Web Analytics Made Easy - Statcounter

استان کرمانشاه از دیرباز میزبان زائران عتبات عالیات بوده و امسال نیز در ایام اربعین حسینی آماده پذیرایی از ۲.۵ میلیون زائر است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، مرز خسروی به دلیل نزدیکی به بخش عربی کشور عراق از دیرباز مورد استقبال زائران عتبات عالیات بوده که مدتی مسدود بود اما از سال 98 به طور مجدد برای تردد زائران اربعین بازگشایی شد و بسیار مورد استقبال قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شیوع کرونا به طور مجدد سبب مسدود شدن این مرز برای تردد زائران شد اما فعالیت‌های اقتصادی همچنان ادامه داشت تا اینکه امسال با فروکش کردن کرونا و موافقت دو کشور مقرر شده مرز خسروی برای اربعین امسال میزبان زائران باشد.

بنابر اعلام مسئولان استانی مرز خسروی آمادگی پذیرایی از 2.5 میلیون نفر از زائران اربعین را دارد و به این منظور جلسات مستمری برای تأمین و تکمیل زیرساخت‌ها در این مرز برگزار شده و دستگاه‌های مختلف و برخی از استان‌ها در حال خدمت‌رسانی در این مرز هستند.

تمام ظرفیت‌ها برای تسهیل تردد زائران عتبات عالیات از مرز خسروی به‌کارگیری می‌شود

بهمن امیری‌مقدم استاندار کرمانشاه در نشست ستاد اربعین استان اظهار داشت: تمام ظرفیت‌ها و امکانات استان کرمانشاه در راستای ایجاد زیرساخت‌های لازم و تسهیل در امر تردد زائران عتبات عالیات و اربعین حسینی(ع) از مرز خسروی به‌کارگیری می‌شود.

وی عنوان کرد: با توجه به فرصت اندک باید با تمام توان در راستای رفع نواقص و ایجاد زیرساخت‌های لازم در مرز تلاش کنیم و در این راه اهتمام و جدیت بیشتری داشته باشیم.

امیری‌مقدم گفت: باید تمام توان خود را برای ایجاد زیرساخت‌ها در مرز به کار بگیریم و هرقدر ما تلاش بیشتری داشته باشیم زائران بیشتری ترغیب می‌شوند که از این مرز تردد کنند.

استاندار کرمانشاه افزود: در راستای ایجاد زیرساخت‌ها، هر پیمانکاری تعلل کرد باید با او برخورد شود چون نباید فرهنگ میزبانی کرمانشاه دچار خدشه شود.

وی عنوان کرد: در اربعین حسینی(ع) سال 98 تعداد 150 هزار نفر از مرز خسروی عازم عراق شدند که با توجه به زیرساخت‌های بسیار مناسب این تعداد زائر برای این مرز کم است.

امیری‌مقدم گفت: رایزنی‌های لازم با استاندار دیاله و مقامات عراقی انجام خواهد شد تا بهترین خدمات را به زائران امام حسین(ع) ارائه دهیم.

وی گفت: برای هماهنگی لازم و ایجاد زیرساخت‌ها در جلسات ستاد اربعین؛ 28 مصوبه داشتیم که 86 درصد آن محقق شده است اما اقداماتی همچون تعریض قطعات 9 و 10 بزرگراه کربلا و مرمت آن‌ها، گازرسانی به پایانه مرزی خسروی که تاکنون لحاظ نشده و همچنین استقرار استان‌های معین باید انجام شود که تاکنون تنها استان همدان مستقر شده، استان گیلان هم اعلام آمادگی کرده و استان کردستان نیز مقرر شده که 100 چشمه سرویس بهداشتی بنا کند.

امیری‌مقدم افزود: برای استفاده از ظرفیت استان‌های زیارتی قم، مشهد و شیراز نیز مکاتباتی انجام شده و تعریض جاده پاتاق نیز باید انجام شود که در این رابطه هم مکاتباتی با ارتش و راهداری و حمل و نقل جاده‌ای صورت پذیرفته است.

