Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس‌جمهور گفت: روابط تجاری ایران و قزاقستان در این چند ماهه اخیر بیش از ۵۰ درصد افزایش پیدا کرده است و سطح این روابط حتما می تواند، بیش از این افزایش پیدا کند.

حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور امروز (یکشنبه) در راستای سفر یک روزه «قاسم ژومارت توکایف» رئیس‌جمهور قزاقستان و استقبال رسمی از وی در مجموعه سعدآباد در نشست خبری، گفت: در سی سال گذشته ما روابط خوبی با کشور همسایه و دوست خود قزاقستان داشتیم اما این روابط کافی نبوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه ظرفیت های بسیاری در جمهوری اسلامی ایران و قزاقستان وجود دارد که می تواند زمینه ارتقای روابط میان دو کشور را فراهم کند،افزود: امضای تفاهمنامه های امروز یا در گذشته نشانه مهمی از اراده دو کشور برای توسعه روابط میان دو کشور است.

رئیس جمهور تصریح کرد: روابط تجاری میان دو کشور در این چند ماهه اخیر بیش از ۵۰ درصد افزایش پیدا کرده است و سطح این روابط حتما می تواند، بیش از این افزایش پیدا کند و ما می توانیم حجم مبادلات در سطح فعلی را در گام اول تا ۳ میلیارد دلار افزایش دهیم.

رئیسی خاطرنشان کرد: روابط میان دو کشور می تواند در حوزه های صنعت، کشاورزی، انرژی،ترانزیت و نفت و گاز در حد گسترده باشد. زمینه فرهنگی و تمدنی دو کشور ایجاب می کند، تلاش بیشتری برای توسعه فرهنگی دو کشور انجام دهیم.

وی با بیان اینکه مجموعه مذاکرات امروز زمینه همراهی دو کشور را فراهم کرد،اظهار کرد: ما مصمم هستیم علاوه بر روابط دو جانبه، روابط منطقه‌ای دو کشور را نیز گسترش دهیم. برای مثال همکاری های دو کشور در سازمان های منطقه ای مانند سازمان همکاری شانگهای و اتحادیه اوراسیا می تواند در منطقه افزایش پیدا کند.

رئیس جمهور بیان کرد: برای جمهوری اسلامی ایران همکاری با همسایگان در دریای خزر در اولویت است و قصد افزایش همکاری ها در این زمینه را داریم و علاوه بر همکاری های منطقه ای بنای دو کشور این است که در سازمانهای بین المللی و همکاری های بین االمللی گام های برداشته شود.

رئیسی گفت: ما در مسائل منطقه و مسائل جهانی نگاه مشترکی داریم. برای مثال در مورد افغانستان و ضرورت تشکیل دولت فراگیر اشتراک نظر وجود دارد. اتفاق نظر داریم که حضور بیگانگان در منطقه امنیت ساز نیست و مشکلات بسیاری ایجاد خواهد کرد. همچنین باور داریم مسئولان منطقه می توانند مسائل منطقه را حل کنند و گره منطقه به دست خود منطقه باز می شود.

وی با تاکید بر اینکه حل مشکلات منطقه و همه مناطق باید توسط مسئولین و مردم آن مناطق صورت گیرد، گفت: حضور بیگانگان در مناطق مختلف بیشتر بر مشکلات آن مناطق می افزاید و کمکی به حل مسائل نخواهد کرد.

رئیس جمهور در پایان اعلام کرد: بار دیگر از رئیس جمهور قزاقستان و هیئت همراه او برای سفر به ایران تشکر می کنم و در راستای دعوت رسمی وی در زمان مناسب به قزاقستان سفر خواهم کرد.

به گزارش مهر، رئیس جمهور قزاقستان نیز در نشست خبری مشترک با رئیس جمهور کشورمان، اظهار داشت: از کشور ایران صمیمانه تشکر می کنم. اکنون ارتباط ما در حوزه دیپلماتیک مراحل پیشرفت را طی می‌کند و آقای رئیسی سهم زیادی در آن دارند.

وی افزود: ر این مدت همکاری و دوستی ما محکم تر شده و در زمینه فرهنگی نیز رونق پیدا کرد است؛ در چارچوب ساختارهای منطقه نیز همکاری های خوبی داریم.

رئیس جمهور قزاقستان تصریح کرد: امروز مذاکرات گسترده ای مطرح و موضوعات بسیاری مورد بررسی قرار گرفت. هر دو طرف علاقمند استفاده از ظرفیت ترانزیتی هستند و در این راستا کریدورهایی که شرق به غرب و شمال و جنوب را به هم متصل می کنند اهمیت ویژه ای دارند.

