Web Analytics Made Easy - Statcounter

دیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران اعلام کرد: امنیت پایدار غذایی با استفاده حداکثری از ظرفیت داخلی و مدیریت دانش‌بنیان با الهام از سیاست‌های اقتصاد مقاومتی تامین می‌شود.

به گزارش روز شنبه ایران اکونومیست از وزارت جهاد کشاورزی ، سید سعید راد همزمان با سالروز تأسیس جهاد سازندگی و آخرین روز هفته جهاد کشاورزی، اهمیت اقتصاد پایدار و نقش امنیت غذایی به منظور تحقق این مهم در تمامی بخش‌های اقتصادی به ویژه بخش کشاورزی را مورد تأکید قرار داد و گفت: بر این اساس، رویکرد تأمین امنیت پایدار غذایی با استفاده حداکثری از ظرفیت داخلی و مدیریت دانش‌بنیان با الهام از سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در دستور کار این شرکت قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این شرکت، برنامه جامع سال ۱۴۰۱ خود شامل برنامه‌های کلی و برنامه‌های جاری و عملیاتی را مترتب بر راهبردها و برنامه‌های ابلاغی وفق برنامه تحول کشاورزی با رویکرد جهادی تهیه و تدوین کرده است، افزود: رویکرد اصلی این برنامه بر مبنای اثربخشی و کارایی است و به نوعی تنظیم شده‌ که امکان رصد و پایش عملکرد و ارزیابی پیشرفت هر برنامه را داشته باشد.

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران با اشاره به اینکه هم‌افزایی در فعالیت‌ها از طریق ایجاد ارتباط و تعامل سازنده با اتحادیه‌ها، انجمن‌ها، اصناف، تشکل‌ها و تعاونی‌ها در دستور کار شرکت بازرگانی دولتی ایران قرار گرفته است، اظهار کرد: بدون تردید، استفاده از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های فراوان بخش خصوصی، مکمل تلاش‌های شبانه‌روزی بخش دولتی برای نیل به تحقق اقتدار ملی از رهگذر تأمین امنیت غذایی است.

وی با بیان اینکه شرکت بازرگانی دولتی ایران، مهم‌ترین بازوی اجرایی دولت در تحقق امنیت غذایی، تأمین ذخایر کالاهای اساسی و تنظیم بازار داخلی این کالاهاست، تصریح کرد: این شرکت، تمام تلاش خود را به عمل آورده تا با تدارک و تهیه کالاهای اساسی و راهبردی کشور شامل گندم، برنج، روغن خام و شکر خام، بهسازی امور توزیع و فروش، ذخیره‌سازی و نگهداری این کالاها، مأموریت خود را به بهترین شکل ممکن انجام دهد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر اینکه هفته جهاد کشاورزی، فرصتی برای قدردانی از تلاش‌های جهادگرانی است که برای تأمین امنیت غذایی کشور و حفظ آرامش خاطر مردم عزیزمان از هیچ تلاش و کوششی فروگذار نمی‌کنند، خاطرنشان کرد: لازم می‌دانم از تمام همکاران شرکت بازرگانی دولتی ایران در سطوح مختلف چه در ستاد شرکت و چه در ادارات کل غله و خدمات بازرگانی استان‌های کشور که مسئولیت خطیر و حساس تأمین و توزیع کالاهای اساسی مورد نیاز جمعیت ۸۴ میلیون نفری کشورمان را بر عهده دارند و برای تأمین کالاهای اساسی ۲۶ میلیون و ۴۰۰ هزار خانواده ایرانی تمام توان خود را به کار گرفته‌اند، صمیمانه تقدیر نمایم.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: وزارت جهاد کشاورزی ، سید جواد ساداتی نژاد ، شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی سید جواد ساداتی نژاد شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران شرکت بازرگانی دولتی ایران کالاهای اساسی جهاد کشاورزی امنیت غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۵۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقشِ پُررنگ سازمان اوقاف در توجه به دانش‌بنیان‌ها

حجت‌الاسلام والمسلمین سید مهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه درمورد ارتباط وقف با دانش بنیان‌ها بیان کرد: ماجرای سازمان وقف به کرات بیان شده است که سه گزاره، ساختار این سازمان را تشکیل می‌دهد. یکی، حفظ موقوفات که در اصطلاح به آن، عین (حفظ عین موقوفه) می‌گوییم و برگرفته از روایات است که گفته شده است: «حبس العین و تصمیم المنفعه» «تحبیس العین و تسبیل المنفعة» که این تعریف وقف است. یعنی فرد عرصه، زمین، ساختمان، فرش، اتومبیلی و... دارد که عین حساب می‌شود و عینیت و حقیقتی دارد و آن را حبس می‌کند. بنابراین، اولین گزاره برای همه موقوفات چه دارای متولی خاص باشند و یا نباشند و در اختیار سازمان اوقاف قرار گرفته باشند به سمت حفظ العین می‌رود. 

