Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئوفی گفت: ثبت‌نام پذیریش دوره‌های کاردانی و کارشناسی مراکز دانشگاه علمی کاربردی استان در ۱۵۴ رشته تحصیلی با ظرفیت ۹ هزار و ۳۰ نفر از امروز آغاز و مهلت ثبت نام در دوره های کارشناسی از ۲۹ خردادماه لغایت ۲۱ تیرماه و پذیرش دوره‌های کاردانی نیز از ۱۴ تیرماه آغاز و تا ۲۱ تیرماه ادامه خواهد داشت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ مهدی رئوفی رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان مرکزی در نشست خبری با خبرنگاران با تأکید بر اینکه آموزش در دانشگاه علمی کاربردی مهارت محور است اظهار داشت: آموزش در این دانشگاه حتی در دوره کرونا با دانشگاه های دیگر کاملا متفاوت بود چراکه  کلاس‌های عملی این دانشگاه ترک نشد و واقعاً دانشگاه تعطیل نبود حتی دانشجویان ما از آبان ماه سال گذشته با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در کلاس‌های تئوری نیز شرکت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر رسالت دانشگاه علمی کاربردی بر آموزش در راستای ایجاد اشتغال و کارآفرینی گفت: در دانشگاه جامع علمی و کاربردی ما با دوسال آموزش مهارتی اشتغال و کارآفرینی را محقق خواهیم کرد چراکه وقتی یک جوان مهارتی را به‌خوبی می‌آموزد می‌تواند آن را تبدیل به ثروت کند لذا سعی و توان ما بر این است تا از طریق آموزش مهارت در راستای تحقق شعار سال حرکت کنیم که در همین راستا امسال ۱۰۰ عنوان رشته جدید در کشور به‌عنوان مشاغل نوظهور به رشته‌های دانشگاه علمی کاربردی اضافه شد.

رئوفی تصریح کرد: ۲۳۰۰ دانشجو در ۱۲ مرکز دانشگاه علمی و کاربردی استان مرکزی در حال تحصیل هستند که امسال نیز در ۵۳ رشته جدید در این مراکز پذیرش دانشجو انجام خواهد گرفت که ۲۲ رشته کاملاً جدید و متناسب با بحث اشتغال و کارآفرینی است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی افزود: ۲۲ رشته جدیدی که در پذیرش مهرماه اضافه‌شده‌اند رشته‌هایی هستند که متناسب با نیازهای کشور هستند و بناست تا مشکلی را حل کنند.

وی ادامه داد: رشته‌های خبرنگاری ورزشی، داده‌کاوی، فناوری تولید و مدیریت محتوای دیجیتال، داوری‌های ورزشی و کسب‌وکارهای دیجیتالی از رشته‌هایی هستند که برای اولین بار پذیرش دانشجو خواهند داشت همچنین پس از یک وقفه پذیرش در رشته هتل داری نیز در مرکز هتل امیرکبیر انجام خواهد گرفت.

رئوفی خاطرنشان کرد: ثبت‌نام پذیریش دوره‌های کاردانی و کارشناسی مراکز دانشگاه علمی کاربردی استان در ۱۵۴ رشته تحصیلی با ظرفیت ۹ هزار و ۳۰ نفر از امروز آغاز و مهلت ثبت نام در دوره های کارشناسی از ۲۹ خردادماه لغایت ۲۱ تیرماه  و پذیرش دوره‌های کاردانی نیز از ۱۴ تیرماه آغاز و تا ۲۱ تیرماه ادامه خواهد داشت.

وی افزود: تحصیل خانواده معظم شهدا و جانبازان در دانشگاه علمی و کاربردی رایگان است و دانشجویانی که در مسابقات بین‌المللی حائز رتبه باشند از تحصیل رایگان برخوردار خواهند شد ضمن اینکه در صورت کسب مقام در مسابقات ملی نیز ۳۰ درصد تخفیف برای دانشجویان در نظر گرفته خواهد شد.

رئوفی همچنین با اشاره به تسهیلات در نظر گرفته‌شده برای دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی گفت: یک‌میلیون ۳۰۰ هزار تومان وام قرض‌الحسنه برای هر ترم به دانشجویان متقاضی پرداخت می‌شود که شروع بازپرداخت آن ۹ ماه پس از فارغ‌التحصیلی است و یا در صورت اعزام به سربازی بازپرداخت این وام بعد از فراغت از خدمت آغاز خواهد شد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی خاطرنشان کرد: برای نخستین بار در سطح آموزش عالی کشور سال گذشته المپیاد علمی – مهارتی دانشگاه‌های علمی کاربردی به میزبانی استان مرکزی برگزار شد و امسال این المپیاد در سطح کلیه دانشگاه‌های کشور به میزبانی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی در حال برگزاری است که مرحله کتبی انجام‌شده و مرحله علمی در هفته اول مردادماه برگزار خواهد شد.

