Web Analytics Made Easy - Statcounter

رسانه آمریکایی آکسیوس اعلام کرد یک نظرسنجی جدید نشان می‌دهد که نزدیک به یک چهارم آمریکایی‌هایی که در خارج از این کشور زندگی می‌کنند، به صورت جدی قصد دارند یا برنامه ریزی می‌کنند که تابعیت آمریکایی خود را لغو کنند.

تارنمای آکسیوس روز شنبه به وقت محلی در گزارشی نوشت: بر اساس نظرسنجی انجام شده توسط خدمات "گرین بک اکسپت تکس" که از سه هزار و ۲۰۰ آمریکایی ساکن در ۱۲۱ کشور جهان انجام شد، قوانین مالیاتی سنگین برای آمریکایی‌های خارج از کشور، دلیل اصلی آنها برای لغو تابعیت خود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکثر کشورها سیستم مالیاتی بر اساس اقامت در داخل کشور را دارند اما آمریکا دارای سیستم مالیاتی بر اساس شهروندی است که به این معنی است که آمریکایی هایی که در سایر کشورها زندگی می کنند نیز مجبورند به اداره مالیات این کشور مالیات پرداخت کنند.

به همین دلیل در مواردی آمریکایی‌ها مجبورند هزینه  سنگینی در ارائه مالیات هم به دولت آمریکا و هم به دولت کشوری که در آن سکونت دارند پرداخت کنند.

آمریکایی های ساکن خارج از این کشور اگر حساب های بانکی خارجی و درآمد خود را به اداره مالیات آمریکا اعلام نکنند می‌توانند با جریمه های نقدی سنگین مواجه شوند.

این نظرسنجی نشان داد در میان کسانی که انصراف از تابعیت آمریکایی خود را بررسی می کنند، ۴۰ درصد معتقدند که ثبت و پرداخت مالیات برای آنها بسیار سنگین است.

این عمده ترین دلیل آمریکایی ها برای لغو تابعیت خود می باشد. سه دلیل دیگر برای این کار شامل نگرانی در مورد فضای سیاسی فعلی (۱۵ درصد)، ازدواج با یک شهروند خارجی (۱۲ درصد) و نارضایتی از مسیری که دولت آمریکا در پیش گرفته (۱۰ درصد) می شود.

این نظرسنجی نشان داد که اکثریت این افراد خواهان لغو مالیات مبتنی بر شهروندی هستند و از هر پنج نفر یک نفر خواهان ساده شدن فرآیند تشکیل پرونده مالیاتی هستند.

اکثریت شرکت کنندگان در این نظر سنجی یا ۸۶ درصد از آنها اعلام کرده اند که احساس می کنند خواسته های آنها کمتر از شهروندان ساکن در قاره آمریکا توسط دولت مورد توجه قرار می گیرد.

همچنین از هر پنج  شرکت کننده در این نظر سنجی دو نفر گفتند که احتمال لغو شهروندی خود  را رد نمی‌کنند.

از هر سه نفر یک نفر نیز اعلام کرد هیچگاه این کار را درنظر نخواهد گرفت.

بر اساس برآوردهای وزارت امور خارجه آمریکا، در سال ۲۰۲۰ حدود ۹ میلیون آمریکایی در خارج از این کشور زندگی کرده اند.

بر اساس گزارش سی ان بی سی، تعداد افرادی که در سال ۲۰۲۱  تابعیت آمریکایی خود را لغو کرده اند حدود ۲ هزار و ۴۲۶ نفر بوده اند که این تعداد در سال ۲۰۲۰ حدود ۶ هزار و ۷۰۵ نفر بوده است.

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: اقامت ۲۴ ، مالیات ، دولت آمریکا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اقامت ۲۴ مالیات دولت آمریکا تابعیت آمریکایی خود بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۷۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک

ایتنا - قانون اخیر آمریکا برای فروش اجباری یا ممنوعیت اپلیکیشن چینی تیک‌تاک، تنها شامل این پلتفرم و کاربرانش نمی‌شود و خطر دامن زدن به ممنوعیت‌ها و محدودیت‌های بیشتر توسط کشورهای دیگر را به دنبال دارد.
تیک‌تاک در تلاش برای آرام کردن واشنگتن، دو مدیر عامل عوض کرده است. اولی، کوین مایر بود که تنها چند ماه دوام آورد. جانشین او، شو زی چو، حدود سه سال است که این سمت را برعهده داشته است اما شکست او در متقاعد کردن قانونگذاران آمریکایی در خصوص امن بودن تیک‌تاک، ممکن است به دوران مدیریت او هم پایان دهد و همچنین، ممنوعیت اپلیکیشن‌های بیشتری را به دنبال داشته باشد.

