Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان مسئول بسیج اساتید دانشگاه های ملایر از برگزاری نشست های بصیرتی به مناسبت روز ۳۱ خردادماه، بسیج اساتید و سالگرد شهادت دکتر مصطفی چمران در ملایر خبر داد.

حسین دوزبخشان در گفت‌وگو با ایسنا، با اعلام این خبر اظهار کرد: در همین راستا با حضور اعضای بسیج اساتید و جامعه دانشگاهیان نشست "بصیرتی جهاد تبیین" با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین محمدباقر برقراری، امام جمعه ملایر چهارشنبه اول تیرماه در حسینیه امام خمینی(ره) جنب دفتر امام جمعه برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: انجمن علمی دانشکده و بسیج اساتید نیز به مناسبت سالگرد شهادت دکتر مصطفی چمران و روز بسیج اساتید، نشست هم اندیشی با موضوع "الگوی تحلیل سیاسی با تأسی از الگوی تحلیلی مقام معظم رهبری" با سخنرانی دکتر حسین مقدس، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم برگزار می کند.

دوزبخشان با بیان اینکه بسیج اساتید ملایر از سال ۱۳۸۳ با عضویت ۳۰ نفر در مرحله اول فعالیت خود را آغاز کرد و در حال حاضر دفتر مرکزی این نهاد با عضویت فعال ۲۶۰ نفر در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر دایر است، اظهار کرد: سایر دفاتر ما در تمامی مراکز آموزش عالی ملایر فعال هستند.

مسئول بسیج اساتید دانشگاه های ملایر با اشاره به اینکه حلقه های بصیرت افزایی بسیج اساتید ملایر در شش مرکز دانشگاهی به صورت هر دو هفته یکبار و یا ماهیانه برگزار می شود، خاطرنشان کرد: موضوعات جلسات این حلقه ها بیشتر در حوزه مسائل سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و مسائل و امور داخلی مراکز آموزش عالی شهرستان است که با حضور کارشناسان نخبه مطرح و بررسی می شود.

وی بسیج را نیرویی توانمند و معجزه رهبر فقید انقلاب اسلامی امام خمینی(ره) دانست و اظهار کرد: هدف مطلوب سازمان بسیج اساتید تحقق دانشگاه اسلامی به عنوان رسالت دینی ایران در جهان اسلام است و در این مسیر برای بسیج، نقطه پایانی وجود ندارد و امیدواریم به زودی بسیج اساتید به عنوان یک تشکل علمی در جهان مطرح شود.

وی جذب، آموزش، تجهیز، حفظ، انسجام و تشکیل هسته های علمی، پژوهشی و توسعه و تعمیق انقلاب اسلامی، شناخت و جذب اساتید متدین، انقلابی و کارآمد، ایجاد حلقه های اتصال دانشجویان به بدنه دانشگاهی، انجام اقدامات علمی، پژوهشی، فرهنگی و تبلیغاتی، برنامه ریزی به منظور ایجاد ارتباط اساتید بسیجی با مراکز علمی، صنعتی، کشاورزی و سازندگی، برپایی کارگاه های علمی، آموزشی و اردوهای علمی و فرهنگی و شناخت شُبهات و تهدیدات آشکار و پنهان دشمن را جزء وظایف اصلی سازمان بسیج اساتید عنوان کرد.

وی با استناد به سخنی از مقام معظم رهبری، گفت: بسیج اساتید، یک مجموعه نظامی نیست بلکه سازمانی است که تمامی توان و نیروی اعضایش در میدان علم و فرهنگ در طبق اخلاص گذاشته می شود.

مسئول بسیج اساتید دانشگاه های ملایر با اشاره به تأکیدات مقام عظمی ولایت مبنی بر توسعه مجموعه بسیج اساتید با همین نام، خاطرنشان کرد: باید تلاش شود محیط دانشگاه به عنوان محیطی برای بسیج علمی، سیاسی، فکری و اخلاقی قرار گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها بسيج اساتيد نشست بصیرتی بسیج اساتید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۹۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند انتخاب اساتید نمونه کشوری تشریح شد

معاون مرکز هیات‌های امنا و هیات‌های ممیزه وزارت علوم از ارسال ۱۵۰ پرونده برای انتخاب اساتید نمونه از سوی دانشگاه‌ها خبر داد و گفت: ۶ نفر از این اساتید زن و مابقی مرد هستند.

به گزارش ایسنا، علیرضا حیدری در سی و یکمین آیین نکوداشت استاد برگزیده کشوری که امروز در سازمان پژوهشی‌های علمی و صنعتی درحال برگزاری است، گزارشی از روند انتخاب اساتید نمونه اشاره کرد و گفت: در ابتدای سال تحصیلی بخشنامه انتخاب عضو هیات علمی برجسته به همه دانشگاه‌ها ارسال و مدتی به آنها فرصت داده شد تا افراد واجد شرایط را به دبیرخانه معرفی کنند.

وی در ادامه تصریح کرد:  ابتدا تا ۳۰ دی ماه فرصت داشتند ولی تا فروردین هم پرونده‌هایی دریافت شد، بهتر است در دوره بعد بازه زمانی را رعایت کنیم. در نهایت حدود ۱۵۰ پرونده بعد از داوری اولیه در دانشگاه‌ها به دبیرخانه رسید.

معاون مرکز هیات‌های امنا و هبات‌های ممیزه وزارت علوم تاکید کرد: تعدادی از پرونده‌ها حداقل امتیازهای تعیین کننده را نداشتند و بقیه پرونده‌ها غربالگری شدند و در نهایت ۸۷ پرونده به دست آمد که انتخاب کار دشواری بود.

حیدری در پایان اظهار کرد: با توجه به برخی معیارها مانند توجه به گستره جغرافیایی، گروه‌های آموزشی یعنی ۶ گروه علوم پایه، علوم انسانی، فنی و مهندسی، کشاورزی، دامپزشکی و هنر و معماری ۶۵ عضو هیات علمی از ۳۱ دانشگاه به این عنوان دست یافتند.

معاون مرکز هیات‌های امنا و هیات های ممیزه وزارت علوم خاطرنشان کرد: امسال تعداد اعضای هیات علمی نمونه کشوری در مقایسه با سال گذشته ۱۰ نفر بیشتر شده است و شش نفر از اساتید نمونه خانم هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دستاوردهای علمی مرهون تلاش معلمان و اساتید دانشگاه است
  • دانشمندان جوان این مرز و بوم زمینه ساز پیشرفت های علمی شده اند
  • لزوم تبیین گفتمان وعده صادق توسط اساتید دانشگاه 
  • آئین بزرگداشت روز روانشناسی در بوشهر برگزار شد
  • روند انتخاب اساتید نمونه کشوری تشریح شد
  • هم افزایی فعالیت‌های سپاه با دانشگاه برکت دارد
  • دیدگاه اساتید دانشگاه تهران درباره تحول در علوم انسانی
  • طرح ملی درس عفاف و حجاب در طراحی پارچه و لباس دانشگاه های هنر
  • تجمع دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در حمایت از دانشجویان آزادیخواه
  • عملیات «وعده صادق» امید به مقاومت در سایر کشورها را افزایش داد