Web Analytics Made Easy - Statcounter

 روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان مهرداد عرب اول در کمیته برنامه ریزی مشترک شهرستان های زاهدان، خاش، میرجاوه و تفتان  گفت: توزیع بخشی از اعتبارات ۱۴۰۱ در جلسه اخیر شورای برنامه ریزی و توسعه استان با ریاست استاندار و حضور اعضای شورا و نمایندگان صورت گرفت و طی هفته ای که گذشت پروژه‌های مهم شهرستان‌ها احصا شد و در کمیته برنامه ریزی مصوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: امسال توزیع سه هزار و ۹۶۰ میلیارد تومان اعتبار بین ۲۶ شهرستان و ۱۳۰ دستگاه اجرایی انجام شد، بنابراین تمام تلاش بر این است که این مهم به بهترین شکل صورت گیرد که البته با محدودیت هایی نیز رو به رو هستیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان گفت: طبق دستور رئیس جمهور و الزام دولت باید در توزیع اعتبارات به ایجاد زمینه رشد هشت درصدی اقتصادی توجه ویژه شود که این مهم مورد عنایت قرار گرفته است.

او گفت: همچنین بر اساس سند آمایش چهار فصل آب، راه، انرژی و عمران شهری و روستایی در اولویت استان است و در توزیع اعتبارات با توجه ویژه به این فصول پیش خواهیم رفت‌.

عرب اول  گفت: امسال ظرفیت خوبی در قانون ایجاد شد و  بر این اساس ۲۲ هزار میلیارد تومان اعتبار به حوزه محرومیت زدایی اختصاص یافته که با توجه به شاخص‌های سیستان و بلوچستان می‌توانیم سهم قابل توجهی از این بخش برای استان بگیریم.

او به اهمیت استقرار ادارات در شهرستان‌های تازه تاسیس گفت: پروژه و پارک‌های اداری و تامین و تجهیز دستگاه های اجرایی در تقسیم بودجه امسال مورد توجه ویژه قرار گرفته است و توزیع اعتبارات و ابلاغ تخصیص با حساسیت ویژه پیگیری می شود.

انتقال آب از کارواندر به خاش؛ آرزوی دیرینه ای که در دولت سیزدهم اجرایی شد

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سیستان و بلوچستان گفت: انتقال آب از کارواندر به خاش از آرزوهای دیرینه مردم این شهرستان است که عملیات اجرایی آن به همت دولت سیزدهم آغاز شد.

منصور بیجار در این نشست گفت: با توجه به روی کار آمدن دولت سیزدهم و حضور نمایندگان با تجربه و همراهی آن ها با مقام ها و مسئولان دستگاه های اجرایی، اتفاق های خوبی در استان رخ داده است.

او گفت: علیرغم شرایط جنگ اقتصادی و کمبود تخصیص ها اما با همت و همدلی مردم، مسئولان و نمایندگان در حوزه بزرگراه ها، آب و دیگر بخش های عمرانی شاهد اجرای پروژه های بزرگی در مسیر توسعه هستیم.

او گفت: تا قبل از روی کار آمدن دولت، کمتر از ۲۰۰ کیلومتر بزرگراه در استان داشتیم که با پیگیری های انجام شده ۲۳۰ کیلومتر به این میزان اضافه شد و طبق قول مسئولان امر، امسال نیز ۲۴۰ کیلومتر بزرگراه جدید در استان احداث می شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گفت: تحقق انتقال آب از دریای عمان، عملیاتی شدن بزرگترین طرح آبرسانی روستایی، پروژه انتقال آب از تهلاب به زاهدان و انتقال آب از کارواندر به خاش از جمله اتفاق های بزرگی است که به همت دولت و همدلی نمایندگان مردم در مجلس شاهد آن هستیم و بزرگترین پروژه آبرسانی روستایی نیز در این استان در دست اجراست.

او گفت: در هر ۲۶ شهرستان استان کارگاه سازندگی فعال است و این اتفاق های خوب به واسطه همدلی بسیار خوب و پیگیری های مسئولان و نمایندگان محقق شده است‌.

او تمرکزگرایی و بخشی نگری را دلیل عقب ماندگی استان ذکرکرد و گفت: در شرایط خیلی حساسی هستیم، بدخواهان نظام در تلاشند تا تمام مباحث و اتفاق های کشور را بر عکس و به نفع اهداف خود جلوه دهند که با همدلی مردم و مسئولان، دشمنان نظام همچون همیشه به اهداف خود دست نخواهند یافت.

او گفت: به دلیل برنامه ریزی نادرست، در چهار دهه قبلی آنچه که باید توسط دولت و مسئولان جهت توسعه این استان در مسیر سرمایه گذاری انجام می شد، صورت نگرفت.

تبدیل خاش به کارگاه سازندگی به برکت نظام و نگاه ویژه دولت

فرماندار خاش نیز گفت: با عنایت به نگاه ویژه نظام و دولت، خاش به کارگاه سازندگی تبدیل شده و پروژه های بزرگی در این شهرستان در دست اجراست.

صاحب گل صالحی در ادامه کمیته برنامه ریزی مشترک شهرستان های زاهدان، خاش، میرجاوه و تفتان گفت:کمیته برنامه ریزی تعیین کننده خط مشی و سند توسعه و نقشه راه هر شهرستان است.

