اعتراض مردم را نمی‌شنود و برنامه‌ای برای توجه به خواسته‌های عمومی شهروندان ندارد. حزب ندای ایرانیان از دولت می‌خواهد شنونده حرف اعتراضی مردم باشد. نمی‌شود از مردم انتظار داشت تصمیمات سخت مسئولان دولتی را تحمل کنند اما این تصمیمات سخت هیچ‌گاه شامل دستگاه‌های دولتی و بودجه‌های فرهنگی نهادهای غیر پاسخگو نشود.

بیشتر بخوانید :

روزنامه دولت: تورم و گرانی باعث شد که مردم در انتخابات1400 به رئیسی رای بدهند انتقاد رودرروی سعید قاسمی از رئیسی بابت فرمان های روی زمین مانده و بی ثمرش / چرا دروغ می گویند؟







۶- متأسفانه در ماه‌های گذشته با عناوینی از جمله توجه به جوانان مؤمن انقلابی، شاهد تضعیف نظام بوروکراسی کشور و کنار گذاشتن جمعی از بدنه کارشناسی دولت با اتهاماتی نظیر بانیان وضع موجود بوده‌ایم. نتیجه چنین عزل و نصب‌های سیاست زده‌ای، تضعیف نظام اداری و بی‌تدبیری‌های گسترده در سطوح مختلف بوده که نقطه اوج آن در وزارت رفاه، کار و تأمین اجتماعی قابل مشاهده است که در نهایت به کناره‌گیری وزیر پرحاشیه آن منجر شد. حزب ندای ایرانیان از رئیس‌جمهور محترم می‌خواهد نسبت به ترمیم کابینه و تغییر مدیران ارشد دستگاه‌های دولتی هرچه سریع‌تر اقدام کرده و مدیرانی در تراز اداره کشور ایران را جایگزین مدعیانی کند که دولت را در کمتر از یک سال به این حال و روز غمبار انداخته‌اند.


۷- مدیریت ویروس کرونا، استمرار مسیر دولت قبل در واردات واکسن و توجه به نظرات علمی پزشکان متخصص برای مهار ویروس کرونا، جزو نقاط قوت دولت سیزدهم محسوب می‌شود. همین نمونه قابل‌تحسین، اثبات می‌کند، ادعای انقلابی گری برای حل مشکلات کافی نیست، بلکه توجه به نظرات متخصصین دانشگاهی، راه برون‌رفت از بحران‌ها است.

۸- متأسفانه طی مدت اخیر، طرح و ایده‌ای برای حل ابربحران ها و چالش‌های محیط زیستی و اجتماعی ارائه نشده است. حوزه کشاورزی هم درگیر بی‌برنامگی محض بوده و این نگرانی وجود دارد که امنیت غذایی کشور دچار مشکل شود. در سند تحول دولت مردمی هم گرچه عبارات زیبایی دیده می‌شود اما این سند بیشتر شعاری بوده و مشخص نیست چه مکانیزمی برای تحقق آن در نظر گرفته شده است.


۹- در خاتمه اینکه حزب ندای ایرانیان صمیمانه امیدوار است حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی بتواند به وعده‌های خود عمل کرده و با حل مشکلات معیشتی، کام مردم ایران را شیرین کند اما در مقام دیده بان مسیر حرکت دولت، با صراحت می¬گوییم که با استمرار وضع فعلی، دورنمای روشن و مثبتی دیده نمی‌شود و بیم آن وجود دارد که در صورت عدم تدبیر مناسب، شاهد اتفاقات ناگوارتری در عرصه حکمرانی کشور باشیم. ندای ایرانیان در مسیر رسالت خود، ندای مردم ایران بوده و همچنان مطالبه گر خواهد ماند و در این راستا ضمن هشدار به رئیس‌جمهور محترم از ایشان می‌خواهد قبل از آنکه دیر شود فکر جدی برای کاستی‌ها و نواقص دولت کند.

۲۱۲۲۰



کد خبر 1642632

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: دولت سیزدهم سیدابراهیم رئیسی مردم سالاری گرانی یارانه معیشتی سید ابراهیم رئیسی حزب ندای ایرانیان مردم ایران رئیس جمهور یک سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۵۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از طرح آب‌رسانی به دو شهر و ۱۰ روستا در شهرستان شازند مرکزی

با حضور مدیرعامل شرکت مهندسی آب وفاضلاب کشور، استاندار مرکزی و نماینده مردم شهرستان شازند در مجلس شورای اسلامی، طرح آب‌رسانی مجتمع شهید سلیمانی شامل آب‌رسانی به دو شهر شازند و آستانه و ۱۰ روستا با اعتباری بالغ بر ۱۳۰۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی و به نقل از روابط عمومی آب و فاضلاب استان، هاشم امینی امروز _دوشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در مراسم بهره‌برداری از طرح آبرسانی مجتمع شهید سلیمانی اظهار کرد: خدمتگزاری به مردم در کشور سرعت گرفته و در استان مرکزی نیز خدمت به مردم با نگاه جهادی در جریان است.

