Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره مدیریت بحران و مخاطرات سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: وقوع خشکسالی یک هزار و 497 میلیارد تومان به اراضی زراعی و باغی استان خسارت زده است.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان، علی بهرامی با اعلام این خبر اظهارداشت: با توجه به کاهش نزولات جوی در سال زراعی 1401 – 1402 و وقوع  خشکسالی برای دومین سال متوالی متاسفانه بخشی از محصولات زراعی و باغی استان خسارت دیده و با کاهش تولید روبرو شده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی اضافه کرد: سه محصول زراعی شامل گندم، جو و کلزا و محصولات باغی شامل انگور، بادام، گیلاس، زیتون و فندق بیش از سایر محصولات خسارت دیدند.

بهرامی گفت: در مناطق مختلف استان خسارت خشکسالی در شهرستان البرز بیش از سایر شهرستان‌ها بوده است.

رئیس اداره مدیریت بحران و مخاطرات سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین یادآورشد: پیگیری های لازم از سوی مسئولان وزارت جهاد کشاورزی برای جبران خسارت و کمک به آسیب دیدگان ناشی از خشکسالی در حال انجام است و پس از طرح موضوع و تصویب در هیئت وزیران و ابلاغ به استانها این مصوبات اجرایی می شود.

انتهای پیام

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خسارت خشکسالی جهاد کشاورزی قزوین جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۷۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند

منصور دیان اردستانی،معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم   در خصوص دامپروری در استان گفت:ت: هم اینک ۶ هزار و ۸۷۵ واحد دامداری صنعتی و سنتی در زمینه‌های پرورش و نگهداری گاو شیری، گوساله پرواری، گوسفند و بز داشتی و پرواری و شتر با ظرفیت کل دام سبک و سنگین ۵۸۸ هزار و ۲۸۸ راس در استان قم فعال است.

وی افزود: در اثر تلاش بهره‌برداران بخش دامپروری قم، این استان در تولید محصولات دامی جایگاه خوبی در سطح کشور دارد که در همین خصوص طی سال گذشته حدود ۱۸۰ هزار تُن گوشت قرمز و شیر خام در قم تولید و روانه بازار شد.

وی ادامه داد: با توجه به راهبرد اصلی سازمان جهاد کشاورزی قم در تامین امنیت غذایی مردم، وضعیت تولید محصولات دامی در استان به صورت مستمر رصد و برای افزایش میزان آن از سرمایه گذاران علاقه‌مند به فعالیت در این عرصه حمایت می‌شود.

مجموع تولید سالانه محصولات کشاورزی قم در بخش‌های مختلف بیش‌از ۸۰۰ هزار تُن است و به گفته مسئولان جهاد کشاورزی قم، افزایش سطح تولید محصولات به خصوص در حوزه دام و طیور در سال جاری با جدیت دنبال می‌شود.

۲ درصد از تولیدات پروتینی کشور با تلاش فعالان حوزه دام و طیور استان قم تامین می‌شود، این موضوع نشان می‌دهد فعالیت‌های بخش کشاورزی در قم با وجود کم‌بودن مساحت استان، دارای بهره‌وری و اثربخشی بالایی است.

بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی را روستاییان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تن‌هایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های مختلف قم را به خود اختصاص داده‌است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • رفع تداخل ۹۰۰ پلاک از اراضی لرستان
  • قطع آب و خسارت به محصولات دغدغه‌ی کشاورزان قزوینی+ فیلم
  • تخریب ۱۲ مورد ساخت وساز غیر مجاز در بوژان نیشابور
  • قلع و قمع تصرفات غیر قانونی در آباده
  • قلع و قمع ۴۱ بنای غیرمجاز در شهرستان قزوین
  • ۴۳۰۰ متر مربع از اراضی کشاورزی نیشابور آزادسازی شد
  • حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • قلع و قمع ۴۸ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی شهرستان سامان
  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد