Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-29@21:15:11 GMT

ببینید|کارخانه ماستنگ: اسب وحشی آمریکایی کجا ساخته می شود؟ (+عکس)

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۶۷۵۷۷

‍‍‍‍‍‍

عصر ایران - کارخانه مونتاژ فلت راک فورد موتور که قبلا به نام های مرکز ریخته گری میشیگان، مزدا موتور آمریکا، و اتوالاینس اینترنشنال شناخته می شد، در فلت راک، میشیگان آمریکا قرار دارد. در این کارخانه یکی از خودروهای نمادین این کشور و جهان یعنی فورد ماستنگ از خط تولید خارج می شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

کارخانه فلت راک فورد زمانی مرکز سرمایه گذاری مشترک فورد-مزدا بود و بین سال های 1998 تا 2012 چندین مدل مزدا مانند ام‌اکس-6، مزدا 626، مزدا 6 از خط تولید آن خارج شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

کوتاه درباره کارخانه فلت راک فورد

سال افتتاح: 1972

زیربنای تاسیسات: 2900000 فوت مربع (270000 متر مربع)

کل مساحت کارخانه: 400 جریب فرنگی (161.874 هکتار)

تعداد کارکنان: حدود 2420 نفر

 

محصولات

فورد ماستنگ: 2005 تاکنون

فورد فیوژن: 2013 تا 2016

فورد پروب: 1989 تا 1997

لینکلن کانتیننتال: 2017 تاکنون

مزدا ام‌اکس-6: 1988 تا 1997

مزدا 626: 1990 تا 2002

مزدا 6: 2003 تا 2012

مرکوری کوگر: 1999 تا 2002

 

جدول زمانی تاریخی

1972: مرکز ریخته گری میشیگان، با تامین مالی فورد در سال 1972 افتتاح شد. در آن زمان، این مرکز یکی از پیشرفته‌ترین تاسیسات ریخته گری در جهان بود.

1979: کارگر رابرت ولیلیامز در ماه ژانویه این سال توسط یک بازوی رباتی صنعتی کشته شد. او به عنوان اولین انسانی شناخته می شود که توسط یک ربات کشته شده است.

1981: مشکلات مکرر اتحادیه کارگری، صدمات ناشی از کار و کاهش تقاضا برای پیشرانه هشت سیلندر خورجینی به تعطیلی این مرکز منجر شد.

1985: شرکت مزدا موتور ساخت کارخانه ای جدید در سایت مرکز ریخته گری میشیگان را آغاز کرد. تولید مزدا موتور آمریکا، زیر مدیریت فورد، در سپتامبر 1987 آغاز شد و مدل های ام‌اکس-6 و فورد پروب از خط تولید خارج شدند. تا سال 1991، کارخانه در مجموع 3600 کارمند داشت که 250 نفر از آنها ژاپنی بودند.

1992: فورد 50 درصد سهام کارخانه را خریداری کرد و به طور رسمی یک سرمایه گذاری مشترک شکل گرفت. نام کارخانه به اتوالاینس اینترنشنال تغییر کرد.

1993: اتوالاینس تولید مزدا 626 برای بازار آمریکا را آغاز کرد.

1998: تولید خودرو کوپه اسپرت مرکوری کوگار آغاز شد.

2002: تولید خودرو مرکوری کوگار به پایان رسید.

2003: تولید خودرو مزدا 6 آغاز شد.

2005: تولید خودرو فورد ماستنگ آغاز شد.

2012: آخرین خودرو مزدا 6 از خط تولید کارخانه فلت راک خارج شد. مزدا تولید خودروهای خود در خاک آمریکا را متوقف کرد و سرمایه گذاری مشترک 20 ساله با فورد به پایان رسید. شرکت فورد مدیریت کامل کارخانه را بر عهده گرفت و نام آن به کارخانه مونتاژ فلت راک فورد تغییر کرد. یک سرمایه گذاری 555 میلیون دلاری برای بازسازی کارخانه و تولید مدل فورد فیوژن انجام گرفت.

2015: فورد از تولید مدل لینکلن کانتیننتال در کارخانه فلت راک خبر داد.

2019: فورد از تصمیم خود برای تولید خودروهای الکتریکی در سال 2023 در کارخانه فلت راک خبر داد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سرمایه گذاری تولید خودرو خط تولید ریخته گری آغاز شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۷۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، مدیر کل بهبود تغذیه و جایگاه دام وزارت جهادکشاورزی در حاشیه بازدید از شرکت دامداران شهرستان نیشابور  گفت:پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است و اکنون جنگ علوفه بصورت نرم در کنار جنگ آب شروع شده است و کشت گیاهان کم آب طلب مانند سورگوم بجای ذرت علوفه‌ای اهمیتی بالاتر از بقایا وبازماند‌های این بخش دارد.

سید احمد رضا سید علیان افزود: در کشور ۸ سایت تبدیل بقایا به خوراک دام وجود دارد که مجموعه نیشابور تنها کارخانه شرق کشور است.

 معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور  هم دراین بازدید با بیان اینکه شهرستان نیشابور از شهرستان‌های پیشرو در زمینه دام در خراسان رضوی است گفت: این شهرستان با بیش از ۶۱ هزار راس دام سنگین و تولید شیری حدود ۲۶ هزار تن در سال در استان در رتبه اول و در تولید گوشت با ۷ هزار و ۵۰۰ تن در سال، رتبه دوم استانی را دارد.

علی مبارکی افزود: در بخش کشاورزی بیش از ۳۰ درصد بقایا داریم و قسمت عمده آن یا سوزانده ویا به دور ریخته می‌شود که باعث ایجاد مشکلات زیست محیطی می‌شود و از طرفی نیاز شدید به واردات نهاده‌های خام دامی از خارج کشور صدور مجوز‌ها و تسهیلات لازم برای بازگرداندن این پسماند‌ها به چرخه خوراک دامضروری است.

وی گفت: شرکت تعاونی دامداران با داشتن زنجیره‌ای کامل از شیر خام، کارخانه تولید خوراک دام و تاسیس کارخانه تولید خوراک دام از بقایا و پسماند‌های بخش کشاورزی و ارائه مشاوره‌های آموزشی به دامداران، از شرکت‌های نمونه کشوری و استانی در شهرستان می‌باشد.

دیگر خبرها

  • آغاز به کار سامانه و سایت مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی از ۱۷ اردیبهشت
  • تأکید نماینده ولی فقیه در لرستان بر رفع موانع تولید
  • باغ هنر با ۲ رویداد «امید فردا» و «تصویر یک پایان» آغاز شد
  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!
  • آغاز ساخت ستاد فرماندهی آتش نشانی ۱۲۵ در بندرعباس
  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر
  • بستنی‌هایی که از بازار می‌خرید، چگونه در کارخانه تولید می‌شوند؟ (فیلم)
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • آغاز توزیع بیش از ۱۵ هزار جعبه تخم نوغان
  • ۱۲۸ کلاس درس در شهرستان تنگستان ساخته می‌شود