او گفت: با توجه به عنایت دولت و سیاست شورای برنامه ریزی، انتظار می رود که پروژه های پر اهمیت که بر اساس نیاز و درخواست مردم احصا شده، در اولویت توزیع اعتبارات استانی قرار گیرد.

فرماندار خاش  گفت: همچنین می طلبد که برای برخی پروژه های شاخص و مهم از سهم اعتبارات ملی برخوردار شویم.

او  خواستار راه اندازی کارگروه تخصصی عمران و پیشرفت پروژه ها شد و گفت: با توجه به حمایت و همدلی استاندار، نمایندگان مردم در مجلس و سایر مسئولان استانی، شهرستان خاش به کارگاه سازندگی تبدیل شده و ابر پروژه هایی در بخش راه آهن، آب، گاز و ... در این شهرستان در دست اجراست که جای تقدیر دارد.

صالحی گفت: خط انتقال گاز به خاش تکمیل شده و به زودی مشعل گاز در یکی از میادین این شهر روشن می شود و عملیات اجرایی ایستگاه راه آهن خاش نیز تا ۱۵ تیر ماه به اتمام خواهد رسید.

او گفت: بدون تردید با توجه به همدلی به وجود آمده در بین نمایندگان مردم در مجلس و مسئولان امر در دولت سیزدهم با وجود مشکلات موجود در تخصیص اعتبارات شاهد رشد زیرساختی و تحول در مسیر توسعه خواهیم بود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: برنامه ریزی اعتبارات عمرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۷۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری‌ها مردم را در پروژه‌های مربوط به شهر مشارکت دهند

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان گفت: اقتصاد دیجیتال یکی از مهم‌ترین عوامل در پیشرفت و توسعه استان است که در این راستا تاکنون ۵ هزار نفر آموزش دیده اند اما این رقم کافی نیست و باید افراد بیشتری برای کار در این حوزه تربیت شوند.

محمد کرمی شامگاه چهارشنبه در نشست شورای اداری منطقه سیستان که در دانشگاه زابل برگزار شد ضمن گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم همچنین تبریک روز کارگر اظهار کرد: مقام و منزلت دو قشر معلم و کارگر در اسلام بی‌نظیر است و ائمه اطهار نیز احادیثی در باب اهمیت نقش این دو قشر به یادگار گذاشته‌اند.

وی افزود: رشته‌های دانشگاهی باید متناسب با شغل و علاقه افراد باشد چرا که باید با استفاده از نیروهای متخصص و بومی بتوانیم آینده سیستان و بلوچستان را بسازیم.

استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: دانشگاه باید به صورت مداوم دنبال نوآوری باشد که البته این امر جزو رسالت‌های اصلی دانشگاه‌ها به شمار می‌آید.

وی افزود: بازار کار نیازمند افراد توانمند و مهارت دیده است لذا دانشجویان و دانش آموزان باید به دنبال مهارت آموزی باشند چرا که جوانان ما باید از هم اکنون وارد بازار کار شوند.

کرمی خاطرنشان کرد: دستگاه‌های اجرایی باید با کسب پشتیبانی علمی به صورت مداوم با دانشگاه ها و شرکت‌های دانش بنیان ارتباط داشته باشند.

وی ادامه داد: راه‌اندازی کریدور ارتباطی با توجه به موقعیت جغرافیایی استان از مزیت‌های سیستان و بلوچستان نسبت به سایر مناطق است که باید از ظرفیت های موجود برای توسعه تجارت و افزایش صادرات بهره‌گیری کنیم.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: تلاش می‌کنیم تا پروژه راه آهن زاهدان - چابهار به سرعت بهره‌برداری شود چرا که راه آهن می‌تواند موجب ایجاد تحول در منطقه گردد.

کرمی خاطرنشان کرد: شهرداری ها باید مردم را در پروژه های مربوط به شهر مشارکت دهند چراکه این مردم دارای  قدرت عظیمی هستند که می‌توانند موجب ایجاد تحول در جامعه شوند.

وی تاکید کرد: وظیفه دستگاه اجرایی تسهیل روند سرمایه‌گذاری است لذا نباید هیچ مانعی برای دادن مجوز به سرمایه‌گذاران وجود داشته باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اردبیل در شاخص بهره وری نیروی کار پنجم کشور است
  • رشد اقتصادی اردبیل بالاتر از میانگین کشوری است
  • نشست اقتصادی ایران و افغانستان در زاهدان
  • شهرداری‌ها مردم را در پروژه‌های مربوط به شهر مشارکت دهند
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در شمال سیستان و بلوچستان
  • آبرسانی به ۵۲۰۰ روستا ظرف دو سال انجام شده است
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در شمال سیستان وبلوچستان
  • کشف ۱۰۰ میلیارد اخلال در نظام اقتصادی در زاهدان
  • اعطای تسهیلات و کمک بلاعوض به سیل زدگان سیستان و بلوچستان ظرف چند روز آینده آغاز می‌شود
  • مردم سیستان و بلوچستان باید از ثروت‌های استان بهره‌مند شوند