Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد دانایی‌نیا در حاشیه دیدار با سفیر بلغارستان در ایران در اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کاشان و خانه تاریخی بروجردی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در دیداری که با «نیکولینا استفانووا کونوا» سفیر بلغارستان در ایران داشته است رایزنی تاسیس خانه‌های فرهنگ به منظور عمیق‌تر کردن تبادلات و اشتراکات فرهنگی دو کشور ایران و بلغارستان با محوریت شهر‌های کاشان و کازانلیک مقرر و از سوی سفیر استقبال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او می‌گوید: خانه فرهنگ کازانلیک به میزبانی یکی از خانه‌های تاریخی کاشان و در راستای ایجاد بستر تبادلات و اشتراکات فرهنگی تاسیس خواهد شد.

به گفته او، اشتراکات غنی و نسبت‌های خوب فرهنگی از جمله آداب و رسوم، برگزاری جشن‌ها و آیین‌ها بین دو کشور ایران و بلغارستان برقرار است.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کاشان گفت: حوزه فرهنگ ریشه دارترین حوزه‌ای است که می‌تواند ملت‌ها را به هم نزدیک کند.

دانایی‌نیا گفت: حضور مبارک و فرخنده سفیر بلغارستان در ایران در کاشان اتفاقات خوبی را در همکاری‌ها و تبادلات فرهنگی رقم خواهد زد.

او می‌گوید: بخش قابل توجهی از اتفاقات همکاری در حوزه شهرداری و دیدار با شهردار کاشان رایزنی و تعامل شده و در حوزه میراث فرهنگی نیز علاوه بر تبادل مباحث معماری، مرمتی و فناوری‌های عرصه مرمت کارگاه‌های آموزشی و علمی متناسب با معماری دو کشور برگزار خواهد شد.

به گفته او، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و علمی در رشته‌های معماری و هنری حرف اول و اولیت همکاری در این زمینه بین ایران و بلغارستان با محوریت شهر‌های کاشا‌ن و کازانلیک است.

دانایی‌نیا گفت: برگزاری کارگاه‌های آموزشی و علمی در رشته‌های معماری و هنری مورد استقبال سفیر بلغارستان در ایران قرار گرفت و البته این همکاری در حوزه‌های دیگر نیز قابل بررسی است.

سفیر بلغارستان در ایران پس از دیدار با رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و بازدید از خانه تاریخی بروجردی به ضیافت ناهار اداره در هتل سرای عامری‌ها مورد پذیرایی و میهمان نوازی قرار گرفت.

همچنین بازدید سفیر بلغارستان ساعت ۱۹ عصر امروز ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ از محوطه باستانی سیلک و مجموعه جهانی باغ تاریخی فین کاشان و پس از آن ضیافت شام به میزبانی شهرداری کاشان در باغ فین از دیگر برنامه‌های حضور «نیکولینا استفانووا کونوا» در کاشان دروازه تاریخ تمدن بشری است.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سفیر بلغارستان در ایران کاشان سفیر بلغارستان در ایران میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۴۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران

به گزارش خبرنگار مهر، محسن روحی، صبح یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه طرح انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران با هدف توسعه عدالت فرهنگی و ترویج کتابخوانی در سطح کشور برگزار می‌شود گفت: طرح انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران از برنامه‌های ترویجی معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با موضوع فرهنگ کتاب و کتابخوانی است که با هدف توسعه عدالت فرهنگی و ترویج کتابخوانی در سطح کشور برگزار می‌شود.

وی افزود: برنامه‌های هر شهر که در زمینه ترویج کتابخوانی با همکاری دستگاه‌ها و نهادهای دولتی و غیردولتی تدوین و با امضای شهردار، فرماندار و رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ارائه شود، قابلیت شرکت در طرح پایتخت کتاب ایران را دارد.

روحی، اهداف این برنامه را کمک برای دستیابی به توسعه پایدار و عدالت فرهنگی، تقویت و انسجام‌بخشی به توسعه فعالیت‌های اجتماعی محور فرهنگی در شهرها با محوریت کتاب و کتابخوانی، کشف، جذب، ساماندهی و بهره‌گیری از امکانات و ظرفیت‌های مادی و معنوی برای ترویج کتابخوانی، تقویت برنامه‌ریزی و نگاه به آینده و حمایت از فعالیت‌های داوطلبانه مشارکتی و جهادی در حوزه ترویج کتابخوانی عنوان کرد.

وی افزود: تناسب فعالیت‌ها با آئین‌های بومی و ارزش‌های دینی و ملی، طراحی برنامه‌ها به طور ویژه برای پایتخت کتاب ایران، تأثیر پایدار در ارتقای سطح فرهنگ کتابخوانی، مشارکت مردمی و پشتیبانی شرکت‌های تجاری و دستگاه‌های اجرایی، نوآوری در محتوا و شیوه اجرا و استفاده از فضای مجازی از ویژگی‌های کلی برنامه‌های ارسالی شهرها به دبیرخانه این جشنواره است.

روحی، با تأکید بر استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای اجرای برنامه‌های کتابخوانی و شبکه‌سازی گفت: مشارکت مردمی و استفاده از ظرفیت سرمایه‌های اجتماعی، فرهنگی، هنری و فکری موضوعی است که در انتخاب پایتخت کتاب ایران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

کد خبر 6097248

دیگر خبرها

  • رویدادهای فرهنگی برای «خرم‌آباد»
  • بازدید بیش از ۲٠ هزار گردشگر از اماکن تاریخی شهرداری کاشان
  • افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند
  • تحقق عدالت فرهنگی با فروش هم‌زمان حضوری و مجازی در نمایشگاه کتاب
  • کانون موسیقی نواحی تشکیل می‌شود/ معرفی مدیر هماهنگی
  • تصویب اولویت‌های اساسی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی گیلان
  • همکاری دوباره دو بازیگر سریال خانه به دوش | عکس
  • یاسوج میزبان هشتمین جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران زمین
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • ارگان‌زدگی؛ گریبان‌گیر نمایشگاه کتاب است