Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-05@08:59:23 GMT

ضرورت نصب بارکد در واحد‌هاي صنفي

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۷۳۸۳۷

خبرگزاری آریا-رئیس سازمان صمت: برای تسریع در رسیدگی به شکایات مردمی، نصب بارکد و کیو آر کد بر روی واحد صنفی ضروری ست تا بتوانیم بر روی واحد‌های صنفی فاقد پروانه کسب نظارت کنیم.
به گزارش خبرگزاری آریا، افضلی در نشست ستاد تنظیم بازاردرباره اجرای طرح نظارت هوشمند مردمی وزارت صمتضرورت نصب بارکد در واحد‌های صنفی گفت: برای شناسایی واحدهای صنفی فاقد پروانه طرحی به نام شبنم در دولت دهم اجرا شد که این طرح در دولت های یازدهم و دوازدهم متوقف شد که ثبت آدرس های مختلف از سوی واحدهای صنفی میزان تخلفات آنها را افزایش می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: برای تسریع در شکایات مردمی، نصب بارکد و کیو آر کد بر روی واحد صنفی در دست اقدام است تا بتوانیم بر روی واحدهای صنفی فاقد پروانه کسب نظارت کنیم.
رئیس سازمان صمت افزود: امیدواریم تا دو ماه آینده به نقطه مطلوبی برای انجام این ماموریت برسیم.
افضلی اعلام کرد: حدود 15 هزار واحد صنفی در شهرستان قزوین با ثبت نام در سامانه وزارت صمت، بارکد دریافت و بر روی شیشه مغازه هایشان نصب کرده اند و سایر اصناف هم باید بارکدهای 10 و 16 رقمی دریافت کنند.
نماینده تعزیرات هم گفت: در سه شب متوالی با همکاری سایر دستگاه ها، بازدید از کشتارگاه های مرغ انجام شد که متاسفانه شاهد بروز تخلفات در کشتارگاه ها بودیم.
وی گفت: تمامی کشتارگاه ها باید از دستگاه ساکشن برای تخلیه امعا و احشاء مرغ  برای کاهش آلودگی و متضرر نشدن خریداران نهایی استفاده کنند.
نماینده تعزیرات ادامه داد:  این امر روزانه 38 میلیون تومان به مصرف کننده ضرر وارد می کند که برای هر سه کشتارگاه پرونده قضایی تشکیل شده است.
وی همچنین افزود: ضوابط قیمت گذاری در کشتارگاه ها انجام نمی شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: نصب بارکد کشتارگاه ها بر روی واحد نصب بارکد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۳۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند

رئیس اتاق اصناف تهران از اجباری بودن دریافت کد یکتا واحدهای صنفی خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، حمیدرضا رستگار رئیس اتاق اصناف تهران گفت: یکی از سیاست های دولت، خدمات الکترونیک است. یعنی یک سری خدمات نهادهای دولتی باید در بستر الکترونیکی انجام شود.

وی افزود: یک سری مجوزها از سوی درگاه مجوزها اعطا شده و در ادامه نیز بحث الکترونیکی شدن روی داد که در دستور کار دولت است.

رئیس اتاق اصناف تهران بیان کرد: الکترونیکی کردن مجوزها نیازمند آن است که تمام کسانی که دارای مجوز کسب و کار هستند برای دریافت تسهیلاتی که دولت ارایه می دهد باید کد یکتا را داشته باشند.

وی گفت: کد یکتا متصل به حساب بانکی افرادی می شود که فعالیت اقتصادی دارند. پیشتر افراد باید جسم مجوز را با خود می بردند و یا استعلامی از نهادهای زیربط انجام می شد تا اعتبار پروانه کسب بررسی می شد. با الکترونیکی شدن و ایجاد کد یکتا نیازی نیست که اشخاص حقیقی و حقوقی که دارای پروانه کسب هستند مجوز را با خود ببرند.

وی یادآورشد: مهمترین موضوعی که اتاق اصناف و اتحادیه ها دنبال می کنند آن است که همه فعالان اقتصادی باید پروانه کسب داشته باشند. سپس آنکه این مجوزها مورد تایید درگاه ملی مجوزها باشد.

رستگار اظهارکرد: با کد یکتایی که افراد دریافت می کنند هم افرادی که مجوز دارند و یا مجوز قدیمی دارند و نیازمند به روز شدن هستند، عملیات به روز رسانی خود را انجام می دهند.

وی گفت: تهران دارای 135 اتحادیه و نزدیک به 500 هزار واحد صنفی دارای پروانه هستند و همه آنها باید کد یکتا را دریافت کنند. افرادی که پروانه کسب ندارند حتما باید با این کد یکتا مجوز کسب و کار را دریافت کنند.

رئیس اتاق اصناف تهران یادآورشد: یکی از موضوعات مهم این است که همه مردم تا پایان این ماه باید برای دریافت کد یکتا به آدرس الکترونیکی اقدام کنند. غیر از آن افراد صنفی می توانند به اتحادیه مرتبط مراجعه کنند و اتحادیه ها نیز این کد را ارایه می کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیش از ۸۴۰ میلیون ریال تراکنش مازاد نانوایی ها بازگردانده شد
  • هشدار دامپزشکی زرند درباره بیماری تب کنگو
  • تخلف بهداشتی بیش از ۳۰۰ واحد صنفی را در قزوین به تعطیلی کشاند
  • تشکیل ۱۰ پرونده برای واحد صنفی متخلف در زاهدان
  • مهلت ۲ هفته‌ای برای انتقال نمایشگاه‌های خودرو به شهرک صنفی کاوه در مهاباد
  • کمبود آرد در اسدآباد وجود ندارد
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند
  • ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد پلمب شدند
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • پلمب ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد