Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت هواپیمایی مالزی به تصمیم خود برای جایگزینی ۲۱ هواپیمای ایرباس ۳۳۰ نزدیک می‌شود.

به گزارش ایران اکونومیست و به نقل از بیزنس، مدیر اجرایی این شرکت اظهار کرد: خطوط هوایی مالزی (MAS) قصد دارد تصمیم خود برای جایگزینی ناوگان ۲۱ ایرباس ۳۳۰ با هواپیماهای نسل جدید کم مصرف‌تر در اواسط تا اواخر جولای اعلام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر اجرایی خطوط هوایی مالزی در حاشیه نشست سالانه انجمن بین‌المللی حمل‌ونقل هوایی (یاتا) صنعت هواپیمایی در قطر گفت: ما به دنبال جایگزینی یک به یک در ناوگان ایرباس ۳۳۰ خود هستیم.

وی از گفتن نام شرکت هواپیمایی برای جایگزینی با این ۱۵ فروند هواپیما خودداری کرد.

ایرباس ای ۳۵۰، ایرباس ای ۳۳۰neo و بوئینگ ۷۸۷ گزینه‌های فناوری جدیدی هستند که در این محدوده رقابت می‌کنند اما این مدیر از افشای اینکه کدام نوع در حال بررسی است، خودداری کرد.

MAS A۳۵۰s را در ناوگان خود دارد و در سال ۲۰۱۷ یک سفارش موقت برای ۷۸۷ ارسال کرده بود اما این معامله به سرانجام نرسید.

طرح نوسازی ناوگان که برای کمک به کاهش انتشار کربن طراحی شده است، در حالی انجام می‌شود که این شرکت هواپیمایی سال‌ها حتی قبل از همه‌گیری زیان‌آور بود اما از اکتبر جریان نقدی مثبتی را گزارش کرده است.

خمدیر اجرایی هوایی این کشور گفت: خطوط هوایی مالزی که بار بدهی خود را بیش از نصف به‌عنوان بخشی از تجدید ساختار توافق شده با طلبکاران در سال گذشته کاهش داد، امیدوار است در سال ۲۰۲۳ به سود خود بازگردد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: اقتصادی ، هواپیما ، حمل ونقل هوایی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اقتصادی هواپیما حمل ونقل هوایی هوایی مالزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۵۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید اتوبوس ناوگان حمل ونقل عمومی در سال گذشته زیر ۱۰۰۰ دستگاه بود

محمود شریفی شریف رئیس انجمن صنفی مراکز اسقاط و بازیافت خودرو‌های فرسوده گفت: تقریبا از سال ۸۵ اسقاط و بازیافت خودرو‌های فرسود آغاز شد و در سال ۹۳ به اوج خود رسید به طوری که ۳۳۰ هزار دستگاه خودرو اسقاط شد. 

او گفت: از زمانی که واردات خودرو ممنوع شد ما شاهد افت شدید اسقاط خودرو بودیم به طوری که ما در سال ۱۳۹۸ ما شاهد اسقاط ۷ هزار دستگاه خودرو بودیم. 

او بیان کرد: همچنین در سال ۹۹ چیزی بالغ بر ۱۳ هزار دستگاه سال ۱۴۰۰ هم ۵۰۰ هزار دستگاه و سال ۱۴۰۱ حدود ۲۰ هزار دستگاه خودرو اسقاط شد. 

 مشهدی شریف افزود: براساس قانون ساماندهی صنعت خودرو متولی اسقاط خودرو از وزارت راه به صمت سپرده شد و در سال گذشته ۷۰ هزار خودرو اسقاط شد که مجموع اسقاط خودرو در سال گذشته ۲۵ درصد نسب به سال‌های گذشته افزایش اسقاط داشته ایم، براساس قانون ساماندهی صنعت خودرو دولت موظف بود که ظرف ۳ ماه آیین نامه از رده خارج کردن خودرو‌های فرسوده را تصویب و ابلاغ کند. 

 او بیان کرد:امیدواریم زیر ساخت اسقاط آیین نامه خودرو‌های فرسوده انجام شود به طوری که امسال به رکورد‌های بالاتری برسیم. 

 مشهدی شریف گفت:خودروسازان عملا تمایلی به طرح‌های جایگزینی خودرو ندارند یا موعد فراخوان خودرو را یکسال دیگر برای مشتری میزنند تا این خودرو افزایش قیمت پیدا کند عملا با این کار متقاضی توان پرداخت قیمت‌های بالا را ندارد و مشتری منصرف می‌شود. 

 رئیس انجمن صنفی مراکز اسقاط و بازیافت خودرو‌های فرسوده اضافه کرد:تعداد اتوبوس‌های تولید شد در سال گذشته آنقدر تعداد کمی داشت که قابل مقایسه نیست همچنین تعداد تولید اتوبوس در داخل کشور در طول سال کمتر از هزار دستگاه است

مشهدی شریف گفت: برای تولید خودرو‌های داخلی ۱.۵ درصد قیمت خودرو و برای خودرو‌های وارداتی هم ۵ درصد باید به این صندوق پرداخت شود این صندوق توسعه صنعت در حال حاضر حدود ۶ همت موجودی دارد و اولویت پرداخت تسهیلات با خودرو‌های عمومی و موتور سیکلت است به طوری که دولت موظف است ظرف ۳ ماهه آینده مبالغی که در این صندوق جمع آوری شده را به نوسازی و واردات اتوبوس اختصاص دهد به طوری که امیداوریم این صندوق بخشی از مشکلات را حل کند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • همکاری شرکت هواپیمای اتحاد امارات با کام‌ایر افغانستان
  • نبود ناوگان حمل ونقل عمومی از مشکلات ایجاد ترافیک سنندج
  • کمبود پارکینگ و نبود ناوگان حمل ونقل عمومی از مشکلات ایجاد ترافیک در سنندج
  • سوخت گیری در آسمان چگونه و چقدر طول می‌کشد؟
  • رونمایی از خودروهای ثبت تخلف ویژه ناوگان بار در اصفهان
  • خروج ناوهای اروپایی از دریای سرخ؛ نوبت به هلند رسید
  • جابه‌جایی ۲۳۵ هزار تن کالا با ناوگان حمل‌ونقل در خراسان شمالی
  • ثبت پتنتی که انتقال حرارت در کشتی‌ها و هواپیماهای پرسرعت را تسهیل می‌کند
  • نخستین مرکز مانیتورینگ مراکز معاینه فنی شهر اصفهان راه‌اندازی می‌شود
  • تولید اتوبوس ناوگان حمل ونقل عمومی در سال گذشته زیر ۱۰۰۰ دستگاه بود