Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناسان تعلیم و تربیت در آمریکا به دلیل تشدید خشونت در مدارس این کشور به دنبال راهکاریی برای مهار آن هستند اما کمبود نیروی انسانی متخصص این امر را سخت‌تر کرده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ با وقوع تیراندازی دسته‌جمعی در مدارس آمریکا، بحث عمومی بیشتر بر قوانین یا سیاست‌هایی تمرکز دارد که ممکن است از این تراژدی جلوگیری کند اما در جلوگیری از خشونت در مدارس به چیزی بیش از سیاست اسلحه نیاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این امر به پیشگیری و پاسخ به بحران نیاز دارد که شرایط عاطفی دانش‌آموزان - نه فقط ایمنی فیزیکی آنها - را در نظر بگیرد.

در گزارش theconversation آمده است: پیشگیری از خشونت در مدارس آمریکایی به متخصصان، مشاوران، روانشناسان و مددکاران اجتماعی نیاز دارد که می‌دانند چگونه یک محیط امن از نظر عاطفی ایجاد کنند، تحقیقات نشان می‌دهد برای مدارس ایمنی بسیار مهم است. متأسفانه، آمارها نشان می‌دهد که کمبود شدید نیروی انسانی مشاور به یک مانع بزرگ برای ایجاد مدارسی تبدیل شده است که از نظر عاطفی، برای دانش‌آموزان، ایمن باشد.

اگرچه تیراندازی در مدارس آمریکا منجر به افزایش استخدام افسران پلیس برای خدمت در مدارس شده است اما استخدام کارشناسان در زمینه بهداشت روانی مدارس به سرعت پیش نرفت؛ تقاضا بیشتر از عرضه است، روندی که پیش‌بینی می‌شود در سال‌های آینده نیز ادامه یابد.

انتظار می‌رود که استخدام مشاوران مدارس در دهه آینده 11 درصد رشد کند؛ با این حال، متخصصان آموزش‌دیده کافی برای پر کردن این موقعیت‌ها وجود ندارد؛ نسبت‌های فعلی در حال حاضر دو برابر آن چیزی است که باید باشد، با یک مشاور مدرسه برای هر 464 دانش‌آموز و یک روانشناس مدرسه برای هر 1200 دانش‌آموز آمریکایی! این نسبت‌ها حتی در مدارسی که اکثر دانش‌آموزان از اقلیت‌های قومی یا نژادی هستند بالاتر است.

مدارسی که کارکنان بهتری دارند به احتمال زیاد از رویکردهای پیشگیرانه و ترمیمی برای خشونت دانش‌آموزان استفاده می‌کنند البته آنهایی که هدفشان آموزش است، نه آنهایی که صرفاً هدفشان تنبیه است؛ در مدارس کم‌کار، ارائه‌دهندگان خدمات به جای انجام کارهای پیشگیرانه مورد نیاز برای ایمن‌تر و موفقیت‌آمیزتر کردن مدارس، فقط با شرایط اضطراری هماهنگ می‌شوند.

اما فعالیت‌های با اهمیت پیشگیرانه و ترمیمی برای ترویج محیط‌های ایمن عاطفی عبارتند از:

ترویج جوامع مرتبط: تحقیقات نشان داده است که وقتی دانش‌آموزان در مدرسه احساس راحتی بیشتری می‌کنند و احساس می‌کنند به آنجا تعلق دارند، کمتر احتمال دارد که در مدرسه رفتار پرخاشگرانه داشته باشند حتی زمانی که خشونت را در خانه تجربه کرده‌اند؛ فعالیت‌هایی مانند تصمیم‌گیری گروهی، کار تیمی و حل تعارض - که اغلب توسط معلمان با حمایت پرسنل بهداشت روان مدرسه هدایت می‌شوند - می‌توانند به ایجاد این نوع جامعه کمک کنند.

آموزش مهارت‌های اجتماعی-عاطفی: متخصصان بهداشت روان مدرسه می‌توانند به همه دانش‌آموزان کمک کنند تا راهبردهایی برای شناسایی احساسات، آرامش خود و ارتباط با دیگران به دانش‌آموزان آموزش داده شود. دانش‌آموزانی که این مهارت‌ها را دارند، نه تنها مشکلات رفتاری کمتری دارند و ناراحتی عاطفی کمتری در مدرسه دارند بلکه نمرات بهتری نیز کسب می‌کنند. با این حال، اکثر ایالت‌های آمریکا، مدارس را ملزم نمی‌کنند که این مهارت ها را به همه دانش‌آموزان آموزش دهند.

مداخله زودهنگام: مدارس در موقعیت منحصر به‌فردی برای ارائه پشتیبانی فعال در زمانی که داده‌ها نیاز گسترده را نشان می‌دهند، قرار دارند. به عنوان مثال، میزان اضطراب و افسردگی در جوانان از زمان شروع همه‌گیری کرونا دو برابر شده است، به طوری که ممکن است 20 درصد از دانش‌آموزان در کلاس درس تحت تأثیر قرار گیرند؛ حمایت‌های درمانی هدفمند ارائه شده در قالب های گروه‌های کوچک توسط پرسنل بهداشت روان مدرسه می‌تواند به جلوگیری از ایجاد اختلالات در آینده کمک کند.

