Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-03@01:01:17 GMT

۱۰ فروند هواپیمای فعال کشور آب رفت

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۸۰۴۱۱

۱۰ فروند هواپیمای فعال کشور آب رفت

درحالی رئیس سازمان هواپیمایی کشوری از فعال بودن ۱۶۰ فروند هواپیمای مسافری در کشور خبر داده بود که با گذشت بیش از یک هفته معاون هوانوردی این سازمان از فعال بودن ۱۵۰ فروند هواپیما در ناوگان هوایی کشور خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محمد محمدی‌بخش رئیس سازمان هواپیمایی کشوری 21 خرداد امسال در نشست خبری پروازهای حج امسال با با تاکید بر این‌که در بحث ایمنی هواپیما یا صفر هستیم یا 100، گفته بود: در زمان حاضر 330 هواپیما داریم که 160 هواپیما اجازه پرواز دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در پاسخ به پرسش تسنیم مبنی بر این‌که به چه دلیل این تعداد هواپیما اجازه پرواز دارند، افزود: از 330 فروند 160 فروند پرواز می‌کند و سایر هواپیماها به دلیل تعمیر و نگهداری و استاندارد زمین‌گیر هستند. مشکل بخش عمده‌ای از اینها موضوع موتور و قطعات است که باید تامین شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به ورود هواپیماهای جدید به کشور در پاسخ به پرسشی درباره تعداد این هواپیماها و استفاده احتمالی آنها در پروازهای حج گفت: اجازه بدهید درباره جزئیات ورود هواپیماها توضیح ندهیم. ضمن این‌که در پروازهای حج امسال هم از هواپیماهای تازه‌ای که وارد کشور شده استفاده نخواهد شد.

محمدی‌بخش با بیان این‌که تعداد هواپیماهای کشور "آب نرفته است"، گفت: برای پشتیبانی از پروازهای حج سه شرکت داخلی قشم‌ایر، معراج و ایرتور اعلام آمادگی کرده‌اند.

هواپیماهایی که آب رفت

به گزارش تسنیم، با وجود تاکید رئیس سازمان هواپیمایی کشوری بر آب نرفتن تعداد هواپیماهای کشور اما معاون هوانوردی وی در گفت‌وگویی از فعال بودن 150 فروند هواپیمای ناوگان هوایی کشور خبر داده است،‌ یعنی 10 فروند کمتر از آمار اعلام شده از سوی محمدی‌بخش.

حسن خوشخو در این ‌باره گفته است: عرضه صندلی‌ پروازی داخلی با تقاضا تناسب ندارد. برای کشوری با بیش از 80 میلیون نفر جمعیت، تنها 150 فروند هواپیمای فعال در پروازهای داخلی و خارجی داریم.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان هواپیمایی سازمان هواپیمایی فروند هواپیمای فروند هواپیما پروازهای حج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۰۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراکز جوار کارگاهی امسال ۵۰ درصد افزایش می یابد

 معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور دوشنبه شب در دیدار با نماینده ولی فقیه در کردستان اظهار کرد: بیش از ۳۰ هزار آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در سطح کشور مجوز خود را از این سازمان دریافت کرده اند که از این تعداد بیش از ۲۲ هزار آموزشگاه آن فعال است.

مهرداد غظیمی گفت: ۶۰ درصد از رسالت و وظایف سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در حوزه آموزش توسط این مراکز خصوصی و خود مردم انجام می‌گیرد که این رقمی قابل توجه و الگوی شایسته‌ای برای معرفی شدن است.

وی اضافه کرد: در کنار این مهم ۴ هزار و ۱۶۲ آموزشگاه جوار کارگاهی در سطح کشور در کنار صنایع بزرگ فعال است که هدف آن آموزش کارکنان شاغل در راستای ارتقای توان و تخصص و آموزش کارکنان جدید در کنار خط تولید هدف اصلی فعال سازی این کارگاه‌های جوار کارگاهی است.

عظیمی با اعلام اینکه دیپلماسی مهارت یکی از راهبرد‌های کلیدی سازمان در این دولت است، گفت: ۴۰ هزار مربی توانمند در حوزه آموزش بیش از ۸ هزار کارگاه آموزشی ظرفیتی است که در کنار اینکه می‌تواند پاسخگوی نیاز کشور باشد می‌تواند توانمندی جمهوری اسلامی ایران را به تمام دنیا صادر کنند.

معاون وزیر کار تصریح کرد: یکی از راهبرد‌های جدی سازمان فنی و حرفه‌ای در سالجاری افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی است.

عظیمی حاظر نشان کرد: در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای بیش از ۶۵۰ مرکز دولتی وجود دارد که در دل این مراکز بیش از ۴ هزار و ۸۰۰ کارگاه آموزشی در با وجود ۱۳ هزار همکار متخصص و متعهد در سطح کشور فعالیت دارند.

کردستان سرزمین ظرفیت‌هاست

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: یقینا نقاط طلایی دوران بعد از انقلاب تا به امروز و هجمه دشمنان علیه مردمان این دیار موید این نکته است که کردستان سرزمین ظرفیت‌هاست.

عظیمی خاطرنشان کرد: مهمترین سرمایه و ظرفیت جمهوری اسلامی ایران سرمایه مردمی آن است مردمانی که علیرغم اینکه همواره مورد هجمه‌های سنگین تبلیغاتی دشمنان بوده‌اند با بصریت مثال‌زدنی پای انقلاب و کشور خود ایستادند

وی با اشاره به شعار امسال با عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم، گفت: یکی از افتخارات قابل توجه که این سازمان می‌تواند در زمینه تحقق شعار سال آن را الگوی خود قرار داده و به سایر دستگاه‌ها و بخش‌ها عرضه کند واگذاری امور و رسالت و وظایف ذاتی سازمان به مردم است.

نماینده ولی فقیه در کردستان نیز گفت: اغلب افراد ماهر در مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای در حال بازنشستگی هستند، بنابراین ضروری است برای استخدام افراد جدید تدبیری شود چراکه نیروی انسانی کافی در استان وجود دارد.

حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی در این دیدار اظهار کرد: در کردستان مشکلات زیادی در خصوص بیکاری وجود دارد و تمرکز دشمن نیز همواره بر استان‌هایی مانند کردستان و سیستان و بلوچستان است، توجه ویژه ای به این استان‌ها باعث به ثمر نشستن زحمات دولت می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • نیروی دریایی آمریکا چند هواپیما و از چه انواعی در اختیار دارد؟ (+عکس)
  • سوخت گیری در آسمان چگونه و چقدر طول می‌کشد؟
  • توضیحات معاون علمی رئیس‌جمهور درباره پروژه دانشگاهی ساخت هواپیما و دروغ‌پردازی رسانه انگلیسی 
  • آیا با هواپیما می‌توان سفری ارزان به مشهد داشت؟
  • اختصاص یک میلیارد تومان پژوهانه به استادان برگزیده کشوری
  • اضافه شدن ۲۲ هزار صندلی به ناوگان هوایی کشور
  • ۲۲ هزار صندلی به ناوگان هوایی کشور اضافه شد
  • زهر چشمی که ایران از نتانیاهو گرفت، بی‌سابقه بود
  • آمریکا با هواپیمای آخرالزمانی آماده جنگ احتمالی هسته‌ای می‌شود
  • مراکز جوار کارگاهی امسال ۵۰ درصد افزایش می یابد