Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که آمریکا از هند خواسته بود واردات منابع انرژی خود را از روسیه افزایش ندهد، این کشور در ۲۰ روز منتهی به چهارشنبه بیش از ۳۱ برابر نسبت به سال قبل بیشتر نفت وارد کرد.

به گزارش بازارنیوز، در حالی که آمریکا از هند خواسته بود واردات منابع انرژی خود را از روسیه افزایش ندهد، این کشور در ۲۰ روز منتهی به چهارشنبه بیش از ۳۱ برابر نسبت به سال قبل بیشتر نفت وارد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رویترز روز شنبه در گزارشی اعلام کرد که هند در ۲۰ روز منتهی به چهارشنبه ۶ برابر مدت مشابه سال گذشته زغال سنگ از روسیه وارد کرده است. در همین بازه زمانی، واردات نفت دهلی نو از روسیه بیش از ۳۱ برابر افزایش یافت.

این ارقام نشان‌دهنده ادامه روندی است که کشور‌های غربی پس از عملیات نظامی مسکو در اوکراین با قطع واردات سوخت‌های فسیلی از روسیه آغاز کردند.

در حالی که ایالات متحده و بریتانیا واردات نفت و گاز روسیه را به حالت تعلیق درآوردند و اتحادیه اروپا ممنوعیت تدریجی زغال سنگ و در نهایت توقف واردات نفت روسیه را اعلام کرد، این کشور در ماه مه به دومین تامین کننده بزرگ نفت خام هند تبدیل شد و عربستان سعودی را کنار زد.

رویترز با استناد به داده‌های منتشرنشده دولت هند اعلام کرد، افزایش ۶ برابری واردات زغال سنگ هند، حجم تجارت آن با روسیه را به ۳۳۱.۱۷ میلیون دلار رساند.

بر اساس همین داده ها، افزایش بیش از ۳۱ برابری واردات نفت هند از روسیه معادل حجم تجارت ۲.۲۲ میلیارد دلاری است.

رویترز افزود: در این دوره ۲۰ روزه، خرید نفت هند از روسیه به طور متوسط ۱۱۰.۸۶ میلیون دلار در روز بوده است که بیش از سه برابر هزینه ۳۱.۱۶ میلیون دلاری دهلی نو در سه ماه قبل از آن است.

به گفته منابع آگاه، تاجران روسی به خریداران هندی تخفیف‌های «جذابی» ارائه کرده‌اند و برای پرداخت‌ها ارز‌های روپیه هند و درهم امارات متحده عربی را می‌پذیرند.

در عین حال، روسیه از کشور‌های «غیر دوست» - یعنی کشور‌های اتحادیه اروپا و آمریکای شمالی که تحریم‌هایی را علیه مسکو اعمال کرده‌اند - خواسته است که انرژی وارداتی از روسیه را به روبل و بدون تخفیف پرداخت کنند.


/تسنیم

برچسب ها: دهن‌کجی ، هند ، آمریکا لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000RfV

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: دهن کجی هند آمریکا واردات نفت ۲۰ روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۰۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات قهوه 75درصد افزایش یافت / کدام کشورها صادرکننده عمده قهوه به ایران بوده اند؟

گروه اقتصاد و درآمد: واردات قهوه در سال ۱۴۰۲ با رشد ۷۵ درصدی در ارزش به رقم ۱۴۸ میلیون دلار رسید.

به گزارش جماران، میزان وزنی قهوه وارداتی در این مدت ۴۹ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۸.۵۵ درصد افزایش داشته است.

روابط عمومی گمرک ایران با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۲ کشورهای امارات متحده عربی، ویتنام، هند، اندونزی و اوگاندا ۵ کشور عمده طرف معامله واردات قهوه با ایران بودند، می افزاید: ۹۵ درصد از ارزش قهوه وارداتی به کشور از طریق این ۵ کشور انجام گرفته است.

بر اساس این گزارش، در این میان کشور امارات متحده عربی با ۷۸ میلیون دلار، ۵۲.۸۹ درصد از سهم واردات قهوه ایران به لحاظ ارزشی را به خود اختصاص داد.

این گزارش می‌افزاید: تشریفات گمرکی حدود ۸۲ درصد از وزن و ارزش واردات قهوه از طریق گمرک شهید رجایی انجام گرفته است و پس از آن گمرکات مشهد، بوشهر، بندرلنگه و تهران در رده بعدی قرار گرفتند.

بر اساس این گزارش، در سال ۱۴۰۲ این میزان قهوه وارداتی از سوی ۱۲۱ شخص و شرکت انجام گرفته است.

تجارت جهانی قهوه در سال ۲۰۲۲ به میزان ۴۵.۵ میلیارد دلار بوده که بزرگترین صادرکنندگان قهوه، کشورهای برزیل کلمبیا و ویتنام و بزرگترین واردکنندگان قهوه آمریکا، آلمان و بلژیک بودند.

سهم قهوه از تجارت جهانی در سال ۲۰۲۲ به میزان ۱۹ صدم درصد از تجارت جهانی بوده است.

دیگر خبرها

  • درآمدهای نفت و گاز روسیه ۲ برابر شد
  • مسمومیت با قارچ‌های وحشی رشد ۳ برابری داشته است / علائم مسمومیت را بشناسید
  • زلفی گل: افزایش ۳ برابری مبلغ قرارداد‌های استادان با صنایع/ میزان اختصاص گرنت به رساله‌های دکتری و طرح‌های تحقیقاتی اعلام شد 
  • سرنوشت قهرمان لیگ در صورت امتیازهای برابر مشخص نیست! | آخر فصل نظر بدهید
  • افزایش ۲ برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • واردات قهوه ۷۵ درصد افزایش یافت
  • افزایش دو برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • افزایش چهار برابری درآمدهای نفتی ایران با شبکه‌ باورنکردنی دور زدن تحریم‌ها
  • واردات قهوه 75درصد افزایش یافت / کدام کشورها صادرکننده عمده قهوه به ایران بوده اند؟
  • درآمدهای نفتی باعث ایجاد تورم می‌شود؟