Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایران آنلاین، نایب رییس کمیسیون برنامه و ‌بودجه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نمره دولت سیزدهم در برقراری عدالت و جراحی اقتصادی، ۲۰ نباشد، حداقل ۱۹ است‌، گفت:دولت سیزدهم در سلوک مردمی نمره بسیار خوبی کسب کرد

 محسن زنگنه روز دوشنبه در همایش «حکمرانی مردمی در اقتصاد» و «تبیین گفتمان دولت» گفت: برخی واژگان باید توسط نخبگان تبیین شود  اقتصاد مقاومتی در جامعه نخبگانی تبیین نشد و لذا به یک تعریف سطحی از آن رسیدیم که ثمرات آن را در کشور نمی‌بینیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نایب رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی افزود: حکمرانی مردمی دو شان دارد که نخست سلوک مردمی حاکمان است یعنی حاکمان باید از طبقه مردم باشند و مردم به آنها اعتماد داشته باشند. در دولت سیزدهم در این حوزه بدون اغراق شاهد ارتقای اعتماد عمومی هستیم. بین رییس دولت فعلی و قبلی تفاوت‌های زیادی وجود دارد.

زنگنه ادامه داد: در حوزه وزرا هم دولت نمره خوبی دارد. در سلوک مردمی به دولت سیزدهم نمره بسیار خوبی می‌دهیم.

وی شان دوم حکمرانی را حکمرانی بر محوریت مردم دانست وگفت: نخستین مبنا در این موضوع  اعتماد به مردم است و اینکه تلقی ما از مردم چیست. در دولت قبل عده‌ای شعارهای زیبا می‌دانند و با دمپایی وارد دولت شدند اما امروز سوپر میلیارد هستند.

وی با اشاره به جراحی اقتصادی با اصلاح توزیع ارز ۴۲۰۰ تومانی، گفت: ارز نیمایی بزرگترین ضربه را به نظام مراودات ارزی  کشور وارد کرد.

زنگنه ادامه داد: در سال ۹۲ که بازرگان و تاجر کشور در اوج تحریم ها فعالیت می‌کردند، با ارز نیمایی دست او را به عنوان حمایت از تولید بستیم و به اسم حمایت از تولید، ۲۵ کالا را مشمول ارز ۴۲۰۰ تومانی کردیم تا این ۲۵ کالا راهم با خاک یکسان شوند.

این نماینده مجلس با بیان اینکه دولت سیزدهم با شعار حکمرانی مردمی وارد عرصه شد، گفت: یکی از مهمترین اقدامات دولت برداشتن ارز ۴۲۰۰ تومانی بود. البته در سال ۱۴۰۰ که دولت بودجه را به مجلس تقدیم کرد، به عنوان مخالف حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی صحبت کردم. دلیل مخالفت بنده هم احتمال اخلال در نظام تولید کشور بود.

وی با اشاره به موضوع عدالت گفت: یکی از انتظاراتی که  از دولت داریم،  تحقق عدالت است. چرا که انصافا نجابت امروز مردم به دلیل سلوک رییس جمهور است. زیرا وقتی می بییند که وزرا شبانه روز تلاش می کنند و زحمت می کشند، مردم هم در برابر کمبودها نجابت نشان می‌دهند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه تاکید کرد: در اجرای عدالت نباید تعریف جدیدی را ایجاد کنیم و عدالت این نیست که کف حقوق را به سقف حقوق برسانیم. یا عدالت این نیست که اگر فردی در طول ۳۰ سال تلاش کرده رییس دانشگاه یا استاد تمام یا مدیر شده،‌ در زمان بازنشستگی وی  عنوان کنیم چون به ۲۰ میلیون حقوق رسیده است، افزایش حقوق برای وی در نظر گرفته نمی‌شود ودر مقابل فردی که کف حقوق را می گیرد،‌۶۰ درصد افزایش حقوق دارد.