توکایف با بیان اینکه در زمینه کشاورزی نیز با ایران مذاکراتی داشتیم که منجر به ارتقا روابط قزاقستان و ایران خواهد شد، اظهار کرد: اسناد و قراردادهایی که امضا شد باعث کمک به پیشرفت دو کشور می شود.

رئیس جمهور قزاقستان با بیان اینکه ایران یک مرکز تمدن باستانی و یک شریک مهم در جهان اسلام است، گفت: ایران و قزاقستان در کنار دریای خزر دوست یکدیگر هستند.

منبع: مهر

منبع: فردا

کلیدواژه: رئیسی مبادلات تجاری سفر بدون ویزا رئیس جمهور قزاقستان توکایف رئیس جمهور قزاقستان میان دو کشور افزایش پیدا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۲۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات

به گزارش خبرنگار  خبرگزاری صدا و سیما، اين نشست با حضور مهرداد بذرپاش ، وزير راه و شهرسازي کشورمان و رئيس ايراني کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات و عبدالله بن طوق المری وزیر اقتصاد امارات، برگزار شد.

وزير راه و شهرسازي گفت: بعد از 10 سال کمیسیون مشترک دو کشور را برگزار ميکنیم که فرصتی برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی دو کشور است. امارات به عنوان دومین کشور شریک ایران، اهميت استراتژیک زيادي براي ما دارد.

بذرپاش ا اشاره به حضور ایران و امارات در مسیر کریدور شمال و جنوب گفت: دسترسی به بازارهای شمال و جنوب میتواند باعث بوجود آمدن فرصت بای دو کشور باشد.

رئيس ايراني کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات در ادامه افزود: توانمندی های فناوری نو و دانش بنیان میتواند فرصت برای توسعه روابط بر پايه نکنولوژی را فراهم کند. تشریفات گمرکی و حمل و نقل از مشکلات تجاری دو کشور بوده که لازم است این موضوع را برای گسترش روابط تجاری حل و فصل کنیم.

بذرپاش درباره مراودات بندري دو کشور گفت: در حال حاضر حمل و نقل از بندر شهید بهشتی و گمرک بازرگان در حال اجراست. تسهیل برای خروخ در ترانزیت کالا در حوزه جاده ای و ریلی بايستي گسترش یابد.

وزير راه و شهرسازي در پايان بر حل مشکل بانکی و مالی براي تسهيل روابط تجاري دوجانبه تاکييد کرد.

وزیر اقتصاد امارات در اين نشست گفت: برگزاري جلسه امروز نشان از توسعه و گسترش روابط اقتصادی دو کشور است. امارات بعد از چین، بيشترين ميزان روابط تجاری با ايران را دارد. ازرزش تجارت به ۲۷ میلیارد دلار رسیده و بسياري از شرکتهای ایرانی در امارات تشکیل شده است.این کمیسیون مي تواند بازار دو کشور برای همديگر فراهم آورد.

المری افزود: ايجاد فرصت هاي زیادی برای حمل و نقل و همکاري هاي بانکی ، از دستاوردهاي اين کمسيون هاست.

وزیر اقتصاد امارات با اشاره به عملکرد دولت امارات در زمينه سرمایه گذاری گفت: تصویب قانون تشکیل شرکتهای خارجی و تشویق در زمینه حمایت از شرکت‌هایی که در زمینه انرژی نو فعالیت میکنند با استفاده از زیر ساختهاي اين کشور، فرصت خوبی برای تجارت با امارات ايجاد کرده است.

وزیر اقتصاد امارات در پايان از فعالان بخش خصوصی ایران براي حضور در بازار امارت دعوت کرد.

 

دیگر خبرها

  • کشمش و سفال همدان تقویت کننده مبادلات تجاری کشور
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • همدان زیرساخت‌های خوبی برای مبادلات تجاری با روسیه دارد
  • کشمش و سفال همدان تقویت کننده مبادلات تجاری کشور+فیلم
  • دنبال رونق تجارت خارجی در مازندران هستیم
  • تجارت ۱.۳۶۴میلیارد دلاری ایران و ترکیه/ رشد ۱۶درصدی صادرات ترکیه به ایران
  • رایزنی مقامات ایران و افغانستان بر افزایش روابط تجاری دو کشور
  • تجارت ایران و چین می تواند به ۵۰ میلیارد دلار برسد
  • اعلام آمادگی وزارت دفاع برای همکاری با زیمباوه
  • قزاقستان: کشورهای مختلف به برقراری روابط با کابل تمایل دارند