Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-29@15:13:26 GMT

۸ کمپ اسکان موقت در بندر چارک برپا شد

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۶۸۰۶۱

۸ کمپ اسکان موقت در بندر چارک برپا شد

در پی وقوع چند زمین لرزه پی در پی در غرب هرمزگان، مسئولان از برپایی هشت کمپ اسکان موقت در بندرچارک خبرداده و اعلام کردند تاکنون خسارت ناشی از زلزله گزارش نشده است.

به گزارش ایران اکونومیست ازبندرعباس، در چند روز گذشته استان هرمزگان و به ویژه مناطق غربی استان شاهد وقوع زلزله‌های گاها پر قدرت بوده که بزرگی یک زلزله نیز به بالای 5 ریشتر رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاکنون مطابق آمارها بالغ بر 40 زمین لرزه با بزرگی بیش از 3.5 ریشتر در این مناطق به ثبت رسیده که 13 مورد آن بالای 4 تا 5 ریشتر قدرت داشته‌اند.

از ظهر دیروز نیز بر تعداد زمین لرزه‌ها در کانون محوری آن یعنی بندر چارک و کیش افزوده شده و شامگاه شنبه در فاصله زمانی اندک دو زلزله با قدرت‌های 4.7 و 4.5 ریشتر مناطق غربی استان را به لرزه در آورده است.

مهرداد حسن زاده مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان در گفت‌وگو با خبرنگار از اعزام گروه‌های ارزیاب و حضور فرماندار و بخشدار در مناطق زلزله زده خبر داد و گفت: با حضور فرماندار و بخشدار و امام جمعه منطقه،  مکان یابی برای احداث چند کمپ محله‌‌ای نیز در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: چادر به میزان کافی به منطقه ارسال شده و از این جهت نگرانی وجود ندارد و مردم اگر بخواهند می‌توانند امشب نیز همانند شب گذشته در کمپ‌ها بگذرانند.

حسن زاده گفت: نیروهای هلال احمر هم در منطقه بوده و در حال خدمات رسانی به مردم هستند ما از مردم می‌خواهیم آرامش خود را حفظ کرده و خونسرد باشند و اگر واهمه‌ای از وقوع زمین لرزه دارند در کمپ‌ها استقرار یابند.

وی تصریح کرد: علی‌رغم تعدد زلزله‌ها اما خوشبختانه گزارش خسارت به جز چند مورد ترک خوردگی جزئی سازه‌های ناایمن گزارش خسارتی نداشته‌ایم.

فواد مرادزاده فرماندار شهرستان بندرلنگه نیز در گفت‌وگو با خبرنگار در بندرعباس اظهار داشت‌: شامگاه دیروز دو زمین لرزه با قدرت‌ 4.7 و 4.5 بندر چارک را لرزاند و ما به سرعت خود را به این منطقه رساندیم.

وی افزود‌: به سرعت امور مرتبط با جانمایی و برپایی کمپ‌ها انجام شد و در حال حاضر 8 کمپ در محلات این بندر دایر شده است.

فرماندار بندرلنگه گفت: مردم آرامش خود را حفظ کنند مشکل خاصی وجود ندارد و نارضایتی نیز در بین مردم افته نمی‌شود.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش نیز با بیان اینکه اعضای ستاد بحران این جزیره تا بازگشت آرامش و توقف پس لرزه ها آماده باش خود را به صورت کامل حفظ می کنند.

مهدی کشاورز دیشب در سومین جلسه ستاد بحران جزیره کیش با اشاره به پس لرزه های متعدد و لزوم حفظ آمادگی برابر اتفاقات احتمالی بیان کرد: انتظار می رود با توجه به اهمیت موضوع افراد از اظهار نظرهای غیر کارشناسی خودداری کرده و مردم توجه داشته باشند در مواقع ضروری از جمله وقوع زمین لرزه مرجع اصلی اخبار رسانه های رسمی هستند.

وی با بیان اینکه حفظ آمادگی اعضای ستاد مدیریت بحران تا بازگشت آرامش به جامعه و توقف زمین لرزه ها ادامه دارد افزود: تاکنون ریزش هیچ ساختمانی به علت زمین لرزه های چند روز گذشته در این جزیره گزارش نشده و کارشناسان فنی ستاد فنی بحران موظف هستند هرشب نسبت به بررسی ساختمان های نا ایمن اقدام کنند.

به گزارش ، شماره تلفن  09347690111 برای دریافت پیام‌ها و گزارش های مردمی در نظر گرفته شده است.

864/ن

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: زمین لرزه لرزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۸۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۵ زمینلرزه در خوی طی هفته گذشته

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، در هفته گذشته چالوس استان مازندران بعد از زلزله‌ای به بزرگای ۳ در عمق ۹ کیلومتری با زمینلرزه دیگری به بزرگای ۳.۷ لرزید. به گفته دکتر مهدی زارع، استاد پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله در گفت‌وگو با ایسنا، گسل اصلی مرز شمالی استان مازندران شامل گسل‌های «مازندران»، «کاسپین» و «خزر» یک گسل راندگی پنهان است که لغزش عمودی دو میلی‌متر در سال و متوسط افقی ۳ میلی‌متر در سال را نشان می‌دهد. در جنوب البرز، امتداد گسل‌های «آستانه»، «فیروزکوه»، «مشا» و «طالقان» و از شرق به غرب از میزان لغزش ۵ تا ۲ میلی‌متر در سال تخمین زده شده است.

