Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه سیاست سایت فردا - روزنامه‌های امروز به موضوعاتی در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی و ... پرداخته‌اند که مهم‌ترین موارد آن به شرح زیر است: 

 

اعتماد/ یک‌ سال تا واقعیت

«اعتماد» رئیسی که حالا در یک سالگی پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری است را عکس یک کرده و در گزارشی با عنوان «یک سال تا واقعیت» به بررسی عملکرد او پرداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روزنامه اصلاح‌طلب نوشته: « در سالروز روی کار آمدن دولت سیزدهم، تقریبا دلیلی برای جشن گرفتن پیروزی ابراهیم رییسی در انتخابات سال 1400 مشاهده نمی‌شود. هر چند حامیان دولت معتقدند که سید ابراهیم رییسی دستاوردهای زیادی در همین دوره یک ساله‌داشته است. ... مهم‌ترین وعده‌های دولت رییسی در زمینه اقتصاد بوده است. ابراهیم رییسی بعد از نشستن بر صندلی ریاست‌جمهوری هم این وعده‌ها را ادامه داد. از مهم‌ترین وعده‌های ابراهیم رییسی تک‌رقمی کردن تورم بود. اما افزایش قیمت کالاهای اساسی با حذف ارز ترجیحی، لااقل در سال جاری نشان داد که خبری از تورم تک‌رقمی نیست. ... وضعیت بورس همچنان مبهم است و هیچ ثباتی وجود ندارد. قیمت‌ها هر لحظه افزایش می‌یابد و تورم نیز کنترل نشده است. ... در موضوع برجام هم دولت رییسی تا اینجا هیچ موفقیتی به دست نیاورده است.»

جوان/ سبقت عرضه دلار از تقاضا

«جوان» تیتر یک امروز خود را به یک موضوع اقتصادی و مشخصا وضعیت بازار ارز اختصاص داده است. این روزنامه اصولگرا تحت عنوان «سبقت عرضه دلار از تقاضا» نوشته: «در پی عملیاتی شدن سیاست‌های افزایش عرضه ارز در بازار شاهد تعدیل قیمت ارز فیزیکی در بازار تهران هستیم و باید دید این اقدام چه تأثیری در بازار‌های ارزی منطقه مانند بازار ارزی هرات، امارات و اربیل عراق خواهد گذاشت. گویا عملیاتی طرح‌ریزی شده بود که به‌دنبال وضع تحریم‌های مثلاً جدید از سوی امریکا در حوزه پتروشیمی‌ها نرخ ارز در بازار ایران با صعود‌های بسیار قابل ملاحظه همراه شود که این عملیات با هوشیاری دولت و مقام‌های امنیتی، انتظامی و همچنین همکاری فعالان اقتصادی و صنف صرافی با بانک مرکزی ناکام ماند، به‌طوری‌که نرخ دلار که در بازار تهران چشم به رکورد زنی ۳۴‌هزار تومان دوخته بود، به‌طور مجدد روند نزولی را در پیش گرفت.»

کیهان/ وفادار به عهدها

«کیهان» امروز بیشتر خبری است. مثلا در تیتر یک امروز خود اظهارات سیدابراهیم رئیسی در یک سالگی پیروزی در انتخابات را پوشش داده و از بین همه حرف‌های او آنجایی را برای تیتر انتخاب کرده که گفت: «بر عهد خود با مردم در مبارزه با فقر، فساد و تبعیض وفاداریم». کیهان نوشته: «رئیس‌جمهور با مرور معانی ضمنی و دلالت‌های انتخاب مردم در انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته، این انتخابات را تأکید مجدد مردم به اجرای آرمان‌های اصیل انقلاب در حوزه عدالت‌گستری و مبارزه با فقر، فساد و تبعیض دانست.»

این روزنامه اصولگرا در گزارش دیگری که عکس یک شده نیز به اجتماع «سلام فرمانده» در زنجان پرداخته. کیهان عکس دو خود را اما به گپ و گفت صمیمانه سیدعباس صالحی و حسین شریعتمداری در مؤسسه کیهان که دیروز در موسسه کیهان انجام شده، اختصاص داده است.

