Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@09:14:39 GMT

هافمن حامی رسمی «اجلاس سازندگان و طراحان اصفهان»

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۷۲۱۸۴

هافمن حامی رسمی «اجلاس سازندگان و طراحان اصفهان»

در این اجلاس که به مدت دو روز برگزار شد بزرگان صنعت ساختمان اصفهان در پنل‌های مختلف به ارائه‌ی مباحث و نظراتشان و در غرفه‌هایی جداگانه به ارائهِ‌ی محصولاتشان پرداختند.

به گزارش ایسنا به نقل از هافمن، گروه صنعتی هافمن که یک گروه دانش‌بنیان در این حوزه است و امسال تولد هفده سالگی خود را جشن می‌گیرد، علاوه بر داشتن غرفه‌ی تخصصی، حامی این رویداد هم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیا ما حاضریم که برای ایمنی ساختمان‌هایی که در آنها مشغول کار و زندگی هستیم هزینه کنیم؟ آیا حاضریم کمی مکث کنیم و از سود بیشتر و سریع‌تر بگذریم تا جان شهروندان حفظ شود؟ ایمنی به چه چیزهایی نیاز دارد؟ به قوانین؟ به مشارکت عمومی؟ به خلاقیت؟ رابطه‌ی ایمنی با زیبایی چیست؟ تا چه حد می‌توان زیبایی یک ساختمان و یک شهر را فدای ایمنی کرد؟ آیا خود زیبایی باعث ایجاد نوعی امنیت و سلامت روانی برای شهروندان نمی‌شود؟ یک شهر را باید با قواعد سنتی بسط داد یا آن‌را بر حسب نیازهای روز مدرن کرد؟ آیا «اصفهان نوین» چیزی کاملاً متفاوت با «اصفهان قدیم» است؟ آیا می‌توان اصفهان نوینی داشت که در کنار تازگی و خلاقیت، شخصیت اصلی اصفهان قدیم را هم حفظ کند؟ چقدر از این شخصیت به ایمنی و چقدر به زیبایی مربوط است؟ آیا ما در نهایت به یک سازمان «استاندارد شهرسازی» نیاز نداریم؟ 
اینها پرسش‌های مهمی است که تعدادی از سخنرانان در «اجلاس سازندگان و طراحان اصفهان» مطرح کردند. در این اجلاس که با شرکت تعداد زیادی از بزرگان و تأثیرگذاران صنعت ساختمان اصفهان در مرکز همایش‌های سیتی سنتر اصفهان در ٢٤ و ٢٥ خردادماه ١٤٠١ برگزار شد. تنی چند از مدیران عالی‌رتبه‌ی حوزه‌های شهری و ساختمانی از جمله آقایان دکتر مهدی جمالی نژاد، معاون عمران و توسعه‌ی امور شهری و روستایی وزارت کشور، دکتر علی قاسم‌زاده، شهردار اصفهان، دکتر محمدمهدی حیدری، رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی شرکت داشتند و به ایراد سخنرانی پرداختند و در ادامه با همراهی محمد مهدی برادران معاون صنایع عمومی به بازدید از غرفه هافمن پرداختند. 


مهندس آرمان وهاب‌زاده، مدیر بازاریابی و فروش این گروه، به نیابت از دکتر محمد حمیدیه، مدیر عامل گروه صنعتی هافمن، به ایراد سخنانی کوتاه پرداخت. 
او در ادامه‌ی سخنان و پرسش‌های مطرح شده از سخنان دکتر حمیدیه وام گرفته و گفت که «باید دست از گفتار درمانی برداریم و عملگرا باشیم». برای مثال، گروه صنعتی هافمن، پنجره‌های خود را در طرح‌هایی مطابق با قواعد زیبایی نما و منظره‌ی شهری و البته فقط در سه سایز متفاوت ارائه می‌دهد. محدودیت سایزها باعث جلوگیری از تکثیر اندازه‌ی پنجره‌ها در یک نمای کلی خواهد شد. همچنین تمهیدات این گروه صنعتی برای جلوگیری از هدر رفتن انرژی، در مسائل مربوط به ایمنی ساختمان و منابع تأثیر خواهد داشت.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: برند هافمن گروه صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۲۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثرگذار بودن برگزاری نشست‌های اصفهان درتوسعه همکاری‌های تجاری