رئیس سازمان اوقاف با اشاره به منافع وقف گفت: دومین گزاره، افزایش منافع وقف است. منظور از منافع وقف، هر گونه ارزش مالی و قابل تقویم به پول است که مستقیم یا غیرمستقیم از عین موقوفه و توابع آن حاصل می‏شود؛ مانند منفعت ساختمانها، علوفه و غلاّت مزارع، آب نهر‌ها و چاهها، نذور بقاع متبرّکه. 

یعنی فرد نمی‌تواند یک زمین را به همان مبلغی که سالیان قبل خریداری کرده است الان هم، به همان قیمت بخرد. بنابراین، باید بروز شود و اجاره آن را بهتر کند و بهره وری بیشتری از این زمین داشته باشد و به همین دلیل، باید با علم روز گره بخورد.

حجت‌الاسلام والمسلمین خاموشی ادامه داد: سومین گزاره‌ای که اوقاف به آن مشغول است اجاره نیات یا اجاره مال موقوفه است.

 مثلاً یک واقف، مالی را برای ایتام داده است و یا یک فردی زمین دارد و با آن کاری انجام می‌دهد و پولی که از آن بدست می‌آورد را هزینه ایتام می‌کند. بنابراین، کارکرد سازمان وقف از این سه گزاره بیرون نمی‌رود و دانش بنیان یک عنوان خاصی است که می‌تواند بهانه‌های مختلفی در زمینه وقف داشته باشد و دانش بنیان‌هایی وجود دارند که خودشان هم، موقوف هستند و باید شاخ و برگ هایشان توسعه پیدا کنند. از اینرو، مجموعه‌هایی که خواستند وقف جدید کنند باید توجه به دانش بنیان داشته باشند. 

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه افزود: اگر دانش بنیان به نقاط ایده آل برسد هزینه‌ای که صرف کردیم با ارزش گذاری خیلی بالاتر است. زیرا هرقدر توسعه تجاری یک دانش بنیان بهتر شود امکانات مالی آن شرکت قوی‌تر می‌شود و ارزش گذاری آن نیز، بالاتر می‌رود. 

حجت الاسلام والمسلمین خاموشی درمورد چشم انداز همکاری وقف و دانش بنیان‌ها گفت: یک تفاوتی بین جریان منابع دولتی، خصوصی و وقف در این زمینه وجود دارد. زیرا دست خصوصی بازتر از منابع دولتی است چراکه منابع دولتی قوانین بالادستی، ناظر و حاکم دارند. البته دولت برای توسعه‌ها همت زیادی دارد که از حمایت استارتاپ‌ها گرفته تا برگزاری جشنواره‌ها و تسهیلات را دربر می‌گیرد. به همین دلیل، هر قدر منابع خصوصی میدان تجاری پیدا کنند استقبال این بخش هم بالاتر خواهد رفت. اما وقف آزادتر از منابع دولتی و خصوصی است. 

رئیس سازمان اوقاف افزود: دست اوقاف باز است و می‌تواند حفظ العین کند و واقعاً هم باقی می‌ماند. یعنی متولی مصلحت می‌داند که فلان زمین را با موقعیت بهتر خریداری کند و زمینی با وجود داشتن مساحت بزرگتر را نخرد و دست اوقاف باز است که بگوید از کدام دانش‌بنیان حمایت شود؟ و این حمایت در سبد کالای مردم چه کمکی خواهد کرد؟ ما در صدد هستیم همه وقف را به صورت دانش بنیان ارائه کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری قرآن و عترت

دیگر خبرها

  • ایجاد فضایی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خوارزم ازبکستان
  • توسعه استان اصفهان با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و گردشگری
  • استقبال تجار خارجی از محصولات کرمان در نمایشگاه ایران اکسپو ٢٠٢۴
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • نقشِ پُررنگ سازمان اوقاف در توجه به دانش‌بنیان‌ها
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی