Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-30@11:09:58 GMT

بورس نزولی می شود؟

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۷۶۹۱۰

بورس نزولی می شود؟

تحلیل‌گران تکنیکی معتقدند اگر شاخص 4 روز پی در پی در یک مسیر باشد می‌توان از شکل‌گیری یک روند صعودی یا نزولی صحبت کرد. شاخص در روزهای چهارشنبه، شنبه و یکشنبه نزول کرده است و معاملات امروز می‌تواند نقطه تکمیل روند نزولی باشد.

بورسی‌ها در شرایطی به استقبال معاملات روز دوشنبه می‌روند که روز گذشته شاخص کل بورس برای سومین روز نزول کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای پیش بینی بورس امروز –دوشنبه 30 خرداد- به روند بازار سهام در روز گذشته نگاه می‌کنیم. دیروز شاخص کل نزول هزار و 770 واحدی داشت و شاخص کل هم‌وزن 180 واحد رشد کرد. شاخص کل فرابورس نیز 146 واحد پائین آمد. 

در پایان معاملات ‌روز یکشنبه، 234 نماد رشد قیمت داشتند و قیمت سهام 403 نماد کاهش یافت، به عبارت دیگر، 37 درصد بازار رشد قیمت داشتند و 63 درصد بازار افت قیمت داشتند.

بیشترین افزایش قیمت

روز یکشنبه در بورس شرکت‌ کمباین سازی ایران (تکمبا)، شرکت‌ سیمان تهران (ستران) و شرکت البرز دارو (دالبر) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت‌ سرمایه گذاری میراث فرهنگی (سمگا)، شرکت گسترش سرمایه گذاری ایرانیان (وگستر) و شرکت سرمایه گذاری مسکن پردیس (ثپردیس) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.

   

 

بیشترین کاهش قیمت 

در بورس نمادهای وتوس (شرکت توسعه شهری توس گستر)، وآذر (شرکت سرمایه گذاری توسعه آذربایجان) و ولکار (شرکت لیزینگ کارآفرین) در روز یکشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس بانک دی (دی)، شرکت بیمه دی (ودی) و شرکت شیر و گوشت زاگرس شهرکرد (زشگزا) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.

عرضه و تقاضای بازار

در پایان معاملات روز یکشنبه بازار با مازاد تقاضا‌‌ی 135 میلیارد تومانی بسته شد. ارزش صف‌های فروش پایانی بازار نسبت به روز کاری قبل 73 درصد کاهش یافت و 68 میلیارد تومان شد. ارزش صف‌های خرید نیز نسبت به پایان روز کاری گذشته 207 درصد رشد کرد و در رقم 203 میلیارد تومان ایستاد. 

   

سهم‌های پرتقاضا

دیروز نماد دی (بانک دی) با صف‌ خرید 47 میلیارد تومانی در صدر جدول تقاضای بازار قرار گرفت. پس از دی، نمادهای خچرخش (شرکت چرخشگر) و ونوین (بانک اقتصاد نوین) بیشترین صف خرید را داشتند. 

بیشترین صف فروش بازار 

بیشترین صف فروش بازار در پایان معاملات به نماد آسیاتک (شرکت انتقال داده‌های آسیاتک) تعلق داشت که ارزش آن 33 میلیارد تومان بود. پس از آسیاتک، نمادهای وآذر، مداران، کی بی سی و شتوکا بیشترین صف فروش داشتند. 

پیش بینی بورس امروز 

روز یکشنبه شاخص کل برای سومین روز نزول کرد. نمادهای بزرگ بازار قرمزپوش شدند و نوری، میدکو، شپنا، فملی، خودرو، شتران، شپدیس، تاپیکو، شبندر، فخوز، خاهن و خساپا نمادهای بزرگ بورس بودند که بیشترین تأثیر را در افت شاخص کل داشتند. 

در معاملات دیروز برای چهارمین روز متوالی پول حقیقی از بازار خارج شد که ارزش آن 459 میلیارد تومان بود. بدین ترتیب سرمایه حقیقی خروجی نسبت به روز قبل کاهش یافت. 

 

کاهش خروج پول با رشد اندک ارزش معاملات خرد همراه بود. دیروز ارزش معاملات خرد با رشد 2 درصدی به 4 هزار و 264 واحد رسید. 

   

بنابراین دیروز نیروهای نزولی بورس ضعیف شدند اما هنوز در بازار وجود دارند. در چهار روز کاری اخیر در مجموع بیش از هزار و 800 میلیارد تومان پول حقیقی از بازار خارج شده است. در چهار روز اخیر نماد وبملت (بانک ملت) بیشترین خروج پول حقیقی را داشته است. فملی و شپنا دیگر نمادهای بزرگ بازار هستند که بیشترین خروج پول را ثبت کردند. با روند فعلی انتظار می‌رود شاخص امروز هم توان صعود نداشته باشد. تحلیل‌گران تکنیکی معتقدند اگر شاخص 4 روز پی در پی در یک مسیر باشد می‌توان از شکل‌گیری یک روند صعودی یا نزولی صحبت کرد. شاخص در روزهای چهارشنبه، شنبه و یکشنبه نزول کرده است و معاملات امروز می‌تواند نقطه تکمیل روند نزولی باشد. 

   

 اکوایران

 

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سرمایه گذاری روز یکشنبه بیشترین صف شاخص کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۶۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز منفی شاخص‌های بازار سرمایه

رباب وفایی کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه متاسفانه حدود ۸۰ درصد نماد‌ها سرخ پوش شدند. کاهش ارزش معاملات سهام و حق تقدم به زیر ۳ همت و بی رمقی و کم تحرکی در تابلوی معاملات مشهود است. 

این کارشناس بازار سرمایه می‌گوید:سهامداران بازار این بار اسیر بی تصمیمی دولت و مجلس در مورد نرخ نیما و مالیات شرکت‌های تولیدی هستند ارزش معاملات بازار بورس در پایان امروز به حدود ۳ هزار و ۵۴۶ میلیارد تومان رسید. حقوقی‌ها ۳۰۸ میلیارد تومان از حقیقی‌ها خرید کردند.

او افزود: امروز تعداد نماد‌های مثبت ۱۶۰ نماد و تعداد نماد‌های منفی ۶۵۲ نماد بوده است"فولاد" با ۱۸۷۵ واحد، "فملی" با ۶۷۷ واحد و "شپنا" با ۶۴۴ واحد بیش‌ترین تاثیر منفی را بر شاخص کل داشته‌اند در نهایت شاخص کل با کاهش ۱۲ هزار و ۲۲۶ واحدی به ارتفاع ۲,۲۶۸,۸۴۵ واحد رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز منفی شاخص‌های بازار سرمایه
  • بورس همچنان ریزشی؛ سهامداران نگران شدند
  • مشکلات اقتصاد ایران راه‌حل سیاسی دارد؟
  • بورس امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار
  • شاخص بورس ۲۰ هزار واحد کاهش یافت
  • کاهش ۲۰ هزار و ۱۴۴ واحدی شاخص کل بورس
  • بورس امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار
  • رشد ۶۵۲ واحدی در پایان معاملات
  • تداوم نزولی قیمت طلا و سکه
  • روز حساس برای سکه‌ بازان؛ شرط مهم برای کاهش قیمت سکه