وی همچنین تصریح کرد: برای سال تحصیلی جدید در این دانشگاه ۵۳۵ مدرس در دوره جذب شرکت داشتند که در نهایت ۳۱ نفر به مصاحبه  راه یافتند و ۲۹ نفر جذب دانشگاه شدند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: علمی کاربردی استان مرکزی دانشگاه علمی کاربردی دانشگاه جامع علمی دوره های کاردانی ۲۱ تیرماه ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۰۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره دانش‌آموزی فرهیختگان جوان ۱۹ اردیبهشت آغاز به کار می‌کند/ ایجاد شبکه پژوهشی قوی و منسجم در بخش دانش‌آموزی

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ششمین جشنواره پروژه‌های دانش‌آموزی فرهیختگان جوان در راستای ایجاد شور و نشاط علمی در میان دانش‌آموزان و استعدادیابی و ظهور خلاقیت دانش آموزان با هدف گسترش فرهنگ و تحقیق و پژوهش و رشد مهارت‌های علمی، فناورانه و مهارتی دانش‌آموزان ایران اسلامی از 19 تا 21 اردیبهشت در واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود؛ از این رو با الناز فطیرخوانی مدیر مسابقات دانش‌آموزی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان درباره چگونگی برگزاری این جشنواره گفت‌وگویی داشته‌ایم که در ادامه قابل مشاهده است:

آنا: درباره چگونگی برگزاری جشنواره دوره ششم فرهیختگان جوان بفرمایید؟

فطیرخوانی: طرح پروژه‌های دانش‌آموزی با هدف رشد مهارت‌های علمی و عملی دانش‌آموزان و لذت بردن از دانستن و عمیق کردن فهم دانش‌آموزان با شعار پیش به سوی دانشمند شدن از ۱۳۹۸ در دانشگاه طراحی و آغاز شد که پس از برگزاری پنج دوره موفق این رویداد انشاالله ششمین جشنواره پروژه‌های دانش‌آموزی فرهیختگان جوان چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه مورخ ۱۹، ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت ماه در کتابخانه زنده یاد دکتر حبیبی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود.

آنا: هدف از برگزاری این رویداد چیست؟

ترویج روحیه و گسترش فرهنگ پژوهشگری در بین دانش آموزان

فطیرخوانی: این رویداد اهداف زیادی دارد، اما از مهم‌ترین اهداف آن می‌توان به ترویج روحیه و گسترش فرهنگ پژوهشگری در بین دانش آموزان، ایجاد شادابی و شور و نشاط علمی فرهنگی در محیط دانشگاهی، ایجاد زمینه‌های ظهور خلاقیت و توانایی‌های بالقوه دانش‌آموزان، استعدادیابی و شناسایی دانش‌آموزان نخبه و با استعداد‌های درخشان، شناسایی توانمندی‌ها و شبکه‌سازی نخبگانی از دانش‌آموزان امروز و دانشجویان فردا، آشنایی دانش‌آموزان با محیط دانشگاه و علوم مختلف دانشگاهی و انتخاب هدفمند رشته در دانشگاه و ... اشاره کرد.

تمام تلاش ما از برگزاری این رویداد آماده کردن دانش‌آموزان برای انجام یک پروژه واقعی و آکادمیک در محیط دانشگاه است. دانش‌آموزان با انجام دادن یک پروژه در مدرسه بر اساس طرح یادگیری پروژه‌محور با اصول و فرآیند انجام یک پروژه از طرح سوال پژوهشی و یافتن مسئله گرفته تا مشاهده و جمع‌آوری اطلاعات، فرضیه‌سازی، انجام آزمایش، تجزیه و تحلیل، ارائه نتیجه و پیشنهاد و ... آشنا می‌شوند و مشق پژوهش انجام می‌دهند، صرف نظر از محصول و نتیجه پروژه، آنچه که در این رویداد اهمیت دارد این است که دانش‌آموزان روش انجام یک پروژه و تحقیق را اصولی و درست یاد بگیرند.

آنا: در این دوره از جشنواره چه تعدادی از دانش‌آموزان و از چه مقاطع تحصیلی شرکت کردند؟

شرکت بیش از 2 هزار و 100 دانش‌آموز در ششمین جشنواره فرهیختگان جوان

فطیرخوانی: در این دوره از جشنواره بیش از 2 هزار و 100 دانش آموز از ۲۶ استان کشور در قالب حدود ۷۰۰ تیم دانش‌آموزی شرکت کردند که انشالله در ۱۹ تا ۲۱ اردیبهشت دستاورد‌های پژوهشی خود را ارائه می‌کنند. در این دوره از جشنواره حدود ۱۶۰ تیم از مدارس سما شرکت می‌کنند. دانش آموزان همه مقاطع تحصیلی از پیش‌دبستان تا پیش‌دانشگاهی در این رویداد شرکت می‌کنند؛ اما اکثر دانش‎آموزان شرکت‌کننده در این دوره مقاطع دبیرستان دوره اول (هفتم، هشتم و نهم) هستند.