شرق/ بندبازی ترکیه

«شرق» در تیتر یک امروز خود با عنوان «بندبازی ترکیه» نوشته: «ترکیه با لغو سفر حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران، سفر مولود چاووش اوغلو به اسرائیل را کلید زد. این در حالی است که پیش از آن، اسحاق هرتزوگ، رئیس‌جمهوری اسرائیل هم به ترکیه سفر کرده بود و به دنبالش اردوغان در تلاش برای حضور نفتالی بنت در ترکیه نیز هست تا بتواند از قِبَل گرم‌شدن روابط دیپلماتیک و افزایش سطح تعاملات و مناسبات تجاری و اقتصادی آنکارا – تل‌آیو حمایت واشنگتن را هم به دست آورد. در همین راستا ذیل سیاست ایران‌هراسی اسرائیل و هشدارهای مکرر رسانه‌ای به اتباعش برای عدم سفر به ترکیه شاهد همکاری تام و تمام سیستم امنیتی ترک‌ها و اردوغان نیز هستیم که می‌تواند به عنوان تکمله‌ای بر اقدامات ضدایرانی وی قلمداد شود. آن هم در شرایطی که توریست‌ها و در کل اتباع ایرانی عملا بیشترین خروج سرمایه را در قالب سفر، کنسرت، خرید خانه و... به ترکیه داشته‌اند. از این رو باید سیاست و رویه فعلی اردوغان نسبت به ایران را نوعی خنجر از پشت تعبیر کرد.»

ایران/ منتظر نفت ایران

«ایران» در گفت‌وگو با کارشناسان تاثیر سفر بایدن به عربستان را بررسی کرده و با عنوان «بازار منتظر نفت ایران است نه عربستان» به نقل از فریدون برکشلی نوشته: «دستور کار سفر بایدن به خاورمیانه تنها نفت نیست. اگرچه احتمالاً در این سفر برای دور کردن عربستان و روسیه از هم و کاهش قیمت نفت با عرضه بیشتر به بازار تلاش خواهد شد اما در واقع ریاض، کانون توجه سفر بایدن نیست. بایدن کار اصلی‌اش با امارات و شورای همکاری خلیج فارس است. این سفر پوشش نفتی دارد؛ اما فکر می‌کنم که نفت، اولویت اصلی نیست. مشکل بایدن اسناد همکاری عربستان در عملیات ۱۱ سپتامبر است. این هزینه را برای واشنگتن و ریاض خیلی بالا می‌‌برد. الان از حدود ۴۰۰ میلیارد دلار غرامت صحبت می‌‌کنند. اگر بایدن از این سفر با دست پر و دستاورد قابل توجهی بازنگردد، هزینه قابل توجهی را باید بپردازد.امریکا فرصت مصالحه با ایران را از دست داد و این به زیان امریکاست.»

آرمان ملی/ قفل اجاره‌بها

«آرمان ملی» در یکی از گزارش‌های امروز خود به موضوع اجاره‌بها و افزایش سرسام‌آور آن که دغدغه بسیاری از مردم است، پرداخته و با عنوان «قفل اجاره بها باز می شود؛ نه با این بسته» نوشته: «افزایش تنش‌ها در بازار مسکن به قوت خود باقی بود که این بار مجددا دولت به بهانه کنترل بازار مسکن خصوصا قیمت اجاره بها ورود کرد که به دنبال ارائه بسته جدیدی که با هدف خروج اجاره از بحران نام‌گذاری شده است به دست رئیس‌جمهور رسیده و سعی شده تا حرکتی اساسی به جای مسکن‌های موقتی صورت بگیرد. موضوعی که به اعتقاد کارشناسان آنچه در طول سالیان اخیر به ویژه شرایط کنونی خود باعث دامن زدن به التهاب‌های بازار مسکن خواهد شد و در شرایطی که قیمت کالاهای اساسی تغییر کرده طبیعی است که در بازار اجاره نیز به تبعیت از این قیمت‌ها رشد قیمتی وجود داشته باشد و دراین بین مالکانی که به‌طور آزادانه و به‌طور دلبخواهی یکه تازی می‌کنند نیز باید طبق تعرفه خاصی و با نظارت بیشتری نسبت به گران کردن میزان اجاره بها اقدام کنند».