دبیرکل مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا روز دوشنبه در آیین گشایش اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع در اصفهان، با قدردانی از برگزارکنندگان این نشست، به برگزاری نخستین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو در سال ۲۰۲۱ در کشور ترکیه اشاره کرد و گفت: اجلاس مجمع توسط اتحادیه اتاق‌های بازرگانی در ترکیه با عنوان «TOBB» برگزار شد و در پایان، نیاز به گسترش چنین جلساتی برای رسیدن به توافق مورد تأکید اعضاء قرار گرفت.

 پورنچای دانویواتانا افزود: برای تداوم گفتگو‌ها بین ۳۵ کشور عضو ACD و استمرار تعاملات میان منطقه‌ای، برگزاری چنین نشست‌هایی موثر است.

او با تاکید بر ضرورت مبادلات بین اعضای مجمع گفت وگوی همکاری آسیا از طریق ایجاد استاندارد‌ها و وضع قوانین سرمایه‌گذاری تصریح کرد: موضوعات گوناگونی وجود دارد و نقش حیاتی اتاق‌های بازرگانی در این راستا بسیار مهم و کارگشاست.


دبیرکل مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا با بیان اینکه احتمال دارد، جلسه بعدی اجلاس در کشور قطر برگزار شود، گفت: صرفنظر از علاقه‌مندی به تداوم برگزاری چنین جلساتی، همچنین مایلیم دست‌اندرکاران به مشکلاتی که در این عرصه وجود دارد، بصورت عمیق بیندیشند تا بتوانیم در پرتو تداوم همکاری‌ها، مشکلات موجود را برطرف کنیم.

پورنچای دانویواتانا ادامه داد: اگر هر کدام از اتاق‌های بازرگانی کشور‌های عضو آمادگی خود را بعنوان سومین میزبان اعلام کنند و داوطلب این کار شوند، در نهایت می‌توانیم به اجماع لازم در این زمینه برسیم.

او خاطرنشان کرد: باید همکاری‌های چندجانبه را بهبود ببخشیم تا بتوانیم چنین نشست‌هایی را به موفقیت برسانیم، بنابراین باید نتایج توافق‌های کسب شده بصورت گزارش به ACD ارائه و از طریق بهبود شرایط، مشکلات برطرف شود تا در مسیر توسعه مجمع به پیشرفت نائل شویم.

 مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا (Asia Cooperation Dialogue) با هدف ارتقاء همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در «چاآم» تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند.

ایران نیز در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ بعنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده کشورمان است.

کشور‌های بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات عربی متحده، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین، عضو مجمع گفت وگوی همکاری آسیا ACD هستند.

این اجلاس به مدت ۲ روز در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان ادامه دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • دانشگاه کلمبیا دانشجویان معترض حامی فلسطین را تعلیق می‌کند/دانشجویان دانشگاه را تسخیر کردند
  • نماز خواندن مرد غزه‌ ای زیر آوار ساختمان
  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • اثرگذار بودن برگزاری نشست‌های اصفهان درتوسعه همکاری‌های تجاری
  • اجلاس اتاق های بازرگانی کشورهای عضو ACD-اصفهان
  • گفت‌وگو پیش‌نیاز و ابتدایی‌ترین ابزار تجارت است
  • آغاز دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا
  • بخش خصوصی به افزایش همکاری کشورهای آسیا کمک می‌کند
  • آسیا با ترویج گفت‌وگو توانمندتر می‌شود
  • مانور ایمنی کارگاه‌های پرخطر در ایلام