Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، بیل روسو، معاون دستیار وزیر خارجه آمریکا در گفت‌وگو با الشرق الاوسط گفت: واشنگتن سیاست های منطقه ای ایران را جدای از مذاکرات هسته ای وین می داند ، از نظر ما مذاکرات وین بر پرونده هسته ای متمرکز است.

وی گفت که روشن است نگرانی های جدی نسبت به آن چه رفتارهای بی ثبات کننده ایران در منطقه، برنامه موشکی و دیگر سیاست های منطقه ای ایران عنوان می‌کرد، داریم، نیازمند برخورد با این سیاست ها هستیم و تلاش می کنیم که به تعامل خود با شرکای خود در منطقه و اروپا و جهان در این خصوص ادامه دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روسو در خصوص پیشرفت های مذاکرات وین گفت: ما بر این باوریم که اکنون معامله ای در دسترس است که می تواند دستاوردهای حقیقی در زمینه عدم اشاعه (سلاح هسته‌ای) برای جامعه بین‌المللی داشته باشد و در ثبات منطقه ای سهیم باشد، این امر در راستای امنیت ملی ما نیز هست به شرطی که ایران آمادگی بازگشت و پایبندی کامل را داشته باشد.

این مقام وزارت خارجه آمریکا در ادامه تاکید کرد: آمریکا با ارزیابی مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی مبنی بر اینکه "تحرکات اخیر ایران در خصوص بررسی و نظارت باعث می شود که شفافیت برنامه هسته ای ایران کمتر شود" توافق نظر دارد، این درحالی است که جامعه بین المللی اکنون خواستار شفافیت بیشتر در برنامه هسته ای ایران است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ما بر این باوریم که همچنان امکان امضای توافق وجود دارد که مقدمه آن بازگشت کامل و متقابل (به برجام) است. این مساله دستاوردهای حقیقی در راستای عدم اشاعه سلاح هسته ای محقق خواهد کرد و ما با دقت و توسط کارشناسان فنی خود به ارزیابی هایمان اد امه می دهیم اما تصمیم با ایران است، آیا می خواهد به توافق بازگردد یا اینکه می خواهد به طور کامل از جامعه بین المللی دور شود.

 پیش از این جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید گفت که گزینه بازگشت به توافق هسته ای با ایران همچنان پابرجا است و اکنون توافقی روی میز است که ایرانی ها می توانند با آن موافقت کنند.

وی در ادامه مدعی شد: گام های ایران در راستای غنی سازی و از کار انداختن دوربین های آژانس اقدامی سازنده نیست و با افزایش فشارهای اقتصادی به آن پاسخ خواهیم داد.

مشاور امنیت ملی کاخ سفید تاکید کرد که باید بر روی برجام و بازگشت به آن تمرکز کرد و توپ اکنون در زمین ایران است.

بر اساس این گزارش، وزارت خزانه‌داری آمریکا نیز روز پنج‌شنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که شرکت پتروشیمی فن آوران سهامی عام، شرکت پتروشیمی خارک سهامی عام، شرکت پتروشیمی مارون و چندین شرکت چینی و اماراتی حامی این شرکت‌ها را در لیست تحریم‌های خود قرار داده است.

این وزارت‌خانه همچنین تحریم‌هایی را علیه محمد شهید رکن‌الدین بهور و جینگ فنگ گائو، به دلیل کمک مادی، حمایت و ارائه مصالح، فناوری و کالاهای لازم به شرکت پتروشیمی تریلیانس اعمال کرده است.

پیش از این وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به مذاکرات هسته‌ای و اقدامات طرف های مقابل تاکید کرده بود: ایران در برابر رفتار مبتنی بر منطق طرف مقابل در چارچوب منطقی، ابتکارات و ایده هایش را ارائه داده و به آن عمل کرده است.

امیر عبداللهیان گفت: طرف مقابل هرگاه زیاده خواهی کرده باشد، از ابزارها و اقتدار کشور استفاده کردیم تا طرف مقابل بداند، منافع و آسایش ملت ایران برای ما مهم است.

وی افزود: امیدواریم در مجموعه اقداماتی که برای بازگرداندن همه طرف ها به توافق هسته ای موسوم به برجام انجام می شود، اقتدار کشور، مطالبات و انتظارات مردم و نحوه پیگیری آنها حفظ شود.

منبع: ايسنا

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: برجام شرکت پتروشیمی بین المللی هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۰۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید| نظر وزیر اسبق بهداشت درباره برجام و محمدجواد ظریف/ «هر روز که از خواب بیدار می‌شویم وضعیت عوض شده»

به گزارش خبرآنلاین،‌دکتر رضا ملک‌زاده، وزیر بهداشت در دولت اکبر هاشمی رفسنجانی،‌ فوق تخصص گوارش و کبد و عضو پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی گفت: واقعاً آن کاری که ما در برجام انجام دادیم بی‌نظیر بود، رفتیم با همه قدرت‌های دنیا پشت یک میز نشستیم و با کارهایی که دکتر ظریف انجام داد افتخاری به دست آمد، اما متاسفانه افرادی که اصلاً برجام را نخواندند با آن مخالفت کردند تا یک پیمان افتخارآمیز برای ایران زیر سوال برود، وضعیت تحریم‌ها به‌شکلی شده که هر روز وضعیت کشور تغییر می‌کند و این ناامیدی‌ها را تشدید کرده است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901957

دیگر خبرها

  • چرا ایران هسته ای برای منطقه و جهان امنیت‌زا است؟
  • چرا ایران دارای سلاح هسته‌ ای برای منطقه و جهان امنیت‌زا است؟
  • با توافق الاتحاد: بنزما به رئال بازگشت (عکس)
  • ببینید| نظر وزیر اسبق بهداشت درباره برجام و محمدجواد ظریف/ «هر روز که از خواب بیدار می‌شویم وضعیت عوض شده»
  • آخرین خبرها درباره توافق احتمالی تیم ملی ایران با افشین قطبی
  • ظریف: یکی از دلایل موافقت آمریکا با برجام، کاستن از حضور خود در منطقه بود / اعراب منطقه و اسرائیل به همین دلیل با برجام مخالف بودند؛ نمی‌خواستند شاهد کاهش حضور آمریکا در منطقه باشند / خیال می‌کنیم اگر در روندی شرکت نکنیم شکل نمی‌گیرد / در کاسپین این اشتبا
  • روایت ظریف از دلایل موافقت آمریکا و مخالفت اعراب و اسرائیل با برجام
  • حماس پیشنهاد مصر را پذیرفت؛ بهترین است | توافق قریب‌الوقوع است؟
  • نتانیاهو: امکان دستیابی به توافق ضعیف است/ وارد رفح می‌شویم
  • روسیه در آستانه ساخت اولین نیروگاه هسته‌ای ازبکستان