صبح نو/ تعادل در بازار ارز

«صبح نو» جلد امروز خود را به بازار ارز اختصاص داده و از ایجاد تعادل در آن می‌گوید. استنادش نیز به این است که دلار توافقی در صرافی‌ها وارد کانال 29 هزار تومان شد. 

این روزنامه اصولگرا در گزارش دیگری نیز با طرح این سوال که «کانال‌هایز زرد چگونه با ارائه اخبار جعلی و هدفمند فتنه‌گری و اختلاف افکنی می‌کردند؟» قالیباف را رکورددار تخریب توسط سیاه‌نویس‌ها دانسته است. 

صبح نو همچنین در یک‌سالگی پیروزی رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری به ببرسی وضعیت دولت جدید پرداخته و با تیتر «در میان مردم» نوشته: «اصلاحات در برخی بخش‌های دولت برای عبور از مشکلات اقتصادی لازم است».

وطن امروز/ سلام فرمانده

«وطن امروز» نگاهی دارد به پیام‌ استقبال مردمی در جهان از نماهنگ «سلام فرمانده» و در گزارشی که عکس یک شده و بخش عمده‌ای از صفحه یک امروز را گرفته، نوشته: «واکنش‌های فراوان نسبت به نسخه‌های گوناگونی که از این سرود در شبکه‌های اجتماعی وجود دارد، نشان می‌دهد پیام این سرود بخوبی درک شده است ... اگر چه برخی خواسته یا ناخواسته نتوانستند مفهوم اساسی این سرود را درک کنند اما بازتاب جهانی آن، مساله مهمی را به اثبات رساند. برخلاف دوگانه‌سازی‌ها و تصاویر غیرواقعی که برخی درباره پیام و مخاطب این سرود داشتند، حالا با نسخه‌های غیرایرانی و غیرفارسی که از این سرود پخش و توزیع شده است، بخوبی می‌توان دریافت که مسلمانان اقصی نقاط دنیا خوب می‌دانند با چه کسی در این سرود سخن می‌گویند و اتفاقا یکی از رازهای ماندگاری این سرود هم همین است. در یکی از تفسیرهای زیبایی که درباره فراگیری «سلام فرمانده» صورت گرفته بود، دلیل این استقبال گسترده توجه امام عصر به این نماهنگ بیان شده بود.»

سازندگی / سال پرهیاهو

«سازندگی» سید ابراهیم رئیسی را روی جلد آورده و در یک ویژه‌نامه به مناسبت یک‌سالگی پیروزی او در انتخابات ریاست جمهوری دارد. این روزنامه اصلاح‌طلب سرمقاله را به عبدالناصر همتی یعنی رقیب رئیسی در این انتخابات و یکی از منتقدان او در این یک سال اختصاص داده و او هم با اشاره به اینکه «فرصت‌ها درحال از دست رفتن است» نوشته: «تحربه نزدیک به یک سال اداره کشور با نگاه و رویکرد دولت سیزدهم تفاوت معنادار در راهبری رفع تحریم‌ها، مهار تورم، افزایش انضباط مالی و کاهش فروبستگی‌های حوزه فرهنگ و فضای مجازی را آشکار ساخت. این تفاوت معنادار نه فقط در انتخاب رئیس جمهور، بلکه در مورد انتخاب وزرا هم آشکار شده است.» این روزنامه اصولگرا در گزارش‌هایی با عنوان «وعده‌ای که عمل نشد»، «روزهای خست معیشت»، «شهرداری با شورای انقلابی»، «وزارت اصلاحیه» و «ریل‌گذاری جدید و بدیع» به نقد دولت در زمینه برجام، مسائل اقتصادی، وزارت ارشد و سینما و شهرداری و ... پرداخته است. 