استاندار کرمانشاه گفت: بعد از این جلسه مدیران کل، یک تیم عملیاتی در شهرستان مستقر کنند که بر روند کار آن‌ها نظارت خواهیم کرد و دستگاه‌های مربوط با استان‌های معین اجازه خروج ماشین‌آلات را ندهند.

وی افزود: هر مسئولی در هر جایگاهی، چه نظامی و چه اداری باید برای رفع مشکل مربوط به زیرساخت‌ها تلاش کند و همکاری لازم را انجام دهد چون ما در راه خدمت‌رسانی به زوار امام حسین(ع) هستیم.

استاندار کرمانشاه خواستار رفع مشکلات و گره‌های ترافیکی کمربندی مرز خسروی و همکاری لازم در این راستا توسط دستگاه‌های مربوطه شامل میراث فرهنگی، ارتش و راه و شهرسازی شد.

امیری‌مقدم گفت: مسئولان ستاد اجرایی فرمان امام اعلام کردند یک بیمارستان سیار 100 تختخوابی در اختیار استان قرار می‌دهند که دانشگاه علوم پزشکی نیز استقرار آن را پیگیری می‌کند.

مرز خسروی امسال به صورت شبانه‌روزی بر روی زائران اربعین باز خواهد شداولین جلسه هم‌اندیشی موکب‌های اربعین برگزار شد / کشکولی: مقام معظم رهبری فرمودند در موضوعات معرفتی عمیق تر وارد شویدحمایت همه جانبه سازمان اوقاف و امور خیریه از موکب داران اربعین

فریبرز کرمی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه نیز اظهار داشت: اولویت اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه، ارتقا و توجه به ایمنی در سفرهای تابستانی و آمادگی صد درصدی راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه برای اعزام زائران اربعین حسینی(ع) است.

وی با بیان اینکه اکنون 9 پروژه در حوزه نگهداری راه‌های استان شامل آسفالت و لکه‌گیری در حال اجرا است عنوان کرد: عملیات روکش آسفالت در جاده‌های منتهی به پایانه مرزی خسروی آغاز شده است و برنامه‌ریزی کاملی برای ایمن سازی در محورهای مواصلاتی درحال انجام است.

کرمی از برنامه‌ریزی برای سفر زائران به عتبات عالیات در ایام اربعین حسینی(ع) امسال خبر داد و گفت: قیمت بلیت وسایل حمل‌ و نقل عمومی در دست بررسی است و به محض تعیین، آن را اعلام می‌کنیم.

وی افزود: آماده بودن مجتمع‌های خدمات رفاهی برای اجرای هرچه بهتر مراسم اربعین حسینی(ع)  در دستور کار قرار گرفته است و با استفاده از تجارب سال‌های گذشته برای مدیریت بهتر سفرهای اربعین و کاهش مشکلات زائران، طرح جامع خدمت دهی به زوار کنگره عظیم اربعین حسینی(ع) برنامه ریزی شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه گفت: پایانه مرزی خسروی دارای 28 گیت و 58 کاربر است که برای افزایش این تعداد با توجه به کمبود بودجه، نیاز به همکاری و مساعدت ستاد اربعین حسینی(ع)استان داریم.

کرمی عنوان کرد: با توجه به آغاز فصل گرما و گرمای تابستان در قصرشیرین، سایه‌بان نقطه صفر مرزی آماده بهره برداری است و برای ساخت و افزایش سایه‌بان جهت تسهیل در تردد زوار تا خروجی سالن‌های ترانزیت، با توجه به دستور اکید استاندار عملیات ساخت به زودی انجام می‌شود.

