Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی موفق به دریافت رتبه کیفی در نظام رتبه‌بندی سایمگو شد.

به گزارش ایران اکونومیست، دکتر سارا ناجی، مدیر مرکز اسناد و کتابخانه مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با اعلام این خبر گفت: نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی "Journal of Research and Innovation in Food Science and Technology"، براساس آخرین نظام رتبه‌بندی سایمگو (SCImago) موفق به کسب رتبه کیفی Q4 و SJR 0.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

14 در سال 2021 میلادی شد.

وی در مورد نظام رتبه‌بندی سایمگو، توضیح داد: این نظام توسط دانشگاه گرانادا اسپانیا ابداع شده ‌است و یکی از ابزارهای ارزیابی بروندادهای علمی است که اطلاعات آن از نمایه استنادی اسکوپوس استخراج می‌شود. 

ناجی در مورد چارک مجلات (Quartile Ranking)، گفت: QR شاخصی برای بیان اعتبار یک مجله علمی است. سایمگو مجلات را براساس موضوع و شاخص SJR (SCImago Journal Rank) تقسیم‌بندی می‌کند که این شاخص نمایانگر میزان تأثیر، نفوذ، اعتبار و شهرت یک نشریه است که نشان می‌دهد در سال منتخب، به‌طور متوسط چه تعداد استناد به مدارک منتشر شده سه سال گذشته در نشریه مورد نظر صورت گرفته ‌است. 

وی افزود: به طور کلی SJR یک نشریه میزان تاثیر علمی مقاله‌های نشریات را براساس تعداد ارجاع‌دهی و اهمیت مراجع مورد ارزیابی قرار می‌دهد و مقدار SJR بیشتر نشان‌دهنده اعتبار بیشتر آن نشریه است. 

ناجی اظهار کرد: این نشریه پیش از این در پایگاه اطلاعاتی اسکوپوس ارزیابی و نمایه شده است که اطلاعات و مقالات این فصلنامه به نشانی https://www.scopus.com/sourceid/21101028196#tabs=0 قابل مشاهده و جست‌وجو است.

به نقل از روابط عمومی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی براساس آخرین ارزیابی سال 1399 از سوی کمیسیون نشریات علمی کشور موفق به کسب رتبه بین‌المللی شد و در بسیاری از پایگاه‌های بین‌المللی دیگر، نظیر پایگاه اطلاعاتی بین‌المللی Scopus، Food Science and Technology Abstracts (FSTA)، Directory of Open Access Journals (DOAJ)، Centre for Agriculture and Biosciences International (CABI)، Chemical Abstracts Service (CAS)، EBSCO و Google Scholar منتشر می‌شود.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: رتبه‌بندی سایمگو ، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: رتبه بندی سایمگو موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی پژوهشی علوم و صنایع غذایی نظام رتبه بندی سایمگو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۳۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش صحرایی به گزارش مهر/ ۱۰ امتیاز در رتبه بندی دانشجو معملمان

به گزارش خبرنگار مهر، روز گذشته بود که در گزارشی از وضعیت نامطلوب دانشجو معلمان و مشکلات آنان در مسیر تحصیل و تدریس آنان نوشتیم.

دانشجو معلمان ورودی ۹۸ و ۹۹ که در سال‌های آخر تحصیل خود ناچار شدند در مدارس هم تدریس داشته باشند.

در این گزارش با عنوان معلمی با حقوق ۳۰ هزار تومانی؛ به مشکل ناشی از کمبود معلمین در مدارس و حضور دانشجو معلمان در کلاس‌های درس اشاره شده است. حضور این دانشجو معلمان مشکلاتی همچون کسورات دانشجومعملمان را در پی داشته است.

اقدام قابل تقدیر وزیر آموزش و پرورش

به دنبال این گزارش رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش در صفحه شخصی ویراستی اش نوشت: به منظور تقدیر از اقدام جهادی دانشجو معلمان ورودی ۹۸ و۹۹ دانشگاه فرهنگیان (که زودتر از فارغ‌التحصیلی به کلاس درس رفتند) در مرحله ارتقا رتبه بندی ۱۰ امتیاز ویژه به ایشان تعلق خواهد گرفت.

وی افزود: در عنوان بخش مشارکت‌ها ۶ امتیاز و در بخش سنوات تجربی ۴ امتیاز به عنوان تقدیر در نظر گرفته شده است.

ارزش کار این عزیزان در کمک به اعتلای نظام تعلیم و تربیت بیش از این است.

از تلاش‌ها و زحمات این معلمان جوان صمیمانه تشکر می‌کنم.

خبرگزاری مهر ضمن تقدیر از توجه وزیر آموزش و پرورش، امیدوار است در سال‌های آتی به تدریج دیگر شاهد کمبود معلم در مدارس نباشیم تا دانشجو معلمان نیز بدون مشکل به تحصیل در دانشگاه و پس از آن تدریس در کلاس‌های درس حاضر شوند.

کد خبر 6088528 علی قدمی

دیگر خبرها

  • وزارت علوم برنامه های مطلوبی برای ماندن نخبگان در کشور تدوین کرده است
  • چرا خیلی ها تمایلی به تحصیل در مقطع کارشناسی علوم انسانی ندارند؟
  • اصلاح احکام رتبه بندی ۱۰۰ معلم بازنشسته سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲
  • واکنش صحرایی به گزارش مهر/ ۱۰ امتیاز در رتبه بندی دانشجو معملمان
  • ۱۰ امتیاز برای دانشجومعلمان در مرحله ارتقای رتبه‌بندی
  • اختصاص ۱۰ امتیاز رتبه‌بندی به ۵۷۰۹ دانشجو معلم دانشگاه فرهنگیان
  • رتبه دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی قابل توجه است
  • کلاس های چهره به چهره صاحبان صنایع با دانشجویان برگزار می شود
  • نشریه آمریکایی: رشد صنایع دفاعی ایران نتیجه تحریم است
  • حضور دانشگاه بوعلی سینا در رتبه‌بندی نیچر ایندکس ۲۰۲۴