دنیای اقتصاد/ فرصت بورسی سقوط رمزارز

«دنیای اقتصاد» در گزارشی که تیتر یک کرده با عنوان «فرصت بورسی سقوط رمزارز» نوشته: « اقتصاد جهان این روزها نیم نگاه ویژه‌ای به آمار تورم دارد. در هر جایی که تا پیش از این سخن از سیاست‌های حمایتی در جهت مهار تبعات اقتصادی کرونا بوده، حالا راه برای شکایت از تورم باز است. همین امر سبب شده تا بانک‌های مرکزی به‌ویژه در اتحادیه اروپا و ایالات متحده در شرایط کنونی توجه ویژه‌ای به مهار تورم داشته باشند. این سیاست‌ها اما موجبات ریزش قیمت در بازار ارزهای دیجیتال را فراهم کرده است تا شاهد فرار سرمایه‌ها از این بازار پرریسک و افت قیمت بیت‌کوین به سطوح کمتر از ۲۰هزار دلار باشیم. بازاری که پیش‌ از این به‌عنوان یک رقیب جدی برای بورس تهران به‌شمار می‌رفت و بر اساس آمار غیررسمی، بخش زیادی از سرمایه‌های خارج‌شده از سهام، جذب بازار رمزارزها شده بود. در شرایط فعلی اما باید دید آیا جریان پول میان سهام و کریپتوها معکوس می‌شود؟ پاسخ مثبت به این سوال اما نیازمند فراهم کردن شرایط در بورس تهران برای میزبانی از سرمایه‌های جدید است.»


 

منبع: فردا

کلیدواژه: ارز انتخابات ترکیه روزنامه خبر به روایت فردا انتخابات ریاست جمهوری روزنامه اصولگرا یک سالگی پیروزی ابراهیم رییسی سلام فرمانده اختصاص داده امروز خود بازار ارز اجاره بها یک امروز تیتر یک یک سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۷۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علی‌اف: فعالیت مرکز نظارت مشترک روسیه و ترکیه به پایان رسید

رئیس‌جمهور آذربایجان در دیدار با صدراعظم آلمان گفت: روند تحدید حدود و حتی تعیین مرزها با ارمنستان آغاز شده است. باید به اطلاع شما برسانم که مرکز نظارت مشترک روسیه و ترکیه مستقر در آذربایجان صبح امروز فعالیت خود را متوقف کرد و دیگر نیازی به آن نیست. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رسانه‌های جمهوری آذربایجان، الهام علی‌اف رئیس‌جمهور آذربایجان عصر روز 26 آوریل در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با اولاف شولتز صدر اعظم آلمان، در مورد روابط جمهوری آذربایجان با آلمان گفت: روابط آلمان و آذربایجان اخیراً دوره‌ای از توسعه سریع را تجربه کرده است. توسعه روابط آلمان و آذربایجان هم برای کشورهای ما و هم برای توسعه و ثبات قفقاز جنوبی در کل اهمیت زیادی دارد. ما در حال حاضر فعالانه برای صادرات انرژی سبز به اروپا تلاش می‌کنیم و معتقدم آذربایجان که تأمین‌کننده گاز طبیعی است، تأمین‌کننده انرژی سبز اروپا نیز خواهد بود. در مورد گاز طبیعی، کمیسیون انرژی اتحادیه اروپا آذربایجان را به عنوان تأمین‌کننده گاز اتحادیه اروپا می‌داند.

علی‌اف خاطرنشان کرد: عرضه گاز ما به اروپا بر اساس مشارکت استراتژیک انجام می‌شود. در سال 2022، اتحادیه اروپا و آذربایجان یادداشت مربوطه را به تصویب رساندند. ما مصمم هستیم تا سال 2027 حجم گازی را که به اروپا صادر خواهیم کرد به 20 میلیارد مترمکعب افزایش دهیم. تقاضا برای گاز طبیعی از منابع جدید در اروپا در حال افزایش است. اگر در سال 2021، 8 میلیارد مترمکعب گاز به کشورهای اتحادیه اروپا صادر کردیم، امسال این رقم به 12 میلیارد رسیده است. ما سرمایه‌گذاری‌های بیشتری انجام می‌دهیم و بودجه بیشتری را برای حمایت از کشورهای اروپایی در این زمینه اختصاص می‌دهیم. بنابراین، آذربایجان، غنی از انواع انرژی‌های سنتی و انرژی‌های تجدیدپذیر، برای سال‌های آینده شریک مهمی برای اروپا خواهد بود.

