Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- فرماندار شهرستان گرگان با اشاره به حفر ۲۰ حلقه چاه آب شرب در این شهرستان، گفت: با بهره‌برداری از این چاه‌ها ۲۵۰ لیتر به ظرفیت آبرسانی گرگان افزوده می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، عیسی پائین‌محلی در جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان گرگان اظهار داشت: تعدادی از این چاه‌ها در مرحله برگزاری مناقصه و 11 حلقه نیز در حال حفر است که ظرفیت شبکه آبرسانی را 250 لیتر بر ثانیه افزایش خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: باید تلاش کنیم مشکلات مردم را در این دو بخش به حداقل ممکن برسانیم هر چند تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله داریم که بخش بزرگی از آن به علت کافی نبودن زیرساخت‌ها است.

فرماندار گرگان با بیان اینکه در کشورهای پرآب هم مصرف شرب و غیرشرب از هم جدا است، گفت: متاسفانه به دلیل نبود طراحی و زیرساخت‌های لازم ما از آب شرب برای استحمام و شستشوی پارکینگ و خودرو و غیره استفاده می‌کنیم که تداوم این شرایط می‌تواند مشکلات جدی برای ما ایجاد کند. لازم است آب و فاضلاب به صورت پایلوت طرح جداسازی آب شرب و غیر شرب را از یک روستا یا محله در شهرستان گرگان آغاز کند.

بزرگ ترین و تنها پارک آبی تهران بازگشایی شدگزارش| سنگ و معدن ظرفیتی مغفول برای اشتغال پایدار در لرستان/ ذخایر زیرزمینی گنجی پنهان برای آبادانی استانپاسخ‌های مدنی‌زاده به برخی ابهامات/ توصیه‌های IMF در سند اصلاح ساختاری بودجه منعکس نشده/ ماجرای شوک بنزینی آبان 98 از کجا کلید خورد؟

وی بر آمادگی کامل دستگاه‌های اجرایی شهرستان برای مقابله با بحران‌های احتمالی تاکید کرد و افزود: مدیران در مواجهه با شرایط سخت باید تصمیمات درست و بموقع بگیرند تا مشکلات و خسارت‌ها به حداقل برسد.

پایین‌محلی با بیان اینکه یکی از نگرانی‌ها در شرایط کنونی احتمال بروز آتش‌سوزی در مراتع، جنگل‌ها و اراضی کشاورزی است، گفت: منابع طبیعی و آبخیزداری سیستم مانیتورینگ را برای پایش مستمر و لحظه‌ای عرصه‌های ملی ایجاد کرده است. ضمن اینکه برای مقابله سریعتر با حریق‌ها می‌توان از نیروهای بسیج نیز به عنوان دیده‌بان استفاده کرد. همچنین لازم است تسهیلاتی به دهیاری روستاهای حاشیه جنگل پرداخت شود تا تجهیزات لازم مانند تراکتور، تانکر آب و غیره خریداری کنند.

وی با اشاره به برنامه حفر 20 حلقه چاه آب شرب برای رفع مشکل کمبود آب شهرستان گرگان گفت: بخشی از این چاه‌ها در مرحله برگزاری مناقصه و 11 حلقه چاه نیز در حال حفر است که با تجهیز و اتصال آن به شبکه آبرسانی حدود 250 لیتر بر ثانیه به ظرفیت این شبکه افزوده خواهد شد.

فرماندار گرگان افزود: لازم است برای چاه‌های آب شرب و ایستگاه‌های پمپاژ دیزل ژنراتور تهیه شود تا در صورت قطعی احتمال برق چاه‌های آب، مردم برای تامین آب شرب دچار مشکل نشوند.

وی درباره مشکلات کشاورزان در پی قطعی برق چاه‌های آب خواستار تجدیدنظر در مدت زمان قطعی برق شد و همچنین از شرکت برق خواست طبق قانون نسبت به جبران خسارت‌های مالی وارده به تجهیزات کشاورزان اقدام کند.

انتهای پیام/581/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهرستان گرگان حلقه چاه چاه ها آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۳۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل کمبود پرستار با جذب نبرو حل نمی‌شود/ معیشت بزرگ‌ترین دلیل مهاجرت پرستاران

یوسف رحیمی معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشوردر گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا در رابطه با مشکل کمبود پرستار اظهار کرد: اخیراً خبر‌هایی مبنی بر استخدام ۲۵ هزار نفر نیروی جدید در بدنه وزارت بهداشت منتشر شد که از این تعداد معمولاً ۴۰ تا ۵۰ درصد نیروی پرستارا است؛ یعنی چیزی حدود ۱۰ هزار نفر پرستار استخدام می‌شوند. با این حال استخدام نیرو نمی‌تواند مشکل کمبود پرستار را حل کند باید فکری اساسی برای بهبود شرایط و معیشت پرستاران شود.

وی ادامه داد: در مرحله اول باید وضعیت معیشت پرستاران را حل کرد که انگیزه کافی را برای ادامه کار در کشور داشته باشند؛ زیرا یکی از معضلات مهمی که اکنون با آن روبه روهستیم مهاجرت پرستاران است.

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور افزود: اگر بخواهیم مشکل پرستاری را حل کنیم باید بتوانیم سالانه حداقل ۱۵ هزار پرستار طی ده سال آینده جذب کنیم تا شرایط بدتر نشود. با این وجود اگر بخواهیم در یک شرایط مطلوب قرارگیریم باید این عدد افزایش یابد.

رحیمی به مشکلات پرستاران اشاره کرد و گفت: بزرگ‌ترین مشکل و دلیل مهاجرت پرستاران معیشت و امنیت شغلی است. اگر پرستاران در ایران شغل، امنیت شغلی و درآمدی خوب که از پس هزینه‌های زندگی برآیند داتشه باشند، قطعاً مهاجرت نمی‌کنند. بیشتر پرستارانی که از کشور خارج شده‌اند نیرو‌هایی بودند که موفق به استخدام نشدند. سن آنها افزایش یافته و به دنبال یک ثبات شغلی بودند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: حقوق پرستاران بسیار متفاوت است. پرستاران وزارت بهداشت میانگین ۱۴ تا ۱۵ میلیون تومان دریافت می‌کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مشکل کمبود پرستار با جذب نبرو حل نمی‌شود/ معیشت بزرگ‌ترین دلیل مهاجرت پرستاران
  • هاشمی: از حرف‌هایم سوء برداشت شد/ با یک فرد مشکل داشتیم
  • اوجی: تولید نفت ایران امسال جهش می‌کند
  • جانمایی نامناسب مدارس در گرگان مشکل ساز شده است
  • رفع مشکل آب شرب روستا‌های تمتان و قلعه اسماعیل آقا در ارومیه
  • رفع مشکل کمبود فشار آب در مناطق کوی دانشگاه شهرستان نقده
  • شورای شهر مشهد با پیگیری ویژه رفع کمبود پارکینگ اطراف حرم را به سرانجام برساند
  • مشکل کم‌آبی ۶۹ روستای استان ایلام در سال جاری برطرف می‌شود
  • ۱۵ پروژه جدید به مجتمع گردشگری صفه افزوده شد
  • پیگیری ویژه شورای شهر مشهد برای رفع کمبود پارکینگ اطراف حرم رضوی