Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گفته مسئولان آموزش و پرورش استان کرمانشاه، سرانه فضای ورزشی در کرمانشاه ۰.۳۶ مترمربع است و پایین‌تر از میانگین کشوری است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، نشست شورای آموزش و پرورش استان کرمانشاه و اصحاب رسانه در اداره کل آموزش و پرورش استان برگزار شد با حضور مدیریت ارشد استان، مدیرکل آموزش و پرورش و معاونان و سایر همکاران وی برگزاری شد که وضعیت ورزش در مدارس استان کرمانشاه یکی از محورهای اصلی این نشست بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار کرمانشاه در این جلسه با اشاره به اینکه طرح شهید سلیمانی برای توسعه سرانه فضای ورزشی مدارس یک طرح بسیار موفقی است که بابد برای اجرای برنامه‌ها، اولویت‌بندی اعتبارات انجام شود گفت: باید مشخص شود با مبلغ 22 میلیارد تومان از طرح شهید سلیمانی چه تعداد مدارس احداث می‌شود.

بهمن امیری مقدم با اشاره به اینکه سالن‌های ورزشی باید چند منظوره احداث شود به طور مثال از سالن ورزشی به عنوان سالن اجتماعات استفاده شود عنوان کرد: نشاط در بین دانش‌آموزان و کارکنان و معلمان مدارس باید افزایش یابد.

وی با بیان اینکه قهرمان پروری در بین دانش‌آموزان باید از سوی مسئولان ورزشی مدارس در نظر گرفته شود افزود: باید از دادن آمارهای غلط برای ارائه گزارش و گرفتن اعتبار خودداری کرد.

امیری مقدم با اشاره به اینکه این 25 هزار نفر بی‌سواد استان باید هرچه سریعتر آموزش داده و استان به عنوان استان سبز معرفی شود افزود: همه خانه‌ها باید به مکان نهضت سوادآموزی تبدیل شوند و کمیته امداد امام خمینی ره و سازمان بهزیستی باید با سازمان آموزش و پرورش هماهنگ باشد.

مدیریت ارشد استان کرمانشاه بیان کرد: باید در حوزه اصناف هم تلاش کرد که مجوزی به افراد بی‌سواد داده نشود تا این افراد باسواد شوند.

وی با اشاره به اینکه هر شهرکی احداث می‌شود باید مجهز به درمانگاه، آتش‌نشانی و مدرسه باشد عنوان کرد: در زمان ثبت‌نام دانش‌آموزان در مدارس غیر از هزینه کتاب و بیمه نباید از والدین هزینه‌ای گرفته شود و برای جلب مشارکت‌های مردمی باید کار تعریف کرد.

اختصاص 6400 میلیارد تومان از بودجه ملی برای مدرسه‌سازیتکرار مشکلات فصل ثبت‌نام برای کلاس‌اولی‌ها20 مدرسه ناایمن در شادگان شناسایی شد

معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به اینکه سرانه فضای ورزشی مدارس کرمانشاه از میانگین کشور بالاتر نیست گفت: طرح شهید سلیمانی در مناطق محروم با هدف ایجاد فضاهای ورزشی درون مدرسه‌ای در کرمانشاه آغاز شده است.

ماشاءالله پروین با بیان اینکه چاقی و اضافه وزن دانش‌ آموزان در دوران کرونا و کمبود فضاهای ورزشی به عنوان یک معضل در آموزش و پرورش مطرح است عنوان کرد: در همین راستا تلاش می‌کنیم سرانه فضای ورزشی دانش‌آموزان ارتقا پیدا کند.

وی با بیان اینکه اگر دانش‌آموز سالم نباشد امکان یادگیری ندارد و براساس سند تحول بنیادین باید زیرساخت‌های ورزشی مدارس را درست کنیم بیان کرد: سرانه فضاهای ورزشی مدارس کشورهای اروپایی 3.5 مترمربع به ازای هر یک نفر است و در سال 99 در کشور 0.38 و در استان کرمانشاه 0.36 است و ما از میانگین کشوری پایین‌تر هستیم.

پروین با بیان اینکه مبلغ 22 میلیارد تومان اعتبار از سوی طرح شهید سلیمانی برای ارتقای سرانه ورزشی دانش‌آموزان اختصاص یافته است که 50 درصد آن ار محل اعتبارات استانی تأمین و 50 درصد مابقی باید از سوی خیرین و مشارکت‌های مردمی تأمین شود بیان کرد: درخواست داریم چون این فضاها قرار است در مناطق محروم ساخته شود و خیرین و مشارکت‌های مردمی در این مناطق خیلی وحود ندارد همه اعتبارات این فضاها از طریق محل اعتبارات استانی تأمین شود.

وی با اشاره به اینکه در صورت تأمین اعتبار 44 میلیارد تومان هفت سالن سرپوشیده، 28 زمین چمن مصنوعی، سه زمین ساحلی، 15 کلاس درس تربیت بدنی احداث خواهد شد بیان کرد: طرح احداث است فضاهای ورزشی در شورای آموزش و پرورش مطرح می‌شود.

سلمان محمدی، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به اینکه در صورت تأمین اعتبار ماهی یک سالن ورزشی در مدارس افتتاح می‌شود گفت: بعد از گذشت 10 سال مسابقات ورزشی کارکنان آموزش و پرورش استان کرمانشاه امسال برگزار شد.

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به اینکه میانگین سطح سواد افراد 10 تا 49 سال که جامعه هدف نهضت سواد آموزی است در سال 99 در کشور 96.6 درصد و در کرمانشاه 96.8 درصد یعنی 2 دهم بیشتر از میانگین کشوری است گفت: این مقدار در سال 95 در کشور 94.7 درصد و در کرمانشاه 94.4 درصد بود.

هرمز نوروزی‌فرد با بیان اینکه باید به دنبال علم نافع باشیم و تحول اساسی در تعلیم و تربیت ایجاد کنیم و این موضوع با تحقق بیانیه گام دوم انقلاب محقق می‌شود افزود: جهاد تبیین یک فریضه اساسی در امر نهضت سوادآموزی است و وظیفه نهادهای انقلابی است که در این راستا تلاش کنند.

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به اینکه 11 هزار و 700 نفر در سه دوره سواد آموزی، تحکیم و انتقال نهضت سواد آموزی استان ثبت‌نام کردند که نسبت به سال گذشته 11.45 درصد رشد دارد عنوان کرد: در بازه سنی 10 تا 49 سال 95 هفتاد هزار بی‌سواد داشتیم و در سال 99 بیست‌ و پنج هزار بی‌سواد داریم.

انتهای پیام/833/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدارس دولتی مدارس دولتی اداره کل آموزش و پرورش استان میانگین کشوری سرانه فضای ورزشی طرح شهید سلیمانی میانگین کشور میلیارد تومان فضاهای ورزشی دانش آموزان ورزشی مدارس نهضت سواد بی سواد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۹۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن

به گزارش قدس خراسان، علی‌اکبر چراغیان ظهر امروز در جمع نمازگزاران جمعه بردسکن ضمن گرامیداشت هفته بزرگداشت مقام معلم و یاد و خاطره شهید مرتضی مطهری از برگزاری بیش از ۴۰ عنوان برنامه در طول این هفته خبر داد و اظهار کرد: خوشبختانه آموزش و پرورش بردسکن در حوزه پرورشی از جمله اقامه نماز در مدارس یکی از شهرستان‌های برتر در استان انتخاب شده است و طرح سه‌شنبه‌های معنوی هر هفته با حضور امام جمعه و تعدادی از رؤسای ادارات در یکی از مدارس برگزار می‌شود. 

مدیر آموزش و پرورش بردسکن از راه‌اندازی مهدالرضا(ع) برای آموزش قرآن در رده سنی زیر ۶ سال خبر داد و افزود: در همین راستا نیز توانسته‌ایم بیش از ۶۰ مربی قرآن در شهرستان تربیت کنیم.

وی به طرح قاضی در مدارس اشاره و بیان کرد: با اجرای این طرح که با مشارکت دادگستری و مشاوران اجرا می‌شود باعث کاهش بسیاری از آسیب‌های اجتماعی در بین دانش‌آموزان و والدین شده است.

چراغیان وضعیت آموزشی دانش‌آموزان را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: خوشبختانه ۱۵ درصد قبولی دانش‌آموزان در مقاطع مختلف تحصیلی نسبت به سال تحصیلی گذشته افزایش پیدا کرده که از این لحاظ آموزش و پرورش بردسکن جزو 10 نواحی آموزش و پرورش در سطح استان است. 

مدیر آموزش و پرورش بردسکن به کسب رتبه‌های دیگر آموزش و پرورش در المپیادها، آزمون پایش و پایا در سطح استان و کشور خبر داد و گفت: متأسفانه برخی افراد آموزش و پرورش را خواسته و ناخواسته در بستر فضای مجازی مورد انتقاد قرار می‌دهند که نیاز است اگر ضعف و یا کم و کاستی وجود دارد موارد را به صورت حضوری مطرح تا نیروهای ستادی حوزه آموزش و پرورش نسبت به رفع مشکلات اقدام کنند. 

وی همچنین با توجه به برگزاری امتحانات نهایی دانش‌آموزان از خانواده‌ها خواست فرزندان خود را بیشتر مورد کنترل قرار دهند و به آنها اجازه ندهند با موتورسیکلت در مدارس حضور پیدا کنند.

چراغیان اظهار کرد: متأسفانه طی سال گذشته و در یک ماه اخیر چهار نفر از دانش‌آموزان بر اثر قوع تصادف جان خود را از دست داده‌اند و خانواده‌ها را داغدار کرده‌اند.

خبرنگار: علی نوری

دیگر خبرها

  • تجليل از معلمان بازنشسته و نمونه آموزش و پرورش کيش
  • احداث ۴۲ هزار متر مربع فضای آموزشی در ایلام
  • تحویل بیش از ۳۸۰ دستگاه کولر به مدارس خوزستان
  • تجلیل از معلمان ایرانی در آنکارا
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • سرانه فضای ورزشی مدارس اردبیل ۲.۵ برابر شد
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • افزایش ۱.۵ برابری فضای ورزشی در مدارس آذربایجان شرقی
  • تقدیر از معلمان و مدیران نمونه در همدان + تصویر