رئیس‌جمهور آذربایجان در مورد روند صلح با ارمنستان گفت: با توجه به امنیت منطقه‌ای، ما از مذاکرات صلح جاری بین آذربایجان و ارمنستان بسیار قدردانی می‌کنیم. اخیراً وزرای خارجه آذربایجان و ارمنستان به دعوت صدر اعظم آلمان در آلمان دیدار کردند. خانم بربوک وزیر امور خارجه آلمان نیز حمایت خود را نشان داد. نشست بعدی در قزاقستان برگزار خواهد شد و از این رو ما در حال برداشتن گام‌های بعدی برای امضای توافقنامه صلح هستیم. آذربایجان در سال 2020 بخش بزرگی از خاک خود را از اشغال آزاد کرد و در سپتامبر سال گذشته به طور کامل حاکمیت خود را احیا کرد. امروز تمامیت ارضی آذربایجان به طور کامل احیا شده است. البته این یک دستاورد تاریخی است و نشان می‌دهد که مردم و دولت آذربایجان هرگز قرار نبود با اشغال کنار بیایند. ما بر اساس موازین و اصول حقوق بین‌الملل، بر اساس ماده 51 منشور سازمان ملل متحد، تمامیت ارضی خود را از طریق نظامی و سیاسی تضمین کردیم.

علی‌اف افزود: امروز در نتیجه روند جاری بین آذربایجان و ارمنستان، روند تحدید حدود و حتی تعیین مرزها آغاز شده است. 4 روستای آذربایجانی اشغال شده در سال 1990 و 1992 به ما بازگردانده می‌شود. همچنین باید به اطلاع شما برسانم که مرکز نظارت مشترک روسیه و ترکیه مستقر در آذربایجان صبح امروز فعالیت خود را متوقف کرد و دیگر نیازی به آن نیست. یعنی فرصت‌های بسیار خوبی برای رسیدن به آرامش وجود دارد. ما آماده همکاری با کشورهایی هستیم که می‌خواهند در این کار به ما کمک کنند. امیدواریم به زودی گام‌های مثبتی در این راستا برداشته شود. ما به ویژه از حمایت آلمان در این زمینه قدردانی می‌کنیم.

وی در پاسخ به سؤال خبرنگار آلمانی از بازداشت عمران علی‌اف روزنامه‌نگار آذربایجانی، با بیان اینکه آزادی رسانه‌ها در این کشور تضمین شده است، سانسور وجود ندارد، اینترنت آزاد وجود ندارد و صدها سازمان رسانه‌ای در حال فعالیت هستند، گفت: انتقاد از آذربایجان برای جلوگیری از توسعه رسانه‌ها ناعادلانه است. اگر اینترنت آزاد باشد، از چه نوع محدودیت‌هایی می‌توان صحبت کرد؟! در مورد موارد فردی، البته، نهادهای مجری قانون همه مسائل را بررسی می‌کنند. چندی پیش نمایندگان برخی از سازمان‌های رسانه‌ای که به طور غیرقانونی از خارج از کشور تأمین مالی می‌شدند توسط نهادهای بازپرسی بازداشت شدند. این امر کاملاً مطابق با قانون آذربایجان انجام شد. هر کشوری باید از قوانین خود دفاع کند و اگر نماینده رسانه‌ای که از خارج از کشور وجوه غیرقانونی دریافت کرده تحت بازجویی باشد، نباید به این معنی باشد که رسانه آزاد نیست. فقط همه باید در چارچوب قانون عمل کنند.

علی‌اف افزود: ما نیز مانند هر کشوری باید فضای رسانه‌ای خود را از نفوذ منفی بیرون محافظت کنیم و همه باید قانون را رعایت کنند. به قول ما آذربایجان جامعه آزاد دارد. مردم از جمله نمایندگان رسانه‌ها کاملاً آزاد و آزادانه زندگی می‌کنند، می نویسند و خلق می‌کنند.

