Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژوهشگران نشان دادند که با استفاده از نانوبادی‌ها می‌توان نوعی اینترفرون نوترکیب انسانی را به سرعت تشخیص داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پژوهشگران نشان دادند که با استفاده از نانوبادی‌ها می‌توان نوعی اینترفرون نوترکیب انسانی را به سرعت تشخیص داد.

اینترفرون‌ها پروتئین‌هایی هستند که بخش مهمی از سیستم‌های دفاعی طبیعی ما را تشکیل می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پروتئین‌ها همچنین فعالیت ضد ویروسی قابل توجهی از خود نشان می‌دهند. اینترفرون نوترکیب انسانی α۲ b (rhIFNα۲ b) توسط سازمان غذا و داروی آمریکا در سال ۱۹۸۶ تایید شد. از آن زمان به بعد، این پروتئین به‌عنوان یک عامل ضد ویروسی برای درمان هپاتیت B و هپاتیت C استفاده شده است.

محققان چینی در پروژه‌ای، روش جدیدی را برای تشخیص سریع و کارآمد rhIFNα۲ b توسعه داده‌اند. آن‌ها برای توسعه روش جدید خود، یک نانوجسم جدید را روی یک نوار کاغذی تثبیت کردند. نانوجسم مورد استفاده در این روش در اصل از آلپاکا، گونه‌ای از پستانداران شتر آمریکای جنوبی مشتق شده است. این ماده با استفاده از فناوری DNA نوترکیب در آزمایشگاه تحقیقاتی تولید شد؛ روشی که برای سابکلون کردن قطعات DNA به‌منظور دستیابی به مقادیر بالایی از پروتئین‌های مصنوعی استفاده می‌شود. این کار معمولاً با استفاده از باکتری‌ها یا سایر سلول‌های پروکاریوتی به‌دست می‌آید. این نانوبادی قطعه‌ای کاربردی از یک آنتی‌بادی بزرگتر است. از آنجایی که نانوجسم جدید تثبیت‌شده rhIFNα۲ b را محکم و با ویژگی بالا متصل می‌کند، برای تشخیص سریع rhIFNα۲ b استفاده شد.

به گفته جونژی وانگ، به دلیل مزایای نانوبادی‌ها، روش ایمونوکروماتوگرافی جریان جانبی با استفاده از نانوبادی‌ها، پتانسیل بالایی برای جایگزینی روش‌های حسگری رایج دارد.

این تیم تحقیقاتی اتصال بین nanobody ۱۲۲ و rhIFNα۲ b را با استفاده از یک پلتفرم Octet مشخص کرد. داده‌های به‌دست آمده به وضوح نشان دهنده یک اتصال محکم در این فناوری است.

بسیار جالب است که تشخیص rhIFNa ۲ b با این فناوری دارای حد تشخیص ۱ میکروگرم بر میلی‌لیتر است که کمتر از محدودیت‌های موجود است. این قابلیت باعث می‌شود که آن را به یک روش آزمایشگاهی حساس‌تر برای شناسایی سریع rhIFNα۲ b تبدیل کند. مزیت بزرگ دیگر، استفاده از نانوبادی‌ها برای تشخیص پروتئین است. این امر به این دلیل است که نانوبادی‌ها را می‌توان با برداشت سلول‌های باکتریایی ارزان قیمت به روشی اقتصادی به‌دست آورد. علاوه‌بر این، با استفاده از روش‌های معمول آزمایشگاهی می‌توان حجم زیادی از نانواجسام را با سهولت نسبی به‌دست آورد.

وانگ می‌گوید: «زمان فرآیند شناسایی rhIFNα۲ b با آزمایش ما از دو روز به چند دقیقه کاهش یافت. بنابراین، می‌تواند نیاز‌های شناسایی سریع این خانواده از محصولات پروتئین نوترکیب موجود در بازار را برآورده کند و یک محصول خوب را ارائه دهد. در آینده، تشخیص سریع می‌تواند به روشی همه جانبه انجام شود.»

به‌طور خلاصه، این روش جدید توسعه‌یافته می‌تواند راه را برای تشخیص سریع‌تر و دقیق‌تر پروتئین‌های نوترکیب یا تولید شده مصنوعی هموار و به تشخیص و درمان زودهنگام هپاتیت کمک کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نانو پروتئین سیستم دفاعی بدن برای تشخیص سریع پروتئین ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۰۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکی از نایاب ترین مدل های بسیار سریع مرسدس بنز (+فیلم و عکس)

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی
  • غنی‌ترین منابع طبیعی کلسیم
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • سیر تکامل ب‌ ام‌ و را خیلی سریع ببینید
  • برچسب نانویی هیوندای، خودرو را در تابستان ۱۰ درجه خنک‌تر می‌کند!
  • (ویدئو) ثبت رقص و حرکات پروتئین-لیپید برای اولین بار
  • یکی از نایاب ترین مدل های بسیار سریع مرسدس بنز (+فیلم و عکس)
  • غذا‌هایی که شکم تخت به شما هدیه می‌دهد
  • چرا میگن پنیر کاتیج یا کوتاژ مصرف کنید؟+ طرز تهیه کامل
  • حقیقت در مورد پروتئین: چگونه به اندازه کافی در هر سنی پروتئین دریافت کنیم؟