انتهای پیام /832/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اربعین اربعین راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمانشاه زائران عتبات عالیات استاندار کرمانشاه ایجاد زیرساخت ها اربعین حسینی ع زائران اربعین تردد زائران امیری مقدم مرز خسروی استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۰۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعزام ریلی زائران به عتبات عالیات از استان مرکزی

رئیس ستاد اربعین استان مرکزی گفت: امسال به دنبال این هستیم که اعزام زائران به عتبات عالیات از مبدا استان مرکزی به صورت ریلی انجام شود. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، بهنام نظری ظهر امروز در نشست ستاد اربعین استان مرکزی با اشاره به اعزام بیش از 65 هزار نفر به عتبات عالیات در سال گذشته، اظهار داشت: استان مرکزی به عنوان استان معین ایلام در ستاد اربعین است‌ و‌ از آنجایی که در مسیر تردد بسیاری از استان‌ها و زائران قرار دارد و کریدور شمال به جنوب است باید تمهیدات لازم برای اعزام زائران از استان را بیندیشد همچنین در مسیر بازگشت نیز استان مرکزی به همین میزان باید پذیرای زائران حسینی باشد.

وی افزود: امسال به دلیل ملاحظات امنیتی، تشکیل مواکب در مسیر ترددی زائران چه در استان، مرز مهران و عراق نیز براساس نیاز سنجی و جانمایی ستاد اربعین استان و ستاد عتبات عالیات استان باید صورت گیرد بنابراین اگر مجموعه‌هایی قرار است موکب مربوط به خود را راه‌اندازی کنند باید از مسیر ستاد اربعین پیگیری شود و در مکانی که از سوی ستاد اربعین مشخص می‌شود نیز مستقر شوند. همچنین اداره کل غله و خدمات بازرگانی نیز مطلقا به مطالبات موکب‌ها در خصوص تامین نیاز مواد غذایی نیز پاسخ ندهند.
 
رئیس ستاد اربعین استان مرکزی تصریح کرد: تمام شرکت‌ها، دستگاه‌های اداری و اجرایی و کارخانجات استان مکلف هستند برای همایش بزرگ جهان تشیع ظرفیت‌های لازم را پای کار بیاورند تا مردم به مسالک دینی خود بپردازند؛ مسالک دینی که اکنون خاری بر چشم دشمنان است، بنابراین امسال باید ستاد اربعین به بهترین شکل مدیریت شود و شرایطی در پیاده روی اربعین حسینی فراهم شود که تنها دغدغه افراد زیارت باشد. 

نظری عنوان کرد: اقدامات داخلی دستگاه‌ها از زمان کنونی باید آغاز شود و مدیران  و مسئولان باید برنامه ریزی داشته باشند تا بهترین خدمات برای زائران امام حسین (ع) ارائه شود. سال گذشته اقدام خوب و هماهنگی در ستاد اربعین استان صورت گرفت و ستاد اربعین استان در بین ستاد اربعین کشور حائز رتبه برتر شد. بنابراین پایه و اساس ستاد اربعین امسال اقدامات سال گذشته است و باید تمام توان و ظرفیت دستگاه‌های اجرایی و شرکت‌ها در ستاد اربعین سال 1403 باید به کار گرفته شود.

وی با بیان اینکه امسال به دنبال این هستیم که اعزام زائران به عتبات عالیات از مبدا استان مرکزی به صورت ریلی انجام شود، گفت: فرمانداران شهرستان‌ها باید هر چه سریعتر ستاد اربعین را تشکیل دهند و اداره کل صنعت و معدن و تجارت استان نیز نسبت به برگزاری جلسات با صنایع و با حضور نمایند‌ه‌ ستاد اربعین اقدام داشته باشند.

رئیس ستاد اربعین استان مرکزی خاطرنشان کرد: شرکت پخش و پالایش نفتی استان موظف است همه نیازمندی‌های مواکب در حوزه سوخت اعم از کامیون داران و گاز را پیگیری کند و نتیجه مربوطه را به ستاد اربعین استان مرکزی ارائه کند و در اعزام کامیون‌ها در ایام اربعین حساسیت در خصوص مسدود شدن کارت سوخت کامیون دارها وجود نداشته باشد. 

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • پروژه تعریض جاده اجیرلو ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • ایمن‌سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • ایمن سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • اعزام ریلی زائران به عتبات عالیات از استان مرکزی
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • ۸۵ زائر گیلانی حج تمتع به عربستان اعزام شدند
  • اعزام ۸۵ زائر حج عمره از ایلام به سرزمین وحی
  • خراسان رضوی بیش از ۹ هزار زائر حج تمتع آماده اعزام دارد