وی  با تاکید بر اینکه اگر نمره دولت سیزدهم در برقراری عدالت و جراحی اقتصادی، ۲۰ نباشد، حداقل ۱۹ است‌، خاطرنشان کرد: همه مردم از ما انتظار دارند راهبردها، اهداف و شعارهایی که منطبق با انقلاب اسلامی است، در حوزه اجرا با انسجام بیشتری پیش ببریم.

به گزارش ایرنا ،همایش یک‌روزه «حکمرانی مردمی در گفتمان عدالت و جمهوریت» با همکاری مشترک مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری و دانشگاه تهران و با حضور جمعی از وزرای دولت سیزدهم، نخبگان، استادان و صاحب‌نظران دانشگاهی در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران در حال برگزاری شد.

این همایش درباره «حکمرانی مردمی در اقتصاد» و «تبیین گفتمان دولت» است که در کارگاه «حکمرانی مردمی در اقتصاد» سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی به سؤالات دبیر و مهمانان پاسخ می‌دهد و در کارگاه «تبیین گفتمان دولت» نیز وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزیر کشور  به بحث و تبادل نظر می‌پردازند.


انتهای پیام/

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: حکمرانی مردمی ارز ۴۲۰۰ تومانی دولت سیزدهم جراحی اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۸۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین ۳۵ شعبه دیوان عدالت اداری برای احقاق حق کارگران

حجت‌الاسلام " حکمت علی مظفری " روز پنجشنبه در جمع مدیران استان بوشهر اظهار کرد: تنها در یک شعبه از این حوزه ۱۵ قاضی برجسته مسائل و مشکلات حوزه کار و کارگری به‌صورت تخصصی دنبال می‌کنند.

وی افزود: باتوجه به اینکه حمایت از مردم از شرایط لاینفک استمرار حاکمیت نظام اسلامی است این حمایت مستلزم رضایتمندی مردم است که مسئولان باید در راستای آرمان امام راحل، شهدای گرانقدر، رهبر معظم انقلاب اسلامی توجه ویژه به تحقق مطالبات و درخواست‌های مردم کنند.

رییس دیوان عدالت اداری تصریح کرد: توجه به مردم و مردم‌داری با اخلاص و بی‌منت یک فرصت مهم برای خدمتگزاری مسئولان به مردم است و مدیران برای تحقق حقوق مردم از هیچ کوششی نباید فروگذاری کنند.

مظفری با اشاره به تخصیص ۲ اصل از قانون اساسی به مجموعه دیوان عدالت اداری یادآورشد: دیوان عدالت اداری بعنوان مولد انقلاب به شکایت مردم از دستگاه‌های اداری و اجرایی رسیدگی می‌کند.

وی گفت: پیشگیری از جرایم و تعامل با دستگاه‌های اداری و اجرایی از دیگر رسالت‌های دیوان عدالت اداری است.

مظفری ادامه داد: برای رسیدگی به حقوق کارگر ۲۱ کارگروه تخصصی در دیوان عدالت اداری تشکیل شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • اختصاص ۳۵ شعبه دیوان عدالت اداری به حوزه کار
  • اختصاص ۳۵ شعبه دیوان عالت اداری به حوزه کار
  • نقش دولت در دریافت زیرمیزی توسط پزشکان
  • تعیین ۳۵ شعبه دیوان عدالت اداری برای احقاق حق کارگران
  • افزایش مشارکت مردم در حکمرانی و مردمی‌سازی جهش تولید اولویت است
  • آخرین نهاد مسئول استیفای حقوق مردم دیوان عدالت اداری است
  • افشاگری مسعود پزشکیان درباره نقش دولت در دریافت سکه و زیرمیزی توسط پزشکان
  • دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم، راهبردی برای توسعه روابط ایران با همسایگان
  • اقدامات خشن دولت آمریکا برای خفه کردن گفتمان آکادمیک در مورد حقوق بشر است
  • نخست‌وزیر مالزی: برای برقراری عدالت در قبال فلسطینی‌ها قاطعانه عمل می‌کنیم