Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علم و صنعت پیشنهاد داد که انستیتو سیاست‌گذاری و اقتصاد هوشمند و پارک علم و فناوری مشترک ایران و چین در این دانشگاه تاسیس شود.

به گزارش ایران اکونومیست، دکتر منصور انبیاء با اشاره به نامگذاری دانشگاه علم و صنعت ایران از سوی مقام معظم رهبری به نام فیضیه دانشگاه‌ها، گفت: در سال‌های اخیر، تولید پای ثابت منویات رهبری بوده و امسال که نام تولید، دانش‌بنیان و کارآفرین مطرح شده، مسئولیت مضاعفی بر دوش نظام علم و فناوری کشور گذاشته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: ما معتقدیم کشور باید در تولید و اقتصاد دانش‌بنیان، خیز بردارد و به نظر می‌رسد دانشگاه علم و صنعت ایران که خاستگاه تعداد زیادی از شرکت‌های دانش‌بنیان کشور و آگاه به مسائل آنهاست و از طرفی، دو دانشکده مدیریت، اقتصاد و مهندسی پیشرفت و مهندسی صنایع درون آن جای دارد، می‌تواند در مسیر تکامل برنامه‌های حمایت دولت از شرکت‌های دانش‌بنیان، نقش مهمی را ایفا کند.

دکتر انبیاء با اشاره به کلام مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب که «روی دیگر دانایی، توانایی است»، آمیختگی و پیوند علم و عمل را از وجوه بارز دانشگاه علم و صنعت ایران برشمرد و گفت: دانشگاه علم و صنعت ایران در کارنامه ۹۳ ساله خود، نه تنها در تبدیل دانایی به مهارت و فناوری، بلکه در حکمرانی نیز در بین دانشگاه‌های دیگر، پیشتاز بوده و این هم از افتخارات دانشگاه ماست.

رئیس دانشگاه علم و صنعت در ادامه به برخی ماموریت‌های فناورانه این دانشگاه از جمله طراحی و ساخت ماهواره، علوم و فناوری عصبی، ساخت توربین‌های گازی و نیز فعالیت و خدمات انستیتوهای این دانشگاه اشاره و تصریح کرد: دانشگاه علم و صنعت ایران با توانمندی‌های بسیار خود می‌تواند به عنوان معین و اتاق فکر وزارت امور اقتصاد و دارایی عمل کند و در این راستا دو پیشنهاد ایجاد انستیتوی مشترک اقتصاد هوشمند و تاسیس پارک علم و فناوری مشترک ایران و چین را مطرح کرد.

در ادامه این نشست، دکتر صاحبی و دکتر جبل‌عاملی (روسای دو دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت، اقتصاد و مهندسی پیشرفت) و تعدادی از اعضای هیات علمی آن، به طرح موضوعات مهمی در خصوص توانمندی‌های مرتبط دانشگاه با حوزه‌های مورد نیاز وزارت امور اقتصاد و دارایی و پیشنهاد زمینه‌های همکاری پرداختند که بسیاری از آنها مورد استقبال دکتر خاندوزی واقع شد. پایش و تنظیم گزارش‌های منظم سالیانه از فضای کسب و کار کشور، تحلیل داده‌های موجود وزارت اقتصاد و تحویل خروجی دانشی آن، شبیه‌سازی فضای اقتصاد کشور، همکاری در زمینه زنجیره‌های تامین و لجستیک واردات و صادرات، تاسیس کلینیک صنعتی لجستیک ایران، هوشمندسازی سیاستی صادرات و واردات و استفاده از سامانه فرآیندکاوی ایرانیان از جمله مسائل و پیشنهادات همکاری اعضای هیات علمی حاضر در جلسه با وزارت امور اقتصاد و دارایی بود.

در بخش پایانی این نشست، دکتر سید احسان خاندوزی (وزیر امور اقتصاد و دارایی)، پیشنهادات دانشگاهیان را شوق‌انگیز ، درس‌آموز و تکمیل و یا اصلاح کننده مسیرهای سیاست‌گذاری توصیف و ابراز امیدواری کرد که پژوهشکده امور اقتصاد و دارایی بتواند ادامه دهنده این مسیر باشد.

وزیر امور اقتصاد و دارایی گفت: در حوزه وزارت اقتصاد، به دنبال این هستیم که در خلال و به بهانه طرح‌های مشترک، به یک جریان مستمر آمد و شد سرمایه انسانی برسیم چرا که در نهایت، چیزی که رسوب می‌کند و دست سیاست‌گذار را پر می‌کند تا بتواند همواره به آبشخور غنی و زاینده دسترسی داشته باشد، سرمایه انسانی است.

دکتر خاندوزی تاکید کرد: مثال‌های دوستان در این نشست، می‌رساند که دربرخی از حوزه‌ها، آنقدر تمرین سیاست‌گذاری داریم که می‌شود از تجارب دوستان استفاده کرد. وی اظهار امیدواری کرد با کمک دانشگاه بتوان کیفیت سیاست‌گذاری اقتصادی در کشور را ارتقا بخشید و برای به نتیجه رسیدن پیشنهادات مطرح شده، تعیین نمایندگانی از دو طرف برای عقد قرارداد و پیگیری امور را مورد تاکید قرار داد.

 

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: دانشگاه علم و صنعت ، وزیر اقتصاد

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دانشگاه علم و صنعت وزیر اقتصاد دانشگاه علم و صنعت ایران امور اقتصاد و دارایی سیاست گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۰۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزرای خارجه ایران و عربستان دیدار کردند

به گزارش جام جم آنلاین، حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه دیدارهای خود در گامبیا پس از حضور در افتتاحیه پانزدهمین اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی با فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه پادشاهی عربستان سعودی ملاقات کرد.

آخرین دیدار امیرعبداللهیان و همتای سعودی اسفند ۱۴۰۲ در جده و در جریان اجلاس فوق العاده Oic به منظور بررسی تحولات جنگ غزه انجام شد.

دیگر خبرها

  • وزیر اقتصاد: رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • واکنش دانشگاه تهران به حاشیه‌ سازی‌های اخیر درباره همکاری با جمیله علم الهدی
  • تاکید ایران بر پیگیری جنایات و محاکمه سران رژیم اسرائیل
  • پیشنهادهای ایران به سازمان همکاری اسلامی درباره غزه
  • وزرای خارجه ایران و بنگلادش دیدار کردند
  • دیدار وزرای خارجه ایران و اندونزی در بانجول
  • دیدار وزرای خارجه ایران و عربستان در بانجول
  • وزرای خارجه ایران و عربستان دیدار کردند
  • وزرای خارجه ایران و اندونزی با یکدیگر دیدار کردند
  • ورود وزیر خارجه ایران به گامبیا