وی افزود: صنعت آب و فاضلاب وظیفه تأمین آب شرب بهداشتی مردم و جمع‌آوری فاضلاب را به عهده دارد که در این دولت با کار شبانه‌روزی و ایجاد زیرساخت‌های مناسب رفاه و آسایش مردم تأمین شده است.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور تصریح کرد: امروز نصب انشعاب فاضلاب در شهرهای شازند و آستانه آغاز خواهد شد و مردم این مناطق از خدمات جمع‌آوری و دفع بهداشتی فاضلاب بهره‌مند می‌شوند.

امینی ادامه داد: جهاد آبرسانی در کشور یک اتفاق بزرگ از سوی دولت بود که با هدف تأمین آب پایدار در ۱۰۰۰۰ روستا رقم خورد که تا به امروز ٥٢٠٠ روستا آبرسانی و در سال جاری با همکاری شرکت‌های آب و فاضلاب، قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) خیرین و بخش خصوصی به بهره برداری خواهد رسید.

وی از همکاری صنایع شهرستان در بازچرخانی پساب فاضلاب قدردانی کرد و افزود: استفاده از ظرفیت پساب به پایداری چرخ صنعت و عدم آلودگی آب شرب در منطقه نقش به‌سزایی دارد.

در بخشی دیگر نیز فرزاد مخلص‌الائمه استاندار مرکزی اظهار کرد: پروژه‌های آبرسانی از بزرگ‌ترین پروژه‌های عمرانی در کنار حوزه‌های مختلف در سطح استان است.

وی با اشاره به جهاد آبرسانی به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین و مهم‌ترین اقدامات دولت سیزدهم در کشور اظهار کرد: در فاز اول ٦٧ روستا و در فاز دوم ١٣١ روستا استان مرکزی که مشکل آب داشتند با همکاری قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در حال انجام است.

وی تصریح کرد: دولت به تأمین مهم‌ترین موضوع رفاهی مردم که آب است توجه ویژه‌ای دارد و از مردم انتظار می‌رود به صورت بهینه آب را مصرف کنند.

حشمت‌الله عباسی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان هم با تاکید بر اینکه دولت سیزدهم به موضوع منابع آب پایدار و شرب بهداشتی و همچنین جهاد آبرسانی به روستاها اهمیت ویژه‌ای قائل شده است، اظهار کرد: این طرح شامل ساخت تصفیه خانه آب با ظرفیت ۱۲۰ لیتر بر ثانیه، احداث دو باب مخزن ذخیره آب با مجموع ظرفیت ۲۰۰۰ متر مکعب، اجرای ۳۷.۵ کیلومتر خط انتقال آب است.

وی افزود: در این طرح همچنین احداث یک باب ایستگاه پمپاژ با ظرفیت ۳۵ لیتر ثانیه، احداث یک باب سوله، احداث پست برق ۱۶۰ کیلو ولت آمپر، با صرف هزینه‌ای بالغ بر هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال انجام گرفته است.

عباسی ادامه داد: در راستای اجرای خدمات جمع‌آوری و دفع بهداشتی فاضلاب، و همچنین واگذاری پساب به صنایع نصب انشعاب فاضلاب در شهرهای شازند و آستانه انجام می‌شود.

به گزارش ایمنا، در ادامه این آئین نصب انشعاب فاضلاب در شهرهای شازند و آستانه آغاز شد.

کد خبر 749843

دیگر خبرها

  • دفاع دانشجویان غیر مسلمان از مردم مظلوم فلسطین بازتاب نامه‌‌های مقام معظم رهبری است
  • لزوم اجرای وعده صادق اقتصادی در کشور
  • دفاع دانشجویان از مردم فلسطین نشان‌ می‌دهد حرف حق جای خود را باز می‌کند
  • عملیات وعده صادق نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی است
  • بهره‌برداری از طرح آب‌رسانی به دو شهر و ۱۰ روستا در شهرستان شازند مرکزی
  • توصیه های انتخاباتی رئیسی در جلسه هیات دولت
  • کدام دستاورد‌های دولت رئیسی را می‌توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • آمادگی ۴ حزب برای دور دوم انتخابات مجلس
  • کدام دستاوردهای دولت رئیسی را می توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • اصلاح طلبان در کدام حوزه های انتخابیه کاندیدا دارند؟