Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور پیرامون مدارس ایران در امارات اطلاعیه‌ای صادر و از تنظیم شکایت علیه برخی افراد که مشغول تخریب و تزریق اطلاعات غلط مخفیانه به مسئولان اماراتی هستند، خبر داد.

به گزارش ایران اکونومیست، در این اطلاعیه آمده است که مدتی است برخی بانیان وضع موجود که به دلیل تعارض منافع و پیشگیری از خیانت در واپسین روزهای مدیریت سرپرست محترم قبل وزارت آموزش و پرورش به درستی دستشان از مدارس ایرانی در امارات متحده عربی کوتاه شد و پرونده‌هایشان در حراست و تخلفات اداری در جریان است با فرار به جلو در فضای مجازی فعال شده اند تا پوششی بگذارند بر وقایعی همچون اطلاعات غلطی که مخفیانه به مسئولین اماراتی ارائه می شود تا مانع همکاری آنها با مسئولین مدارس ایرانی در امارات شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه این اطلاعیه آمده است: آنها مکررا مسئولین نظام و افکار عمومی را خطاب اکاذیب و فریب‌های خود قرار می‌دهند و با خودشگفتی، خود را پدر خوانده و مادر خوانده مدارس امارات القاء می‌کنند و به تخریب مسئولین مربوطه مشغول‌اند.

مرکز بین‌الملل آموزش و پرورش در همکاری با نمایندگی‌های سیاسی جمهوری اسلامی ایران در امارات با اقدامات تخصصی در حال مدیریت و رفع چالش های هشت ساله مدارس ایران در امارات بالاخص در حوزه املاک و مجوزهای سه مجتمع و برنامه ریزی افزایش دانش آموزان است و از طرفی پنج مجتمع فعال و با شکوه ایران در امارات بدون توقف با حدود ۲۵۰ معلم و کادر خدوم به حدود ۲۰۰۰ دانش آموز در حال خدمت رسانی ارزشمند هستند؛ ولی مرکز بین الملل آموزش و پرورش به جهت صیانت از منافع ملی فراسرزمینی و ملاحظات اداری نمی تواند مصداق تشویش اذهان عمومی و افتراها و اکاذیب شایعه‌سازان را در فضای مجاری پاسخ دهد؛ در حالی که مسئولین مربوطه نظام کاملا از اهداف معوج ایشان مطلع می‌باشند.

مرکز امور بین الملل در خاتمه این اطلاعیه اعلام کرده است: لذا شکایت هایی تنظیم خواهد شد تا از طریق حراست، تخلفات اداری، پلیس فتا و قوه قضائیه آن افراد معلوم الحال به زودی در جایگاه اصلی خودشان قرار گیرند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: مدارس ایرانی در امارات

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مدارس ایرانی در امارات مدارس ایرانی در امارات ایران در امارات مدارس ایران بین الملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۱۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکایت نیکاراگوئه علیه آلمان پذیرفته نشد

دیوان بین‌المللی دادگستری شکایت نیکاراگوئه مبنی بر توقف فوری سلاح از سوی آلمان به رژیم صهیونیستی را نپذیرفت. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، دیوان بین‌المللی دادگستری امروز سه‌شنبه با شکایت نیکاراگوئه مبنی بر اینکه عرضه سلاح آلمان به رژیم صهیونیستی مشارکت در «نسل‌کشی» است، رد کرد. 

نیکاراگوئه به عنوانی شاکی، آلمان را متهم کرده است که با ارسال تجهیزات نظامی به رژیم صهیونیستی و قطع کمک مالی به آنروا کنوانسیون نسل‌کشی را نقض کرده است.

نیکاراگوئه با هشدار در باره خطر نسل‌کشی در غزه، آلمان را به مباشرت در نقض کنوانسیون نسل کشی 1948 متهم کرده و از دادگاه خواسته بود دستوری صادر کند که برای جلوگیری از نقض آن در غزه تمهیداتی در نظر گرفته شود.

وزارت خارجه آلمان با ادعای اینکه هیچکس بالاتر از قانون نیست، از حکم دادگاه استقبال کرد.

نیکاراگوئه آلمان را به همدستی با اسرائیل در نسل کشی در غزه محکوم کرد

در ماه دسامبر، آفریقای جنوبی هم در دادگاه بین المللی دادگستری لاهه اسرائیل را به نسل کشی متهم کرده بود. این دادگاه سپس به اسرائیل دستور داد تا در عملیات نظامی خود در نوار غزه برای جلوگیری از نسل کشی، حفاظت از مردم فلسطین و امکان کمک های بشردوستانه هر کاری انجام دهد. درخواست فوری دیگر آفریقای جنوبی علیه اسرائیل در مورد حمله نظامی قریب الوقوع این رژیم به شهر رفح در جنوب نوار غزه رد شد.

بر اساس اساسنامه خود، وظیفه دیوان بین المللی دادگستری حل و فصل مناقشات بین دولت ها تا حد امکان مسالمت آمیز است. قضاوت های این دادگاه معمولا الزام آور است. با این حال، قضات سازمان ملل قدرتی ندارند که یک کشور را مجبور به اجرای حکم کنند. اما آن ها می توانند از شورای امنیت سازمان ملل بخواهند که در این مورد اقدام کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟
  • گلزنی مهدی قایدی در شب تلخ اتحاد کلباء
  • شکایت نیکاراگوئه علیه آلمان پذیرفته نشد
  • اتفاق عجیب در فوتبال ابران؛ ورثه سرمربی، شاکی جدید تیم شد!
  • فیلم/شکایت ورثه یک کروات از تیم ایرانی!
  • شکایت ورثه یک کروات از تیم ایرانی!
  • شکایت عجیب از باشگاه ایرانی: ورثه یک سرمربی!
  • شکایت ورثه یک مربی اهل کرواسی از تیم ایرانی!
  • بلینکن: ناتو طرحی برای حمله به روسیه ندارد
  • اطلاعیه باشگاه پرسپولیس درباره یک شایعه