Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-03@03:57:13 GMT

طرح شناسایی ساختمان‌های ناامن در پره‌سر

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۶۷۳۷۱

طرح شناسایی ساختمان‌های ناامن در پره‌سر

شهردار پره‌سر از اجرای طرح شناسایی ساختمان‌های ناامن در این شهر خبر داد.

پژمان اکبری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: براساس نامه و دستورالعمل ابلاغی سازمان بازرسی استان گیلان و دادستان به شهرداری پره سر، ساختمان‌های ناامن در سطح این شهر باید شناسایی و ایمن سازی شود.

وی افزود: ساختمان‌های ناامن در مقابل بارهای ثقلی و زلزله در شهر پره سر توسط یک کارشناس فنی شهرداری به همراه اکیپی از سازمان نظام مهندسی شناسایی می‌شود و به مالکان آنها اخطارهای لازم داده خواهد شد تا نسبت به مقاوم سازی و ایمن سازی بنای خود اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار پره سر خاطرنشان کرد: چنانچه ساختمان‌ها با مصالح سنتی و آجرهای قدیمی خوب احداث شود در برابر زلزله‌های پنج تا شش ریشتری مقاوم است.

اکبری با بیان اینکه ساختمان‌های که به صورت کاملاً مهندسی احداث می‌شود در برابر زلزله شش و نیم تا هفت ریشتری مقاوم است، خاطرنشان کرد: در ایران تنها ساختمان‌های بیمارستان، آتش نشانی، سازمان مدیریت بحران و مراکز حساس در برابر زلزله‌های شدید مقاوم ساخته می‌شود و سایر ساختمان‌ها به نحوی احداث می‌شود که در زمان وقوع زلزله تلفات جانی نداشته باشد.

وی تصریح کرد: اگر همه ساختمان‌ها در برابر زلزله کاملاً ایمن احداث شود، هزینه ساخت و ساز در کشور تا دو برابر افزایش می‌یابد، بنابراین نیاز نیست انباری محل نگهداری کاه و مرغداری مانند بیمارستان مستحکم ساخته شود، زیرا مالک یک واحد تولیدی مانند مرغداری که از محل تولید گوشت مرغ و تخم مرغ در سال ۵۰۰ میلیون تومان درآمد دارد، برای آن مقرون به صرفه نیست که ۲۰۰ میلیارد تومان برای ساخت بنای خود هزینه پرداخت کند.

به گزارش ایمنا، شهر ساحلی پره‌سر از توابع شهرستان رضوانشهر و در ۸۰ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع شده است.

کد خبر 582694

منبع: ایمنا

کلیدواژه: پره سر شهرداری پره سر شهردار پره سر ایمن سازی شهر گيلان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ساختمان های ناامن برابر زلزله پره سر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۷۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال حدود ۲۰۰ خانوار در قم به کار پرورش شتر

منصور دیان اردستانی،معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم پیرامون وضعیت شترهای موجود در استان قم گفت: آمار شتر موجود در این استان از مرز هفت هزار نفر گذشته‌است و حدود ۲۰۰ خانوار به پرورش آن مشغول هستند.

وی افزود: در همین رابطه حدود پنج‌هزار و ۵۵۵ نفر از شترهای استان، شتر تک کوهان کلکوهی، یک‌هزار و ۵۰۰ نفر شتر آمیخته و حدود ۱۵۰ نفر شتر دو کوهان است.

وی افزود: منطقه کویری دشت مسیله که در شمال شرق استان قرار دارد و از حوض سلطان تا دریاچه نمک را در بر گرفته است محل پرورش شتر است. در این منطقه تغییرات هوا زیاد، باران کم و تبخیر شدید بوده، آب و خاک شور و آفتاب داغ و سوزان است.

وی با اشاره به این که در استان قم معروف‌ترین عشایر و شتر داران ایل "کلکو" هست که نژاد شترها به همین نام ثبت گردیده‌است، ادامه داد: شتر اکوتیپ کلکوهی در شهرستان‌های قم، گرمسار، ورامین، کاشان و مناطق کویر چرای آزاد دارد.

دیان اردستانی گفت: حدود ۴۵ درصد مراتع کشور فقیر و محل رویش گیاهان شور پسند و خاردار مثل خار شتر، علف شور، تاغ و گز است که شتر در چنین مراتعی توان زیست و تولید دارد و باعث احیاء آن می‌شود.

وی توضیح داد: شتر تک کوهان مقاوم به گرما و شتر دو کوهان مقاوم به سرماست، در صورت تلاقی بین شتر نر دو کوهان و ماده تک کوهان شتر آمیخت‌های حاصل می‌شود که مقاوم به گرما می‌شود و می‌تواند در مناطق گرمسیری پرورش یابد.

وی ادامه داد:‌ امتیاز اول این شتر آمیخته بهره‌وری بالاتر از شترهای هم سن و سال خود است و ایجاد سازگاری با شرایط محیطی و قدرت جسمانی فوق العاده نسبت به سایر شترهاست.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم تاکید کرد: محصولات به دست آمده از شتر به علت استفاده از گیاهان مختلف صحرایی دارای اثرات دارویی و تغذیه‌ای سالم است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • فاریاب کرمان لرزید
  • جزییات زلزله ۴.۶ ریشتری در کرمان
  • کرمان لرزید
  • حفظ چنار ۸۰ ساله در پروژه احداث سرای محله باغ فردوس | ببینید چطور گوهر سبز در دل ساختمان ۵ طبقه زنده ماند
  • شناسایی ۱۰ ساختمان بسیار پرخطر و ناایمن در اراک
  • اشتغال حدود ۲۰۰ خانوار در قم به کار پرورش شتر
  • مقاوم‌سازی ۲۵۶ واحد مسکن روستایی در فامنین
  • حضور تجار در «ایران اکسپو»بهترین پاسخ به ناامن جلوه دادن کشوربود
  • «بمب‌های شهری» را برای کاهش ریسک زلزله شناسایی کنیم