Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان شمالی کارشناس درمان شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی گفت: عدم تکمیل دوره های درمان، عامل اصلی پایین بودن مانایی در بهبودیافتگان از اعتیاد است.

مهدی جلالی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اعتیاد زنان و مانایی آن ها بعد از دوره درمان اظهار کرد: گاهی اوقات یک خانم معتاد، خود برای ترک اعتیاد اقدام می کند و گاهی معتاد متجاهر است و طبق قانون به مراکز اعتیاد ارجاع داده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: میزان مانایی در بهبودیافتگان زنی که خود برای ترک اعتیاد مراجعه کرده است نسبت به گروه دیگر بیشتر است.

جلالی با تصریح بر اینکه نحوه و شیوه درمان نیز در مانایی ببهودیافتگان بسیار مهم است، ادامه داد: دوره سم زدایی در بیمار ۲۱ روز تا یک ماه طول می کشد که بعد از آن دوره های مشاوره و آماده کردن این اشخص برای زندگی بدون مواد است.

وی تصریح کرد: تعدادی از روانشناسان وجود دارند که نسبت به مانایی ببهبودیافتگان دغدغه مند هستند و ارتباط خود را با این افراد تا چند سال قطع نمی کنند اما افرادی نیز هستند که ارتباط خود را به محض خروج فرد بهبودیافته از مرکز ترک اعتیاد قطع می کنند.

کارشناس درمان شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی با اشاره به ستاد ان ای (NA) بیان کرد: در این ستاد افراد بهبودیافته به صورت زنجیروار با یکدیگر ارتباط دارند و بر روی ابعاد روانشناختی افراد کار می شود که تاثیر خیلی زیادی نیز در مانایی افراد داشته است.

وی تاکید کرد: از سوی دیگر خانواده ها نیز باید آموزش های لازم را ببینند چراکه رفتار آن ها نیز تاثیر خیلی زیادی در مانایی بهبودیافتگان از اعتیاد خواهد داشت.

جلالی تصریح کرد: متاسفانه یکی از عواملی که موجب شده تا میزان مانایی بهبودیافتگان کم باشد، عدم حمایت خانواده ها از این افراد بوده است.

وی بیان کرد: یکی از مهمترین عوامل معتاد شدن زنان در این استان وجود همسر و یا خانواده معتاد است.

جلالی گفت: البته هیجانات نیز در مبتلا کردن زنان این استان به اعتیاد موثر بوده است و از سوی دیگر استفاده از مواد مخدر به عنوان یک دارو و یا تسکین دهنده درد از دیگر عواملی است که موجب شده تا تعدادی از زنان درگیر اعتیاد شوند.

گفتنی است میزان مانایی بهبودیافتگان از اعتیاد در این استان بین ۳ تا ۱۵ درصد است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی خراسان شمالي اعتیاد زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۶۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز ثبت نام معتادان بهبود یافته برای شغل پاکبانی /جزییات این طرح چیست؟

احمد احمدی صدر در این باره گفت: در طرح مشارکتی بین سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی و سازمان پسماند شهرداری تهران مقرر شده معتادان متجاهر بهبود یافته و افراد آسیب دیده با هدف خروج از چرخه آسیب و بازگشت به خانواده و جامعه در حوزه پاکبانی فعالیت کنند که در این راستا بخشی از این افراد جامعه پذیر مشغول به کار شدند و بخش دیگر در حال ثبت نام و ارزیابی قرار دارند.

او افزود: عوامل این سازمان و سازمان پسماند به شکل دوره‌ای در تمامی ۲۰ مددسرا حضور پیدا می‌کنند و پس از تمایل این افراد و نام نویسی مورد پایش قرار می‌گیرند و در یک بازه زمانی کوتاه مشغول به کار می‌شوند.

احمدی صدر ادامه داد: حقوق و مزایای این افراد مطابق با قانون وزارت کار است که از سوی پیمانکاران سازمان پسماند با نظارت مدیریت شهری پرداخت می‌شود.

منبع: خبرگزاری شهر

tags # شهرداری تهران سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) کشف پرنده‌ عجیبی که سمت راست بدنش نر است و سمت چپش ماده!

دیگر خبرها

  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • مراقب باشید؛ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • آغاز ثبت نام معتادان بهبود یافته برای شغل پاکبانی /جزییات این طرح چیست؟
  • معتادان متجاهر بهبود یافته پاکبان می‌شوند
  • کاهش سرانه تخت بیمارستانی خراسان شمالی نسبت به میانگین کشوری
  • جزییات ثبت نام معتادان بهبود یافته برای شغل پاکبانی
  • ترک مصرف کافئین با ۲ روش ساده
  • اعتیاد به کافئین را بی دردسر ترک کنید
  • این دارو‌ها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • پلمب مرکز ترک اعتیاد غیرمجاز در رشت