ارائه پشتیبانی در دسترس از سلامت روان: مدارس می‌توانند منبع اصلی حمایت از سلامت روان برای جوانان در بحران باشند؛ این شامل ارائه خدمات مستقیم در مدرسه و هماهنگی مراقبت با ارائه دهندگان جامعه می‌شود. برای بسیاری از دانش‌آموزان، به ویژه دانش‌آموزان رنگین‌پوست و کسانی که منابع مالی کمتری دارند، مدرسه ممکن است تنها راه در دسترس برای دریافت درمان سلامت روان باشد.

آماده‌سازی کادر مدرسه: حتی قبل از همه‌گیری کووید-19 و از زمان شروع آن بسیار شدیدتر، مدارس با توجه به کارکنان ناکافی، در تلاش بوده‌اند تا از سلامت روانی کافی برای دانش‌آموزان حمایت کنند. چندین لایحه فدرال پیشنهاد شده است که هدف آن افزایش تعداد کارکنان بهداشت روانی مدارس است.

چرا خشونت در برخی مدارس پس از بازگشایی تشدید شد؟!/ لطمه به سلامت روان دانش‌آموزانمصائب مدارس مجازی؛ آموزش آن‌لاین، آسیب‌ها و خشونت علیه کودکان را بیشتر کرده استسلامت روان دانش‌آموزان در خطر؛ خشونت‌های رفتاری در صدر/ تمرکز بر مدارس حاشیه

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانش آموزان دانش آموزان مدارس آمریکا خشونت در مدارس بهداشت روان دانش آموزان سلامت روان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۶۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه، جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان

دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان گفت: جنگ امروز جنگ روایت‌ها است و آنقدر این جنگ خانمان سوز است که دشمن در تلاش است ذهن و فکر تمامی جوانان ما را از بین ببرد.

به گزارش ایسنا، حسین تاریخی در مراسم اختتامیه رویداد روایت دختران ایران گفت: رسانه‌های دشمن همواره به دنبال ایجاد یاس، ناامیدی و ترس در دل مردم ایران هستند؛  شاید برای برخی از افراد عجیب باشد اما در حوادث یک ماه اخیر و به دنبال شرارت‌های رژیم صهیونیستی در منطقه، برخی از دانش آموزان اعلام کردند که در مدرسه با فضای ترس مواجه بودیم؛ آنها به شدت ترسیده بودند که نکند اسرائیل حمله کند و جنگ بشود؛ حتی تعدادی از دانش‌آموزان هم به مدرسه نیامده بودند.

دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان گفت: جنگ امروز جنگ روایت‌ها است و آنقدر این جنگ خانمان سوز است که دشمن در تلاش است ذهن و فکر تمامی جوانان ما را از بین ببرد و هر کس که در ایران زندگی می کند را مایوس و ناامید کند. 

وی با اشاره به حوادث تلخ سال ۱۴۰۱ و تلاش‌های دشمن در تشویش و گمراهی اذهان عمومی گفت: آینده نوجوانان و جوانان ما به شدت مورد حمله ناجوانمردانه قرار گرفته است؛ اگر لطف الهی نبود؛ ممکن بود ما هم مورد حمله رسانه‌های دشمن قرار بگیریم؛ فکر ما آشفته شود؛ برای جلوگیری از این حوادث ما نیازمند تبیین اهداف و برنامه برای مردم هستیم؛  تبیین هم نیاز به کمک و روایت کردن دارد.

دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان گفت: ما باید در جایی که امکان رو در رو شدن با دانش‌آموزان را داشته باشیم روایتگری کنیم. جایی که می‌توانیم با او به تبادل نظر و گفتگو بپردازیم؛ حتما این کار را بکنیم  و این فرصت را غنیمت بشماریم. شاید نتوانیم در فضای مجازی به خوبی دشمن عمل کنیم اما مدرسه جایی است که در دست ماست. جایی که می‌توانیم به صورت هنرمندانه با مخاطبان نوجوان خود ارتباط برقرار کنیم. مدرسه یکی از جدی‌ترین فرصت‌های ماست که می‌تواند تعیین کننده باشد.

به گزارش روابط عمومی اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان، وی با اشاره به اینکه  گاهی خود ما هم باورمان نمی‌شود که به چه دستاوردهایی رسیدیم؛ افزود: اسرائیل از ابتدای طوفان الاقصی تاکید می کند همه کاره ایران است؛ آمریکا و اروپا دائما بر قدرت ایران تاکید کردند؛ اما باز هم کسانی هستند که قدرت دفاعی و نظامی ایران را دست کم می گیرند؛ این ندیدن قدرت داخلی آفتی بوده که صدها سال است در ایران وجود داشته است. دشمن هم بر این نقطه ضعف تمرکز دارد.

دبیر کل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان خاطر نشان کرد: دشمن دائماً به فکر این است که از تفرقه‌های بین ما استفاده کند و ما باید هشیار باشیم و بهانه‌های واهی برای تفرقه افکنی را به دشمن ندهیم. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مدرسه، جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • "الف تا" رویدادی برای ارائه خلاقیت‌های آموزشی معلمان در سطح بین‌المللی
  • رفع تبعیض بین مدارس دولتی و غیرانتفاعی نیازمند راهکار سازنده است
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • اجتماع دختران دانش آموز در حرم حضرت معصومه (س)
  • تجمع حافظان نور در حرم حضرت معصومه (س)
  • نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان
  • دانش‌آموزان آمریکایی از مدرسه خود به دلیل ممنوعیت مراسم حمایت از فلسطین شکایت کردند
  • شکایت دانش‌آموزان در واشنگتن از مدرسه خود به علت ممنوعیت اعلام حمایت از فلسطین