وی خاطر نشان کرد: مهمترین گسل‌های لرزه‌زا در منطقه البرز مرکزی شامل گسل‌های زیر می‌شود:

* گسل شمال البرز
* گسل کاسپین (مازندران)
* گسل لاریجان
* گسل لار
* گسل مشا
* گسل کندوان
* گسل بلده

در خوی استان آذربایجان غربی دو زلزله به بزرگای ۲.۷ و زلزله‌های ۲.۸، ۲.۹ و ۴.۲ به ثبت رسید و کیانشهر استان کرمان با زلزله ۳.۹ و کنگ استان هرمزگان با زلزله‌ای به بزرگای ۳.۵ لرزیدند.

جزئیات زلزله‌های هفته گذشته به این شرح است:

شنبه اول اردیبهشت

کنگ استان هرمزگان با زلزله‌ای به بزرگای ۳.۵ در عمق ۲۰ کیلومتری لرزید و کانون آن در ۲۷ کیلومتری کنگ، ۳۳ کیلومتری بندر لنگه و ۴۷ کیلومتر جزیره تنب بزرگ این استان بوده است.

خوی استان آذربایجان غربی بعد از یک زلزله ۲.۷، زمینلرزه دیگری با بزرگای ۴.۲ در عمق ۱۳ کیلومتری را تجربه کرد که رومرکز این رخداد لرزه‌ای در ۱۰ کیلومتری خوی و ۳۱ کیلومتری ایواوغلی استان آذربایجان غربی و ۳۵ کیلومتری تسوج استان آذربایجان شرقی بوده است.

در مرزن آباد استان مازندران زلزله ۲.۷ رخ داد.

یکشنبه ۲ اردیبهشت

در خوی استان آذربایجان غربی زلزله ۲.۸ به ثبت رسید.

معمولان استان لرستان با زلزله‌ای به بزرگای ۳.۲ در عمق ۵ کیلومتری لرزید و کانون آن در ۲۰ کیلومتری معمولان، ۲۲ کیلومتری ویسیان و ۲۴ کیلومتری خرم آباد این استان گزارش شد.

دوشنبه ۳ اردیبهشت

در اینچه برون استان گلستان زلزله ۲.۹ رخ داد.

بهاباد استان یزد زمینلره‌ای به بزرگای ۳.۱ در عمق ۱۱ کیلومتری را تجربه کرد که رومرکز این رخداد لرزه‌ای در ۳۰ کیلومتری بهاباد و ۴۰ کیلومتری بافق استان یزد و ۷۴ کیلومتری کوهبنان استان کرمان بوده است.

در فین استان هرمزگان زلزله‌ای به بزرگای ۳.۷ در عمق ۱۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید و کانون آن در ۲۷ کیلومتری فین، ۴۱ کیلومتری قلعه قاضی و ۴۴ کیلومتری بندرعباس این استان گزارش شد.

سه‌شنبه ۴ اردیبهشت

در چلگرد استان چهارمحال و بختیاری زلزله‌ای به بزرگای ۳ در عمق ۸ کیلومتری به ثبت رسید و رومرکز آن در ۳۳ کیلومتری چلگرد این استان، ۳۸ کیلومتری قلعه خواجه و ۶۵ کیلومتری لالی استان خوزستان بوده است.

در شوسف استان خراسان جنوبی زلزله ۲.۷ به ثبت رسید.

چالوس استان مازندران بعد از زلزله‌ای به بزرگای ۳ در عمق ۹ کیلومتری، زمینلرزه دیگری به بزرگای ۳.۷ در عمق ۱۵ کیلومتری را تجربه کرد که کانون این رخدادهای لرزه‌ای در ۶ کیلومتری چالوس، ۱۱ کیلومتری نوشهر و ۱۴ کیلومتری کلارآباد این استان بوده است.

چهارشنبه ۵ اردیبهشت

در گتوند استان خوزستان زلزله ۲.۵ رخ داد.

در کیانشهر استان کرمان زلزله ۳.۹ در عمق ۶ کیلومتری به ثبت رسید که رومرکز آن در ۱۸ کیلومتری کیانشهر، ۲۲ کیلومتری کوهبنان و ۳۲ کیلومتری راور این استان گزارش شد.

جم استان بوشهر با زلزله‌ای به بزرگای ۳.۸ در عمق ۲۰ کیلومتری زمین لرزید و کانون آن در ۲ کیلومتری جم، ۲۸ کیلومتری بندر کنگان و ۳۲ کیلومتری بنک این استان گزارش شد. زلزله ۲.۷ از دیگر رخدادهای لرزه‌ای این منطقه بوده است.

پنج شنبه ۶ اردیبهشت

در بابامنیر استان فارس زلزله ۲.۷ و در جایزان استان خوزستان زلزله ۲.۵ به ثبت رسید.

جمعه ۷ اردیبهشت

در خوی استان آذربایجان غربی دو زلزله ۲.۷ و ۲.۹ به ثبت رسید.

دیگر خبرها

  • وقوع زمین‌لرزه ۶.۹ ریشتر در جنوب ژاپن+ فیلم
  • (ویدئو) وضعیت عجیب این خودرو در لحظه وقوع زلزله
  • وضعیت عجیب این خودرو در لحظه وقوع زلزله ۶.۹ ریشتری ژاپن | ویدئو
  • زلزله ۶.۹ ریشتری ژاپن را لرزاند
  • زلزله شدید ۶.۹ ریشتری این کشور را لرزاند
  • وقوع زلزله ۶.۹ ریشتری در ژاپن
  • چالوس دوبار لرزید
  • ثبت ۵ زمین‌لرزه در خوی طی هفته گذشته
  • ثبت ۵ زمینلرزه در خوی طی هفته گذشته
  • زلزله ۳.۱ ریشتری حوالی ازگله در استان کرمانشاه را لرزاند