آنا: این رویداد چند بخش دارد؟

فطیرخوانی: با توجه به اینکه یکی از اهداف مهم این رویداد آشنایی دانش‌آموزان با رشته‌ها و موضوعات مختلف است این رویداد ۵ محور اصلی و حدود ۶۵ رشته و گرایش دارد، محور‌های غرفه‌های نمایشگاهی و سمینار‌های علمی با گرایش‌های فنی و مهندسی، علوم و پایه (فیزیک، شیمی، زیست)، علوم انسانی و اجتماعی، علوم کامپیوتر و هوش مصنوعی، زیست‌فناوری، نانوتکنولوژی و هنر و معماری و محور مسابقات با گرایش‌های هوافضا، روباتیک، ماشین‌های کمیکار، سازه ماکارونی، برنامه‌نویسی و کاپ فیزیک ایران و محور تولید محتوای دیجیتال با گرایش‌های بازی‌سازی (رایانه‌ای، تلفن همراه و تبلت)، محتواسازی رسانه‌ای، طراحی سایت و نرم افزار، تولید فیلم و انیمیشن و موشن گرافی، طراحی گرافیکی و اینفوگرافی، تولید محتوا با پایتون برگزار می‌شود.

آنا: برنامه زمان‌بندی این جشنواره چگونه است؟

ایجاد یک شبکه پژوهشی قوی و منسجم در بخش دانش آموزی 

فطیرخوانی: ثبت نام این رویداد هر ساله از ۲۵ آذر مصادف با هفته پژوهش آغاز می‌شود و تا فروردین سال بعد ادامه دارد و جشنواره پایانی و ارائه دستاورد‌های دانش آموزان اردیبهشت مصادف با هفته معلم طی ۳ روز برگزار می‌شود.

آنا: در قوانین اشاره شده که دانش آموزان باید مستندات پروژه خود را در باشگاه پایش بارگزاری کنند، این اقدام به چه منظور است؟

فطیرخوانی: بله دقیقا درسته، یکی از اهداف بلند مدت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان از برگزاری این رویداد ایجاد یک شبکه پژوهشی قوی و منسجم در بخش دانش آموزی است. شبکه سازی نخبگانی از دانش‌آموزان امروز و دانشجویان فردا در بستر باشگاه پایش میسر می‌شود. دانش‌آموزان در این بستر مستندات پروژه خود از جمله چکیده، مقاله و عکس و فیلم و ... را ارائه می‌کنند و همچنین از سایر پروژه‌ها نیز آگاه می‌شوند. بدین ترتیب در باشگاه پایش شبکه‌سازی و هم‌افزایی صورت می‌گیرد. همچنین دانش‌آموزان در این بستر می‌توانند از منتورینگ و هدایت اساتید و دانشجویان برتر دانشگاه نیز بهره بگیرند.

آنا: بخش‌های جدیدی در این دوره از رویداد دارید؟

بازی‌ها و آزمایش‌های مهیج در سه روز

فطیرخوانی: بله، در این دوره بخش بازی‌ها و آزمایش‌های علمی مهیج با برگزاری بیش از ۲۰ بازی و آزمایش علمی جالب با هدف ایجاد جذابیت و شور و نشاط علمی و افزایش علاقه دانش‌آموزان به موضوعات علمی خصوصا موضوعات فیزیک و شیمی طراحی و در سه روز برگزاری رویداد اجرا می‌شود. همچنین توسط باشگاه پژوهشگران واحد علوم و تحقیقات و اعضای انجمن‌های علمی واحد، تور علمی و بازدید از آزمایشگاه‌های واحد علوم و تحقیقات را در برنامه داریم. در بخش پنل‌های سخنرانی و کارگاه‌های ویژه دانش‌آموزان و معلمان نیز از اساتید خاص و برجسته دعوت شده است.

آنا: مراسم اختتامیه و اهدا جوایز به چه صورت است؟

فطیرخوانی: مراسم اختتامیه و اهدای جوایز این دوره از جشنواره جمعه از 15:30 الی 18 در سالن همایش دکتر زنده یاد دکتر حبیبی برگزار می شود و گروه‌های منتخب اعم از گروه‌های برتر و شایسته تقدیر معرفی و تندیس جشنواره و جوایز خود را دریافت خواهند کرد.

آنا: نکته پایانی و تکمیلی؟

فطیرخوانی: با توجه به اینکه بازدید از این رویداد برای عموم آزاد است از همه دانش‌آموزان و معلمان علاقه‌مند دعوت می‌کنم تا از این جشنواره بازدید کنند و امیدوارم که این دوره از جشنواره به‌خوبی برگزار شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارائه دروس مهارتی و اشتغال پذیری به دانشجویان از مهر ۱۴۰۳
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • جشنواره دانش‌آموزی فرهیختگان جوان ۱۹ اردیبهشت آغاز به کار می‌کند/ ایجاد شبکه پژوهشی قوی و منسجم در بخش دانش‌آموزی
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد
  • ایجاد مهارت و کمک به شعار سال هدف اصلی دانشگاه علمی و کاربردی