اولاف شولتز، صدراعظم آلمان نیز گفت که آن‌ها در چارچوب مذاکرات خود با الهام علی‌اف، موضوع حقوق بشر را به تفصیل مورد بررسی قرار دادند.

او گفت: آلمان به حقوق بشر کمک می‌کند. البته هر کشوری باید مطبوعات آزاد داشته باشد و حقوق بشر زیر پا نرود، این یک وضعیت کلی است. البته بر کسی پوشیده نیست که کشورهای مختلف پتانسیل بهبود وضعیت را دارند.

علی‌اف در پاسخ به سؤال فاطیما کریموا، یکی از بنیانگذاران Mikroskopmedia، در مورد این واقعیت که میلیاردها منات برای بازسازی قره‌باغ پس از جنگ سرمایه‌گذاری شد، اما بسیاری از جزئیات پروژه‌ها برای مردم و رسانه‌ها شفاف نبود، پاسخ داد: در واقع سؤال شما جای تعجب دارد. کار بازسازی در قره‌باغ و زنگزور شرقی به شفاف‌ترین شکل انجام می‌شود. مردم از جمله نمایندگان رسانه‌ها از اعتبارات تخصیص یافته مطلع می‌شوند. بر کسی پوشیده نیست که اطلاعات اخیر نشان می‌دهد که دامنه کار در مقیاس بزرگ است. پس از پایان جنگ تا پایان امسال 12 میلیارد منات و حدود 7 میلیارد دلار در قره‌باغ و شرق زنگزور سرمایه‌گذاری شده و خواهد شد. کلیه کارها در معرض دید هستند، تشریفات مناقصه به طور کامل رعایت شده است.

وی تأکید کرد: راستش نمی‌دانم این اطلاعات را از کجا آورده‌اید؟ احتمالاً آن را از منبع نامشخصی دریافت می‌کنید، اما تورهای رسانه‌ای از مناطق آزاد شده در حال سازماندهی است. به ویژه نمایندگان رسانه‌های خارجی نیز با این وضعیت آشنا هستند. اگر فرصت داشتید، می‌دیدید که ارمنستان چگونه سرزمین‌های ما را ویران کرد و مردمی که به سرزمین‌ها بازگشتند، امروز چه شادی دارند. تنها 3.5 سال از جنگ می‌گذرد، 6 هزار آواره سابق به خانه‌های آبا و اجدادی خود بازگشته‌اند و این روند همچنان ادامه دارد. تا پایان سال جاری 20 هزار آواره باز خواهند گشت. هر فرد بازگشتی با احساس قدردانی از ارتش و رهبری آذربایجان برمی‌گردد. می‌دانم که اکثریت مطلق رسانه‌های آذربایجان فعالیت‌های ما را دوست دارند، حمایت می‌کنند و از آن‌ها استقبال می‌کنند.

گفتنی است، الهام علی‌اف رئیس‌جمهور آذربایجان به آلمان سفر کرده و در بخش سطح عالی «پانزدهمین گفتگوی آب و هوایی پترزبورگ» که در برلین برگزار شد، شرکت کرد.

پس از آن، وی با اولاف شولتز، صدراعظم آلمان دیداری دو جانبه داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دمنوشی مناسب و متعادل برای تمام افراد مبتلا به سینوزیت (فیلم)
  • ایران بازار عراق را از دست می‌دهد؟ | واکنش معاون وزیر صمت به رقابت ترکیه با ایران در بازار عراق
  • پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید
  • قیمت لیر ترکیه امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • علی‌اف: فعالیت مرکز نظارت مشترک روسیه و ترکیه به پایان رسید
  • اردوغان: نام نتانیاهو به عنوان قصاب غزه در تاریخ ثبت شده است | کسی که می‌خواهد فرعون امروز را ببیند، راه دور نرود ...
  • چگونه خنجر شمر به قصر محمدیه رسید؟
  • اردوغان: ارائه اطلاعات پایگاه کورجیک به اسرائیل دروغ است
  • دور دوم انتخابات در کرج جدی گرفته شود
  • جنگ جهانی نفت؛ بایدن در تنگنای تحریم‌ها، قیمت‌ها و انتخابات