به گزارش ایتنا از ایسنا، لایحه‌ای که ماه میلادی جاری در آمریکا تصویب شد، در بسته‌ای قرار داشت که شامل کمک به اوکراین بود و تحت آن، شرکت بایت دنس که مالک چینی تیک‌تاک است، تا اوایل سال ۲۰۲۵ فرصت دارد تا این اپلیکیشن ویدئویی را به یک شرکت آمریکایی بفروشد، در غیر این صورت با ممنوعیت روبرو خواهد شد. لحن این لایحه نشان می‌دهد که این ممنوعیت، ممکن است گسترش پیدا کند و به تهدیدهای ناشی از اپلیکیشن‌هایی اشاره کرده که توسط دشمنان خارجی کنترل می‌شوند.

اقدامات تیک‌تاک برای فرونشاندن نگرانی‌ها، پرهزینه بوده است. با این حال، ابتکار ۱.۵ میلیارد دلاری «پروژه تگزاس» برای نگه داشتن داده‌های آمریکایی در خاک آمریکا، تنها به بخشی از این مشکل پرداخته است. سیاستمداران همچنین نسبت به نفوذی که پکن می‌تواند بر محتوای درون این اپلیکیشن اعمال کند، نگران هستند.

هر دو نگرانی به حق هستند اما نگرانی نسبت به داده‌ها و نظارت بر محتوا، محدود به تیک‌تاک نیست. مقررات سخت گیرانه‌تر در هر دو طرف، یک گزینه است اما ممکن است مطلوب اپلیکیشن‌های آمریکایی نباشد. به عنوان مثال، شرکت متا در سه ماهه اول سال میلادی جاری، رقم ۷.۶۴ میلیون دلار برای لابی هزینه کرد.

فروش اجباری بی‌سابقه نیست اما به بزرگی اپلیکیشن تیک‌تاک نبوده است. درآمد تیک‌تاک در آمریکا در سال میلادی گذشته، به ۱۶ میلیارد دلار رسید. اما این اپلیکیشن ضررده گزارش شده است و پول زیادی برای بر پایی کسب و کار تجارت الکترونیکی خود هزینه کرده است. چین می‌تواند فروش فناوری اصلی این اپلیکیشن را وتو کند و مانع هر گونه تلاش برای خرید تیک‌تاک توسط یک خریدار آمریکایی شود. خود تیک‌تاک روشن کرده که قصد مبارزه حقوقی را دارد.

این ممنوعیت فقط باعث نارضایتی ۱۷۰ میلیون کاربر آمریکایی تیک‌تاک نخواهد شد بلکه باعث می‌شود کشورهای دیگری هم از ممنوعیت‌های خاص برای محصور کردن کاربران استفاده کنند. روسیه در سال ۲۰۱۶، دسترسی به لینکدین را با اشاره به امتناع این پلتفرم از ذخیره داده‌های کاربران روسی در خاک این کشور، مسدود کرد. هند، تیک‌تاک را به دلیل نگرانی‌های امنیتی و حریم خصوصی ممنوع کرده است.

بر اساس گزارش فایننشیال تایمز، چین امسال واتس‌اپ را به دلایل مشابه، ممنوع کرده است. اینترنت جهانی بیشتر دچار چند پارگی می‌شود.

دیگر خبرها

  • فیلم| آمریکا از برجام خارج شده است و به تعهدات خود عمل نکرده است
  • حمله موشکی مقاومت عراق به بندر عسقلان اسرائیل/ اعلام آغاز مرحله چهارم نبرد انصارالله یمن علیه اسرائیل/ بازداشت یک نظامی آمریکا توسط روسیه/ تهدید دادگاه لاهه توسط ۱۲ سناتور آمریکایی
  • مالیات آری؛ اما نه ۳۰ و ۵۰ و ۷۰ درصد!
  • غریب‌آبادی: چه کسی به داد زنان و دختران آمریکایی می‌رسد
  • مزه دورکاری در اقتصاد آمریکا
  • فرید مرجایی، تحلیل گر مسائل آمریکا و مقیم این کشور: جنبش دانشجویی سپهر غالب بر فضای سیاسی آمریکا را به چالش کشید/ شبکه های اجتماعی امپراطوری رسانه ای را زیر سوال بردند/ تظاهرات دانشجویی خط قرمز انتقاد از اسرائیل را شکسته است
  • طالبان خواستار بازگشت افغانستانی‌های مقیم خارج به وطنشان شد
  • ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک
  • کاخ سفید برای تأمین کسری بودجه دست به دامن افزایش مالیات می شود؟
  • ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد